UFO

Vliegen in een UFO

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We weten dat er wereldwijd een enorme beweging gaande is betreffende UFO-waarnemingen.

Dagelijks verschijnen er nieuwe berichten dat mensen UFO’s hebben gezien en we weten natuurlijk als geen ander dat niet al deze meldingen ook daadwerkelijk een UFO betreffen.

Als het koren echter van het kaf gescheiden is blijft er toch een aanzienlijk aantal waarnemingen over die we echt onder de noemer UFO mogen scharen. En dit aantal loopt wereldwijd in de vele duizenden.

Wat zijn UFO’s

En daarmee groeit natuurlijk ook de vraag: wat zijn UFO’s? Zijn het buitenaardse schepen die onze aarde bezoeken? En hoe zouden de buitenaardse wezens eruitzien? Wereldwijd zijn er tienduizenden mensen die graag meer zouden willen weten over het hele UFO-fenomeen en als de gelegenheid zich zou aandienen misschien zelfs mee zouden willen vliegen.

Velen fantaseren daarover, maar wat nu als dit werkelijk zou kunnen? Dan wordt het natuurlijk ineens heel erg spannend en zullen velen toch liever veilig op aarde blijven.

Het onderbewustzijn

Het ongekend krachtige onderbewustzijn is in staat ogenschijnlijke wonderen voor ons te verrichten, als we het maar op de juiste manier weten te gebruiken. Naast het strikt therapeutische gebruik van hypnose en meditatie, heeft Trancewerk de meditatiesessie ‘Vliegen in een UFO’ ontwikkeld.

Deze krachtige sessie zal ondanks de titel een grote impact hebben op diegenen die ernaar luisteren. Het onderbewustzijn, dat bijvoorbeeld ook verantwoordelijk is voor dromen en het zogenaamd lucide dromen – een levensechte droom die men naar eigen wens kan besturen, zodat de uitkomst wordt zoals men dat wil – zal zorgen voor een kleurrijke levendige belevenis die extreem echt kan lijken.

Onlangs werden op NineForNews.nl de vragen gesteld:

  • Is ons universum wel echt?
  • Wat is realiteit?

Is ons universum een holografische projectie?

In boeken als ‘The Holographic Universe’ wordt de theorie uitgelegd hoe ons universum feitelijk niet bestaat in de materiële vorm, zoals wij mensen die aanschouwen. Deze ‘Holografisch universum’-theorie wint in rap tempo steeds meer terrein bij de gevestigde wetenschap, omdat vanuit de kwantummechanica steeds meer bewijzen komen dat deze theorie daadwerkelijk klopt.

Dus is onze gedachtewereld de echte wereld en wat wij nu als fysiek en echt ervaren een illusie?

Je onderbewustzijn geeft antwoord

Wellicht dat deze vraag door het onderbewustzijn beantwoord wordt tijdens of na het luisteren naar ‘Vliegen in een UFO’. Deze sessie geeft je een bijzondere ervaring. Je vliegt levensecht door het universum, ziet planeten en verre sterrenstelsels en dat alles op een uiterst comfortabele en veilige manier. En als je bedenkt dat het onderbewustzijn geen onderscheid kan maken tussen fictie en ‘realiteit’…

Na het beluisteren treedt een sterk gevoel van voldoening op, waarbij het ook indirect een positief resultaat op je heeft. Je leert ontdekken welke enorme creatieve krachten er schuil gaan in je brein. En als je dat eenmaal ervaren hebt en weet, dan kan er een nieuwe wereld voor je opengaan.

Exclusief voor NineForNews-lezers biedt Trancewerk deze week deze bijzondere sessie aan voor slechts 10 euro (normale prijs € 49,99), waarmee je zo vaak je wilt een levensechte reis door het universum kunt meemaken in een UFO.

En wees eerlijk, voor dat geld heb je doorgaans nog geen treinkaartje naar Schiphol, laat staan naar Area 51 of Cape Canaveral!

Klik hier en bestel deze sessie vandaag nog!

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

Je moet wel de gordels om!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.