Buitenland

‘Het plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De regering heeft besloten nog eens een extra 400 miljoen voor Oekraïne vrij te maken. Met elke euro wordt een oorlog betaald en verlengd, reageert Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Hij wijst erop dat de oorlog helemaal niet draait om Oekraïne, dat als ‘democratisch land zomaar ineens werd binnengevallen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is een jaren van tevoren geplande oorlog die draait om de economische vernietiging van Rusland,” benadrukt De Graaff. “De westerse landen hebben sinds 2014 het Oekraïense leger getraind en uitgerust.”

Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland

Het Europarlementslid wijst erop dat alle sanctiemaatregelen al voorbereid waren. De sancties moesten Rusland economisch aan de afgrond brengen.

De westerse regeringen activeerden de inval toen ze Rusland lieten weten in Oekraïne kernraketten richting Rusland neer te gaan zetten, licht De Graaff toe.

“Dit plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt. Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland en doet niet mee met de sancties.”

Stoppen

Wanneer een plan mislukt, dan moet je stoppen. Doorgaan maakt het verlies voor het Westen alleen maar groter. Duitsland en de EU zijn door deze oorlog in een economische teruggang beland, terwijl de Russische economie groeit, aldus de Europarlementariër.

Nederland is gebaat bij vrede, stelt De Graaff. “Vrede betekent geen geld uitgeven aan een vernietigingsoorlog. Vrede betekent handel drijven en goedkoop gas uit Rusland krijgen. Vrede is goed voor de economie en vrede is goed voor onze portemonnee.”

4.7 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
9 maanden geleden

Meneer de Graaff. U kunt het niet beter zeggen. Jij bent iemand met verstand. 👍👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️

hoogtijd
hoogtijd
9 maanden geleden

Daar gaat ons belastinggeld. Het is treurig gesteld met de regering van Nederland. Nou ja. Regering van Nederland? Meer de regering van Oekraine.

Koos
Koos
9 maanden geleden

Marcel de Graaff legt hier haarfijn uit dat de waarheid niet zo moeilijk is, je moet het alleen willen uitvoeren.

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

sssht dhr van de graaf je ondermijnt een miliarden deal voor alle vriendjes die nu trilardair zijn geworden over de lijken van ucraine en rusische soldaten . gelijk !! wel grappig dat we na de inmenging van rusland in 1 x geen last meer hebben van een virus???

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x