Mens en Dier

Bill Gates: Sorry jongens, veiligheid coronvaccin niet te garanderen

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pas met een coronavaccin kunnen we ons normale leven weer oppakken, horen we steeds van miljardair Bill Gates. Wetenschappers over de hele wereld werken aan vaccins. Volgens de WHO zijn er op dit moment 163 kandidaten, waarvan er 23 ver genoeg zijn om op mensen te testen.

Vaccins doorlopen verschillende fases voordat ze op de markt komen. Het begint met de preklinische fase, waarin een vaccin getest wordt in een laboratorium en op dieren. Daarna volgen de klinische fases, waarin het vaccin wordt getest op mensen.

Zoals het er nu uitziet, verwachten verschillende producenten dat de eerste coronavaccins begin 2021 op grote schaal beschikbaar kunnen zijn. Gates herinnerde ons er nog maar eens aan dat er minder veiligheidstesten gedaan zullen worden dan normaal gesproken het geval is.

“Het is aan de overheden om te beslissen of ze de bedrijven vrijwaren en het vaccin gaan verstrekken. We hebben niet genoeg tijd om te doen wat we normaal gesproken doen. Er kunnen zich veiligheidsproblemen voordoen. Iets wat normaal 5 tot 6 jaar duurt, moet nu in 18 maanden gebeuren,” zei hij tegen de BBC.

“Als je wilt wachten om te kijken of er twee jaar later bijwerkingen optreden, dan duurt dat 2 jaar,” aldus een grijnzende Bill Gates. Met andere woorden: dat duurt véél te lang:

4.1 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 jaren geleden

81% in COVID-19-vaccinonderzoek met humane foetale cellijn lijdt aan bijwerkingen
Een Chinese klinische studie met een COVID-19-vaccin rapporteert vroege resultaten waaruit blijkt dat 81% van de deelnemers binnen zeven dagen na vaccinatie ten minste één bijwerking leed. De proef, ontwikkeld door CanSino Biologics, maakt gebruik van cellijnen van een geaborteerde menselijke foetus, samen met een chimpanseeadenovirusvector.
De Canadese National Research Council gebruikt ook de menselijke cellijn voor zijn COVID-19-vaccinkandidaten. Bijwerkingen die tot dusver zijn gemeld met het vaccin van CanSino variëren van pijn op de injectieplaats tot koorts, hoofdpijn, ernstige vermoeidheid en spier- en gewrichtspijn.
NOG IEMAND GOESTING????

Ron
Ron
2 jaren geleden

DNA/RNA veranderende vaccins nog nooit eerder gebruikt
Carrie benadrukt dat deze ‘recombinant DNA/RNA’ technologie geen science fiction meer is, maar realiteit. ‘En dit is wat men wil met het Covid-19 vaccin. Deze vaccins worden ontworpen om van ons genetisch gemodificeerde organismen te maken. Dat is precies hetzelfde jargon en dezelfde terminologie die wordt gebruikt voor de zaden van Monsanto.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Ze voldoen aan geen enkele wetenschappelijke methodologie om dat predicaat te kunnen krijgen. ‘Ze brengen kanker- en mutagene cellijnen in ons lichaam,’ iets dat ‘al heel lang gaande is’ met de vaccins die reeds bestaan. ‘Ze brengen ook gifstoffen en genen van dieren in ons lichaam, zonder dat ze bewijs hebben dat het werkt zoals ze zeggen. Dat bewijs hoeven ze zelfs niet eens te leveren.’
Recombinant DNA/RNA vaccins gaan onbekende, maar permanente veranderingen in onze lichamen aanbrengen.

Jelle
Jelle
2 jaren geleden

Laat hem zelf eerst maar eens vaccineren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x