Homepagina » Het Complot » ‘America watch out in 2001’: Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails
'America watch out in 2001': Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

‘America watch out in 2001’: Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

Nadat de legendarische muzikant Prince op 23 december 1998 een optreden heeft gegeven in de Jaarbeurs besluit hij om later die nacht een extra optreden te geven in Utrecht.

Prince trad op van 02.15 tot 04.30 uur. Tijdens de grote finale begon The Artist spontaan te rappen, schrijft de Utrechtse journalist en schrijver Rob van Scheers in zijn boek De kleine parade.

“Nu gebeurt dat wel vaker in zijn muziek, maar ditmaal had hij wel een heel merkwaardig tekstje,” zegt hij. “Het ging over Bin Laden, want The Artrist herhaalde keer op keer: ‘Get ready 2 bomb – Osama bin Laden’. En nog cryptischer: ‘America watch out in 2001’. Hoe kon The Artist weten wat wij pas op 9/11 leerden? En belangrijker nog: waarom luisterde de FBI niet mee?”

Van Scheers benadrukt dat er van Al Qaida als begrip nog geen sprake was in die tijd, laat staan dat Bin Laden bekend was bij de mensen. “Het concert in Tivoli is gevangen op ‘R U Gonna Go My Way?’, en The Artists omineuze waarschuwing staat op track 15,” zegt hij. “Waren we hier getuige van bovennatuurlijke gaven? Vast staat dat The Artist de tekenen des tijds verdomd goed heeft gelezen. En dat allemaal bij ons in Utrecht.”

De Britse Daily Star meldt verder dat Prince ook waarschuwde voor chemtrails. In het nummer Dreamer, dat op het album Lotusflower uit 2009 kan worden gevonden, zingt hij erover.

Prince vergeleek de moderne wereld met een plantage. De massa die erop leeft wordt volgens hem besproeid met chemtrails. Hij zingt: “A truthful explanation but you know what? Eye got another conspiracy […] & the theory’s getting deep. Thing they’re spraying chemicals over the city. While we sleep?”

De superster was ook fan van de bekende Britse complottheoreticus David Icke. “Hij nodigde me uit voor één van zijn shows in Londen en het was duidelijk hoe hij over de wereld dacht en dat hij door veel van de leugens prikte. Maar 57 jaar?” aldus Icke op zijn website.

'America watch out in 2001': Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

De laatste foto van Prince (Instagram)

Enkele dagen voor zijn dood plaatste Prince een foto van zichzelf op Instagram met daarbij de tekst ‘JUST WHEN U THOUGHT U WERE SAFE…’ De tekst is inmiddels verwijderd.

[Nu.nl, Daily Star]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Echt zo jammer dat echt overal complot theorieën omheen worden verzonnen. 1 van de beste artiesten in de geschiedenis van de muziek overlijdt en de theorieën vliegen je weer om je oren.

  Ten eerste is dit al gel*l

  “Van Scheers benadrukt dat er van Al Qaida als begrip nog geen sprake was in die tijd, laat staan dat Bin Laden bekend was bij de mensen.”

  Osama Bin Laden stond toen al in de top 10 van de Most Wanted Terrorists lijst vanwege de bomaanslagen in augustus 1998 op de amerikaanse ambassades in Tanzania en Kenia waar 200 doden en meer dan 5000 gewonden vielen. Ook deed Osama in februari 1998 publiekelijk een oproep om Amerikanen te doden.

  “The ruling to kill the Americans and their allies — civilians and military — is an individual duty for every Muslim who can do it in any country in which it is possible to do it”

  ” We call on every Muslim who believes in Allah and wishes to be rewarded to comply with Allah’s order to kill the Americans and plunder their money wherever and whenever they find it.”

  Dat Prince daar dus naar refereerde lijkt me meer dan duidelijk, hij waarschuwt amerika dan ook voor “bomaanslagen”, niet voor vliegtuigen.

  Verder weet een beetje fan van Prins ook wat er bedoeld wordt met 2001 Hit me (het filmpje stopt niet voor niets op dat moment).

  Het nummer “That’ll Work (2001)” van Chuck Brown stond in Tivoli op de setlist. Met 2001 Hit me bedoeld hij dan ook dat de band dat nummer in moet starten. Is niemand nooit zo snugger geweest om het de kleine grote man zelf te vragen?? Dat is dan weer het voordeel van verschillende sites om de “theorieën” nieuw leven in te blazen na iemand zijn dood (bah).

  Ik heb de bootleg van de dag er voor op mp3 daar zegt hij ook “2001 now, hit me” en dan zet de band het desbetreffende nummer in.

  R.I.P Prince en bedankt voor je legacy

  20 likes
  • “Echt zo jammer dat echt overal complot theorieën omheen worden verzonnen.”

   Echter nog veel ‘jammerder’ en ‘nog echter dan echt’, is natuurlijk dat jij dagelijks gedwongen wordt om al die complot theorieën te lezen. Misschien is dit een leuke site voor je: http://www.haken&breien.nl
   Heb je echter wel zin in ‘speculaasies’, kun je weer hier terecht: http://www.sinterklaas.nl

   6 likes
  • “Dat Prince daar dus naar refereerde lijkt me meer dan duidelijk, hij waarschuwt amerika dan ook voor “bomaanslagen”, niet voor vliegtuigen.”

   Als je je iets beter verdiept in 911, zal je toch moeten concluderen dat het ook “bomaanslagen” waren, of hoe dacht je anders dat die 3 WTC gebouwen met de grond gelijk zijn gemaakt?!

   4 likes
   • “Als je je iets beter verdiept in 911, zal je toch moeten concluderen dat het ook “bomaanslagen” waren, of hoe dacht je anders dat die 3 WTC gebouwen met de grond gelijk zijn gemaakt?! ”

    Niet door bommen en geloof me, ik heb er heel wat uurtjes in gestoken. Die discussies kan je hier op 9ForNews allemaal terug lezen. Dit artikel is niet de plek om daar over te discussiëren.

    6 likes
    • Je bent zelf degene die de discussie begint door te stellen dat Prince niet kan hebben verwezen naar 911 omdat hij het niet over vliegtuigen heeft. Ik wijs je er slechts op dat dit wat mij betreft een vreemde redenatie is, aangezien de WTC torens ook niet door vliegtuigen naar beneden zijn gehaald.

     2 likes
     • Ik begin geen discussie, ik heb het over de feiten. Jij begint vervolgens de discussie door te melden dat de torens door bommen zijn neergehaald.

      Er is helemaal niets dat er op wijst dat ze door bommen naar beneden zijn gehaald en wederom verwijs ik je naar de eerdere artikelen over dat onderwerp.

      3 likes
     • Als ik het goed begrijp sta jij dus achter de officiële verklaringen over 911?

      0 likes
     • En wederom verwijs ik je naar de eerdere artikelen over het desbetreffende onderwerp.

      0 likes
 2. Misschien heeft ie wel een plekje in de ondergrondse steden gekregen. Bekijk het middenblad van The Economist(nieuwsblad vrijmetselarij/handel/macht/jan.) eens. Dat voorspelt wereld chaos. Misschien in Amerika toch iets met het park(park/vluchtende dieren/brandende bomen/huizen in the economist).(vulkaan).(lees bericht bij Niburu.co over een false flag/inside job/onderzoeker vulkaan) Ze hebben niet voor niks FEMA kampen met duizenden lijkkisten. Als die vulkaan ontploft dan krijgt de hele wereld te maken met die gassen enz. De zon zal zwart worden.(lees bijbel/eindtijd)Je krijgt dan een mini winter. Dit is een mooie manier om de wereldbevolking te verminderen met een “natuurlijke” ramp. Denk je dat je veilig bent, dan gebeurt er dus dit.(megaramp) Het komt als een dief in de nacht(als de lucht donker wordt)
  Het kan dus op elk moment gebeuren en bij deze wens ik alvast iedereen veel sterkte(nu kan het nog) en hoop dat je niet alleen bent als het zover is.
  Liefs,

  10 likes
  • We weten dat de film industrie onder de elite valt. De serie Games of Thrones gaat ook over: winter is coming. Dit is geen gewone winter, maar een langdurige winter. Een mini ijstijd. We worden dus op allerlei manieren al voorbereid.
   De tekeningen in de piramides gaan over ondergaand land(ondergaande zon) en nieuw land(opgaande zon). Door vulkaan/platen verschuivingen.(zwarte zon) Farao’s wilde zo hun ziel over laten brengen naar de kosmos, zodat hun ziel niet naar de onderwereld(binnen aarde) zou gaan door deze megaramp.
   De kennis over vulkanen/aardbevingen is al eeuwenoud. Via astronomie wisten ze wanneer zoiets zou plaatsvinden. Deze kennis is al eeuwenlang doorgegeven. De hoogpriesters(geloven) weten ervan.
   Vraag blijft: doet de elite dit zelf creëren(technologie) of zijn ze op allerlei manieren aan het voorkomen/uitstellen via technologie.
   Via fracking kan men uitgangen maken om de druk van de vulkaan te verminderen. Is ook film over.
   Zitten we nu al in een mini ijstijd? Het blijft al aardig lang koud. Weer draait extreem snel om. In 1816(jaar zonder zomer) heeft ook al zoiets plaatsgevonden. Het NWO gedachte goed is daarna ontstaan. Via de vrijmetselarij/geloof enz. Pike, Kerk van Jezus Christus der heilige van de laatste dagen enz. De agenda 20/30(wereld systeem) sluit aan op rampen? Daarom water/voedselbeheersing enz. beheersing op alle vlakken.

   1 likes
   • Mens, hou toch eens op met die onzin over 1816 zonder zomer. Dat komt gewoon door een vulkaanuitbarsting in combinatie met lage zonneactiviteit.

    Wil je nu serieus een mini-ijstijd, de vrijmetselaars en de hoogpriesters hierbij gaan betrekken??? Dat doe je ook niet alleen in dit topic, maar in ongeveer elk topic wat ik lees…

    Ongelooflijk hoe sommige mensen zijn gehersenspoeld, door hunzelf in dit geval!

    7 likes
    • Alles heeft met elkaar te maken. Voor veel mensen moeilijk te bevatten. Of te groot in omvang om het te zien. Elite geeft veel aanwijzingen. Als men alternatief nieuws leest is het vaak achterhaald. Dan is het wel “normaal”? Ik probeer vooruit te kijken wat de elite met ons voor heeft en dat is niet veel goeds. Neem Georgia Guidesstones. Wat daar op staat? De wereld heeft maar plaats voor 500 miljoen mensen. Dat is een genocide voorspelling/uitsprak en die mag daar gewoon blijven staan. Of de dingen/voorspellingen, die in de economist staan, dat is ook niet normaal. Ik probeer mensen voor te bereiden in de denkwijze die zij doen. Niet wat ik wil. Voor mij moet alle technologie weg en gaan we weer over op de natuurlijke orde.
     Wat beeld die ring steen uit? Een nieuwe stone henge. Een zonnewijzer. Alles gebeurt via kennis van standen van het heelal. Hoogpriesters hebben al eeuwenlang alle kennis in huis. Een paus is een hoogpriester. De hoogste rang van de vrijmetselarij is een hoogpriester(grootmeester). Pak een bijbel en lees over richteren. Richteren zijn hoogpriesters Zie farao tijdperk. Ons woordje rechter stamt daar van af. Als je de oudheid kent, dan snap je ook wat er nu gebeurt. Geschiedenis herhaalt zich.
     Begin eens met het onderzoeken waar onze dagen en maanden vandaan komen. Iets met Rome en zonnekalender. Het NAVO leger eert Rome. Viert stichting Rome.2 kinderen die opgevoed werden door een wolvin. Is dat wel normaal dan? Alle goden eren? Ik heb er maar 1 en dat is die van de natuurlijke orde(element hout/staat voor al het levende).
     Als je de wereld samen wil brengen, dan zul je de oudheid moeten loslaten en dat gebeurt niet door het gezag. Dus kun je eerder aan hen twijfelen, dan aan mij.

     2 likes
     • Ja hoor. Ik kan geen touw vastknopen aan wat je zegt, maar ik weet wel dat ik het er niet mee eens ben!

      6 likes
  • Vraag: “Wat betekent het dat Jezus zal terugkeren als een dief in de nacht?”

   Antwoord: Het idee dat de terugkeer van Christus zal zijn als een dief in de nacht komt uit Matteüs 24:43:

   0 likes
   • Het betekent dat als jouw focus in dit leven niet gericht is op het koninkrijk der hemelen ( de hemelse gedachten en het hemels handelen, hemelse ‘schatten’) , via het lezen van de evangeliën en bovenal via het letterlijk contact vragen (= bidden) met Jezus, dat dan je geloof verslapt en misschien zelfs in de vergetelheid raakt. Hij zal je dan niet laten weten ( via Zijn Geest) wanneer Hij komt. En dan merk je ook niet wanneer Hij komt, omdat dat geruisloos is als een dief in de nacht en zonder dat je het dan merkt, neemt Hij iets van je weg… Hij VERPLAATST je dan, weg van Zijn kerk… omdat je niet bleek te geloven. Je merkt het niet omdat je opgaat in de dingen der aarde: focus op aardse zaken.

    0 likes
 3. Maar wat had Bin Laden met 9/11 te maken?

  15 likes
 4. Hoe weet ik nu dat het audio stukje uit 1998 komt?

  11 likes
 5. denk dat hij vermoordt is door die ” injectie “.. raar en vaag alles, er klopt iets niet aan zijn dood

  11 likes
 6. Prince was niet de enige die al in 1998 wist wat er in 2001 zou gaan gebeuren.
  De vraag is, hoe wist Prince dit? Wie heeft ‘m dat destijds ingefluisterd?
  En waarom moest ie nu uit de weg worden geruimd?

  7 likes
  • En dat niet alleen ! Hoe haalt deze ziener het in z’n hoofd om die waarschuwing onduidelijk te prevelen in Utrecht. Wat moet hij zich schuldig gevoeld hebben om zo onzorgvuldig met die voorkennis om te gaan.

   2 likes
 7. Net zoals Jimi Hendrix, Janis Joplin, Brian Jones, Kurt Cobeyn, Amy Winehouse onder vreemde omstandigheden overleden zijn. Dat stuwt de verkoop op. En vaak blijvend want dan worden het legendes.
  En hoeveel zal er aan de exposities van David Bowie verdiend zijn?
  Van John Lennon is wel zeker dat zijn dood met zijn UFO ervaring te maken had en hij een nieuwe LP opgenomen had en net wilde gaan promoten. 3x raden waar die over ging.
  Nooit meer wat van gehoord.

  https://www.youtube.com/watch?v=dIRDyQAbyTI

  0 likes
  • Kurt Cobain onder vreemde omstandigheden overleden? Die is vertrokken uit een ontwenningsoord en heeft er een einde aan gemaakt… Echt vreemd ja…

   Amy Winehouse heeft een overdosis genomen.. Echt zeer omstreden ja..

   Ja inderdaad, van John Lennon is het wel zeker dat het met een UFO-ervaring te maken had…. Volgens mij zit jij ook in een flinke trip of niet? Wat is dat voor een bullsh*t man…

   3 likes
   • Misschien eens de docu ‘Soaked in Bleach’ kijken. Ben benieuwd of je daarna nog hetzelfde denkt over de zogenaamde zelfmoord van Kurt.

    0 likes
    • Tuurlijk, trek er weer een ‘overtuigend’ filmpje op YouTube bij! Want dat is zeker waar. Ik hoef het niet te kijken om het niet te geloven, ik kan mijn tijd wel beter besteden!

     Ja faith, Jim Morrison gebruikte ook niet zomaar een heel klein beetje te veel drugs he?

     Wat ik zeg hoeft niet waar te zijn hoor, het is en blijft mijn mening. Volgens mij doe jij nu precies hetzelfde wat je mij verwijt dat ik doe, iemand een mening opdringen 😉

     Geloof jij vooral al die vage theorieën, dan geloof ik de mijne. Goed?

     3 likes
     • Je hebt gelijk. Ik moet jou in je waarde laten en respecteren wat jij gelooft. In het echte leven zouden wij geen contact hebben maar hier doen we het met elkaar.
      Ik zie het zo: die sterren uit de ’60’s moesten uit de weg geruimd worden anders viel er geen dubbeltje meer te verdienen, en het neo liberale gespuis stond al te dringen met dollartekens in hun ogen, om de hippies inclusief hun ideen te vervangen.
      Via commercialisering van de wereld, de tv, radio, kranten, magazines, reclames, programma’s, zeg maar gewoon ordinaire babbeltrucs werd ons een vreemd soort beeld opgedrongen of we dat maar wilden geloven.
      Precies toen Reagan en Thatcher aan de macht kwamen, precies in 1970, heel symbolisch, bliezen de grootse hippie sterren hun laatste adem uit.
      Precies 10 jaar later werd de allergrootste omgelegd.
      Ik kan het weten want ik was toen net droog achter m’n oren en ben vanaf het begin met die sterren opgegroeid.
      Maar geloof vooral je eigen theorieën, dan geloof ik de mijn okay?
      Lekker buiten genieten van het zonnetje en geen chemtrail te zien.

      1 likes
   • Tuurlijk Remco, John Lennon liegt, Mei Peng liegt, de man die zegt dat John politiek op de linkervleugel dreef en door de CIA in de gaten werd gehouden liegt, de man die zegt dat John heel populair was met name onder jongeren en daardoor enorm veel invloed had die liegt natuurlijk ook.
    Alleen wat Remco zegt is waar.
    O ja, Jim Morrison was ook toevallig 27 toen hij overleed maar daar gaan we verder niets achter zoeken.

    1 likes
 8. Ik vind het echt erg dat hij overleden is! Maar de oorzaak van zijn dood is nog steeds met raadsels omgeven zie: http://www.volkskrant.nl/muziek/lijkschouwer-doodsoorzaak-prince-mogelijk-nog-dagen-onduidelijk~a4287445/ En ik vrees dat we er nooit achter zullen komen….Prince had voorkennis over dingen die nog moesten gebeuren. Ook waarschuwde hij voor chemtrails. Hij is misschien uit de weg geruimd door de elite, Illuminati vrijmetselaren, duivelsaanbidders kortom geef het beestje een naam. Net zoals met vele andere bekendheden is gebeurd. JF Kennedy, Marilyn Monroe, Michael Jackson etc. Michael Jackson heeft een nummer waarin hij zingt “they don’t cre about us” bedoelt hij daar de Illuminati mee?….

  5 likes
 9. Ik heb het boek MindControle van Quasimodo gelezen.
  Hierin wordt beschreven dat eigenlijk alle beroemheden onder controle staan van de raad.
  Prince zal daar vast geen uitzondering van zijn?
  Ik kan me zo maar bedenken dat de zieke vruchtjes v/d raad dit Prince hebben laten doen om……..
  Maar het blijven speculaties natuurlijk

  3 likes
 10. ik ben perplex

  2 likes
 11. Er zal ook wel iemand zijn die roept dat WO111 in 2018 begint en/of dat de EU in 2017 uit elkaar valt.
  Weet deze dan ook de tekenen des tijds goed te lezen?

  2 likes
 12. Hij is geofferd..oftewel vermoord door de Illuminati..niet zo moeilijk. R.I.P. great artist!!!

  1 likes
 13. Deze is een uitgebreidere uitleg van John Lennon zelf

  https://www.youtube.com/watch?v=g9Q3GrUOmMs

  0 likes
  • Ik vind het helemaal prima de luxe!

   Geloof ik mijn theorieën, geloof jij de jouwe! Toen Tatcher en Reagan aan de macht kwamen bliezen een paar hippies hun laatste adem uit…

   Wie ziet niet onmiddellijk de link daartussen! Als er een kampioenschap ‘het verzinnen van complottheorieën’ was, zou jij – in mijn bescheiden opinie, alle respect houdende voor jouw visie – kampioen zijn geweest!

   1 likes
 14. Prince is een creatie van het Vaticaan. Het is nooit van vlees en bloed geweest.

  0 likes
 15. Prince heeft het over een bom en niet over vliegtuigen.
  En het waren ook bommen die de torens lieten instorten.
  In DWDD zeggen ze dat die een onheils profeet voorspelling deed en waarom luisterden de FBI niet mee.
  Je kunt het ook zo zien. Heeft Prince zijn informatie van insiders gekregen?
  Dus via via van de FBI/CIA zelf.
  Net zoals Michael Jackson boodschappen door gaf in zijn muziek en interviews.
  Beiden zijn er helaas niet meer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...