Het Complot

‘America watch out in 2001’: Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat de legendarische muzikant Prince op 23 december 1998 een optreden heeft gegeven in de Jaarbeurs besluit hij om later die nacht een extra optreden te geven in Utrecht.

Prince trad op van 02.15 tot 04.30 uur. Tijdens de grote finale begon The Artist spontaan te rappen, schrijft de Utrechtse journalist en schrijver Rob van Scheers in zijn boek De kleine parade.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Nu gebeurt dat wel vaker in zijn muziek, maar ditmaal had hij wel een heel merkwaardig tekstje,” zegt hij. “Het ging over Bin Laden, want The Artrist herhaalde keer op keer: ‘Get ready 2 bomb – Osama bin Laden’. En nog cryptischer: ‘America watch out in 2001’. Hoe kon The Artist weten wat wij pas op 9/11 leerden? En belangrijker nog: waarom luisterde de FBI niet mee?”

Van Scheers benadrukt dat er van Al Qaida als begrip nog geen sprake was in die tijd, laat staan dat Bin Laden bekend was bij de mensen. “Het concert in Tivoli is gevangen op ‘R U Gonna Go My Way?’, en The Artists omineuze waarschuwing staat op track 15,” zegt hij. “Waren we hier getuige van bovennatuurlijke gaven? Vast staat dat The Artist de tekenen des tijds verdomd goed heeft gelezen. En dat allemaal bij ons in Utrecht.”

De Britse Daily Star meldt verder dat Prince ook waarschuwde voor chemtrails. In het nummer Dreamer, dat op het album Lotusflower uit 2009 kan worden gevonden, zingt hij erover.

Prince vergeleek de moderne wereld met een plantage. De massa die erop leeft wordt volgens hem besproeid met chemtrails. Hij zingt: “A truthful explanation but you know what? Eye got another conspiracy […] & the theory’s getting deep. Thing they’re spraying chemicals over the city. While we sleep?”

De superster was ook fan van de bekende Britse complottheoreticus David Icke. “Hij nodigde me uit voor één van zijn shows in Londen en het was duidelijk hoe hij over de wereld dacht en dat hij door veel van de leugens prikte. Maar 57 jaar?” aldus Icke op zijn website.

'America watch out in 2001': Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails
De laatste foto van Prince (Instagram)

Enkele dagen voor zijn dood plaatste Prince een foto van zichzelf op Instagram met daarbij de tekst ‘JUST WHEN U THOUGHT U WERE SAFE…’ De tekst is inmiddels verwijderd.

[Nu.nl, Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Misschien heeft ie wel een plekje in de ondergrondse steden gekregen. Bekijk het middenblad van The Economist(nieuwsblad vrijmetselarij/handel/macht/jan.) eens. Dat voorspelt wereld chaos. Misschien in Amerika toch iets met het park(park/vluchtende dieren/brandende bomen/huizen in the economist).(vulkaan).(lees bericht bij Niburu.co over een false flag/inside job/onderzoeker vulkaan) Ze hebben niet voor niks FEMA kampen met duizenden lijkkisten. Als die vulkaan ontploft dan krijgt de hele wereld te maken met die gassen enz. De zon zal zwart worden.(lees bijbel/eindtijd)Je krijgt dan een mini winter. Dit is een mooie manier om de wereldbevolking te verminderen met een “natuurlijke” ramp. Denk je dat je veilig bent, dan gebeurt er dus dit.(megaramp) Het komt als een dief in de nacht(als de lucht donker wordt)
Het kan dus op elk moment gebeuren en bij deze wens ik alvast iedereen veel sterkte(nu kan het nog) en hoop dat je niet alleen bent als het zover is.
Liefs,

helder
helder
8 jaren geleden

ik ben perplex

Tinus
Tinus
8 jaren geleden

Hoe weet ik nu dat het audio stukje uit 1998 komt?

luna
luna
8 jaren geleden

denk dat hij vermoordt is door die ” injectie “.. raar en vaag alles, er klopt iets niet aan zijn dood

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x