Homepagina » Buitenland » Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?
griepseizoen

Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 jaar elk jaar halverwege juli. Dit jaar is nog vrijwel nergens in het land influenza vastgesteld. Het Nationaal Instituut voor Besmettelijke Ziektes laat weten dat er na een uitbraak van de griep eerder dit jaar in West-Kaap slechts 1 griepgeval is gedetecteerd in de provincie Gauteng, te weten op 14 juni.

Professor Cheryl Cohen publiceerde in september vorig jaar een studie waaruit blijkt dat elk jaar gemiddeld 10 miljoen Zuid-Afrikanen besmet raken met de griep. In april waarschuwde Cohen in een interview dat het griepseizoen zou leiden tot ‘een brede waaier aan luchtwegaandoeningen’.

“In de afgelopen 36 jaar begon het griepseizoen in week 28 (de week die eindigde op 12 juli). De griepactiviteit ligt nu lager dan verwacht en op het zuidelijk halfrond is nog helemaal geen griepactiviteit gemeld.”

Geen griepseizoen

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er op het noordelijk halfrond sprake van matige griepactiviteit, terwijl het zuidelijk halfrond geen griepseizoen heeft zoals andere jaren.

Volgens Cohen heeft dat te maken met de coronamaatregelen. Of worden griepgevallen nu gewoon geteld als coronagevallen? Op de Amerikaanse website Worldometer, die alle meldingen van geregistreerde gevallen bijhoudt, is namelijk te zien dat het aantal ‘coronagevallen’ in Zuid-Afrika begin juli opeens heel snel begon te stijgen.

[News24]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
3 maanden geleden

Sinds lang ben ik geëmigreerd naar het Zuidelijk Halfrond in Azië. Beetje rare praat van mij, maar geef mij maar ‘jullie’ griepjes want zelf al half jaar last van de Chicurungunia muggebeet. Dan heb je hier ook de plaag van de Denguemuskiet, ook zo’n virus die heel veel mensen gratis krijgen. Soort knokkelkoortsen, heel rottig.
Maar het goede nieuws is, a). niet zo veel arrogante ruttebetutteling betr. Covid ‘“pandemie” en b). elke dag zon hier hahaHAHA. ❤️

(Ook hebben de pundits hier het Hydroxychlorine+ medicijn niet geband, verfoeid of weggekeken, en de dokters en virologen zelfs bestraft die dat wilden toepassen. En dat zie je duidelijk terug op de statistieken internationaal! Karma noemen ze dat ook wel.)

Mikkel
Mikkel
3 maanden geleden

Natuurlijk, de gewone griep is verdwenen als gevolg van de coronamaatregelen. Waarom is corona dan niet verdwenen? Als het al bestaat, dan is dat ook een griep. Wie nu nog niet ziet dat het allemaal één grote hoax is…

Willem
Willem
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

Het virus is dodelijk maar je moet je laten testen om te weten of je het gehad hebt, huh?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Het ‘kan’ dodelijk zijn, geldt niet dat iedereen die het krijgt dood zal gaan aan het virus.

Rob
Rob
Reactie op  Bas van Stapelberg
3 maanden geleden

Dan nog is niet het virus dodelijk maar de opstapeling van allerlei aandoeningen die er al zijn. En als je de laatste tijd de berichten zo gelezen hebt dan is het corona virus daar nog het meest zwakke aspect van. Dan is het dus als de druppel die de emmer doet overlopen. De emmer is dan al vol en één druppel is genoeg om hem over te laten lopen. DIE druppel is dan het corona virus. Mensen die dan dood gaan staan dan al aan het randje. Een klein duwtje (corona virus) is dan genoeg om ze over de rand te duwen.

sterntaler
sterntaler
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Komt nog erbij dat iemand vatbaarder is voor het coronavirus wanneer die persoon de griepprik gehad heeft.

Albert
Albert
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Ach Rob, dat ‘kleine duwtje’ lezen steeds meer wakker geworden mensen als: automatisch ‘vinkje’ by corona sterfgeval’ (en opnieuw dus kassa $13.000,- en wanneer aan ademapparatski $39.000,-). Nu ook pathologen zijn toegestaan(!), lees je hun bevindingen: ‘Niks, noppes, nada, zero corona vier russen aangetroffen!’
Slowly but surely komt de waarheid naar boven (uitz bij fake media) maar het vele kwaad is al geschied. Inclusief alle moorden, mentale problemen, vernietigingen van jobs en kapitaal, nog meer wantrouwen t.o. ruttegetuttel, nog meer miljarden tbv WHO, Gates, UN, Big Pharma, Politici, enz.

Petra
Petra
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Net zoals influenza ook ‘de druppel’ kan zijn.

Jan V
Jan V
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

Er zijn er genoeg die het niet doorhebben. Wat dacht je van al die idioten met zo’n smoelfilter? Afgelopen zaterdag zag ik ineens mijn buurman voor het eerst met zo’n ding op boodschappen doen. Ik heb geeneens zin meer om dat soort mensen nog te waarschuwen. Hij deed ook mee als klapvee voor het zorgpersoneel. Blijkbaar is hij goed geïnformeerd. De sukkel!

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Jan V
3 maanden geleden

Ach ja, de vorige week kon ik het niet laten. In een toch nog redelijk gevulde wachtkamer bij de huisarts. Ik was ter plaatse om medicijnen voor mijn vrouw te halen. Een serieus gesprek aanknopen aangaande tante corona is voor veel mensen ogenschijnlijk erg moeilijk. Dat wil zeggen, het is virus voor en virus na, dat wel. Maar dan. Dan is het mijn beurt. Eehhhhh, dames, wat IS een virus eigenlijk? Eehhh eehhh, nou, heeeeel besmettelijk! Aha, zeg ik. En hoe komen jullie aan die ‘wijsheid’? Jullie kijken tv, luisteren naar de radio en lezen de krant? Ja nee, dan snap ik waarom jullie zo goed geïnformeerd zijn(..). Het is werkelijk niet te geloven hoe krachtig propaganda klaarblijkelijk nog altijd werkt. Mijn beknopte weergave van de feiten werd weggehoond. Nou ja, dan niet. Dan koop je toch een gezinsverpakking muilkorven en laat je je toch volspuiten met pesticiden? Wat een onnozel volk!

salvar
salvar
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

Mikkel
het grote deel zal het nooit zien.
ze zijn niet in de ban van de ring maar van het corona virus.
gehersenspoelde hebben een speciale behandeling nodig om weer normaal te kunnen denken.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 maanden geleden

Of er een correlatie is met het Wuhanvirus zou ik niet weten maar verdacht is dit wel. Ik ben wel zeer benieuwd als straks de griep toeslaat in Nederland. Want het is raar dat er nu nog niet aan de bel wordt betrokken, want door Rutte en co hebben we allemaal een verminderde weerstand opgelopen.

Tony
Tony
3 maanden geleden

Wanneer ik dit zo lees, dan is mijn conclusie dat alle griepvarianten niet natuurlijk van oorsprong zijn. M.a.w. ook die andere (vroegere) griepsoorten zijn in een laboratorium gefabriceerd. Dat verklaart tevens waarom artsen de mensen over de hele wereld preventief tegen griep willen inenten.

Het geven van een griepspuit is door de jaren heen een verdienmodel geworden, voor zowel artsen als de farmaceutische industrie. Het is dan ook geen wonder dat de griep niet mag verdwijnen, want dat zou financieel een te grote aderlating zijn voor die personen en bedrijven (farmaceutische industrie) die er geld mee willen verdienen.

Dat zou dan betekenen dat het gewone griepvirus nu vervangen is door het in het laboratorium gekweekte krachtigere Coronavirus, die grotere en ingrijpende gezondheidsproblemen veroorzaakt dan ooit tevoren. Dan kan het doel alleen maar zijn mensen bewust ziek te maken en er veel geld aan te verdienen.

De normale griepspuit werd dus onder valse voorwendsels gebruikt om nog meer geld te verdienen, maar ook om het immuunsysteem van mensen bewust ten gronde te richten en mensen ziek te maken. Griep is dan naar mijn mening ook een kunstmatig vervaardigd vergif met toxische eigenschappen. Dan is het speciaal ontwikkeld om mensen (of vijand) uit te schakelen. Dan moet ik concluderen dat de basis voor de kunstmatige ontwikkelde griep ergens in de 1e wereldoorlog moet zijn geweest. Dat verklaart tevens waarom de Spaanse griep zo veel slachtoffers eiste. Mensen waren ondervoed en het immuunsysteem was door die omstandigheid aangetast en kon daardoor niet optimaal functioneren. Dan komt daar nog het effect bij van stress (van de oorlog), wat het immuunsysteem van de mens verder heeft aangetast.

Sindsdien is het dan gecontroleerd elk jaar weer over wereld verspreid en dat heeft meer effect wanneer mensen minder in de zon zijn en meer binnen blijven, met te weinig verse zuurstof, en dus ook te weinig beweging.

Dan is mijn conclusie, dat de Spaanse griep aan de basis ligt voor de waanzinnige ideeen die Bill Gates heeft.

Roy Snabilié
Roy Snabilié
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Is Bill Gates daarom zo puissant rijk?

Tony
Tony
Reactie op  Roy Snabilié
3 maanden geleden

Nee, hij heeft zijn compagnon in Microsoft afgetroefd en eiste een groter aandeel in Microsoft. Hij was dus altijd al een controlfreak. Maar nu is hij ook nog eens waanzinnig geworden. Dubbel gevaarlijk dus!

jenne
jenne
3 maanden geleden

Er word een voortdurende Biologische oorlog gevoerd tegen de mensheid, als het één net voorbij is wordt er een andere gelanceerd, oorlogen, opstanden, chaos, ziektes, drugs gebruik, misbruik van religies als politiek wapen, ga zo maar door, het gaat eindigen hoe, met een big bang of een sisser !

salvar
salvar
3 maanden geleden

Of worden griepgevallen nu gewoon geteld als coronagevallen
wat weten ze nu?
eigenlijk niets ze lullen allemaal een stuk uit de nek.
zou sus zou zo , kan het zo zijn of zo dan?
nu heb je weer de idioot theo vos , zit met zijn reet in amerika en gaat daar beslissen dat wij als nederlanders geen mondkapje dragen?
leipo je kan er van mij tien krijgen en volgens mij draag je er zelf geen.
misschien heb je aandelen in de muilkorven fabriek?

blijf lekker met je idiote ideeen in amerika en bemoei je niet met ons en nog een goede raad wij maken het zelf uit en niet jij of wie ook.
ze schijnen tegenwoordig allemaal een glazen bol te hebben.
fauci , vos , rivm , merkel , macron , ze zijn allemaal helderziende , misschien is de bliksem in geslagen in hun brein.

Tony
Tony
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Was de bliksem maar ingeslagen, dan had de wereld een probleem minder. En natuurlijk Bill niet vergeten. Die kan maar niet vaak genoeg getroffen worden.

sterntaler
sterntaler
3 maanden geleden

Corona bestaat dan waarschijnlijk wel, maar is nu grotendeels fake news geworden.

P.M.
P.M.
Reactie op  sterntaler
3 maanden geleden

Veel kijk plezier met dit filmpje op you tube.

https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY

Willem
Willem
Reactie op  P.M.
3 maanden geleden

Thank you P.M.

trackback
Verassing! Voor het eerst in lange tijd géén griepseizoen op zuidelijk halfrond, Griepgevallen zijn Coronagevallen? | JDreport.com
3 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: Ninefornews […]

D1rty7
D1rty7
3 maanden geleden

Alles wordt verdraaid en express verkeerd berekend en bijgehouden en door elkaar verweven en mensen die nu echt griep hebben melden dit massaal niet omdat ze denken ..rot op…straks geven ze mij etiket corona en krijg ik hoop gedoe met verplicht binnen zitten enz. Wat een fake wereld leven we in hé…wordt tijd dat de aliens ingrijpen…of werken die samen met de roverheid?

Piet Jansma
Piet Jansma
3 maanden geleden

Wat ook opmerkelijk is, is dat Rusland een vaccin heeft ontwikkeld tegen covid-19, en gaat beginnen met landelijke inentingen.

x

Check Also

desinformatie

‘Pas op voor desinformatie verspreid door wappies als Mark Rutte’

Het Nederlandse leger heeft sinds de corona-uitbraak ...

coronatests

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x