Homepagina » Buitenland » Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?
griepseizoen

Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 jaar elk jaar halverwege juli. Dit jaar is nog vrijwel nergens in het land influenza vastgesteld. Het Nationaal Instituut voor Besmettelijke Ziektes laat weten dat er na een uitbraak van de griep eerder dit jaar in West-Kaap slechts 1 griepgeval is gedetecteerd in de provincie Gauteng, te weten op 14 juni.

Professor Cheryl Cohen publiceerde in september vorig jaar een studie waaruit blijkt dat elk jaar gemiddeld 10 miljoen Zuid-Afrikanen besmet raken met de griep. In april waarschuwde Cohen in een interview dat het griepseizoen zou leiden tot ‘een brede waaier aan luchtwegaandoeningen’.

“In de afgelopen 36 jaar begon het griepseizoen in week 28 (de week die eindigde op 12 juli). De griepactiviteit ligt nu lager dan verwacht en op het zuidelijk halfrond is nog helemaal geen griepactiviteit gemeld.”

Geen griepseizoen

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er op het noordelijk halfrond sprake van matige griepactiviteit, terwijl het zuidelijk halfrond geen griepseizoen heeft zoals andere jaren.

Volgens Cohen heeft dat te maken met de coronamaatregelen. Of worden griepgevallen nu gewoon geteld als coronagevallen? Op de Amerikaanse website Worldometer, die alle meldingen van geregistreerde gevallen bijhoudt, is namelijk te zien dat het aantal ‘coronagevallen’ in Zuid-Afrika begin juli opeens heel snel begon te stijgen.

[News24]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
1 jaar geleden

Sinds lang ben ik geëmigreerd naar het Zuidelijk Halfrond in Azië. Beetje rare praat van mij, maar geef mij maar ‘jullie’ griepjes want zelf al half jaar last van de Chicurungunia muggebeet. Dan heb je hier ook de plaag van de Denguemuskiet, ook zo’n virus die heel veel mensen gratis krijgen. Soort knokkelkoortsen, heel rottig.
Maar het goede nieuws is, a). niet zo veel arrogante ruttebetutteling betr. Covid ‘“pandemie” en b). elke dag zon hier hahaHAHA. ❤️

(Ook hebben de pundits hier het Hydroxychlorine+ medicijn niet geband, verfoeid of weggekeken, en de dokters en virologen zelfs bestraft die dat wilden toepassen. En dat zie je duidelijk terug op de statistieken internationaal! Karma noemen ze dat ook wel.)

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Natuurlijk, de gewone griep is verdwenen als gevolg van de coronamaatregelen. Waarom is corona dan niet verdwenen? Als het al bestaat, dan is dat ook een griep. Wie nu nog niet ziet dat het allemaal één grote hoax is…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Of er een correlatie is met het Wuhanvirus zou ik niet weten maar verdacht is dit wel. Ik ben wel zeer benieuwd als straks de griep toeslaat in Nederland. Want het is raar dat er nu nog niet aan de bel wordt betrokken, want door Rutte en co hebben we allemaal een verminderde weerstand opgelopen.

Tony
Tony
1 jaar geleden

Wanneer ik dit zo lees, dan is mijn conclusie dat alle griepvarianten niet natuurlijk van oorsprong zijn. M.a.w. ook die andere (vroegere) griepsoorten zijn in een laboratorium gefabriceerd. Dat verklaart tevens waarom artsen de mensen over de hele wereld preventief tegen griep willen inenten.

Het geven van een griepspuit is door de jaren heen een verdienmodel geworden, voor zowel artsen als de farmaceutische industrie. Het is dan ook geen wonder dat de griep niet mag verdwijnen, want dat zou financieel een te grote aderlating zijn voor die personen en bedrijven (farmaceutische industrie) die er geld mee willen verdienen.

Dat zou dan betekenen dat het gewone griepvirus nu vervangen is door het in het laboratorium gekweekte krachtigere Coronavirus, die grotere en ingrijpende gezondheidsproblemen veroorzaakt dan ooit tevoren. Dan kan het doel alleen maar zijn mensen bewust ziek te maken en er veel geld aan te verdienen.

De normale griepspuit werd dus onder valse voorwendsels gebruikt om nog meer geld te verdienen, maar ook om het immuunsysteem van mensen bewust ten gronde te richten en mensen ziek te maken. Griep is dan naar mijn mening ook een kunstmatig vervaardigd vergif met toxische eigenschappen. Dan is het speciaal ontwikkeld om mensen (of vijand) uit te schakelen. Dan moet ik concluderen dat de basis voor de kunstmatige ontwikkelde griep ergens in de 1e wereldoorlog moet zijn geweest. Dat verklaart tevens waarom de Spaanse griep zo veel slachtoffers eiste. Mensen waren ondervoed en het immuunsysteem was door die omstandigheid aangetast en kon daardoor niet optimaal functioneren. Dan komt daar nog het effect bij van stress (van de oorlog), wat het immuunsysteem van de mens verder heeft aangetast.

Sindsdien is het dan gecontroleerd elk jaar weer over wereld verspreid en dat heeft meer effect wanneer mensen minder in de zon zijn en meer binnen blijven, met te weinig verse zuurstof, en dus ook te weinig beweging.

Dan is mijn conclusie, dat de Spaanse griep aan de basis ligt voor de waanzinnige ideeen die Bill Gates heeft.

x

Check Also

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer slaat alarm: ‘Er sterven vrijwel uitsluitend geprikte mensen’

Tijdens de coronapandemie nam de sterfte niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x