Buitenaards

WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Podesta, oud-topadviseur van president Obama, regelde een ontmoeting met astronaut Edgar Mitchell om te bespreken hoe de Amerikaanse overheid informatie kan vrijgeven over aliens. Dat blijkt uit e-mails die zijn gelekt door WikiLeaks.

Het tweetal was van plan om ook president Obama hierbij te betrekken. In een e-mail uit 2014 geeft dr. Mitchell aan met Podesta en president Obama te willen spreken over het vrijgeven van informatie over buitenaards contact. Dit zal volgens hem ‘onze hele planeet ten goede komen’.

De zesde man op de maan zei dat de informatie naar buiten moet komen zodat mensen de kosmos kunnen gaan verkennen zonder terug te vallen op ‘kolonialisme en vernietiging’.

Niet langer relevant

Het is volgens Mitchell, die begin dit jaar overleed, voor de overheid ook de uitgelezen mogelijkheid om ‘de wijsheid en het intellect van haar burgers te erkennen’.

In de e-mail claimde de astronaut dat de Amerikaanse overheid 50 jaar geleden de beslissing nam om ‘de kennis over de buitenaardse aanwezigheid weg te halen bij de burgers’. Dit besluit is volgens Mitchell niet langer relevant.

Podesta’s assistent Eryn Sepp accepteerde de uitnodiging, maar voegde toe dat ‘John liever eerst met hem alleen om de tafel wilde zitten voordat hij de president erbij zou betrekken’.

Area 51

Mitchell stuurde Podesta eerder al e-mails over wapens in de ruimte en de kennis van het Vaticaan over buitenaardsen. In 2002 zei de campagnemanager van Hillary Clinton openlijk dat documenten over Area 51 moesten worden vrijgegeven.

Uit e-mails die zijn gelekt door de klokkenluiderssite blijkt ook dat Robert Fish, curator van het Apollo-museum, Podesta heeft benaderd over het verzamelen van ‘wetenschappelijke data’ over UFO’s.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

UFO disclosure, nu.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Samenwerķïng met een buitenaardse wetenschapper geboden.

Calvin
Calvin
6 jaren geleden

Eerst moeten mensen God leren acsepteren in hun leven.

RaymondVL
RaymondVL
6 jaren geleden

Alsof aliens zich ook maar iets aantrekken van de wil van de Amerikanen. Die yanks hebben het echt veel te hoog in hun bol.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x