Homepagina » Buitenaards » WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens
WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens

WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens

John Podesta, oud-topadviseur van president Obama, regelde een ontmoeting met astronaut Edgar Mitchell om te bespreken hoe de Amerikaanse overheid informatie kan vrijgeven over aliens. Dat blijkt uit e-mails die zijn gelekt door WikiLeaks.

Het tweetal was van plan om ook president Obama hierbij te betrekken. In een e-mail uit 2014 geeft dr. Mitchell aan met Podesta en president Obama te willen spreken over het vrijgeven van informatie over buitenaards contact. Dit zal volgens hem ‘onze hele planeet ten goede komen’.

De zesde man op de maan zei dat de informatie naar buiten moet komen zodat mensen de kosmos kunnen gaan verkennen zonder terug te vallen op ‘kolonialisme en vernietiging’.

Niet langer relevant

Het is volgens Mitchell, die begin dit jaar overleed, voor de overheid ook de uitgelezen mogelijkheid om ‘de wijsheid en het intellect van haar burgers te erkennen’.

In de e-mail claimde de astronaut dat de Amerikaanse overheid 50 jaar geleden de beslissing nam om ‘de kennis over de buitenaardse aanwezigheid weg te halen bij de burgers’. Dit besluit is volgens Mitchell niet langer relevant.

Podesta’s assistent Eryn Sepp accepteerde de uitnodiging, maar voegde toe dat ‘John liever eerst met hem alleen om de tafel wilde zitten voordat hij de president erbij zou betrekken’.

Area 51

Mitchell stuurde Podesta eerder al e-mails over wapens in de ruimte en de kennis van het Vaticaan over buitenaardsen. In 2002 zei de campagnemanager van Hillary Clinton openlijk dat documenten over Area 51 moesten worden vrijgegeven.

Uit e-mails die zijn gelekt door de klokkenluiderssite blijkt ook dat Robert Fish, curator van het Apollo-museum, Podesta heeft benaderd over het verzamelen van ‘wetenschappelijke data’ over UFO’s.

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

UFO disclosure, nu.

Calvin
Calvin
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

UFO disclosure, nee. De mensheid is er nog niet klaar voor.

Loki
Loki
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Ufo disclosure, helemaal niet. De mensheid, eerder een paar hooggeplaatste psychopathische idioten, zal zich hoogstwaarschijnlijk vernietigen middels een nucleaire oorlog.
Aanschouw de mens uit de toekomst;
https://www.youtube.com/watch?v=G2xXu8_2Exo

Let wel dit is een authentieke opname en dus geen CGI.

skankhunt42
skankhunt42
Reactie op  Loki
4 jaren geleden
eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Natuurlijk wel!!

frans
frans
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Calvin; De mensheid is er overrijp voor.
Je bent vrijwel nooit klaar voor iets! Het komt en doet zich gewoon voor in je leven of je er klaar voor bent of niet.
Het worden goede tijden! Tis even schrikken hier en daar, ik ook.

Jaya
Jaya
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Tijd voor de grotë omengeling.

arr
arr
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

niet?? wanneer dan? nadat crooked hillary de halve wereld uitroeit met een nuclaire oorlog?

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Samenwerķïng met een buitenaardse wetenschapper geboden.

Calvin
Calvin
4 jaren geleden

Eerst moeten mensen God leren acsepteren in hun leven.

Loki
Loki
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

God is een illusie, welke zowel politieke als religieuze dogma creëren.

Calvin
Calvin
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

God is geen illusie. God is de bron achter alles. Alle wezens in het universum staan met elkaar en de bron in verbinding.

flardinga
flardinga
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

@Calvin,
Laat duidelijk zijn dat ik jouw mening respecteer, misschien kun je jezelf trouwens eerder Calvijn noemen vanwege jouw religieuze opvattingen, maar dat terzijde.
Ik doe niet mee aan het welles nietesverhaal want dat schiet niet op, ik geloof zelf er veel van het geen in het boek de 12e planeet staat van Sitchin, in mijn persoonlijke beleving een revolutie, sindsdien heb ik nog veel meer gelezen, ik blijf echter kritisch want er is zeker veel nonsens te vinden en te lezen, iemand die ik ook erg betrouwbaar vind overkomen en waarvan ik een boek in huis heb is Clifford Stone en zijn boek heet Eyes only, het is niet te verkrijgen denk ik in het Nederlands maar het Engels is goed te begrijpen, deze persoon heeft veel meegemaakt en is een zeer moedig man, een klokkenluider zouden wij hem noemen, hij zegt ook altijd als hij zijn verhaal gaat vertellen, je hoeft mij niet te geloven maar dit is wat ik in mijn leven heb meegemaakt, een echte aanrader, vriendelijke groet aan u van mij

Loki
Loki
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Calvin

God is weldegelijk een illusie zoals het gebracht wordt. Het is in feite een verering van Anu, heerser van de Aarde toen de mens eigenlijk nog gecreëerd moest worden. En omdat je gelovig bent zou je moeten weten dat het zelfs in de Bijbel staat. Daar staat namelijk “laten wij de mens schapen naar ons evenbeeld”.
En zoals Anu dat wilde gaf hij zijn zoon Enki opdracht een slaven ras te creëren. En zo geschiedde het, de mensheid werd gecreëerd via genetische manipulatie. Verschillende rassen (12) die over de Aarde werden verspreid.
Waar u mee in de war bent is de “Schepper van al dat is”. Waarvan niet onomstotelijk kan worden bewezen dat dit een God is. Zo lenen Elite, koningshuizen en geloofsleiders hun rechten van macht en bangmakerij, iets wat ze totaal niet kunnen aantonen. Dit illustere spel is een oeroud bedrog door zeer oude teksten (8000 jaar v Chr) te misbruiken en te sturen naar eigen inzicht.

Dat is waar u in gelooft en de feiten hiervan zijn er. Sorry het zij zo.
Geloof in jezelf en in het Universele.

Berenbotje
Berenbotje
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Maar waarom er vanuit gaan dat alleen de bijbel een scheppingsverhaal heeft? Ander geschriften uit andere culturen hebben ook scheppingsverhalen en die spreken niet van een ‘wij’ die de mens schiepen naar hun beeld.
Uit de Vedische scheppingsverhaal is te lezen dat de eerste mensen zo perfect waren, als God zelf, dat ze geen zin hadden zich in de wereld te laten onderdompelen en direct weer terug wilden naar hun schoot, naar God. Alleen toen God hen op het hart drukte dat ze dit offer moesten brengen om al die zielen die snakken naar verlichting om hen een kans te geven op Aarde geboren te worden en goede karma te verrichten opdat ook zij terug konden keren naar God, gingen zij akkoord. Er is genoeg diversiteit aan scheppingsverhalen. Andere culturen zullen weer andere verhalen hebben. Om de monopolie aan de bijbel te geven is niet logisch.

Calvin
Calvin
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

De oude astronauten theorie is allang achterhaald.

http://ancientaliensdebunked.com

Sitchin is wrong
http://www.sitchiniswrong.com/index.html

God bestaat, heel veel mensen hebben bovennatuurlijke ervaringen gehad. Er zijn ook mensen die buitenaardse wezens hebben gezien maar demonen kunnen zich ook voor doen als buitenaardse wezens.

Ik ben overigens niet religieus. God en religie staan los van elkaar.

Ikke
Ikke
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

God is het zelfde als een dictator, volg mij of u zal voor eeuwig branden in de hel. Oh wat houd hij toch veel van zijn kinderen. Hij verdient een schop in zijn ballen.

Loki
Loki
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Berenbotje

” een kans te geven op Aarde geboren te worden”
Hier wringt nou juist de schoen. Het is helemaal net gezegd dat je van aardse oorsprong bent, ja lichamelijk wel, maar de ziel kan een heel andere oorsprong hebben in het onmetelijke universum. Die kan bijvoorbeeld uit het Orionstelsel, de pleiaden enzovoort komen. Kortom de ziel is universeel.
Het probleem is echter dat vele onder de aardse bevolking dat besef kwijt zijn en letterlijk met hun ziel onder de arm lopen, dolend naar het besef van het bestaan en het hoe en waarom.
Ik hoop dat je beseft dat alle scheppingsverhalen maar 1 oorsprong hebben die zich later hebben vertakt in allerlei geloofsovertuigingen gecreëerd door machtswellustige individuen.
Leg alles maar eens naast elkaar en je zult de gelijkenissen zien.

Ikke
Ikke
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Haha, de mens moet juist stoppen met het vereren van goden, dan pas kunnen hogerop komen.
Een groot deel van deze schapen last zich gijzelen door goden.

Elise49
Elise49
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Grappig, dat is nu net wat het geloof vertelt.

frans
frans
Reactie op  Calvin
4 jaren geleden

Ja, Calvin ; en toch, toen de Christus kwam was niemand er klaar voor, De apostelen ter nauwernood net genoeg klaar er voor.
Over 33000 jaar zijn we klaar voor de Christus als je begrijpt wat ik bedoel. We staan in een ontwikkeling, en zijn prematuur Christen.

Bazzmann
Bazzmann
Reactie op  Calvin
2 jaren geleden

Goden waren aliens. Gelovigen moeten eens volwassen worden en de religie de laan uit gooien en de realiteit onder ogen zien.

RaymondVL
RaymondVL
4 jaren geleden

Alsof aliens zich ook maar iets aantrekken van de wil van de Amerikanen. Die yanks hebben het echt veel te hoog in hun bol.

pat
pat
4 jaren geleden

Ik moet helemaal niks van god.

Ik ben lang klaar voor dus niet de hele mensheid.

Jan
Jan
4 jaren geleden

Dit is al eeuwen dezelfde berichten man als ze bestaan komen zei echt niet alleen om een beetje rond te vliegen stiekem. Alleen mensen met een achterstand zitten op deze site die dier geloven.

Theo
Theo
4 jaren geleden

Wat een misleidende valse info weer.
Er is nog nooit iemand op de maan geweest omdat het gehele ‘spektakel’ in een studio is opgenomen. Het is 1 grote hoax!
Astronauten bestaan niet want je kunt naar geen enkele planeet, omdat de planeten dwalende sterren in het firmament zijn.
Kortom, astronauten zijn allen acteurs want je kunt niet met ‘man made material’ buiten het firmament komen. Er is nog nooit een vliegtuig of raket buiten het firmament gekomen. Firmament kan vertaald worden naar ‘dome’ en NASA spreekt liever over de “Van Allen Radiation Belt”.
Planeten, raketten, NASA, astronauten, satellieten, spinnende aardbol…etc… zijn allen bij elkaar 1 hele grote hoax!
Iedereen gaat hier vroeg of laat achterkomen, hoe dan ook. De aarde is altijd plat geweest en er is geen ANTARTICA want er is een ijswand die rondom ons loopt waar de oceaan en de continenten als het ware ‘in liggen’. Kijk eens wat feitelijkheden op youtube, onderzoek en durf aangeleerde concepten los te laten. WE ZIJN MET Z’N ALLEN ZWAAR GECONDITIONEERD EN GEBRAINWASHED!
Het spinnende aardbol concept is werkelijk de grootste HOAX aller tijden en het moeilijkste om van af te stappen. Het heeft ook bij mij even geduurd voordat ik dit aangeleerde concept uberhaupt in twijfel durfde/wilde trekken. LET OP! Zodra je de feiten ziet kun je nooit meer terug want die zijn keihard!

René Strobos
René Strobos
Reactie op  Theo
4 jaren geleden

ik heb nog wel ergens een pilletje liggen voor jou @theo

Nibubie
Nibubie
Reactie op  Theo
4 jaren geleden

Koekoek… Tijd voor het gesticht met die aardige mensen met witte jassen aan…

frans
frans
Reactie op  Theo
4 jaren geleden

Klinkt Teologisch

mario
mario
4 jaren geleden

waarom kan ik geen duim meer geven aan iemand????????????????/

Michel
Michel
4 jaren geleden

Ohhh jullie gaan een ufo disclosure krijgen die niet te versmaden zal zijn.
En IEDEREEN zal erin trappen.
Daarbij komt….die astronouten he!?
Dat waren allemaal vrijmetselaars…
OOK mr Mitchell.
Ohhh Julian Assange? Die staat OOK in het prachtige illuminati card game uit 1980.
Denken jullie nou echt dat al deze psychos on top voor jan joker met satanisme bezig zijn!?
Omdat het niet bestaat?
Waarom denken jullie dat de poorten van Baal opgericht zijn in Newyork op timessquare!?
Of Londen!? Hmmm?
Omdat “aliens” ze dat vertellen!?!?
Ze lachen ons recht recht in onze faces uit…..

Jullie worden ALLEMAAL MISLEID!!!

WAKEUP!!!!

Faith
Faith
Reactie op  Michel
4 jaren geleden

Doe is ffe normaal man. Cyberattacts in de oostkust U.S.A. Of is het inmiddels uitgebreidt?
Veel sites liggen plat en credit cards doen het niet meer. Ik weet niet of het inmiddels verholpen is maar meerdere attacks zouden volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=ovZmEoxC5SE

Elise49
Elise49
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Net wat gelezen hierover. New York times. Is een Ddos aanval op dns provider Dyn(thuisbasis Manchester/New Hamphire/VS) uitgevoerd met een Mirai botnet. Men denkt aan een aanval vanuit China/Rusland. Iets wat de verkiezingen moet blokkeren. Maar Mirai is Japans. Japanners hebben de hoogste technologie kennis van de wereld. Lijkt mij dan eerder de dader. Niettemin, je kunt de schuldige niet achterhalen. Het kan net zo goed van binnenuit zijn gebeurt. Het enge is: er is onlangs een wet tot stand gebracht, die dos aanvallen als landaanvallen/oorlogsverklaring mag zien. Kinderlijk eenvoudig om maar iemand/land aan te wijzen als schuldige. Wedden dat Rusland de schuld krijgt.

René Strobos
René Strobos
Reactie op  Michel
4 jaren geleden

nou…vertel [email protected] IK..ben benieuwd…

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
4 jaren geleden

Space Scientific Politics and Monetary Systems
Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

TTIP en CETA zijn regelrechte aanslagen op de volksgezondheid….. VSA- ufo-cover-up!!!

Nu is het nog zo, dat stoffen of producten die vermoedelijk gevaarlijk zijn, in de EU verboden kunnen worden. Zoals hormoonvlees en kankerverwekkende chemicaliën. Dit voorzorgsbeginsel beschermt dus onze gezondheid en het milieu.
Zodra CETA in werking treedt, is het mogelijk dat een verdachte stof of voedselproduct alleen nog verboden kan worden als alle wetenschappers het erover eens zijn dat het gevaarlijk is. Je snapt: dat gebeurt in de praktijk echt niet. Zeker niet als je weet hoe nauw de banden zijn tussen sommige wetenschappers en de voedselindustrie.
Volgende EU-topvertegenwoordigers pleegden een antidemocratische politieke coup tegenover het Euro-rechtstatensysteem.
Eerder had commissievoorzitter Juncker gezegd dat het verdrag niet gemengd is, maar onder exclusieve bevoegdheid van de EU valt. In dat geval zouden de nationale parlementen gepasseerd worden en zou CETA enkel door het Europees parlement en de Raad goedgekeurd moeten worden. Onder druk van Duitsland, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk heeft de Commissie op het laatste moment zijn kar gekeerd. CETA zal dus pas definitief geratificeerd zijn wanneer zowel het Europees parlement als de nationale parlementen hun zege hebben gegeven.
Het huidige gedragspatroon van de Vlaamse regering : In een resolutie spraken de meerderheidspartijen in het Vlaams Parlement, N-VA, CD&V en Open Vld, hun steun uit voor het CETA, het vrijhandelsverdrag tussen de EU en Canada. De tekst werd vandaag goedgekeurd in de commissie Buitenland en werdt bij hoogdringendheid gestemd in de plenaire vergadering. Oppositiepartijen sp.a en Groen stemden tegen.
Het meest kwalijke element van CETA, het zogenaamde Investment Court System (ICS), blijft immers drie jaar van toepassing, ook al stemmen de parlementen gans CETA uiteindelijk weg. Via dit tribunaal kunnen multinationals ons land meteen aanklagen als onze nationale wetgeving hun winst in de weg staat. Onze standaarden inzake sociale bescherming, consumentenbescherming en milieubescherming worden ondergeschikt aan de wensen van multinationals. We zetten onze welvaart en ons welzijn op het spel als we dit zomaar laten passeren.”

frans
frans
Reactie op  Rasecht Berensiroop
4 jaren geleden

Juncker leeft in zijn eigen bunker! Gans alleen.

x

Check Also

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

baudet

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x