Homepagina » Buitenaards » WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens
WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens

WikiLeaks: Astronaut wilde Obama betrekken bij onthullingen over buitenaardse wezens

John Podesta, oud-topadviseur van president Obama, regelde een ontmoeting met astronaut Edgar Mitchell om te bespreken hoe de Amerikaanse overheid informatie kan vrijgeven over aliens. Dat blijkt uit e-mails die zijn gelekt door WikiLeaks.

Het tweetal was van plan om ook president Obama hierbij te betrekken. In een e-mail uit 2014 geeft dr. Mitchell aan met Podesta en president Obama te willen spreken over het vrijgeven van informatie over buitenaards contact. Dit zal volgens hem ‘onze hele planeet ten goede komen’.

De zesde man op de maan zei dat de informatie naar buiten moet komen zodat mensen de kosmos kunnen gaan verkennen zonder terug te vallen op ‘kolonialisme en vernietiging’.

Niet langer relevant

Het is volgens Mitchell, die begin dit jaar overleed, voor de overheid ook de uitgelezen mogelijkheid om ‘de wijsheid en het intellect van haar burgers te erkennen’.

In de e-mail claimde de astronaut dat de Amerikaanse overheid 50 jaar geleden de beslissing nam om ‘de kennis over de buitenaardse aanwezigheid weg te halen bij de burgers’. Dit besluit is volgens Mitchell niet langer relevant.

Podesta’s assistent Eryn Sepp accepteerde de uitnodiging, maar voegde toe dat ‘John liever eerst met hem alleen om de tafel wilde zitten voordat hij de president erbij zou betrekken’.

Area 51

Mitchell stuurde Podesta eerder al e-mails over wapens in de ruimte en de kennis van het Vaticaan over buitenaardsen. In 2002 zei de campagnemanager van Hillary Clinton openlijk dat documenten over Area 51 moesten worden vrijgegeven.

Uit e-mails die zijn gelekt door de klokkenluiderssite blijkt ook dat Robert Fish, curator van het Apollo-museum, Podesta heeft benaderd over het verzamelen van ‘wetenschappelijke data’ over UFO’s.

[RT]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Eerst moeten mensen God leren acsepteren in hun leven.

  9 likes
  • God is een illusie, welke zowel politieke als religieuze dogma creëren.

   14 likes
   • God is geen illusie. God is de bron achter alles. Alle wezens in het universum staan met elkaar en de bron in verbinding.

    12 likes
    • Calvin

     God is weldegelijk een illusie zoals het gebracht wordt. Het is in feite een verering van Anu, heerser van de Aarde toen de mens eigenlijk nog gecreëerd moest worden. En omdat je gelovig bent zou je moeten weten dat het zelfs in de Bijbel staat. Daar staat namelijk “laten wij de mens schapen naar ons evenbeeld”.
     En zoals Anu dat wilde gaf hij zijn zoon Enki opdracht een slaven ras te creëren. En zo geschiedde het, de mensheid werd gecreëerd via genetische manipulatie. Verschillende rassen (12) die over de Aarde werden verspreid.
     Waar u mee in de war bent is de “Schepper van al dat is”. Waarvan niet onomstotelijk kan worden bewezen dat dit een God is. Zo lenen Elite, koningshuizen en geloofsleiders hun rechten van macht en bangmakerij, iets wat ze totaal niet kunnen aantonen. Dit illustere spel is een oeroud bedrog door zeer oude teksten (8000 jaar v Chr) te misbruiken en te sturen naar eigen inzicht.

     Dat is waar u in gelooft en de feiten hiervan zijn er. Sorry het zij zo.
     Geloof in jezelf en in het Universele.

     9 likes
     • Maar waarom er vanuit gaan dat alleen de bijbel een scheppingsverhaal heeft? Ander geschriften uit andere culturen hebben ook scheppingsverhalen en die spreken niet van een ‘wij’ die de mens schiepen naar hun beeld.
      Uit de Vedische scheppingsverhaal is te lezen dat de eerste mensen zo perfect waren, als God zelf, dat ze geen zin hadden zich in de wereld te laten onderdompelen en direct weer terug wilden naar hun schoot, naar God. Alleen toen God hen op het hart drukte dat ze dit offer moesten brengen om al die zielen die snakken naar verlichting om hen een kans te geven op Aarde geboren te worden en goede karma te verrichten opdat ook zij terug konden keren naar God, gingen zij akkoord. Er is genoeg diversiteit aan scheppingsverhalen. Andere culturen zullen weer andere verhalen hebben. Om de monopolie aan de bijbel te geven is niet logisch.

      4 likes
     • De oude astronauten theorie is allang achterhaald.

      http://ancientaliensdebunked.com

      Sitchin is wrong
      http://www.sitchiniswrong.com/index.html

      God bestaat, heel veel mensen hebben bovennatuurlijke ervaringen gehad. Er zijn ook mensen die buitenaardse wezens hebben gezien maar demonen kunnen zich ook voor doen als buitenaardse wezens.

      Ik ben overigens niet religieus. God en religie staan los van elkaar.

      1 likes
    • God is het zelfde als een dictator, volg mij of u zal voor eeuwig branden in de hel. Oh wat houd hij toch veel van zijn kinderen. Hij verdient een schop in zijn ballen.

     6 likes
    • Berenbotje

     ” een kans te geven op Aarde geboren te worden”
     Hier wringt nou juist de schoen. Het is helemaal net gezegd dat je van aardse oorsprong bent, ja lichamelijk wel, maar de ziel kan een heel andere oorsprong hebben in het onmetelijke universum. Die kan bijvoorbeeld uit het Orionstelsel, de pleiaden enzovoort komen. Kortom de ziel is universeel.
     Het probleem is echter dat vele onder de aardse bevolking dat besef kwijt zijn en letterlijk met hun ziel onder de arm lopen, dolend naar het besef van het bestaan en het hoe en waarom.
     Ik hoop dat je beseft dat alle scheppingsverhalen maar 1 oorsprong hebben die zich later hebben vertakt in allerlei geloofsovertuigingen gecreëerd door machtswellustige individuen.
     Leg alles maar eens naast elkaar en je zult de gelijkenissen zien.

     2 likes
    • @Calvin,
     Laat duidelijk zijn dat ik jouw mening respecteer, misschien kun je jezelf trouwens eerder Calvijn noemen vanwege jouw religieuze opvattingen, maar dat terzijde.
     Ik doe niet mee aan het welles nietesverhaal want dat schiet niet op, ik geloof zelf er veel van het geen in het boek de 12e planeet staat van Sitchin, in mijn persoonlijke beleving een revolutie, sindsdien heb ik nog veel meer gelezen, ik blijf echter kritisch want er is zeker veel nonsens te vinden en te lezen, iemand die ik ook erg betrouwbaar vind overkomen en waarvan ik een boek in huis heb is Clifford Stone en zijn boek heet Eyes only, het is niet te verkrijgen denk ik in het Nederlands maar het Engels is goed te begrijpen, deze persoon heeft veel meegemaakt en is een zeer moedig man, een klokkenluider zouden wij hem noemen, hij zegt ook altijd als hij zijn verhaal gaat vertellen, je hoeft mij niet te geloven maar dit is wat ik in mijn leven heb meegemaakt, een echte aanrader, vriendelijke groet aan u van mij

     1 likes
  • Haha, de mens moet juist stoppen met het vereren van goden, dan pas kunnen hogerop komen.
   Een groot deel van deze schapen last zich gijzelen door goden.

   4 likes
  • Ja, Calvin ; en toch, toen de Christus kwam was niemand er klaar voor, De apostelen ter nauwernood net genoeg klaar er voor.
   Over 33000 jaar zijn we klaar voor de Christus als je begrijpt wat ik bedoel. We staan in een ontwikkeling, en zijn prematuur Christen.

   0 likes
  • Goden waren aliens. Gelovigen moeten eens volwassen worden en de religie de laan uit gooien en de realiteit onder ogen zien.

   0 likes
 2. UFO disclosure, nu.

  11 likes
 3. Wat een misleidende valse info weer.
  Er is nog nooit iemand op de maan geweest omdat het gehele ‘spektakel’ in een studio is opgenomen. Het is 1 grote hoax!
  Astronauten bestaan niet want je kunt naar geen enkele planeet, omdat de planeten dwalende sterren in het firmament zijn.
  Kortom, astronauten zijn allen acteurs want je kunt niet met ‘man made material’ buiten het firmament komen. Er is nog nooit een vliegtuig of raket buiten het firmament gekomen. Firmament kan vertaald worden naar ‘dome’ en NASA spreekt liever over de “Van Allen Radiation Belt”.
  Planeten, raketten, NASA, astronauten, satellieten, spinnende aardbol…etc… zijn allen bij elkaar 1 hele grote hoax!
  Iedereen gaat hier vroeg of laat achterkomen, hoe dan ook. De aarde is altijd plat geweest en er is geen ANTARTICA want er is een ijswand die rondom ons loopt waar de oceaan en de continenten als het ware ‘in liggen’. Kijk eens wat feitelijkheden op youtube, onderzoek en durf aangeleerde concepten los te laten. WE ZIJN MET Z’N ALLEN ZWAAR GECONDITIONEERD EN GEBRAINWASHED!
  Het spinnende aardbol concept is werkelijk de grootste HOAX aller tijden en het moeilijkste om van af te stappen. Het heeft ook bij mij even geduurd voordat ik dit aangeleerde concept uberhaupt in twijfel durfde/wilde trekken. LET OP! Zodra je de feiten ziet kun je nooit meer terug want die zijn keihard!

  7 likes
 4. Ohhh jullie gaan een ufo disclosure krijgen die niet te versmaden zal zijn.
  En IEDEREEN zal erin trappen.
  Daarbij komt….die astronouten he!?
  Dat waren allemaal vrijmetselaars…
  OOK mr Mitchell.
  Ohhh Julian Assange? Die staat OOK in het prachtige illuminati card game uit 1980.
  Denken jullie nou echt dat al deze psychos on top voor jan joker met satanisme bezig zijn!?
  Omdat het niet bestaat?
  Waarom denken jullie dat de poorten van Baal opgericht zijn in Newyork op timessquare!?
  Of Londen!? Hmmm?
  Omdat “aliens” ze dat vertellen!?!?
  Ze lachen ons recht recht in onze faces uit…..

  Jullie worden ALLEMAAL MISLEID!!!

  WAKEUP!!!!

  4 likes
  • Doe is ffe normaal man. Cyberattacts in de oostkust U.S.A. Of is het inmiddels uitgebreidt?
   Veel sites liggen plat en credit cards doen het niet meer. Ik weet niet of het inmiddels verholpen is maar meerdere attacks zouden volgen.

   https://www.youtube.com/watch?v=ovZmEoxC5SE

   2 likes
   • Net wat gelezen hierover. New York times. Is een Ddos aanval op dns provider Dyn(thuisbasis Manchester/New Hamphire/VS) uitgevoerd met een Mirai botnet. Men denkt aan een aanval vanuit China/Rusland. Iets wat de verkiezingen moet blokkeren. Maar Mirai is Japans. Japanners hebben de hoogste technologie kennis van de wereld. Lijkt mij dan eerder de dader. Niettemin, je kunt de schuldige niet achterhalen. Het kan net zo goed van binnenuit zijn gebeurt. Het enge is: er is onlangs een wet tot stand gebracht, die dos aanvallen als landaanvallen/oorlogsverklaring mag zien. Kinderlijk eenvoudig om maar iemand/land aan te wijzen als schuldige. Wedden dat Rusland de schuld krijgt.

    2 likes
  • nou…vertel [email protected] IK..ben benieuwd…

   3 likes
 5. Alsof aliens zich ook maar iets aantrekken van de wil van de Amerikanen. Die yanks hebben het echt veel te hoog in hun bol.

  9 likes
 6. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  TTIP en CETA zijn regelrechte aanslagen op de volksgezondheid….. VSA- ufo-cover-up!!!

  Nu is het nog zo, dat stoffen of producten die vermoedelijk gevaarlijk zijn, in de EU verboden kunnen worden. Zoals hormoonvlees en kankerverwekkende chemicaliën. Dit voorzorgsbeginsel beschermt dus onze gezondheid en het milieu.
  Zodra CETA in werking treedt, is het mogelijk dat een verdachte stof of voedselproduct alleen nog verboden kan worden als alle wetenschappers het erover eens zijn dat het gevaarlijk is. Je snapt: dat gebeurt in de praktijk echt niet. Zeker niet als je weet hoe nauw de banden zijn tussen sommige wetenschappers en de voedselindustrie.
  Volgende EU-topvertegenwoordigers pleegden een antidemocratische politieke coup tegenover het Euro-rechtstatensysteem.
  Eerder had commissievoorzitter Juncker gezegd dat het verdrag niet gemengd is, maar onder exclusieve bevoegdheid van de EU valt. In dat geval zouden de nationale parlementen gepasseerd worden en zou CETA enkel door het Europees parlement en de Raad goedgekeurd moeten worden. Onder druk van Duitsland, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk heeft de Commissie op het laatste moment zijn kar gekeerd. CETA zal dus pas definitief geratificeerd zijn wanneer zowel het Europees parlement als de nationale parlementen hun zege hebben gegeven.
  Het huidige gedragspatroon van de Vlaamse regering : In een resolutie spraken de meerderheidspartijen in het Vlaams Parlement, N-VA, CD&V en Open Vld, hun steun uit voor het CETA, het vrijhandelsverdrag tussen de EU en Canada. De tekst werd vandaag goedgekeurd in de commissie Buitenland en werdt bij hoogdringendheid gestemd in de plenaire vergadering. Oppositiepartijen sp.a en Groen stemden tegen.
  Het meest kwalijke element van CETA, het zogenaamde Investment Court System (ICS), blijft immers drie jaar van toepassing, ook al stemmen de parlementen gans CETA uiteindelijk weg. Via dit tribunaal kunnen multinationals ons land meteen aanklagen als onze nationale wetgeving hun winst in de weg staat. Onze standaarden inzake sociale bescherming, consumentenbescherming en milieubescherming worden ondergeschikt aan de wensen van multinationals. We zetten onze welvaart en ons welzijn op het spel als we dit zomaar laten passeren.”

  5 likes
 7. De mens is gewoon een dom wezen, ze volgen de politiek of een God, hoe dom kun je zijn.

  3 likes
  • Politiek: Elke 4 jaar laten we ons weer mooie praatjes verkopen. Ik sta er versteld van hoeveel domme Nederlanders er zijn.
   God: Verzonnen door de kerkelijke elitaire macht, om het gepeupel onder de duim te houden. Beloof ze een fantastische “leven”na de dood en je hebt volgelingen.
   God en politiek hebben echt overeenkomsten.

   2 likes
 8. waarom kan ik geen duim meer geven aan iemand????????????????/

  4 likes
 9. Dit is al eeuwen dezelfde berichten man als ze bestaan komen zei echt niet alleen om een beetje rond te vliegen stiekem. Alleen mensen met een achterstand zitten op deze site die dier geloven.

  3 likes
 10. Ja, het is gewoon een schande wat men in het voedsel doet, nu al.
  Glucose fructose stroop ( en mogelijk ook het mega gevaarlijke high corn glucose fructose sirup.
  We eten inmiddels volop GMO troep uit de VS.
  Nu Bayer en Monsanto samen gaan is beer los.
  Dat de FDA corrupt is weten we al lang, EU Is de bitch van de VS, alles staan ze toe, de gifmengers uit de VS kunnen hun gang gaan.
  Cargill en andere VS gifmengers zijn hier ook in NL om hun troep te verkopen aan de voedselindustrie, lees de labels maar eens goed, waarom glucose fructosestroop in een schnitzel?

  3 likes
 11. Samenwerķïng met een buitenaardse wetenschapper geboden.

  1 likes
 12. Ik moet helemaal niks van god.

  Ik ben lang klaar voor dus niet de hele mensheid.

  1 likes
 13. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  ufodisclosure ja en ufodisclosure neen, gezeik, gekwetter en getweet ….

  Email uit 2014 : van dr. Mitchel : de planeet ten goede komen ???!!!
  Het permanente Aardse terug vallen op kolonialisme en vernietiging
  Geen overheidsaandacht voor wijsheid en intellect van haar burgers te erkennen.
  50 jaar (sinds 1947 dus 69 jaar) de VSA -overheid besloot de kennis over buitenaardse aanwezigheid weg te halen bij de burgers.
  Mitchell emails aan Podesta omtrent wapens in de ruimte
  omtrent kennis van het Vatikaan over buitenaardsen
  Wat opvalt voor Extraterrestrials via hun juiste planetaire voorstudies, wat duiden op hun ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek en social contact, weten welk soort staatsbesturen het internationaal en nationaal Aardse beter rijk of kwijt zijn. Welke Extraterrestrials gingen mee in het VSA-ufo-coverupsgate sinds 1947 en waarom, verantwoord of onverantwoord, zijn vragen die waarom permanent in oost-indische dovenmansoren te rechtkwamen en te rechtkomen. Waarom namen staats- en regeringsleiders buiten de VSA het roer niet in eigen handen voor hun burgers hun kiezers, kansen laten liggen door enkel interesse via kolonisatie van planeten. Denkt men dat Extraterrestrials het Aardse erfgoed vb kerken en kastelen gaan transporteren naar te koloniseren planeten, wat volksgezondheidsschade kunnen inhouden in verband met gebruikte bouwmaterialen, kwestie van gezond verstand tgv de wetenschappelijke status van Extraterrestrials. Politieke debatstof in overvloed, maar Extraterrestrials hun civilisatiegeschiedenis geniet de meeste aandacht, welk vlees uit de ruimte krijgt men hier in de kuip.

  1 likes
 14. Het is ook aangetoond dat gelovigen minder intelligent zijn. Door geloof is er ook altijd oorlog.

  1 likes
 15. Geloven in technologie als oplossing/ufo’s/aliens enz. is ook een vorm van geloof. Ik vind dit enger/slechter, want het neemt alles over. Laat mij maar in god geloven, die voor balans/natuurwetten staat. Ik ben ik. Ik ben god en god zit in elk.
  Als je echt van de aarde houdt, dan ga je niet de aarde volstoppen met technologie. Kost bergen grondstoffen. Vervuilt alles. Vergiftigd alles. Zelfs in de ruimte vliegt afval. Stop je met overbevissing door mens gemaakte technologie(ijzeren schepen) en andere zaken, zoals het weggooien van veel voedsel. Stop je met gemanipuleer van levende vormen. Zoals ivf/kloonen enz.. Laat je toe om verbetering aan te brengen vanuit de bron. Dat gebeurt nu namelijk niet door het systeem van groei/onderdrukking.
  Als er een disclosure/openbaring komt, dan is die nep.(we hebben als mens zelf meegewerkt aan technologie/wetenschap/groei/eva nam een hap van de appel van kennis) Zie tekeningen the economist. Ufo oorlog met filmcast. Een projectie van beeld in de ether via satellieten. Een Hans Klok show in het groot. Dit is wat men bedoelt in geloven. Er komt een nep messias(technologie die alles overneemt/scheikunde/totale controle) en daarna weer 1 op natuurwetten(natuurlijke wifi/invulling). Alles is/wordt gestuurd. Wij moeten het ondergaan. Daarom nu al zelf beginnen met zoveel mogelijk natuurlijk te leven, want technologie heeft geen eeuwig leven. Het is niet zelfvoorzienend. Technologie kan zichzelf niet vermenigvuldigen. Heeft geen eigen ziel/warm hart. Daarom vernietigd technologie zichzelf en al het andere. Het is meer een onderdeel van het beëindigen van een tijdperk. Wat er nu gebeurt is al vele malen geweest. In andere tijdperken. Zie het als lot.

  0 likes
 16. Buiten aards. Het woord zegt het zelf al. Het hoort dus niet thuis op aarde. Het verbinden van kosmos en aarde is een gevaarlijk spel. Men speelt letterlijk met vuur. Dit bedoelt men met hel. Hellevuur. De bijbel spreekt over vorige en huidige tijdperk(en). Het boek is geschreven als waarschuwing/inzicht gevende, niet als onderdrukkingsmiddel voor machthebbers. vb een geldboete krijgen is een onderdrukkingsmiddel. Boete krijgen door karma is een etherische boete.
  Het tegen homo zijn bv. is niet op de persoon, maar vanuit de natuurlijke vermenigvuldiging gezien. Vanuit de moeder, die geen geslacht kleinkind krijgt. Kleinkinderen geven levenskracht. Voor elke vader en moeder die te horen krijgt dat hun kind niet van het andere geslacht houdt is het een shock. Voor de een groot en de ander wist het al. Accepteer je het lot en je kunt weer verder. God houdt van iedereen.
  Overigens is het al bekend in oudere tijdperken dat het systeem zorgt voor mixen van geslachten. En dat dit niet goed is voor de mensheid zelf. Verstoringen aan de hormoon balansen. Jongens als meisjes behandelen en andersom. Hormoon toevoegingen aan vlees. DNA gepruts. Het is dus meer bedoeld als waarschuwing. En behoudt je ten alle tijden aan: heb je naaste lief(eerste 10 regels), dus ook de homo. Ik ben niet gelovig opgevoed, maar het boek klopt. Bij juiste interpretatie. Los gezien van het instituut.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Linkse protestclub ontmaskerd: ‘Wij hebben geld gekregen van Soros’

Project Veritas heeft undercoverbeelden vrijgegeven die onthullen ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...