Homepagina » Gezondheid » “Hoe ik kanker zonder chemotherapie versloeg”
"Hoe ik kanker zonder chemotherapie versloeg"

“Hoe ik kanker zonder chemotherapie versloeg”

Gloria Mattioni voelde zich rond juni 2011 niet zichzelf. Ze was erg moe, had constant hoofdpijn en voelde zich futloos. Na een bezoek aan het ziekenhuis kreeg ze de diagnose borstkanker.

Voordat ze een gesprek had met haar arts, ging ze op internet op zoek naar mogelijke alternatieve behandelingen. Gloria had al besloten dat ze zich niet zou laten vergiftigen om haar kanker te behandelen.

Ze kreeg een informatiepakket thuisgestuurd over borstkanker en waarom chemo- en radiotherapie dé oplossing zijn. Gloria speurde uren op internet en las vele boeken, waaronder Outsmart Your Cancer van Tanya Harter Pierce. Volgens haar een echte aanrader.

Tijdens het gesprek met haar arts kreeg ze twee mogelijkheden: een mastectomie of een lumpectomie (borstsparende operatie). Als ze voor de laatste behandeling koos, zou ze chemotherapie krijgen en 10 weken worden bestraald.

Gloria maakte uit haar onderzoek op dat ziekenhuizen vooral dure radiotherapie voorschrijven om er financieel beter van te worden. Ze weigerde chemotherapie en wilde hooguit drie weken lang radiotherapie ondergaan.

Als je advies wilt inwinnen over een ‘gezond dieet’, krijg je vooral informatie over granen en zuivel, aldus Gloria. Kankercellen voeden zich met suiker, zegt ze. Dat betekent niet dat kanker direct wordt veroorzaakt door suiker of dat je toetjes moet laten staan. Als je wordt gediagnosticeerd met kanker, doe je er wel goed aan je glykemische index zo laag mogelijk te houden.

Granen worden in je bloedstroom snel omgezet in suikers, dus die werden door Gloria gelijk aan de kant gezet. Zuivelproducten veroorzaken ontstekingen en ontstekingen zorgen ervoor dat het lichaam niet goed kan herstellen, aldus Gloria.

“Ik hoorde dat oncologen chemopatiënten adviseerden om pizza te eten als compensatie voor het gewichtsverlies, maar ik heb ze nooit horen praten over het gebruik van cannabis om te ontspannen,” zei ze.

Gloria werd in december 2011 geopereerd nadat ze was begonnen met het ontgiften van haar lichaam door middel van rauw voedsel, yoga en meditatie. Ze probeerde haar hormoonhuishouding op orde te houden door zuivel, koffie, gluten en rood vlees te vermijden en natuurlijke supplementen en cannabisolie te gebruiken. Door de cannabisolie kon ze rustig slapen en was ze kalmer en meer ontspannen. Inmiddels is Gloria drie jaar kankervrij.

[The Mind Unleashed]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Ik stoor me mateloos aan dit soort berichtgeving. Ik wil best aannemen dat er ook natuurlijke medicijnen zijn, maar weet wel dat deze ook niet zaligmakend zijn. Met dit soort berichten jaag je wanhopige patiënten naar een of andere charlatan. Dit eindigt altijd met een vroegtijdige gruwelijke dood. Ik heb ze meegemaakt in mijn omgeving. En dan het verachtelijke: Ik heb de kanker bevochten, en overwonnen. Je hebt gewoon geluk of pech. En nee, van cannabis genees je zeker niet van kanker!

  38 likes
  • En nee, van cannabis genees je zeker niet van kanker!

   Dat klopt precies @nunki, je moet er namelijk eerst de zeer werkzame THC-olie van maken en dat is dan weer heel wat werkzamer dan de verschrikkelijk giftige chemokuren en volstrekt ongevaarlijk bovendien, wat je van chemokuren zeker niet kunt zeggen.

   Maar heb je je eigenlijk wel eens verdiept in wat de befaamde hennepolie allemaal kan doen en hoeveel informatie daar al over is ? Of roep je maar gewoon wat je gevoel je ingeeft ?

   39 likes
   • Nee, mijn beste. Ik roep niet zomaar wat. Ik weet heel goed welke stoffen er in cannabis zitten. De bijeffecten van de chemo worden wat meer dragelijk. Eetlust, etc, etc. Maar chemo houdt mijn vader nu al een paar jaar in leven. Dit is puur extra tijd. Mensen die de chemo links laten liggen, zijn allemaal binnen een paar maanden dood. Dat is de REALITEIT!

    28 likes
    • Gelukkig zijn er maar weinig bekenden van mij getroffen door deze ziekte. 1 is genezen door een operatie. 1 is na een jaar verwoest te zijn door chemo en operaties gestorven. Vanaf het moment dat de dokters hem begonnen te helpen is die man zienderogen achteruit gegaan. De laatste kreeg te horen dat hij een jaar te leven had en alleen chemo hem een paar jaar extra kon geven. Deze man kon het zich niet veroorloven om ook maar een weekje niet te werken (eigen bedrijf) dus heeft zijn vrouw onderzoek gedaan naar goedkopere middelen. Zij kwam uit op sobere en gezonde voeding. Dit was 6 jaar geleden en de man leeft en werkt nog steeds.

     Nu wil ik niet zeggen dat dokters gemene geldwolven zijn, maar wel dat ze slecht geïnformeerd zijn, mogelijk door geldwolven. Volgens mij riskeer een arts baan en reputatie als hij/zij weigert chemo aan te bieden.

     tegen de mensen die genezen zijn van kanker na chemo zeg ik: thumbs up, je hebt de verwoesting van je lichaam beter doorstaan dan de kanker.

     Ik ben overigens geen arts en heb nog nooit kanker gehad.

     15 likes
     • @frits of barend, wist je dat een arts in zijn totale medische studie slechts een uur of 6 besteedt aan gezonde voeding en vitamines ?

      De reguliere “geneeskunde” is niet geïnteresseerd in de oorzaak van een kwaal of aandoening maar des te meer in het blijvend bestrijden van de symptomen met chemische troep.

      Daar is veel poen mee te verdienen en dat is waar alles om draait.

      11 likes
    • Ten eerste spijt het me dat ook jouw vader klaarblijkelijk kampt met de gevreesde ziekte, heel veel sterkte gewenst. Maar je bewering precies te weten welke stoffen er in cannabis zitten klinkt alsof je denkt te weten dat ze ook heel veel kwaad kunnen. Je uitleg hierover zie ik met nieuwsgierigheid tegemoet want dan weet jij iets wat heel veel mensen over het hoofd zien.

     8 likes
    • Ben darmkanker patiënt en heb de chemo geweigerd,gebruik Thc en Cbd olie en leef na een jaar nog steeds. controle uitslagen nog steeds goed.

     4 likes
     • Hallo,
      October, de 24e, 2017, kreeg ik te horen, dat ik darmkanker had. Niets uitgezaaid, maar toch advies chemokuur. Gisteren de laatste per infuus gekregen en nu nog in totaal 6 weken pillen met pauzes er tussen.
      Zie ik vanochtend op mijn linkerborst een lichtblauw/bruin plekje, in een reflex druk ik er op en voel een bobbeltje. Wat nu dacht ik. Wat moet en wil ik denken, ik weet het niet. Chemo nee, vanaf half october was ik ineens ziek, ik voldeed, absoluut niet aan het patroon van mensen die darmkanker krijgen. ik eet geen vlees, drink amper, goed gewicht, bewoog dagelijks per fiets,dus, at verstandig, dan ineens dit!!
      Donderdag een mammografie, ook nog er bij, ik was zo blij, dat het bijna klaar is, nu maak ik mij druk om donderdag, mammagrafie.
      Streess is toch niet goed??

      0 likes
 2. Een tip; zoek eens op mushrooms en breastcancer. Inmiddels beseft men in het westen ook dat vele paddenstoelen zeer geneeskrachtig zijn. Anti-bacterieel, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend, stimuleert het immuun systeem, zorgt voor aanmaak van NK cellen (natural killer). Zoals de Shii-take, de oesterzwam, of de Reishi, iets dat in de oostere wereld al duizenden jaren gebruikt wordt voor allerhande kwalen.

  http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/dietandnutrition/maitake-mushrooms#

  14 likes
  • Veel paddenstoelen remmen het aromatase enzym enigzins. Dit is waarschijnlijk de reden waarom uit sommige studies werkzaamheid tegen borstkanker blijkt. I.p.v. paddenstoelen kun je dus veel beter een regulier medicijn, zoals exemestane nemen. Heeft een veel grotere remming van aromatase en is dus veel effectiever. Dit blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek. Google ‘Lancet Exemestane’. Ik zou mensen met borstkanker zeker niet aanraden te gaan experimenteren met paddenstoelen. Misschien in goed overleg met je arts als aanvulling op de reguliere behandeling, maar zeker NIET als alternatief.

   23 likes
 3. teken daarom deze petitie …. dat we een duidelijk signaal geven dat we niet meer gediend zijn met de huidige behandelingen !!

  http://www.petities24.com/petitie_tegen_de_bestaande_kankerbehandelingen

  8 likes
  • Zelden in mijn leven heb ik zulke onnozele acties gezien. Besef je wel heel goed wat je hier doet? Het is wetenschappelijk keer op keer bewezen dat de behandeling waar jij deze petitie hebt opgezet het allerbeste werken.
   En jij wilt mensen die kans ontnemen?

   Ik ben blij dat ik niet in jouw schoenen sta van al die doden die je straks op je geweten hebt.

   Ik kan er werkelijk geen ander woord voor bedenken maar degene die deze petitpetitie online heeft gezet is niet alleen een achterlijke idioot maar straks ook misschien eeeen moordenaar!

   25 likes
 4. mensen genezen zonder dat ze ooit wisten dat ze een kanker hebben gehad.

  16 likes
  • en ook als ze dat wél weten, heb dat voor mijn ogen zien gebeuren…U wordt gegeven naar Uw geloof…oftewel…inzicht…breng er licht in! Spirit! laat alle haat, bitterheid(!) ongenoegen, ontevredenheid etc etc los! en zeker: eet gezond….groenten, fruit, noten…ga in de zon!

   4 likes
 5. Uhm… Dus ze is gewoon geopereerd… En nu ze gezond is, zegt ze dat haar genezing aan iets anders ligt…

  Dat is raar…

  Dat is hetzelfde als… Ik had hoofdpijn dus ik nam paracetamol… Maar mn hoofdpijn ging weg omdat ik daarna yoga heb gedaan…

  Uh: Nee… Je hoofdpijn ging weg door de paracetamol…

  20 likes
 6. Reacties zijn begrijpelijk. Nu even een feit. Ik heb veel familieleden verloren via de reguliere medische wijze. Ik heb zelf ook kanker gehad en ik noem het geen pech hebben of geluk hebben. Ik heb groene klei en zeoliet gebruikt en nog en ik ben kankervrij.
  Het is een vrij land maar ik ga nooit meer chemo gebruiken of wat dan ook, ieder zijn eigen om je chemo in je verzwakte lichaam te pompen. Je weerstand naar de mallemoer te helpen. In mijn omgeving zijn mensen nu kankervrij door de alternatieve. Geen canabis! Maar men is bang om van het “gewone” af te wijken. En dat je eerder dood gaat…,,,sorry dat is je reinste onzin. Ik leef nog en zoveel anderen leven nog en zijn kankervrij en de artsen vonden het een wonder, ja ja tuurlijk. Het is maar net hoe je het bekijken wil. Vrij land ook wat je zelf kiest om te lezen, dus erger je niet masr scrol lekker verder. Simpel toch. Ik respecteer ieders mening.

  17 likes
 7. De ervaring die wij opgedaan hebben met chemo liegt er niet om Nadat mijn man in het reguliere circuit met chemo en bestraling behandeld was kwam de longkanker na precies 3 jaar teug De 2e chemo-behandeling werkte niet en er was verder niets meer wat mijn man nog zou kunnen redden.
  Hij is daarna 4 jaar behandeld met verschillende alternatieve behandelingen met een heel goed leven Geen pijn of ellende.
  Wat hij van de 1 e behandeling over hield was neuropathie aan handen en voeten geen reuk en geen smaak, gehoor en zicht sterk verminderd, epilepsie, korte termijngeheugen weg omdat chemo zo goed is!!!!! Het ruïneert je lichaam Ik heb het van dichtbij mee gemaakt en weet nu de weg NOOIT GEEN CHEMO IN MIJN LIJF!!!!!!!!!!!!1Mijn boek U bent [niet ] uitbehandeld 7 jaar leven met longkanker verteld
  het hele verhaal
  Iedereen moet een alternatieve behandeling kunnen volgen en niet zelf hoeven te betalen ,want daar struikelt het op.
  Mijn boek geeft daar inlichtingen over hoe het in elkaar steekt.
  Kijk naar de resultaten van chemo en je weet genoeg !!!!!!!!!
  Lies Rensen

  8 likes
 8. Ik begrijp alle reacties, maar ik denk dat een heleboel gebaseerd zijn op angst.
  Angst om te sterven, vooral.

  Las hier bijv. een reactie van iemand wiens vader door de chemo nog even respijt had gekregen, zodat de familie hem nog even bij zich kon houden.
  Naar mijn idee, is dat een nogal egocentrische reden om het gebruik van chemo zo op te hemelen.
  Mijn vraag is dan: onder wat voor omstandigheden was dat ?
  Was hij zelf gelukkig met de behandeling ? Was hij niet strontziek ? Was hij bang om over te gaan ?
  Ik ga altijd voor de kwaliteit van leven, en niet voor de kwantiteit.

  En ja, ik praat uit ervaring.
  Mijn moeder had borstkanker, maar is daarvan genezen.
  Ze is geopereerd, heeft bestraling gehad, maar geen chemo.
  Wat haar genezen heeft ? De liefde van mijn vader, denk ik.
  Voordat ze kanker kreeg, had mijn vader iets met de buurvrouw.
  Mijn moeder uitte haar gevoelens niet, en kropte alles op.
  Ik denk dat dat haar ziek gemaakt heeft.
  Toen ze kanker kreeg, was mijn vader weer heel lief voor haar, en de buurvrouw
  had het nakijken.

  Mijn zus kreeg ook borstkanker, in een periode dat ze heel erg gestresst was.
  Ze was een echte gezondheidsfanaat, maar dat heeft dus niet voorkomen, dat ze ook kanker kreeg.
  Omdat ze zo’n natuurmens was, had ze nooit een goed woord over voor medicijnen.
  Ze slikte niet eens paracetamol als ze hoofdpijn had. Chemo was dus helemaal uit den boze.
  Na een operatie, radiotherapie, en nog een gesprek met haar oncoloog, ging ze ineens helemaal om.
  Ze was ervan overtuigd geraakt, dat chemo de volgende stap moest zijn.
  Ik begreep er niks van, en heb nog eens een goed gesprek met haar gehad, maar het was haar beslissing en die respecteerde ik.

  Ze is heel ziek geweest, maar ze heeft het heel moedig gedragen.
  Ik vond het echter afschuwelijk om haar zo te zien lijden.
  Toen ze uiteindelijk gestorven is, was ik vooral opgelucht.
  Blij voor haar, dat het lijden voorbij was.
  Ik heb een paar weken gerouwd, maar toen was ik er ook klaar mee.
  En vergis je niet: ze was niet alleen mijn zus, maar ook mijn beste vriendin.
  Ik mistte haar, maar ik was vooral blij dat ze nu rust had gevonden, en dat ik haar lijden niet meer aan hoefde te zien.

  Mijn boodschap: probeer nooit iemand die je liefhebt te overtuigen van een bepaalde behandeling, omdat je zelf bang bent om diegene te laten gaan.
  Laat hem of haar, datgene doen, waar hij het meeste vertrouwen in heeft.
  Zelf zal ik bijv. nooit chemo in mijn lijf laten pompen.
  Ten eerste omdat ik er niet in geloof, ten tweede, omdat ik voor de kwaliteit van leven ga, en ten derde, omdat ik absoluut niet bang ben om dood te gaan.

  Zo, dat wou ik even kwijt.

  8 likes
 9. Ik zeg altijd “wie geneest, heeft gelijk”.
  En dan maakt het helemaal niet uit of de je door chemo genezen of door een dieet of iets dergelijks.
  Het is maar net waar jij vertrouwen in hebt.
  En ik denk ook dat complementaire geneeswijzen en reguliere geneeswijze samen hun krachten moeten bundelen. En niet tegen elkaar in moeten gaan werken.

  6 likes
 10. Alternative Cancer Treatment

  http://www.mexicancancerclinics.com/

  Staat erg goed aangeschreven en lijkt me een goed alternatief voor iets wat procentueel gezien geen genezing bied .

  2 likes
 11. Is koffie zo slecht dan? Zal wel logisch zijn aangezien het overal aangeboden word, en veel reclame.

  0 likes
 12. Rife en zijn Universal Microscope; hoe snel waren ze verdwenen? !

  http://www.newtreatments.org/waarheid

  Dan is er nog: http://www.franshoek.info/pagina16.html
  (De officiele site van de GNG, http://www.gnm-nl.be blijkt verwijderd; weet iemand waarom?)

  0 likes
 13. Rife en zijn Universal Microscope; hoe snel waren ze verdwenen? !

  is hetzelfde als waarom mensen plotseling sterven die bepaalde dingen naar voren willen brengen om de waarheid aan het licht te brengen, the dark side is always watching .

  Degene die niet in krachten achter de schermen geloven , zullen we eens een lijstje maken .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

In Duitsland is vaccineren tegen mazelen vanaf ...