Gezondheid

“Hoe ik kanker zonder chemotherapie versloeg”

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gloria Mattioni voelde zich rond juni 2011 niet zichzelf. Ze was erg moe, had constant hoofdpijn en voelde zich futloos. Na een bezoek aan het ziekenhuis kreeg ze de diagnose borstkanker.

Voordat ze een gesprek had met haar arts, ging ze op internet op zoek naar mogelijke alternatieve behandelingen. Gloria had al besloten dat ze zich niet zou laten vergiftigen om haar kanker te behandelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze kreeg een informatiepakket thuisgestuurd over borstkanker en waarom chemo- en radiotherapie dé oplossing zijn. Gloria speurde uren op internet en las vele boeken, waaronder Outsmart Your Cancer van Tanya Harter Pierce. Volgens haar een echte aanrader.

Tijdens het gesprek met haar arts kreeg ze twee mogelijkheden: een mastectomie of een lumpectomie (borstsparende operatie). Als ze voor de laatste behandeling koos, zou ze chemotherapie krijgen en 10 weken worden bestraald.

Gloria maakte uit haar onderzoek op dat ziekenhuizen vooral dure radiotherapie voorschrijven om er financieel beter van te worden. Ze weigerde chemotherapie en wilde hooguit drie weken lang radiotherapie ondergaan.

Als je advies wilt inwinnen over een ‘gezond dieet’, krijg je vooral informatie over granen en zuivel, aldus Gloria. Kankercellen voeden zich met suiker, zegt ze. Dat betekent niet dat kanker direct wordt veroorzaakt door suiker of dat je toetjes moet laten staan. Als je wordt gediagnosticeerd met kanker, doe je er wel goed aan je glykemische index zo laag mogelijk te houden.

Granen worden in je bloedstroom snel omgezet in suikers, dus die werden door Gloria gelijk aan de kant gezet. Zuivelproducten veroorzaken ontstekingen en ontstekingen zorgen ervoor dat het lichaam niet goed kan herstellen, aldus Gloria.

“Ik hoorde dat oncologen chemopatiënten adviseerden om pizza te eten als compensatie voor het gewichtsverlies, maar ik heb ze nooit horen praten over het gebruik van cannabis om te ontspannen,” zei ze.

Gloria werd in december 2011 geopereerd nadat ze was begonnen met het ontgiften van haar lichaam door middel van rauw voedsel, yoga en meditatie. Ze probeerde haar hormoonhuishouding op orde te houden door zuivel, koffie, gluten en rood vlees te vermijden en natuurlijke supplementen en cannabisolie te gebruiken. Door de cannabisolie kon ze rustig slapen en was ze kalmer en meer ontspannen. Inmiddels is Gloria drie jaar kankervrij.

[The Mind Unleashed]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FredvdSanden
FredvdSanden
9 jaren geleden

Een tip; zoek eens op mushrooms en breastcancer. Inmiddels beseft men in het westen ook dat vele paddenstoelen zeer geneeskrachtig zijn. Anti-bacterieel, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend, stimuleert het immuun systeem, zorgt voor aanmaak van NK cellen (natural killer). Zoals de Shii-take, de oesterzwam, of de Reishi, iets dat in de oostere wereld al duizenden jaren gebruikt wordt voor allerhande kwalen.

http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/dietandnutrition/maitake-mushrooms#

David
David
9 jaren geleden

teken daarom deze petitie …. dat we een duidelijk signaal geven dat we niet meer gediend zijn met de huidige behandelingen !!

http://www.petities24.com/petitie_tegen_de_bestaande_kankerbehandelingen

Candor
Candor
9 jaren geleden

Alternative Cancer Treatment

http://www.mexicancancerclinics.com/

Staat erg goed aangeschreven en lijkt me een goed alternatief voor iets wat procentueel gezien geen genezing bied .

highbass
highbass
9 jaren geleden

mensen genezen zonder dat ze ooit wisten dat ze een kanker hebben gehad.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x