Homepagina » UFO » Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO’s?
Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO's?

Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO’s?

De Canadese overheid lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn in het volgen van ongeïdentificeerde vliegende objecten, zo blijkt uit vrijgegeven documenten.

De ministeries van Transport en Defensie en de Canadese politie deden tot op bepaalde hoogte onderzoek naar onbekende vliegende objecten, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen.

Het is nu aan vrijwilligers om te rapporteren wat zich in het luchtruim afspeelt. De informatie die de verschillende agentschappen binnenkrijgen over UFO-waarnemingen wordt doorgestuurd naar Chris Rutkowski, een schrijver die sinds 1989 onderzoek doet naar het fenomeen.

Recordaantal

Rutkowski zei dat het aantal waarnemingen in Canada is gestegen. De meeste meldingen kunnen worden verklaard, maar sommige niet.

Rutkowski onderzoekt alle informatie die hij krijgt zodat kan worden vastgesteld of de zogeheten ongeïdentificeerde objecten daadwerkelijk niet kunnen worden geïdentificeerd. Hij krijgt zo veel informatie binnen dat hij nog niet alle waarnemingen heeft kunnen onderzoeken.

In 2011 zijn er volgens Rutkowski 980 UFO-meldingen binnengekomen. Hij zei dat het aantal meldingen over 2012 waarschijnlijk nog hoger ligt, maar hij heeft nog niet alle waarnemingen van het afgelopen jaar kunnen bekijken.

Mysteries

Het recordaantal waarnemingen is grotendeels te danken aan de vele mensen die hun leven wijden aan de studie naar UFO’s. “Ik hoor veel omdat mensen weten dat ik ze niet zal uitlachen. Mensen zijn bang voor gek versleten te worden,” zei ufoloog en schrijver Stanton Friedman.

Friedman is kernfysicus en weet waar hij over praat. Hij schrijft boeken, geeft interviews en woont talloze lezingen bij. Ook verschijnt hij in verschillende documentaires die verhalen over één van de grootste mysteries ooit: bestaan buitenaardsen en hebben ze de aarde bezocht?

Velen die geïnteresseerd zijn geraakt in UFO’s zeggen van wel en stellen dat de overheid het toenemende aantal waarnemingen niet langer kan negeren.

Mike Bird is voorman van Exopolitics Canada, een organisatie die zich bezighoudt met het verspreiden van informatie over UFO’s. “Er is genoeg informatie voorhanden om overheden aan te sporen ons te vertellen wat ze weten,” zei Bird.

Bron: CBC.ca

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marco
marco
8 jaren geleden

De regering zegt niets. Omdat ze toch niets zeggen heeft onderzoek geen zin.
Als ze wel wat zeggen, waarbij het niet uitmaakt of het 100% waar is of 100% gelogen, de enige reactie van ‘enkelen’ is: “zie je wel dat de regering meer weet dan wat ze zeggen?”. Ik hoef niet te zeggen wat die ‘enklen’ over de regering denken.

Kurt Verhagen
Kurt Verhagen
8 jaren geleden

AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!!

meuron
meuron
8 jaren geleden

Misschien zijn ze het gewoon beu om altijd te moeten uitleggen dat er een normale verklaring voor al die verschijnselen is. Voor de andere mogelijkheid, wacht ik nog steeds op overtuigend bewijs . . .

Morningstar
Morningstar
8 jaren geleden

Laten die stompzinnige, verlegen en onbeleefde aliëns eens landen en met ons kennis maken, ipv constant boven de aarde te zweven. Wedden dat ze over 10.000 jaar nog steeds niet geland zijn? Daarom is het niet meer dan logisch dat men onderzoek naar dergelijke creaturen staakt. Het kost allemaal gigantisch veel geld en tijd!

x

Check Also

commissie

Kamer wil geen onafhankelijke commissie voor sadistisch ritueel kindermisbruik: ‘De waarheid wordt verdoezeld!’

Vorig jaar bracht onderzoeksplatform Argos aan het ...

agema

Fleur Agema: kans op transmissie nu groter voor gevaccineerden dan voor ongevaccineerden

Nooit eerder waren er zoveel mensen besmet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x