Homepagina » UFO » Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO’s?
Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO's?

Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO’s?

De Canadese overheid lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn in het volgen van ongeïdentificeerde vliegende objecten, zo blijkt uit vrijgegeven documenten.

De ministeries van Transport en Defensie en de Canadese politie deden tot op bepaalde hoogte onderzoek naar onbekende vliegende objecten, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen.

Het is nu aan vrijwilligers om te rapporteren wat zich in het luchtruim afspeelt. De informatie die de verschillende agentschappen binnenkrijgen over UFO-waarnemingen wordt doorgestuurd naar Chris Rutkowski, een schrijver die sinds 1989 onderzoek doet naar het fenomeen.

Recordaantal

Rutkowski zei dat het aantal waarnemingen in Canada is gestegen. De meeste meldingen kunnen worden verklaard, maar sommige niet.

Rutkowski onderzoekt alle informatie die hij krijgt zodat kan worden vastgesteld of de zogeheten ongeïdentificeerde objecten daadwerkelijk niet kunnen worden geïdentificeerd. Hij krijgt zo veel informatie binnen dat hij nog niet alle waarnemingen heeft kunnen onderzoeken.

In 2011 zijn er volgens Rutkowski 980 UFO-meldingen binnengekomen. Hij zei dat het aantal meldingen over 2012 waarschijnlijk nog hoger ligt, maar hij heeft nog niet alle waarnemingen van het afgelopen jaar kunnen bekijken.

Mysteries

Het recordaantal waarnemingen is grotendeels te danken aan de vele mensen die hun leven wijden aan de studie naar UFO’s. “Ik hoor veel omdat mensen weten dat ik ze niet zal uitlachen. Mensen zijn bang voor gek versleten te worden,” zei ufoloog en schrijver Stanton Friedman.

Friedman is kernfysicus en weet waar hij over praat. Hij schrijft boeken, geeft interviews en woont talloze lezingen bij. Ook verschijnt hij in verschillende documentaires die verhalen over één van de grootste mysteries ooit: bestaan buitenaardsen en hebben ze de aarde bezocht?

Velen die geïnteresseerd zijn geraakt in UFO’s zeggen van wel en stellen dat de overheid het toenemende aantal waarnemingen niet langer kan negeren.

Mike Bird is voorman van Exopolitics Canada, een organisatie die zich bezighoudt met het verspreiden van informatie over UFO’s. “Er is genoeg informatie voorhanden om overheden aan te sporen ons te vertellen wat ze weten,” zei Bird.

Bron: CBC.ca

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. De regering zegt niets. Omdat ze toch niets zeggen heeft onderzoek geen zin.
  Als ze wel wat zeggen, waarbij het niet uitmaakt of het 100% waar is of 100% gelogen, de enige reactie van ‘enkelen’ is: “zie je wel dat de regering meer weet dan wat ze zeggen?”. Ik hoef niet te zeggen wat die ‘enklen’ over de regering denken.

  0 likes
 2. AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!!

  0 likes
 3. Misschien zijn ze het gewoon beu om altijd te moeten uitleggen dat er een normale verklaring voor al die verschijnselen is. Voor de andere mogelijkheid, wacht ik nog steeds op overtuigend bewijs . . .

  0 likes
 4. Laten die stompzinnige, verlegen en onbeleefde aliëns eens landen en met ons kennis maken, ipv constant boven de aarde te zweven. Wedden dat ze over 10.000 jaar nog steeds niet geland zijn? Daarom is het niet meer dan logisch dat men onderzoek naar dergelijke creaturen staakt. Het kost allemaal gigantisch veel geld en tijd!

  0 likes
 5. [quote name=”marco”]De regering zegt niets. Omdat ze toch niets zeggen heeft onderzoek geen zin.
  Als ze wel wat zeggen, waarbij het niet uitmaakt of het 100% waar is of 100% gelogen, de enige reactie van ‘enkelen’ is: “zie je wel dat de regering meer weet dan wat ze zeggen?”. Ik hoef niet te zeggen wat die ‘enklen’ over de regering denken.[/quote]
  50% van me denkt dat wat jij zegt over de 100% wat waar of gelogen is, niet gedacht wordt door de mensen die zeggen dat ze dat ook denken voor 100%, maar de andere 50% denkt dat het toch niet uitmaakt, althans, dat zeg ik.

  0 likes
 6. Doofpot ! Canada is toch geen land dit is toch een groot meer ? Ik dacht dat het Schilpaddenland was ?

  0 likes
 7. Jan-Willem Mossel

  [quote name=”Morningstar”]Laten die stompzinnige, verlegen en onbeleefde aliëns eens landen en met ons kennis maken, ipv constant boven de aarde te zweven. Wedden dat ze over 10.000 jaar nog steeds niet geland zijn? Daarom is het niet meer dan logisch dat men onderzoek naar dergelijke creaturen staakt. Het kost allemaal gigantisch veel geld en tijd![/quote]

  Stompzinnigheid en onbeleefdheid zijn eigenschappen die spijtig genoeg aan veel mensen kunnen worden toegeschreven, als buitenaardsen ons echt zouden bezoeken kan ik me levendig voorstellen dat het niet in ze zou opkomen om contact met ons te zoeken. Zou jij als buitenstaander een stam koppensnellende inboorlingen bezoeken? Dacht het niet.

  0 likes
 8. De kennis die ze hebben drukken ze in de doofpot, en ze zeggen te stoppen met het onderzoeken??( Tussen zeggen en doen, zit een wereld van verschil).Wel buurtjes een mooi plaatsje waar je je veilig kunt verstoppen.En als “Disclosure”een feit is, hebben zij naast de pot gepist.Canada zit nog in de ontkenningsfase!!En als ik als buitenaardse het voor het kiezen mocht hebben, liet ik Canada en de totale VS lekker modderen, want dat politieagentje volk,die denken de wereld te kunnen heersen, is NIET TE VERTROUWEN.

  0 likes
 9. [quote name=”Kurt Verhagen”]AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!![/quote]
  Als we niet levend waren konden we niet schrijven.Godsdienst van welke kerk dan ook, kom daar niet met het onderwerp UFO,S aanzetten want dan ben je iemand der duisteren.En als je twee maal in je 55 jarige leven een ufo hebt gezien, kunnen we beter tegen u zeggen “GET A LIFE”. De wekker, had u al wakker moeten maken.

  0 likes
 10. het eerste land wat een soort shutle boven de atmosfeer bracht was Canada,onder druk van america is het gehele projekt naar boeing en consorten gegaan.maar het vliegtuig wat canada had is z,g spoorloos verdwenen waarheen ?.en de driehoek vliegtuigen die er zijn is techniek van de greys, oplettende burgers in de regio soesterberg hebben dezer s,avonds met regelmaat van de z,g gesloten vliegbasis zien komen en gaan,tot eind 2011.de basis werd tot die tijd konstand geobserveerd door UFO,S ook vanwege nucliere troep die daar vermoedelijk aanwezig was.er is veel meer aan de hand dan de leiders ons willen doen geloven.wake-up

  0 likes
 11. [quote name=”Kurt Verhagen”]AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!![/quote]
  Op de eerste plaats wat doe je hier dan als je er niet ingeloofd?
  Ik heb zelf verschillende keren ufo,s gezien,de sigaarschepen wel 4 keer op klaarlichte dag deze sigaarschepen die ik gezien heb waren zilver van kleur.
  Binnen kort komen ze landen op aarde,niet de grote moederschepen,die zijn zo groot dat ze niet op de aarde kunnen landen.ik zal je wat vertellen ze zweven nu al om de aarde heen en houden alles in de gaten.Het kan zelfs zo zijn dat ze weten wie jij bent,griezelig he?ik vind het niet griezelig het zijn onze verwanten onze familie.waarom denk je dat er nog geen kernoorlog is gekomen,omdat ze deze uitgeschakeld hebben.anders hadden wij ons zelf wel vernietigd.Binnen kort zing je wel een toontje lager,net zoals andere debunkers.oja Ufo,s die hier binnen kort landen hebben niks met Godsdienst te maken.Deze godsdienst die nu op aarde is,is gemaakt door de Cabal de Elite de duisteren.

  0 likes
 12. [quote name=”legaal”][quote name=”Kurt Verhagen”]AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!![/quote]
  Op de eerste plaats wat doe je hier dan als je er niet ingeloofd?
  Ik heb zelf verschillende keren ufo,s gezien,de sigaarschepen wel 4 keer op klaarlichte dag deze sigaarschepen die ik gezien heb waren zilver van kleur.
  Binnen kort komen ze landen op aarde,niet de grote moederschepen,die zijn zo groot dat ze niet op de aarde kunnen landen.ik zal je wat vertellen ze zweven nu al om de aarde heen en houden alles in de gaten.Het kan zelfs zo zijn dat ze weten wie jij bent,griezelig he?ik vind het niet griezelig het zijn onze verwanten onze familie.waarom denk je dat er nog geen kernoorlog is gekomen,omdat ze deze uitgeschakeld hebben.anders hadden wij ons zelf wel vernietigd.Binnen kort zing je wel een toontje lager,net zoals andere debunkers.oja Ufo,s die hier binnen kort landen hebben niks met Godsdienst te maken.Deze godsdienst die nu op aarde is,is gemaakt door de Cabal de Elite de duisteren.[/quote]
  Goh leuk he, iemand de grond instampen als hij niet in UFO’s geloofd? En ik ga wel met Kurt mee. UFO’s bestaan helemaal niet, en dat moeten jullie nu toch wel inzien. En ook stoppen om steeds de kerk door het slijk te halen. Er zijn wel 1 miljard gelovigen op de wereld en dan moet je tegen zoiemand eens in het GEZICHT zeggen wat jullie anders op Niburu verkondigen. Ik geloof dat je dan geheid op de IC ligt…

  0 likes
 13. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”legaal”][quote name=”Kurt Verhagen”]AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!![/quote]
  Op de eerste plaats wat doe je hier dan als je er niet ingeloofd?
  Ik heb zelf verschillende keren ufo,s gezien,de sigaarschepen wel 4 keer op klaarlichte dag deze sigaarschepen die ik gezien heb waren zilver van kleur.
  Binnen kort komen ze landen op aarde,niet de grote moederschepen,die zijn zo groot dat ze niet op de aarde kunnen landen.ik zal je wat vertellen ze zweven nu al om de aarde heen en houden alles in de gaten.Het kan zelfs zo zijn dat ze weten wie jij bent,griezelig he?ik vind het niet griezelig het zijn onze verwanten onze familie.waarom denk je dat er nog geen kernoorlog is gekomen,omdat ze deze uitgeschakeld hebben.anders hadden wij ons zelf wel vernietigd.Binnen kort zing je wel een toontje lager,net zoals andere debunkers.oja Ufo,s die hier binnen kort landen hebben niks met Godsdienst te maken.Deze godsdienst die nu op aarde is,is gemaakt door de Cabal de Elite de duisteren.[/quote]
  Goh leuk he, iemand de grond instampen als hij niet in UFO’s geloofd? En ik ga wel met Kurt mee. UFO’s bestaan helemaal niet, en dat moeten jullie nu toch wel inzien. En ook stoppen om steeds de kerk door het slijk te halen. Er zijn wel 1 miljard gelovigen op de wereld en dan moet je tegen zoiemand eens in het GEZICHT zeggen wat jullie anders op Niburu verkondigen. Ik geloof dat je dan geheid op de IC ligt…[/quote]
  Wasbeertjuh.ik geloof ook,maar dan in de BRON en Schepper van het Universum,en niet in Pedofielen die GODS woord verkondigt,in de Kerk.

  0 likes
 14. Waarom staakte Canada het onderzoek naar UFO’s? Nou, als je eenmaal weet wat het is, dan is de verrassing er af!

  0 likes
 15. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”legaal”][quote name=”Kurt Verhagen”]AUB, stop met die onzinnige ufo verhalen en godsdienstige onzin. GET A LIFE!!![/quote]
  Op de eerste plaats wat doe je hier dan als je er niet ingeloofd?
  Ik heb zelf verschillende keren ufo,s gezien,de sigaarschepen wel 4 keer op klaarlichte dag deze sigaarschepen die ik gezien heb waren zilver van kleur.
  Binnen kort komen ze landen op aarde,niet de grote moederschepen,die zijn zo groot dat ze niet op de aarde kunnen landen.ik zal je wat vertellen ze zweven nu al om de aarde heen en houden alles in de gaten.Het kan zelfs zo zijn dat ze weten wie jij bent,griezelig he?ik vind het niet griezelig het zijn onze verwanten onze familie.waarom denk je dat er nog geen kernoorlog is gekomen,omdat ze deze uitgeschakeld hebben.anders hadden wij ons zelf wel vernietigd.Binnen kort zing je wel een toontje lager,net zoals andere debunkers.oja Ufo,s die hier binnen kort landen hebben niks met Godsdienst te maken.Deze godsdienst die nu op aarde is,is gemaakt door de Cabal de Elite de duisteren.[/quote]
  Goh leuk he, iemand de grond instampen als hij niet in UFO’s geloofd? En ik ga wel met Kurt mee. UFO’s bestaan helemaal niet, en dat moeten jullie nu toch wel inzien. En ook stoppen om steeds de kerk door het slijk te halen. Er zijn wel 1 miljard gelovigen op de wereld en dan moet je tegen zoiemand eens in het GEZICHT zeggen wat jullie anders op Niburu verkondigen. Ik geloof dat je dan geheid op de IC ligt…[/quote]

  Hallo Kinders

  Soms is het idd moeilijk om op een goede manier met elkaar te praten. Snap het wel hoor word het niet eens tijd om eens fijn naar jezelf te kijken..? Want die inzichten kunnen hier goed worden gebruikt. Jullie doen eigenlijk ook precies wat deze rot wereld in stand houdt.. Nog een fijne dag..!

  Rebel of Light 4 ever…!

  0 likes
 16. Onze wasbeer laat weer even zien hoe agressief gelovigen zijn, net of wij dat niet weten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatbeleid

Nederlandse klimaatbeleid heeft het landschap in de VS volledig verwoest. ‘Totale waanzin en misdadig’

Biomassa is veruit de belangrijkste bron van ...

baudet

Baudet stapt naar de rechter vanwege ‘bizarre beschuldiging’ van de NPO. ‘Schandelijke leugens bij Buitenhof’

Buitenhof-presentatrice Natalie Righton beweerde dat Thierry Baudet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.