Homepagina » Buitenland » Analist: “Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering”
Analist: "Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering"

Analist: “Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering”

Omdat de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump eerder stelde ‘neutraal’ te staan in het Palestijns-Israëlische conflict, vormt hij net als president John F. Kennedy een bedreiging voor Israël. Dat zegt een Amerikaanse politiek analist.

“Omdat hij een bedreiging vormt voor de satanische zionistische samenzwering loopt hij net als JFK gevaar,” zei voormalig CIA-contractant Steven D. Kelley. “JFK opende de aanval op de CIA, de Federal Reserve en het Israëlische kernwapenprogramma en om die reden is hij vermoord.”

Kennedy was de 35e president van Amerika en werd vermoord op 22 november 1963. Diezelfde maand werd de Commissie-Warren in het leven geroepen om de dood van Kennedy te onderzoeken. De commissie concludeerde dat Lee Harvey Oswald de dader was en dat hij alleen had gehandeld.

Nucleaire wapenwedloop

Veel onderzoekers zetten vraagtekens bij de officiële versie van de gebeurtenissen en stellen dat Oswald onderdeel was van een samenzwering tegen Kennedy.

Israël had een motief om Kennedy uit de weg te ruimen omdat hij tegenstander was van het Israëlische kernwapenprogramma in Dimona, dat volgens hem een nucleaire wapenwedloop zou kunnen ontketenen in het Midden-Oosten, aldus Kelley.

Nooit toegeven of ontkennen

Het was president Kennedy die uiteindelijk Amerikaanse inspecties in Dimona wist af te dwingen. Die vonden tussen 1964 en 1969 eens per jaar plaats. Nog voor de laatste inspecties werden gehouden, hadden de Amerikaanse inlichtingenexperts de bewijzen in handen dat Israël een atoombom had.

De regering van Golda Meir wist president Nixon zover te krijgen dat de inspecties werden gestaakt en zelfs op zo’n manier dat er geen internationaal protest over bestond. Sindsdien hanteert Israël een politiek van ‘constructieve onduidelijkheid’: nooit toegeven of ontkennen dat het atoomwapens bezit. Washington heeft zich daarbij neergelegd.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Hofmans
J. Hofmans
5 jaren geleden

En waar blijven al die blaffende ‘honden’ die hier achter Trump stonden, maar nu niet meer omdat hij het misschien toch niet zo heeft met Israhell? Ik zeg voorzichtig ‘misschien’, omdat ik (zoals u) Trump niet ken; we weten niet wat zijn echte plannen zijn. Schuift hij misschien Hillarious naar voren en doet men alsof er sprake is van een strijd?

pietje
pietje
5 jaren geleden

Trump is vreemd maar heb hem 1000 keer liever als dat reptiel van een hillary dat is een slang haar man bill was goed maar zij is zoooooooooo slecht het is een serpent! Dus ik ga voor lekkere gekke Trump Laat hem maar voor opschudding zorgen ! Goed zoooooooo !! Weg met het serpent vuil wijf !!

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De Christus van de Nieuwe Tijd is het met JFK en Donald Trump, inzake het Palestijns-Israëlische conflict, mee eens.

roon
roon
5 jaren geleden

Let maar op die wordt ook over een tijdje door zijn kop geschoten.
net zoals JFK.
Maar ik denk dan niet dat de Amerikanen dat pikken net zoals toen.
Want die zijn ook langzaam aan het wakker worden.

(ik ben benieuwd naar deze ontwikkeling)

x

Check Also

vaccin

‘Wij zijn labratten’: Israëlische vaccinslachtoffers willen hun leven terug

“Ik wil mijn leven terug, maar er ...

martin

David Martin: ‘We staan aan de vooravond van massamoord op 5- tot 11-jarigen’

We staan aan de vooravond van de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x