Homepagina » Buitenland » Analist: “Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering”
Analist: "Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering"

Analist: “Donald Trump vormt net als JFK bedreiging voor satanische samenzwering”

Omdat de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump eerder stelde ‘neutraal’ te staan in het Palestijns-Israëlische conflict, vormt hij net als president John F. Kennedy een bedreiging voor Israël. Dat zegt een Amerikaanse politiek analist.

“Omdat hij een bedreiging vormt voor de satanische zionistische samenzwering loopt hij net als JFK gevaar,” zei voormalig CIA-contractant Steven D. Kelley. “JFK opende de aanval op de CIA, de Federal Reserve en het Israëlische kernwapenprogramma en om die reden is hij vermoord.”

Kennedy was de 35e president van Amerika en werd vermoord op 22 november 1963. Diezelfde maand werd de Commissie-Warren in het leven geroepen om de dood van Kennedy te onderzoeken. De commissie concludeerde dat Lee Harvey Oswald de dader was en dat hij alleen had gehandeld.

Nucleaire wapenwedloop

Veel onderzoekers zetten vraagtekens bij de officiële versie van de gebeurtenissen en stellen dat Oswald onderdeel was van een samenzwering tegen Kennedy.

Israël had een motief om Kennedy uit de weg te ruimen omdat hij tegenstander was van het Israëlische kernwapenprogramma in Dimona, dat volgens hem een nucleaire wapenwedloop zou kunnen ontketenen in het Midden-Oosten, aldus Kelley.

Nooit toegeven of ontkennen

Het was president Kennedy die uiteindelijk Amerikaanse inspecties in Dimona wist af te dwingen. Die vonden tussen 1964 en 1969 eens per jaar plaats. Nog voor de laatste inspecties werden gehouden, hadden de Amerikaanse inlichtingenexperts de bewijzen in handen dat Israël een atoombom had.

De regering van Golda Meir wist president Nixon zover te krijgen dat de inspecties werden gestaakt en zelfs op zo’n manier dat er geen internationaal protest over bestond. Sindsdien hanteert Israël een politiek van ‘constructieve onduidelijkheid’: nooit toegeven of ontkennen dat het atoomwapens bezit. Washington heeft zich daarbij neergelegd.

[PressTV]


Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Let maar op die wordt ook over een tijdje door zijn kop geschoten.
  net zoals JFK.
  Maar ik denk dan niet dat de Amerikanen dat pikken net zoals toen.
  Want die zijn ook langzaam aan het wakker worden.

  (ik ben benieuwd naar deze ontwikkeling)

  18 likes
  • Laat met niet lachen. Amerikanen en wakker worden. Ik kom vaak in Amerika. Veel goede mensen daar, maar wakker worden WILLEN ze niet eens. It’s all good.

   12 likes
  • Roon, hoi

   zou wel toevallig zijn maar de kans is zeer groot ja dat men hem kilt, a l s hij president wordt, is hij de 45e.. en lees net dat Kennedy de 35e was.. bizar als dat ui zou komen..
   gek, maar ik denk dat ze hem gaan proberen te vergiftigen net als prince onlangs, kogels vallen te veel op na al de false vlag operations die ze flikken, we gaan dit jaar massaal WAKKER WORDEN op deze planeet die zucht en kreunt onder al die waanzinnige oorlogen uit naam van de hebzucht en de macht.. Moeder Aarde is het echt zat, denk dat Zij binnenkort een hele grote rode scheet gaat laten..

   maar goed, we blijven in het Licht geloven en de hoop van de nieuwe tijden

   groet Luna

   0 likes
 2. Trump is vreemd maar heb hem 1000 keer liever als dat reptiel van een hillary dat is een slang haar man bill was goed maar zij is zoooooooooo slecht het is een serpent! Dus ik ga voor lekkere gekke Trump Laat hem maar voor opschudding zorgen ! Goed zoooooooo !! Weg met het serpent vuil wijf !!

  23 likes
 3. De Christus van de Nieuwe Tijd is het met JFK en Donald Trump, inzake het Palestijns-Israëlische conflict, mee eens.

  6 likes
  • Deze bedreiging door de satanische zionistische samenzwering leidt, indien de Christus niet ingrijpt, tot een totale vernietiging van mensheid en planeet.

   7 likes
 4. Ik ben bang dat Sanders gaat verliezen van Clinton en dat trump gaat winnen bij de republikeinen wat ervoor gaat zorgen dat de meeste Amerikanen gaan stemmen op Clinton omdat zij die ‘gek’ van een trump niet willen als president.. Alleen vraag ik me af wie er gekker is Clinton of trump..
  (Feel the Bern!)

  5 likes
  • Trump is “gekker”maar zeker niet gestoord, Clinton is slechter…veel slechter !
   Clinton is van plan de wereld in een verschrikkelijke oorlog te sleuren, ze is bloeddorstig en satanisch. Haar ziekelijke reactie voor de camera op de dood van Bin Laden spreekt boekdelen. Geef zo’n serpent macht en je roept ellende af over heel veel mensen, zo niet alle mensen!

   7 likes
 5. Trump zijn schoonfamilie bestaat uit miljardairs, omdat hij neutraal zou staan in het conflict betekent niet dat hij tegen Israël is. Trump is iemand die de focus wil verleggen naar de binnenlandse economie en hij wil zoveel mogelijk wegblijven van al die buitenlandse militaire interventies die alleen maar dood en verderf hebben gebracht.

  7 likes
 6. Het is net alsof we mee kijken met ‘s werelds grootste loterij show.
  Ook hilarisch dat wat de powers that be ook proberen alles maakt Trump steeds maar populairder. Maar ze blijven het maar proberen, zo hardleers.
  En Trump is overigens niet perfect, verre daarvan. Er is prima kans dat hij evenveel nieuwe rommel veroorzaakt als dat hij oude opruimt, maar wat het hoe dan ook zal doen is de machtsbasis van de Nieuwe Wereld Orde onderuit halen en de mensheid weer de kans geven om bij zinnen te komen van hun obsessies met mensen haat.

  5 likes
  • Misschien niet zo hard leers dan?
   Net als dat iedere sukkel weet dat de rechtzaak van wilders op in ieder geval een front goed voor hem gaat aflopen.

   Heeft nogsteeds niemand door dat het echt niks uitmaakt hoe neutraal en transparant een politicus zegt te zijn…
   Mensen zijn hard leers, True.

   Met het leger er naar toe en alles oppakken waar ook maar het kleinste beetje bewijs voor corruptie tegen te vinden valt. Geen andere optie. Of ja, burger oorlog natuurlijk. Maar hé.

   Dit artikel is een schande voor Kennedy. Hij had namelijk acties die hem als persoon bevestigde.

   Peace

   1 likes
 7. Zolang Trump het republikeinse kamp verdeeld houd, blijft Hillary haar comfortabele positie behouden en zal hij haar waarschijnlijk naar het presidentschap voeren.

  5 likes
 8. En waar blijven al die blaffende ‘honden’ die hier achter Trump stonden, maar nu niet meer omdat hij het misschien toch niet zo heeft met Israhell? Ik zeg voorzichtig ‘misschien’, omdat ik (zoals u) Trump niet ken; we weten niet wat zijn echte plannen zijn. Schuift hij misschien Hillarious naar voren en doet men alsof er sprake is van een strijd?

  4 likes
 9. Geen evolutie zonder revolutie

  1 likes
 10. WAKE UP AMERICA ALL PRESIDENTS ARE RELATED !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ghnIgBokfG0

  Overal hetzelfde liedje net zoals dat Maxima en Alexander familie van elkaar zijn.
  Geen Trump want die past ook niet in het plan wat gewoon voortgezet wordt.
  Dus Bush of Hillary,

  1 likes
 11. Natuurlijk wordt Trump vermoord. Iedereen die tegen de macht van de Rothschildi/Israel is, gaat eraan. Een z.g. “gek” leidt geen miljardenbedrijf. Hij – de Kamper- tegen de “Kakkers”,daar is alles mee gezegd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...