Mens en Dier

Waarom bezoek van Rutte aan Brussel een schijnvertoning is

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Het is weer verkiezingstijd en prompt beginnen alle partijen die Nederland vol hebben laten stromen met honderdduizend immigranten per jaar, weer te roepen dat het allemaal minder moet. Dat zegt FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in een videoboodschap.

Opeens weten de Ruttes en de Hoekstras van deze wereld het zeker: Nederland kan de asielinstroom niet aan. Althans, dat zeggen ze nu. Op 16 maart, de dag na de Provinciale Statenverkiezingen, komen ze hier natuurlijk weer op terug, aldus De Graaff.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Mark Rutte ging naar Brussel met een verzoek waarvan hij wist dat het antwoord ‘nee’ zou zijn. De baas van Nederland drong in Brussel helemaal niet aan op minder migranten, want hij aast op een mooie functie bij de NAVO of de EU, benadrukt het Europarlementslid.

Zo kan het ook

“Het is een schijnvertoning voor de verkiezingen, zodat Rutte verder kan op de weg naar een overvol Nederland, waar boeren worden weggepest om plaats te maken voor woningen en asielzoekers.”

De Graaff wijst erop dat het ook anders kan. In Denemarken stoppen de sociaaldemocraten de asielinstroom. “Zo kan het ook. Gewoon doen.”

“Wanneer je echt wil, dan kan het, maar de kartelpolitici van Nederland – de VVD, het CDA, D66, GroenLinks, PvdA – willen allemaal hetzelfde: meer immigranten, minder traditionele Nederlanders.”

Onderdanige vazal

We moeten volgens hem de Nederlanders juist helpen, die niet meer kunnen rondkomen door de stijgende prijzen van boodschappen en energie.

We zouden ook in Syrië kunnen helpen, waar tienduizenden mensen zijn getroffen door een verschrikkelijke aardbeving. Maar nee, dat mag in Nederland niet, want Syrië heeft sancties opgelegd gekregen. “Nederland volgt als een onderdanige vazal de sancties die verzonnen zijn door de Verenigde Staten omdat een door Amerika georganiseerde machtswissel in Syrië mislukte,” stelt het Europarlementslid.

Het roer moet om

“De VS en de EU steunden het beestachtige terreur-regime van IS met miljarden dollars en wapens. In plaats van te helpen op de juiste plaatsen, steunt de Nederlandse regering zo’n zelfde foute machtswissel in Oekraïne. Miljarden van ons belastinggeld en Nederlandse wapens gaan naar het corrupte regime van Zelenski om oorlog te voeren tegen Rusland zodat de VS kunnen vasthouden aan hun wereldmacht.”

“Het roer moet om,” concludeert De Graaff.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
1 jaar geleden

De Graaf heeft 100procent gelijk weg met deze landverraders oppakken die nazi’s.

Janosch
Janosch
1 jaar geleden

De enige wijze woorden.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Wat betreft gelukzoekers en migranten kunnen wij als bevolking zelf invullen.

Nooit alleen
Nooit alleen
1 jaar geleden

Hieraan zie je dat Rutte niet het welzijn van de Nederlanders op het oog heeft. Ook niet de redding van mensen in Syrië en Turkije. Alleen zijn eigen hachje telt. Laten wij zijn voorbeeld vooral niet volgen.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x