Homepagina » Binnenland » Mysterieus geluid houdt Nederland in de ban: “Het was net of je trompetten hoorde schallen”
Mysterieus geluid houdt Nederland in de ban: "Het was net of je trompetten hoorde schallen"

Mysterieus geluid houdt Nederland in de ban: “Het was net of je trompetten hoorde schallen”

Nederland is in de ban van een mysterieus geluid. Veel mensen uit het westen en zuiden van het land hoorden de afgelopen weken vreemde tonen in de lucht, maar ze weten niet waar die vandaan komen.

“Het was een drukkend geluid dat ergens van buiten kwam,” klinkt het op sociale media. Of: “Het was net of je trompetten hoort schallen. Of dat iemand dronken op een trombone probeert te blazen.”

Iemand uit Gouda legde het geluid vorige week vast op video. Het filmpje werd al bijna een half miljoen keer bekeken. Sommigen denken dat het geluid het gevolg is van de wind, terwijl anderen menen dat het geluid wordt veroorzaakt door achtergrondgeluiden van de aarde.

Niet alledaags geluid

Zondag was het geluid goed te horen in het centrum van Pijnacker. “Het was echt een niet alledaags geluid,” aldus de lokale journalist Martijn Mastenbroek. “Het klonk als een soort dronken trompet. Mijn vriendin sprong ook meteen op.”

Ook uit Bleiswijk zijn meldingen gekomen van mensen die afgelopen weekend rare geluiden gehoord hebben.

Begin januari werden soortgelijke geluiden opgenomen in Marokko, wat het mysterie rond het geluid nog verder doet groeien. De filmpjes komen intussen overal vandaan: China, de Verenigde Staten, Indonesië, enzovoorts.

Sommige mensen denken dat het geluid een teken is van God om het einde der tijden aan te kondigen. In het Bijbelboek Openbaringen wordt beschreven hoe zeven engelen blazen op zeven trompetten. Zo komt de aarde van de ongelovigen aan zijn einde.

Er zijn ook mensen die zeggen dat de geluiden afkomstig zijn van buitenaards leven of dat het akoestische zwaartekrachtgolven zijn. Geofysicus Läslo Evers van het KNMI gaat ervan uit dat het geluid afkomstig is van een groot industrieel complex.

Scary shit hier bij mij in Almere noorderplassen #almere

Geplaatst door Jeff Afca op zaterdag 9 januari 2016

[AD, Omroep West]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sathos
Sathos
5 jaren geleden

Vreemd verhaal. Wereldwijd zijn er een hoop van dit soort video’s gemaakt, waarvan er ook al een hoop ‘debunked’ zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=YVScTxRBHFY

Ik ben benieuwd naar de verklaring voor de onverklaarde geluiden 🙂

Loki
Loki
Reactie op  Sathos
5 jaren geleden

Tuurlijk heb je er altijd wel figuren tussen zitten die er een slaatje uit willen slaan, maar niet alles is een Hoax. Deze geluiden werden ook beschreven in de Kolbrin Bible en de Bijbel. Een verslag meldt dat het trompetgeschal steeds erger werd tot bijna het ondragelijke toe. Men schreef dit toe aan de komst van de Heilige Ster (Nibiru/Planet /Wormwood) die volgens overlevingen om de 3652 jaar terug komt.

Als je een logisch nadenkt, kun je een aantal zaken op een rijtje zetten.
1 Waarom zijn er wereldwijd diepe schuilkelders door de elite gebouwd, die ook nog eens het afgelopen jaar ononderbroken werden bevoorraad (oa Walmart)
2 Waarom hebben de Chinezen diep in het binnenland spooksteden gebouwd.
3 Er zijn vele wetenschappers vermoord die Nibiru wilden openbaren.
4 Waarom zijn de aardbevingen de afgelopen 40 jaar gigantisch gestegen.
5 Idem maar dan voor vulkaanuitbarstingen.
6 Klimaatverandering JA, maar niet door mensen. Hele zonnestelsel warmt op.
7 Trompetgeschal komt steeds vaker voor en zal nog erger worden.
8 NASA is al jaren bekend met de komst van Nibiru, maar blijft het ontwijken.
9 Waarom heeft de Elite zo’n haast met het invoeren van de NWO.
10 Tektonische platen zijn enorm aan het bewegen.
enz enz enz

Dus ga er vanuit dat eer iets speelt wat wordt verzwegen voor de wereldbevolking door de Elite.
Wij zijn niet belangrijk, als ze zelf maar kunnen schuilen!!!!!!!

sJEF
sJEF
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

blablabla, JE BEROEP IS ZEKER FANTAST OF ZO

Loki
Loki
Reactie op  sJEF
5 jaren geleden

Nee hoor, realist. Je kunt het heel makkelijk zelf onderzoeken, maar waarschijnlijk lees je alleen MSM troep

Floepert
Floepert
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Jij stelt tamelijk bizaare dingen met een stelligheid alsof jij dit wel hebt onderzocht. In werkelijkheid heb je ergens op een website iets gelezen en neemt het voor waar aan. Laten we eens even jouw stellingen nader bekijken:

“1 Waarom zijn er wereldwijd diepe schuilkelders door de elite gebouwd, die ook nog eens het afgelopen jaar ononderbroken werden bevoorraad (oa Walmart)”
Schuilkelders bouwt de mens al sinds de oudheid. Aangezien je daar wanneer het nodig is langer in moet kunnen verblijven moeten deze ook worden bevoorraad. Ik woon in Rotterdam, vlakbij mijn huis is de ingang naar een ondergrondse schuilkelder waar enkele duizenden mensen een aantal maanden in kan overleven. Niets vreemds aan. Zie ook: http://www.stadsarchief.rotterdam.nl/schuilkelders-rotterdam

“2 Waarom hebben de Chinezen diep in het binnenland spooksteden gebouwd.”
Om de bouwindustrie die de afgelopen jaren enorm is toegenomen aan het werk te houden. Zolang er gebouwd wordt hebben mensen werk, en heb je geen onrust. Zo bestaan er ook zombiefabrieken. Produceren om het produceren zodat de werkloosheidscijfers laag blijven. Zie ook:
http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/01/07/achter-de-facade-loopt-china-vast-1573850

“3 Er zijn vele wetenschappers vermoord die Nibiru wilden openbaren.”
O ja? Welke wetenschappers waren dat dan en waar blijkt uit dat ze Niburu wilden openbaren? Valt er überhaupt iets te openbaren?

“4 Waarom zijn de aardbevingen de afgelopen 40 jaar gigantisch gestegen.”
Is dat zo? Heb je enige statistische die onderschrijft dat de aanbiedingen gigantisch zijn gestegen? Wat is dat eigenlijk “gigantisch stijgen”? Bedoel je dan het aantal? Bedoel je de sterkte? In Nederland is het aantal aardbevingen wel gestegen, en daar is een hele simpele verklaring voor: gasboringen. Niets complotterigs, niets bovennnatuurlijks.

“5 Idem maar dan voor vulkaanuitbarstingen.”
Idem als voor aarbevingen: heb je enige statistische gegevens om je bewering mee te staven?

“6 Klimaatverandering JA, maar niet door mensen. Hele zonnestelsel warmt op.”
Heb je bron voor de bewering dat het hele zonnestelsel opwarmt? Op welk wetenschappelijk onderzoek baseer jij je?

“7 Trompetgeschal komt steeds vaker voor en zal nog erger worden.”
Heb je statistische data die je bewering dat het steeds vaker voorkomt kunnen onderbouwen? Op welk onderzoek baseer jij je als je stelt dat het “nog erger zal worden”?

“8 NASA is al jaren bekend met de komst van Nibiru, maar blijft het ontwijken.”
En hoe weet jij wat er bij Nasa bekend is? Werk je daar? Heb je bewijsstukken gezien? Of baseer jij je op iemand die zegt dat het zo is maar er geen bewijs bij heeft?

“9 Waarom heeft de Elite zo’n haast met het invoeren van de NWO.”
Waar blijkt dat uit?

“10 Tektonische platen zijn enorm aan het bewegen.”
Ze bewegen al enorm sinds de aardkorst is gestold. Al mijarden jaren dus. Dat zal dus ook nog wel even zo blijven. Niet vreemd en ook niet onverwacht dus. Volstrekt logisch.

Nu ga je natuurlijk niet fatsoenlijk antwoorden op mijn vragen of je gaat een linkje plaatsen naar een conspiracywebsite van een of ander warhoofd dat ook maar wat roept maar dat ben ik wel gewend.

oinnk
oinnk
Reactie op  sJEF
5 jaren geleden

De waarheid kan soms moeilijk te verkroppen zijn he’ sJEFF

David
David
Reactie op  sJEF
5 jaren geleden

Nee dat beroep laten we over aan politici 😉

jiiipppiieeeeee!!!
jiiipppiieeeeee!!!
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Loki schrijft ” Er zijn vele wetenschappers vermoord die Nibiru wilden openbaren ”

nou? waarom dan? waarom worden wetenschapmensen vermoord om de komst van een Planeet genaamd Niburu? waarom mag de gewone aardse wandelaar niets weten????

Loki
Loki
Reactie op  jiiipppiieeeeee!!!
5 jaren geleden

Georgia Guidestones, ken je die?????

leukkk
leukkk
Reactie op  jiiipppiieeeeee!!!
5 jaren geleden

Nibiru is die negende planeet, ook wel planeet X genoemd. Dat is geen geheim. De opwarming van ons zonnestelsel is ook niks vreemds aan, volgens Nasa word de zon steeds warmer omdat de zon langzaam groeit. Ook vinden er veranderingen plaats in ons zonnestelsel met betrekking op de aantrekkingskrachten. Zo zou volgens Nasa de baan van aarde de laatste honderd jaar verschoven zijn.. Zijn allemaal van die dingen die waarschijnlijk altijd al heeft plaats gevonden. De mensen ontdekken gewoon steeds meer, we leren steeds meer over ons zonnestelsel en wat er allemaal rondom bevind. Pluto is ook pas ontdekt in de jaren dertig en is nog niet zo lang geleden besloten dat we het een dwerg planeet gaan noemen. Etc. We zijn pas net bekend met de manen van jupiter enzovoort. Sommige mensen raken in paniek van nieuw nieuws, waardoor ze de kaft van korf niet meer kunnen scheiden.. In oorlogen zijn er veel geheimen en complotten, ook in het zakenleven op hoog niveau gebeurt dat, dat is niks nieuws, alleen er zijn mensen die daar in doorslaan en meteen het hele leven als 1 groot complot gaan zien. Vaak hebben die mensen wel een kern van waarheid, maar doen ze alsof het heel geheimzinnig is. Terwijl dat niet zo is. Het verhaal van Nibiru is de spannende versie van wat Nasa gewoon planeet X noemt.

Sathos
Sathos
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

OK, nu ben ik wel erg benieuwd naar de bewijzen.

A: Welk verslag? Uit de Kolbrin Bijbel? Voor zover ik weet is de Kolbrin Bijbel voor 2012 nog redelijk in zwang geweest, maar na dit jaar is het niet meer serieus genomen. Is er ergens een Nederlandse uitgave te vinden van dit boek?
B: De terugkeer van Nibiru is toch ook al ruim 3 jaar niet meer serieus te nemen? Het komt mij over als een modern Jezus-sprookje; “nee, nú komt-ie écht terug! Nog twee maanden, dan kun je er écht niet meer omheen!” Wat is hier je beste argument tegen?

1: Diepe schuilkelders worden gebouwd, maar dat kan voor van alles zijn. Gewoon mensen die goed nadenken over de lange termijn.
2: De Chinezen hebben, voor zover ik weet, spooksteden gebouwd vanwege een enorme vastgoedbubbel. Zo zorgen zij dat hun systeem (voorlopig) niet in elkaar klapt.
3: Welke wetenschappers? Mag ik bronnen?
4: Is dat zo? Lijkt het niet zo, omdat wij momenteel toegang hebben tot globale informatie? Zo niet, dan wil ik daar graag meer van weten. Heb je bronnen / links?
5: Zie 4.
6: Klimaat verandert altijd, en de mens heeft daar minder invloed op dan ‘men’ ons wil doen laten geloven. Of het nu warmer of kouder wordt weet ik niet, maar het tijdsvak waarin wordt gemeten is sowieso in geologische maatstaven niet significant.
Of alle planeten van het zonnestelsel opwarmen? Daar zou ik ook graag bronvermelding van zien.
7: Dat zullen we maar moeten zien (in dit geval: horen).
8: Hopelijk heb je hier iets beters dan die kolder van Niburu.co. Ik probeer het serieus te nemen en het lukt me niet. Dus als je iets serieuzers hebt: kom maar door.
9: Waarom zo’n haast? Mensen met macht willen meer macht. Simpel.
10: Zie 4.

Bonusvraag: Heb je intussen al wat toonbaars van die holle aarde? Daar ben ik ook nog steeds erg benieuwd naar.

Begrijp me niet verkeerd: ik ben oprecht erg geïnteresseerd en wil hier graag meer over weten. Maar om overtuigd te raken heb ik toch echt wat meer nodig dan geruchten en speculaties.

Loki
Loki
Reactie op  Sathos
5 jaren geleden

Nee Sathos nog niet gevonden. Ik ben al weer diep aan het graven. Het zal moeilijk terug te vinden zijn omdat het geen http netwerk is. Ik kan me ook niet meer herinneren wat voor netwerk het was. Dus heb nog even geduld.

Op je andere vragen kan ik het volgende antwoord geven en iemand van deze website kan dat beaamen: Robin
Een aantal jaren geleden hebben 3 mensen melding gemaakt van telepathisch contact en iets te hebben gezien in de lucht.

Bij mij kwam er een gevoel op naar het huiskamerraam te gaan, schoof de lamellen opzij en tot mijn verbazing zag ik een groot oranje licht in de lucht gevolgd door 2 kleinere die zich onregelmatig van elkaar bewogen. Zij vlogen zeer traag en kon absoluut geen vliegtuig zijn. Die zou met zo’n lage snelheid zijn neergestort. Opdat moment kreeg ik berichten binnen die mij vertelden dat zij mijn universele familie waren en dat het verstandig zou zijn Nederland te verlaten. Dit omdat het hier niet veilig zou zijn en vertrekken naar de alpen. Er zijn nog wat andere zaken vermeld maar die houd ik privé.

Ik begreep de berichten heel goed en houd de situatie 24/7 in de gaten en zie zaken gebeuren die nauw verband hebben in/met die berichten. Neem van mij aan dat ik ben voorbereid en tot actie zal overgaan als de tijd rijp is.

Ik heb zelfs nog foto’s kunnen maken van het voorval en zelfs hoogstwaarschijnlijk de terugkeer van mijn beschermengel. Dat geluk mocht ik hebben. Deze foto’s zijn niet meer in mijn bezit.

Dit was overigens niet de eerste keer dat ik dit mee maakte contact te hebben met iets waar het gros van de mensen voor gek verslijt. Van klein kind af heb ik soortgelijke ervaringen en erger. Daar kan ik alleen maar om lachen, omdat men niet beter weet. Mensen die dat niet ervaren zijn met veel te negatieve energie geladen.

Maar als je er natuurlijk op staat je vragen te beantwoorden, kan ik alleen maar zeggen open je hart, verhoog je energiepunt en ontdek de waarheid van het leugen. Er zal een wereld voor je open gaan.
Er zijn genoeg websites waar je die info die je vraagt op kunt vinden.

Floepert
Floepert
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Dit is misschien voor jou heel realistisch en het bewijs dat er meer is maar objectief gezien is het natuurlijk niks waard. No offense maar wie zegt mij dat je niet een verward persoon bent of een psychiatrisch patient die zijn medicijnen niet heeft ingenomen?

Het is een vrij magere onderbouwing. En dan uitgerekend het bewijs van je ervaring, de foto, is niet meer in je bezit. Tja……..

Sathos
Sathos
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Loki, ik schaar mij achter Floepert. Zelf heb ik nooit zulke ervaringen gehad, maar ik denk dat als dit allemaal waar is, er wat tastbaarder bewijzen moeten zijn. Nog altijd word ik graag overtuigd, dus ik houd je aan je belofte.
En geloof mij, ik probeer regelmatig contact te zoeken met buitenaardsen, maar tot nu toe zonder resultaat. Of ik doe iets niet goed, of ze hebben geen zin in contact met mij, of contact is niet mogelijk. En ik neig met de feiten die ik heb, naar de derde.
Dus als je een lijntje hebt, verwijs ze aub door naar Spijkenisse 🙂

brainwashed
brainwashed
Reactie op  Sathos
5 jaren geleden

10000 jaar geleden waren ze bang voor de donder en bliksem. Onwetend komt een filosoof vertellen dat de goden boos zijn. Ok wat zijn goden vraagt een burger.. ja.. wat er uit de lucht komt. Dat zijn goden. ..jaja
10000 jaar later zijn het gewoon 2 wolkjes die botsen…

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Goed, mooi lijstje van dingen:
Als je een logisch nadenkt, kun je een aantal zaken op een rijtje zetten.
1 Waarom zijn er wereldwijd diepe schuilkelders door de elite gebouwd, die ook nog eens het afgelopen jaar ononderbroken werden bevoorraad (oa Walmart)

reactie: is hier ook bewijs voor? Of komt dat ook van een website waar dit soort artikelen hoogtij voeren?

2 Waarom hebben de Chinezen diep in het binnenland spooksteden gebouwd.

Reactie: eigenlijk om een hele simpele reden: omdat het kon. Prima Engelstalig artikel erover: http://blogs.reuters.com/great-debate/2015/04/21/the-myth-of-chinas-ghost-cities/

3 Er zijn vele wetenschappers vermoord die Nibiru wilden openbaren.

Reactie: Er zijn “wetenschappers” “vermoedelijk vermoord” terwijl ze “vermoedelijk” Nibiru wilden “openbaren”. Dat er iemand wordt vermoord (wat niet onmogelijk is) is op zich niet gek. Dat iemand achteraf wordt toegeschreven een wetenschapper te zijn die toevallig net op het punt stond wereldschokkende onthullingen te doen is een groter probleem, gezien de “wetenschapper” in kwestie zich niet meer kan verdedigen.

4 Waarom zijn de aardbevingen de afgelopen 40 jaar gigantisch gestegen.

Reactie: Die zijn er niet, ze worden alleen beter verslagen en groter in het nieuws weggezet… Prima berekening: http://daveschumaker.net/have-there-really-been-more-earthquakes-than-average/

5 Idem maar dan voor vulkaanuitbarstingen.

Reactie: Idem voor vulkaanuitbarstingen.

6 Klimaatverandering JA, maar niet door mensen. Hele zonnestelsel warmt op.

Reactie: werkelijk? De ruimte om onze planeet heen is aan het opwarmen? Dus iets zonder massa, zonder mogelijkheid hitte vast te houden is warmen aan het worden? Daar wil ik wel eens een uitleg over zien.

7 Trompetgeschal komt steeds vaker voor en zal nog erger worden.

Reactie: “En zal nog erger worden” klinkt een beetje als een toekomstvoorspelling, of heb jij kennis die de rest ontbeerd? Verder zijn dus de meeste, zo niet alle, “trompetgeschal” video’s en opnames debunked. Dus wat moet er erger worden?

8 NASA is al jaren bekend met de komst van Nibiru, maar blijft het ontwijken.

Reactie: en mijn oma ontkent al jaren dat ze stiekem het nazi-goud heeft gevonden in Polen. Iets 100 keer herhalen maakt iets niet waar.

9 Waarom heeft de Elite zo’n haast met het invoeren van de NWO.

Reactie: aangenomen dat je met NWO bedoeld een wereldregering, lijkt me dat los staan van het feit dat de aarde VERNIETIGD gaat worden door de komst van Nibiru. Een complete planeet in de buurt van Aarde is catastrofaal, dan schiet je niets meer op met een wereldregering. Dus of dit is irrelevant, of een mooie “we vegen het op een hoop en versluieren de werkelijke discussie”.

10 Tektonische platen zijn enorm aan het bewegen.

Reactie: zie aardbevingen en vulkanen.

ZoDus
ZoDus
Reactie op  Sebastiaan
5 jaren geleden

En dan gebeurd het toch echt allemaal en dan gaan jullie dood en wij die geloven blijven leven 🙂 einde verhaal.

hilda
hilda
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Ja ik geloof dat het trompet geluiden zijn ,in Openbaring word er uitleg gegeven dat de komst van onze Here aanstaande is,dat wij voorbereid moeten zijn op Zijn komst ..Hij komt als een dief in de nacht,ik hoop dat er velen zullen luisteren naar Zijn Stem

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Sathos
5 jaren geleden

Cymatics my dear Watson, Cymatics…
https://www.youtube.com/watch?v=k0ePK-rDGtE

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Elke keer dat je trompetten hoort word er iets groots gebouwd met Cymatics.
Dit is dus hoe massale blokken steen verschoven worden!

HAARP
HAARP
Reactie op  Sathos
4 jaren geleden

Laagfrequente radio golven die dankzij verstoring in de propagatie zijn omgevormd tot geluidsgolven dat in het menselijk gehoorspectrum terecht is gekomen.

HSP
HSP
5 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=NySRXCAOKFM – War Of The Worlds: Tripod Horn Sound Effect – Debunked at Ninefornews.nl

IFF
IFF
5 jaren geleden

Geo-engineering of weers-beïnvloeding? Het kreunen van de aarde door een nakend omkeren van de polen? Een (laatste) waarschuwing van hier boven?

http://theghostdiaries.com/whistleblower-explains-mysterious-sounds-heard-across-the-world-and-its-more-disturbing-than-anything-you-can-imagine/

Ad Dral
Ad Dral
5 jaren geleden

Mogelijk afkomstig van Nbiru. Groet Ad.

HSP
HSP
Reactie op  Ad Dral
5 jaren geleden

Verder alles goed met je?

atomnics
atomnics
Reactie op  HSP
5 jaren geleden

waarom reageer je zo? hoe zeker ben jij van je zaak?
kom teminste met een argument in plaats van mensen afzeiken of hun doen lijken of ze gek zijn.

mischien een psycho therapie iets voor jou? voor je HSP genen?

dat debunked filmpie van war of the worlds is net zo veel bewijs als wat Ad Dral zegt over dat het mogelijk van planeet nibiru afkomstig is.

ik weet uit eigen ervaring dat mensen de duivel aanbidden op grote schaaal vanwege de mystieke magie die ze ervan krijgen. je kent het vast wel dat soort groepen als annunaki, tempeliers, illuminati, OTO, etc etc
dus het is best naief om te denken dat het niet bestaat.

hoeveel duister is er nodig voor jouw om te realiseren dat er een planeet bestaat met die mentaliteit duisternis? hoeveel mensen offers rituelen zijn er nodig om te bessefen dat jij de volgende kan zijn voor hun goden?

dus om het verhaal af te maken. is alles wel goed met jouw?

HSP
HSP
Reactie op  atomnics
5 jaren geleden

Ach stop eens, dit is echt baloney. Het enigste wat je doet is ontkennen op keiharde bewijs. Open eens je oortjes en luister zelf maar. Pitch Up, een beetje echo en voilà.

“ik weet uit eigen ervaring dat mensen de duivel aanbidden”- Duivel?? Jij bent een duivel, kijk hoe je reageert op een vraag and please stick to the topic.

“dus om het verhaal af te maken. is alles wel goed met jouw?” Wees eens orgineler en ps het je of jou, alles goed met jouw is fout Nederlands.

atomnics
atomnics
Reactie op  HSP
5 jaren geleden

haha ik lach om jouw, op je teentje getrapt.
kleine calimero moet nog veel leren en uit zijn schelpje komen.

keiharde bewijs zeg je haha kom dan met feiten en argumenten zoals ik al zei en toch doe je dat niet, want je levert helemaal niks.

wat je wel goed kan zoals al vermeld is mensen afzeiken zoals mijn nederlands correct corrigeren en zelf ironish ook de fout maakt met je ¨enigste¨

helemaal kansloos is dat jij deze duiveltje toch begrijpt en je blijkbaar verheven voelde om mij te corrigeren oei oei wie is nu de echte duiveltje hier.

HSP
HSP
Reactie op  HSP
5 jaren geleden

Jeetje, waar kom je vandaan, Nibiru ?? 😛
Enigst(e) is correct als overtreffende trap.

Veel plezier nog.

ps: Het is niet mijn probleem dat je in pratende salamandertjes gelooft.

Mick
Mick
Reactie op  HSP
5 jaren geleden

Ik ben het helemaal eens met je stelling op 1 ding na dan…
Als je kritiek hebt over iemands Nederlands taalgebruik, zorg dan in ieder geval dat je zelf geen fouten maakt. “Enigste” …dat kan echt niet.

Cobra
Cobra
Reactie op  atomnics
4 jaren geleden

degene die verantwoordelijk is voor kindermoorden en offer rituele is de negende cirkel sekte ( vaticaan en koninklijk huis UK zijn er aandeel in) gelukkig is ITCCS goed bezig nu hun geluid gehoord is door de BRICS landen en Openlijke steun aan Rusland is het goed mogelijk dat die hele benden opgerold wordt en voor jaren achter tralies verdwijnt.

Draco
Draco
5 jaren geleden

Zijn er echt mensen die dit serieus nemen? De toorn van god. Man man man. Wat een figuren lopen er rond op deze bodem.

dutchresearcher
dutchresearcher
Reactie op  Draco
5 jaren geleden

Kennelijk. Haha. Maar ik ga voor de akoestische zwaartekrachtgolven. Je kunt niet ontkennen dat het geluid er is. Het was er. Maar ik denk dat het gewoon een natuurkundig fenomeen is. Feit dat men niet weet wat het precies is (alleen maar DENKT dat het zwaartekrachtgolven zijn) zegt me wel dat het kennelijk iets unieks is wat nog niet eerder in de recente geschiedenis voorkwam. Het noorderlicht is bv. wel al lang verklaard, maar dat komt ook regelmatig voor. Het hoeft niets ernstigs te zijn, ook al lijkt het heftig. Zo werd de rivier van bloed in Egypte ook gewoon veroorzaakt doordat rood zand uit Soedan/Ethiopië werd meegevoerd, waardoor de rivier roodachtig kleurde.

Mr.X
Mr.X
Reactie op  dutchresearcher
5 jaren geleden

Alles in het Universum is een reflectie uit het verleden!
Alles wat was is en alles was is, zal zijn!
Iedere plus heeft ook een min!
Zoals het Kwaad NOOIT van het GOED zal winnen!

Volg je hart en innerlijke gevoel over dit geluid en ga NIET uit van wetenschap die berust op theorie die niets bevat dan alleen afbuigingen van de waarheid!

Het is NU de KANS om alle zielen te testen en te kunnen oordelen wiens ZIEL en HART compleet is en welke NIET thuis hoort in een vrede volle wereld met liefdevolle zielen en mensen in een nieuwe Universele Evolutie!

Het is NU iedereen voor zichzelf en iedere ziel en keuze MOET uit iedere afzonderlijke ziel komen zonder beinvloeding van buitenaf!

atomnics
atomnics
Reactie op  Draco
5 jaren geleden

Ik neem meer jouw naam serieus. omdat ik uit eigen ervaring weet dat repitelen bestaan het zijn wezens zonder empatie dat bewijzen ze continu empatie dat zit niet in hun DNA. er zijn genoeg bewijzen dat zij aanwezig zijn alleen al die satanisme rituelen al zegt al genoeg.

er is niks positiefs daaraan het is puur duister de oorlog die bijvoorbeeld word gepseeld ze hebben er geen moeite mee om miljoenen mensen te killen zonder dan maar ook een traantje te laten empatieloos zoals ik al zei.

ze zijn vooral ook dol op het ritueel babys verkrachten omdat daar een soort energie vrijkomt waar ze op geilen en macht denken te krijgen van hun meesters spirits demonen die zich schuil houden in allerlij jasjes om het mooi te doen lijken dat ze zijn maar achter die jasjes zijn het duistere empatieloose reptielen die letterlijk en figuurlijk over lijken lopen

HSP
HSP
Reactie op  atomnics
5 jaren geleden

repitelen? reptielen, duh reptielen bestaan 🙂

An
An
Reactie op  Draco
5 jaren geleden

Tja.
Je zou je ook kunnen afvragen waarom de Heer met het getal 40 wordt geassociëerd in de Bijbel.
En Jesus dus ook.
En als je dan toch bezig bent, vraag je jezelf ook gelijk af waarom koning Hammurabi zo rond 1750 bc zijn beroemde codex mocht ontvangen van niemand minder dan Shamash, ofwel Utu, de Sumerische god van de rechtvaardigheid. En die heeft dan weer het getal 20 voor zichzelf gereserveerd.

Gòh, An, vertel méér.
Ok dan.
Iedereen weet volgens mij wel dat de vader van Utu Nanna heet. Ofwel Sin. Je weet wel, van de Sinaï woestijn. Niemand weet waar het woord “Sinaï” vandaan komt, maar de taalkundigen zijn het er wel over eens dat het “toebehorend aan Sin” betekent.
Hij wordt met het getal 30 vereenzelvigd . Net als Allah, trouwens. Dat komt omdat Sin, Nanna, en Allah dezelfde persoon zijn.
Nou en, An?
Uh, nou, het volgende:
De Sumerische god Enki wordt ook met het getal 40 in verband gebracht. Op afbeeldingen van Enki zien we Hem afgebeeld in een gewaad van vloeiend water.
Enki is een epithet. Een titel/naam. Het betekent “Heer van de aarde”, of “God van de aarde”.
En als dat zo is, dan moet er bewijs voor te vinden zijn in de Bijbel.
En die is er in overvloed. Neem bijvoorbeeld Spreuken 30, vers 4. Daarin wordt de Heer beschreven, met een gewaad van water.
En in openbaring 11 vers 4. Daar wordt duidelijk gesteld dat de twee getuigen staan voor DE God van de aarde, ofwel Enki.
Net zoals in Zacharia 4 vers 14, een parallel vers.

En dan 50. Dat getal is voor Enlil en zijn zoon Ninurta.
En als klap op de vuurpijl is er dan nog het getal 60. En dat behoord toe aan koning Anu, koning van een planeet met de naam Nibiru.
Ach, ik verzin het ook niet. Controleer het, als je wil. Of niet.
Maar ga me niet vertellen dat de Bijbel onzin is, want dat is dat boek zeker niet.
Wat bovenstaande betekent is dat onomstotelijk vaststaat dat Enki en de Heer uit de Bijbel één en dezelfde figuur zijn.
En als je vindt van niet, en je wil dat kenbaar maken, doe dat dan met argumenten, aub.

Loki
Loki
Reactie op  An
5 jaren geleden

Nee nee de hedendaagse ALLAH is een voortvloeisel uit samengestelde religies. Als je de Koran goed zou lezen, dan kom je letterlijk en figuurlijk verklaringen tegen dat ALLAH niemand minder dan SATAN is. Het staat er ECHT.

Allah van voor de jaartelling, pas beschreven in de 6de eeuw voor christus is anders dan van nu, welke pas rond het einde van de 6de eeuw is ontstaan.

Ik ben het verder met je eens wat je verteld maar de namen zijn vaak verbasterd, voorbeeld Nanna was Inanna welke terug te vinden is in het Hindoeïsme.
Als Allah dus ook uit de soemerische tijd stamt of eerder zou het dus kunnen zijn dat deze “GOD” zich als een tiran heeft gedragen ten aanzien van het gecreëerde menselijk slaven ras.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  An
5 jaren geleden

We kunnen het proberen tegen te spreken, maar dat is even bezijden het punt…

Waarom is dit relevant voor het feit dat mensen hoax-video’s op YouTube plaatsen met War of the Worlds geluiden of fabrieken in de buurt die een vreemd geluid maken?

An
An
Reactie op  Sebastiaan
5 jaren geleden

Hoi,

Wat betreft die geluiden zoek ik het eerder in dat Thermo Accoustic verhaal. En of die dan weer veroorzaakt worden door een kombinatie van elektromagnetische veranderingen met de zon als oorzaak, weet ik niet.
En of we de oorzaak nog verder moeten zoeken, namelijk richting Nibiru, weet ik ook niet. Maar ik sluit het zeker niet uit.

Het verhaal wat ik gisteren schreef was eigenlijk een ontlading van een opeenstapeling aan kleine ergernissen die mij vulde toen ik enkele reacties las. Van “Nibiru komt eraan!!”tot “Wat een BS” aan het andere eind van het spectrum

Inanna is de tweelingzuster van Utu en de dochter van Nanna. In het Akkadisch wordt ze Ishtar genoemd. En Utu heet daar Shamash. En Nanna heet daar Sin.
Sin is de zoon van Enlil. Enlil is een halfbroer van Enki. Koning Anu is de vader van Enki, Enlil, en Ninursag, ook wel Ninmah genoemd.
Zo moeilijk is het helemaal niet.
Wat is er in hemelsnaam onduidelijk aan dat verhaal?

Het gaat er vooral om dat er figuren zijn die of alles afkraken, of met zulke rare, in een handomdraai te weerleggen praat aankomen, dat ik het tijd vond voor duidelijkheid.
Zoals ik het persoonlijk zie, bestaat die planeet, wordt er in de Bijbel en in oude teksten vaak genoeg melding van gemaakt, en hebben we een groot probleem. En die geluiden kunnen daarom wat mij betreft uiteindelijk wel die planeet, of dat planetenstelsel, als oorzaak hebben. Ik denk verder dat 2016 een compleet drama gaat worden
Maar dat is mijn eigen mening.

Catrice
Catrice
Reactie op  An
5 jaren geleden

Ja en Anne? Goh Anne vertel meer! en daar gaat ze weer….een flinke lap tekst bij elkaar maar wat wil je nu eigenlijk zeggen?
Dat 2016 een drama gaat worden.
Mr. X heeft het gisteren om 17.32 al mooi verwoord, ik heb daar niets meer aan toe te voegen.
Het geeft wel aan waar jij staat als je alleen doom & gloom verwacht.

Catrice
Catrice
Reactie op  An
5 jaren geleden

Er is zelfs een liedje van gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=KDgJzuhfYBA

Bataaf
Bataaf
5 jaren geleden

Ik heb twee jaar geleden een soortgelijk geluid gehoord.
Het was echter meer een hele diepe bromtoon i.p.v. de trompet achtige geluiden die men nu hoort.
Dit komt echt niet van industrie of havens etc. gezien ik in Rotterdam west woon (12 jaar) en nooit eerder iets heb gehoord wat maar enigszins in de buurt komt van wat ik die nacht hoorde.
Niet nep dus.
Nu duiken er weer meldingen op en meer dan ooit tevoren.
Ik geloof dat dit alles wel degelijk te maken KAN hebben (ikzelf denk daadwerkelijk te maken HEEFT) met een hemellichaam of lichamen die hun invloed uitoefenen op de aarde en haar natuurlijke gang verstoort.Een aanstaande ‘pole shift’.
Nemesis en Nibiru waar men veel te weinig over te horen krijgt is mijns inziens wel degelijk inkomend en sluit aan bij vroegere wereldwijde rampen waar men sprak over de zingende zon.(Dogon)
Ook geschriften beschrijven het geluid wat men wereldwijd hoort.Trompet geschal.Bazuinen.
En Ad, de bezoeker hierboven heeft ‘gewoon’ gelijk.Verklaar mensen maar voor gek.Dat deed men in Noach’s tijd ook.
Eerst laat men je links liggen, daarna lachen ze je uit en op het laatst zullen ze je aanvallen.
De tweede fase is blijkbaar al van kracht gezien enkele reacties.
Er zijn te veel aanwijzingen voor het bestaan van nibiru.Voor de geïnteresseerden.

https://www.youtube.com/watch?v=eU8lDJsSZ0s

Cobra
Cobra
Reactie op  Bataaf
4 jaren geleden

ELF radio golven zijn het die door slechte propagatie omvormen naar geluidsgolven die toevallig in het menselijk gehoor spectrum gekomen is. havens en die bullsh*t is onzin

Patrick S.
Patrick S.
5 jaren geleden

Ik geloof in buitenaardse ufo’s
Maar dit is echt nep het is uit de film van Tom Cruise The War of the Worlds
het wil natuurlijk niet zegge dat alles nep zou moeten zijn Maar ja dat weet ik niet maar dit is echt nep!

Echt waar Trap er niet in!!!
Zie link Tom Cruise The War of the Worlds

https://www.youtube.com/watch?v=ZjBGst2otb0

Santana
Santana
5 jaren geleden

zou me niet verbazen dat het een drone is 🙂

vladi
vladi
Reactie op  Santana
5 jaren geleden

Mij wel.

fff

Mr.X
Mr.X
5 jaren geleden

Wees voorbereid op de totale verlossing van al het kwaad op onze aarde!
Wees voorbereid op andere vormen van leven buiten die van ons mensheid!
Wees voorbereid op een compleet ander bestaan hier op onze aarde vanaf volgend jaar!
Wees voorbereid dat u uw zeil zult reinigen, voordat ook u ook als een kwade ziel word aangezien als de tijd aanbreekt voor de mensheid om in een compleet nieuwe toekomst te stappen!
Kwade zelfzuchtige mensen en zielen zullen gezuiverd worden!

Ik heb al vevel verteld op deze site, maar vele zullen Doof en Blind blijven en er NOOIT niets van begrijpen! Dat is een keuze die iedereen zelf moet nemen! Geloof het of geloof het NIET! Eigen keuze!

Al het kwaad zal binnenkort totaal verjaagd worden en het is NIET meer te STOPPEN!
Ze waren reeds heel lang al gewaarschuwd om te stoppen met al hun misdaden tegen de mensheid!
Ze waren reeds heel lang al gewaarschuwd om te stoppen om ons mensheid kapot te maken!
Ze waren reeds heel lang al gewaarschuwd om te stoppen met hun kernwapens en testen hiervan!
Ze warenreeds heel lang al gewaarschuwd om te stoppen met moorden, roven en verddrukken van de mensheid!

Ongezien is het gevecht reeds al jaren geleden begonnen, het gevecht tussen GOED en KWAAD!
Het pure duivelse kwaad wat de mensheid al eeuwen regeerd zal spoedig vernietigd worden en voorgoed verdwijnen!

Wees voorbereid op een VOLLEDIGE periode van totale wereldwijde PANIEK en ONRUST omdat zeer voorspoedig de totale BEURS en het financiele systeem zal instoren!

Na de herfst van dit jaar zal alles anders zijn en kunnen we als mensheid eindelijk een echte opbouw beginnen van een complete Universele evolutie!
Iedere goede ziel en mensen zullen vervolgens rijkelijk beloond worden voor hun eerlijkheid, oprechtheid
goedheid en vredevolle aanwezigheid!

De mensheid zal gered worden val alle satanische zielen en demonen omdat ze al lang geleden gewaarschuwd zijn maar de meest verschrikkelijke dingen hebben uitgevoerd met ons mensheid!

Of u dit geloofd of niet, dat is aan u zelf…!!!
Oordelen en veroordelen is alleen aan onze schepper toegekomen!

Zet u ziel vrij nu het nog kan…!!!

Wat is nou het geluid???
Eigenlijk weet iedereen al wat voor geluid dit is, omdat het een geluid is wat in onze ziel rust en een kern weergeeft vanuit onze bron!
Laat u DIT keer NIET gek maken over wat andere over dit geluid vertellen of uw wijs willen maken!
Volg VANAF NU wat uw ziel en uw hart uw zelf vertellen over dit geluid en uw gevoel wat u hiermee aanmoet en hou u hier aan vast en laat dit niet meer los!

De TIJD tussen het scheiden van GOED en KWAAD is gekomen!

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Met het risico een knuppel in een hoenderhok te gooien:
Whatever helps you get to sleep at night…

Ik begrijp dat het een prettige gedachte is om te kunnen geloven in een Heer, om te geloven in een loutering van kwaad (of Het Kwaad als je dat prettiger vindt).

Als het eind van dit jaar niet gebeurd is, verplaatst de datum dan? Want ik heb al vaker een dergelijke tijdsgebonden voorspelling van je voorbij zien komen, maar ook nog nooit de werkelijke ommekeer voorbij zien komen. Dus wat is het gevolg wanneer jouw voorspelling niet uitkomt? Stop je dan? Of is er dan iets misgegaan en gaan we gewoon een jaartje later?

blissellen
blissellen
Reactie op  Sebastiaan
5 jaren geleden

Sebastiaan, ergens als je alle wereldse gebeurtenissen naast elkaar legt kun je wel tot die logische redenering komen, soms denk ik ‘is iedereen gek geworden?’ materialisme viert hoogtij, geld is belangrijker dan een mensenleven, een mens gaat over lijken om zichzelf te verrijken, de nieuwe religie is geld, materieel bezit. Ik heb al zaken gezien waarvan ik dacht, hoe werkt jouw brein, hoe zit je moreel in elkaar, normen en waardebesef is er amper. Ieder mens komt wel eens in de verleiding om naar de slechte kant toe te gaan en nu nog meer dan ooit, lees de krantenartikels er eens op na, door en doorslechte mensen komen ervan af met een peulenschil, dit doet in een mensenbrein iets triggeren, wat niet weet niet deert, als het hun lukt waarom moeten wij dan steeds binnen de lijntjes lopen, etc etc… Het gaat echt geen leuk jaar worden! wees voorbereid ( en dan bedoel ik, hou er rekening mee dat het kan gebeuren, zodat je niet als een losgeslagen, paniekerige kip rondrent)

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  blissellen
5 jaren geleden

Persoonlijk, blissellen, zie ik het als het afwerpen van valse geloven en voorwendselen: wij zijn niet op deze aarde om een God te dienen (ik schrijf het nog netjes met een hoofdletter) of als “kinderen” van een dergelijk wezen.

In natuur zijn wij hopeloos verrotte dingen, die alles doen voor macht. Dat we eindelijk op een punt zijn aangekomen dat het geloof niet meer als dekmantel dient of kan dienen is een positief iets. Macht is altijd verzameld onder een geloof, juist omdat er mensen bestonden die erin wilden geloven.

Wees eerlijk, wees open en laat zien wie je werkelijk bent. En dat is (uiteindelijk) een mens, een machtsgeil klompje cellen, dat maar één doel voor ogen heeft: er zelf beter van worden.

Carina Roos
Carina Roos
5 jaren geleden

Lelystad ook te horen vanmorgen op 13-1-2016

x

Check Also

arts

Arts noemt vaccinatie ‘cadeau van God’, zet sceptici weg als ‘complotdenkers’

Een arts heeft in een interview met ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

97
0
We lezen graag je reactie!x