Binnenland

Mysterieus geluid houdt Nederland in de ban: “Het was net of je trompetten hoorde schallen”

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland is in de ban van een mysterieus geluid. Veel mensen uit het westen en zuiden van het land hoorden de afgelopen weken vreemde tonen in de lucht, maar ze weten niet waar die vandaan komen.

“Het was een drukkend geluid dat ergens van buiten kwam,” klinkt het op sociale media. Of: “Het was net of je trompetten hoort schallen. Of dat iemand dronken op een trombone probeert te blazen.”

Iemand uit Gouda legde het geluid vorige week vast op video. Het filmpje werd al bijna een half miljoen keer bekeken. Sommigen denken dat het geluid het gevolg is van de wind, terwijl anderen menen dat het geluid wordt veroorzaakt door achtergrondgeluiden van de aarde.

Niet alledaags geluid

Zondag was het geluid goed te horen in het centrum van Pijnacker. “Het was echt een niet alledaags geluid,” aldus de lokale journalist Martijn Mastenbroek. “Het klonk als een soort dronken trompet. Mijn vriendin sprong ook meteen op.”

Ook uit Bleiswijk zijn meldingen gekomen van mensen die afgelopen weekend rare geluiden gehoord hebben.

Begin januari werden soortgelijke geluiden opgenomen in Marokko, wat het mysterie rond het geluid nog verder doet groeien. De filmpjes komen intussen overal vandaan: China, de Verenigde Staten, Indonesië, enzovoorts.

Sommige mensen denken dat het geluid een teken is van God om het einde der tijden aan te kondigen. In het Bijbelboek Openbaringen wordt beschreven hoe zeven engelen blazen op zeven trompetten. Zo komt de aarde van de ongelovigen aan zijn einde.

Er zijn ook mensen die zeggen dat de geluiden afkomstig zijn van buitenaards leven of dat het akoestische zwaartekrachtgolven zijn. Geofysicus Läslo Evers van het KNMI gaat ervan uit dat het geluid afkomstig is van een groot industrieel complex.

Scary shit hier bij mij in Almere noorderplassen #almere

Geplaatst door Jeff Afca op zaterdag 9 januari 2016

[AD, Omroep West]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sathos
Sathos
6 jaren geleden

Vreemd verhaal. Wereldwijd zijn er een hoop van dit soort video’s gemaakt, waarvan er ook al een hoop ‘debunked’ zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=YVScTxRBHFY

Ik ben benieuwd naar de verklaring voor de onverklaarde geluiden 🙂

HSP
HSP
6 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=NySRXCAOKFM – War Of The Worlds: Tripod Horn Sound Effect – Debunked at Ninefornews.nl

IFF
IFF
6 jaren geleden

Geo-engineering of weers-beïnvloeding? Het kreunen van de aarde door een nakend omkeren van de polen? Een (laatste) waarschuwing van hier boven?

http://theghostdiaries.com/whistleblower-explains-mysterious-sounds-heard-across-the-world-and-its-more-disturbing-than-anything-you-can-imagine/

Ad Dral
Ad Dral
6 jaren geleden

Mogelijk afkomstig van Nbiru. Groet Ad.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x