Mens en Dier

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de Belgische Jaap van Dissel genoemd, deed afgelopen week in gesprek met NRC enkele opmerkelijke uitspraken over de vaccinatiecampagne tegen corona.

“Er komt een periode dat er mensen sterven na een vaccinatie. Als je 100.000 mensen vaccineert, gaan er altijd een paar de dag erna doodvallen. Die waren anders ook doodgevallen, maar het gaat wel een enorme boost zijn voor de anti-vaccinbeweging,” zei Van Ranst. Hij beweert dus dat deze mensen niet sterven dóór het vaccin, maar dat er een andere oorzaak aan ten grondslag ligt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Belgische viroloog zei verder dat er gevolgen zullen zijn voor mensen die zich niet laten vaccineren. “Je wilt geen vaccin? Be my guest. Ik ga die mensen niet proberen te overtuigen. Maar ze moeten wel beseffen dat hun keuze gevolgen heeft.”

Vaccinatiebewijs

“Zolang nog niet iedereen de kans heeft gehad gevaccineerd te worden, gaan we geen onderscheid maken. Dat de één mag gaan fuiven omdat hij gevaccineerd is en de ander niet, dat zou een dystopische maatschappij zijn. Maar als iedereen de kans heeft gehad, dan is het iets anders. Dan mogen landen of vliegtuigmaatschappijen wat mij betreft best zeggen: zonder vaccinatiebewijs kom je er niet in. Beslissingen hebben gevolgen,” aldus de Belgische Van Dissel. Op den duur mogen mensen die zich laten vaccineren volgens hem dus meer dan mensen die het vaccin weigeren.

3.9 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Ik vraag me wel eens af welke stappen ‘ze’ nog moeten doorvoeren voordat iedereen in de gaten heeft wat hier aan de hand is.
Voor wie nog steeds denkt dat de overheid het beste met u voor heeft?
Slaap lekker door…

Jean-Marie
Jean-Marie
3 jaren geleden

Allemaal zo eenvoudig en naif te verwachten.
Ubermenschen und Untermenschen.

Monique
Monique
3 jaren geleden

nazipraktijken!

ron
ron
3 jaren geleden

allemaal gelul je vrijheid krijg je niet terug ook al ben je gevaccineerd. dit noem ik weer angst zaaien. mensen trap hier niet in. als de meerderheid zich niet laat vaccineren dan ik het gewoon klaar. laat je niet gek maken door die nep virologen die betaald worden om angst te zaaien onder de bevolking.

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x