CoronaMens en Dier

‘Het wetenschappelijk bewijs dat hydroxychloroquine werkt, is ronduit overweldigend’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen laat weten dat hij met plezier de in het Nederlands vertaalde ontluisterende bestseller van Robert Kennedy jr. over Fauci en Big Pharma aan het lezen is.

“Ongelooflijk hoe we bij de neus zijn en worden genomen,” schrijft Van Houwelingen. “En ja, natuurlijk is een vroegbehandeling met ivermectine en hydroxychloroquine effectief.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op basis van het boek stelt hij dat het wetenschappelijk bewijs dat hydroxychloroquine werkt, zeker als het in een vroeg stadium wordt toegediend, ‘ronduit overweldigend is’. “Het is ook volstrekt veilig. Geen hartontsteking, trombose of hevige menstruatie: enkele van de inmiddels erkende bijwerkingen van het ‘vaccin’.”

Heilige Graal

Kennedy jr. verwijst in zijn boek naar zo’n 200 peer-reviewed studies door de overheid en onafhankelijke onderzoekers die het middel veilig en effectief achten tegen het coronavirus.

De wetenschappelijke literatuur meldde in 2004 voor het eerst dat hydroxychloroquine of chloroquine een effectieve behandeling tegen het coronavirus zou kunnen zijn. In die tijd staken Chinese en westerse regeringen na een uitbraak miljoenen dollars in een poging om bestaande, ‘hergebruikte’ geneesmiddelen te identificeren, die effectief waren tegen coronavirussen, schrijft Kennedy jr.

“Met hydroxychloroquine waren ze op de Heilige Graal gestuit. In 2004 ontdekten Belgische onderzoekers dat chloroquine effectief was en virussen doodde bij doses die gelijkwaardig zijn aan die welke worden gebruikt om malaria te behandelen, dat wil zeggen doses die veilig zijn.” Dit was vooral bedreigend voor vaccinmakers, aldus Kennedy jr.

Opzienbarende successen

Op 17 maart 2020 bracht dr. Didier Raoult een voorlopig rapport uit over 36 patiënten die met succes waren behandeld met hydroxychloroquine en soms azitromycine in zijn instituut in Marseille.

In april reproduceerde dr. Vladimir Zelenko de ‘opzienbarende successen’ van Raoult.

Arts Harvey Risch toonde daarnaast aan hoe critici van hydroxychloroquine, grotendeels gefinancierd door Bill Gates en Anthony Fauci, negatieve resultaten verkeerd hadden geïnterpreteerd, verkeerd weergegeven en verkeerd gerapporteerd.

Kennedy jr.: “Genoeg bewijzen nu. Ik vraag de lezer: was hydroxychloroquine een gek en ongefundeerd idee, of hadden de toezichthouders het eerlijk moeten onderzoeken als een mogelijke remedie?”


4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Daarom moest het ook verdwijnen, dus omdat het zo goed werkte want goed werkende medicijnen pasten niet in de plannen.

Koos
Koos
1 jaar geleden

C19early punt com en ivmmeta punt com zijn het bewijs.

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

We moeten een interventie doen, naar Den Haag, niet om te protesteren, maar om een interventie te doen, vooral ook wegens het vorige artikel over die Belgische jongen. De mensen in DennHaag mogen niet langer serieus genomen worden en zijn niet langer beslissingsbevoegd, zij zijn compleet van het padje af en hebben onze hulp nodig om hen gedwongen op te laten nemen voor ze nog meer moorden plegen. Dit MOET echt gebeuren in alle serieusheid, dit kan zo niet langer!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Tja, de meerderheid leest nou eenmaal de fabeltjeskrant. Maar goed, daar staan natuurlijk ook weer niet van die moeilijke woorden in. Onderwijs wordt over een aantal jaren ook alleen voor uitverkorenen, waarin vrij denken onmogelijk gemaakt wordt. Let maar op, komt eraan.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x