UFO

Stil alarm na UFO ter grootte van Boeing boven vliegveld Beek. Zijn we bezocht door iets van ‘elders’?

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandagavond kwam bij de redactie een opmerkelijke UFO-melding binnen van een persoon die naar eigen zeggen als technicus werkzaam is op vliegveld Beek. De getuige wenst anoniem te blijven.

Mensen die meer weten over onderstaand voorval of er getuige van zijn geweest mogen zich (desgewenst anoniem) melden bij de redactie of een reactie achterlaten onder dit artikel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hieronder de melding in zijn geheel:

Ik ben professional in de luchtvaarttechniek en op 24-11-17 om 04.35 am is er stil alarm geslagen op vliegveld Beek in Limburg. Dit stil alarm is bedoeld voor bepaalde risicovluchten, wij verwerken veel transportvliegtuigen en zware metalen.

Als er met aanvliegroutes drukte is en weersomstandigheden niet optimaal zijn dan maken wij gebruik van dit alarm.

Dit is meer een oproep tot briefing voor waakzaamheid. Het stil alarm wordt ook gebruikt voor als belangrijke personen landen.

Luchtvoertuig

Het gebeurt regelmatig dat VIPs in Beek landen en voor sommige hoge lieden die naar de TEFAF-beurs gaan wordt er zelfs van ‘de stille’ gebruikgemaakt.

Het alarm is dus niet voor de inzet van nooddiensten, wel om deze paraat te houden (bij stil alarm naast brandweer ook medische VAC).

Wat er gisteren gebeurde is dat wij gebriefd werden, maar niet over deze standaardkwesties. Het stil alarm was ingezet voor een mogelijk noodscenario, een luchtvoertuig dat wel op de radar verscheen maar geen responder had, ook niet reageerde op radiosignalen.

Iets van ‘elders’

Als dit ergens anders gebeurde zouden er F16’s naast vliegen. Maar er was geen tijd voor. Het object naderde de radar (ten zuiden van de verkeerstoren en ook opgemerkt op de secundaire radar), wat ik hoorde, met een snelheid van meer dan 2000 km/h.

Het verdween van de radar en wij denken dat we te maken hebben met iets ‘van elders’. Het is niet militair. Initieel dachten wij aan een crash, maar na het bekijken van de data bleek dat het object ook onder de horizon van de radar is verdwenen en dus niet meetbaar.

In de verkeerstoren zagen ze wel een vertraging, en daarna een acceleratie. Het is een object dat op radar is waargenomen ter grootte van een [Boeing] 777.

Instructies

Wij hebben instructies gekregen er niet over te praten, maar ik ben toch benieuwd naar de waarheid.

Een paar collega’s die zich bezighouden met de nieuwe lijndiensten voor het vrachtverkeer praten wel eens over annenaku en zijn nu stil en doodsbang.

Ze maken dan een grapje terwijl ze eerst bloedserieus waren. Ik dacht altijd dat ze complotgekkies waren, maar nu vraag ik mezelf af of er niet iets meer speelt.

Want het gaat best om veel medewerkers die hiervan gehoord hebben en er angstig om zijn. Ik zeg jullie eerlijk dat ik er niet in geloof, misschien worden we gefopt. Maar waarom zijn ze dan zo bang.

Als jullie contacten hebben kun je dit nagaan want ook de verkeerstorens in Brussel, Luik en Londen weten hiervan.

Ik kan je zeggen dat de hele nacht mensen hebben zitten zweten zonder te weten waarom, standby en overwerk, en nu klagen over de baas, het salaris enzo. Ik houd deze melding anoniem. benieuwd of jullie iets weten dus ik houd deze site in de gaten!

Plaats, datum en tijd:

Plaats: Beek, Limburg

Datum: 24-11-2017

Tijd: 04.35 am

UFO-kenmerken:

Kleur: onbekend

Grootte: vergelijkbaar met 777 op civiele radar

Vorm: tetragonaal denken wij uit analyse van data, maar dat ligt aan onze apparatuur

Vliegrichting: 2000 km/h , alles tussen 100m en 10km altitude

De 100m is waar hij verdween richting (over) Zeebrugge (laatste waarneming). Object kwam uit de richting 224 vanaf N en boog af, een vreemde slowdown en acceleratie hier in Limburg boven Beek.

Ik werk niet aan de data dus hier moet je het mee doen, ik wil niet ontslagen worden namelijk, dit is ongeveer wat iedereen hier inmiddels weet intern.

Foto: Wikimedia Commons

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
6 jaren geleden

In het geval dat het een driehoekige TR-3B was is deze met enige zekerheid van “ons”. Wie “ons” dan precies zijn is nog wel de vraag. Onze buitenaardse bezetters of onze positievere eigen geheime ruimtevaartprogramma’s.

In beide gevallen hebben wij er wel aan meebetaald. Het wordt beweerd dat ongeveer al het westerse belastinggeld aan dit soort projecten wordt besteed. En aan programma’s waarmee “men” zich in de ruimte begeeft om onder andere ook asteroïden te ontginnen.

Michael Schratt heeft veel info over allerlei ‘eigen’ toestellen.

MICHAEL SCHRATT – AEROSPACE ALLEY 2017
https://www.youtube.com/watch?v=7ekr9PwYL_w

Er zijn meer video’s van hem.

Peter
Peter
6 jaren geleden

Dag, wat mijn altijd verbaast is dat men bang is voor iets wat men nog nooit ontmoet heeft. Is het niet mogelijk dat de bestuurders en inzittenden van deze ufo,s waarschijndelijk heel vredelievend zijn en ons graag zouden willen helpen, als zijn niet iedere keer aangevallen en weg gejaagd werden?

René
René
6 jaren geleden

hij is mij helemaal kwijt, hij kwam uit richting 224 dat is vanuit ZuidWest (die N is een raadsel)
ik zie nergens iets over een bocht maar hij vloog weg over Zeebrugge dat is vanaf Beek ongeveer 270 of West

het kan zijn dat hij kwam uit Noord en af boog richting 224 boven Beek en dan doordraaide richting 270 West en dan over Zeebrugge.

William
William
6 jaren geleden

Eindelijk iemand die het taboe om over dit soort zaken te spreken doorbreekt. Degenen die hier melding van maken worden belachelijk gemaakt en of ontslagen. Er gebeurt nu wereldwijd zoveel dat het belachelijk maken niet meer standhoud. Mijn complimenten…

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x