Homepagina » UFO » Stil alarm na UFO ter grootte van Boeing boven vliegveld Beek. Zijn we bezocht door iets van ‘elders’?
Stil alarm na UFO ter grootte van Boeing boven vliegveld Beek. Zijn we bezocht door iets van 'elders'?

Stil alarm na UFO ter grootte van Boeing boven vliegveld Beek. Zijn we bezocht door iets van ‘elders’?

Maandagavond kwam bij de redactie een opmerkelijke UFO-melding binnen van een persoon die naar eigen zeggen als technicus werkzaam is op vliegveld Beek. De getuige wenst anoniem te blijven.

Mensen die meer weten over onderstaand voorval of er getuige van zijn geweest mogen zich (desgewenst anoniem) melden bij de redactie of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Hieronder de melding in zijn geheel:

Ik ben professional in de luchtvaarttechniek en op 24-11-17 om 04.35 am is er stil alarm geslagen op vliegveld Beek in Limburg. Dit stil alarm is bedoeld voor bepaalde risicovluchten, wij verwerken veel transportvliegtuigen en zware metalen.

Als er met aanvliegroutes drukte is en weersomstandigheden niet optimaal zijn dan maken wij gebruik van dit alarm.

Dit is meer een oproep tot briefing voor waakzaamheid. Het stil alarm wordt ook gebruikt voor als belangrijke personen landen.

Luchtvoertuig

Het gebeurt regelmatig dat VIPs in Beek landen en voor sommige hoge lieden die naar de TEFAF-beurs gaan wordt er zelfs van ‘de stille’ gebruikgemaakt.

Het alarm is dus niet voor de inzet van nooddiensten, wel om deze paraat te houden (bij stil alarm naast brandweer ook medische VAC).

Wat er gisteren gebeurde is dat wij gebriefd werden, maar niet over deze standaardkwesties. Het stil alarm was ingezet voor een mogelijk noodscenario, een luchtvoertuig dat wel op de radar verscheen maar geen responder had, ook niet reageerde op radiosignalen.

Iets van ‘elders’

Als dit ergens anders gebeurde zouden er F16’s naast vliegen. Maar er was geen tijd voor. Het object naderde de radar (ten zuiden van de verkeerstoren en ook opgemerkt op de secundaire radar), wat ik hoorde, met een snelheid van meer dan 2000 km/h.

Het verdween van de radar en wij denken dat we te maken hebben met iets ‘van elders’. Het is niet militair. Initieel dachten wij aan een crash, maar na het bekijken van de data bleek dat het object ook onder de horizon van de radar is verdwenen en dus niet meetbaar.

In de verkeerstoren zagen ze wel een vertraging, en daarna een acceleratie. Het is een object dat op radar is waargenomen ter grootte van een [Boeing] 777.

Instructies

Wij hebben instructies gekregen er niet over te praten, maar ik ben toch benieuwd naar de waarheid.

Een paar collega’s die zich bezighouden met de nieuwe lijndiensten voor het vrachtverkeer praten wel eens over annenaku en zijn nu stil en doodsbang.

Ze maken dan een grapje terwijl ze eerst bloedserieus waren. Ik dacht altijd dat ze complotgekkies waren, maar nu vraag ik mezelf af of er niet iets meer speelt.

Want het gaat best om veel medewerkers die hiervan gehoord hebben en er angstig om zijn. Ik zeg jullie eerlijk dat ik er niet in geloof, misschien worden we gefopt. Maar waarom zijn ze dan zo bang.

Als jullie contacten hebben kun je dit nagaan want ook de verkeerstorens in Brussel, Luik en Londen weten hiervan.

Ik kan je zeggen dat de hele nacht mensen hebben zitten zweten zonder te weten waarom, standby en overwerk, en nu klagen over de baas, het salaris enzo. Ik houd deze melding anoniem. benieuwd of jullie iets weten dus ik houd deze site in de gaten!

Plaats, datum en tijd:

Plaats: Beek, Limburg

Datum: 24-11-2017

Tijd: 04.35 am

UFO-kenmerken:

Kleur: onbekend

Grootte: vergelijkbaar met 777 op civiele radar

Vorm: tetragonaal denken wij uit analyse van data, maar dat ligt aan onze apparatuur

Vliegrichting: 2000 km/h , alles tussen 100m en 10km altitude

De 100m is waar hij verdween richting (over) Zeebrugge (laatste waarneming). Object kwam uit de richting 224 vanaf N en boog af, een vreemde slowdown en acceleratie hier in Limburg boven Beek.

Ik werk niet aan de data dus hier moet je het mee doen, ik wil niet ontslagen worden namelijk, dit is ongeveer wat iedereen hier inmiddels weet intern.

Foto: Wikimedia Commons

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • William schreef:

  Eindelijk iemand die het taboe om over dit soort zaken te spreken doorbreekt. Degenen die hier melding van maken worden belachelijk gemaakt en of ontslagen. Er gebeurt nu wereldwijd zoveel dat het belachelijk maken niet meer standhoud. Mijn complimenten…

  54 likes
 • Nel schreef:

  Wat vreemd toch altijd dat er over dit soort gebeurtenissen niet openlijk gepraat mag worden….

  9 likes
  • Gezinusk schreef:

   Nel,

   Heeft vast en zeker te maken met bepaalde geheimhoudingsplichten binnen de burgerluchtvaart, maar ook militairen moeten er aan geloven. Van luchtmacht piloten tot grondpersoneel waaronder de beveiliging van militaire basissen. Zij moeten zich houden aan bepaalde richtlijnen zoals die in opleidingsboeken zijn vastgesteld.

   Een geheimhoudingsplicht aangaande ufo’s is dacht ik ooit overkomen waaien uit Amerika. Begin jaren zestig toen ze in een ruimtewedloop lagen met Rusland wie als eerste het luchtledige zou bereiken. Amerika verloor de wedloop en zinspeelde op een volgende uitdaging door als eerste te landen op de maan.

   Voorafgaand aan de eerste lancering was er een grote discussie gaande wat ze onderweg voor mogelijke hindernissen tegen zouden kunnen komen. Ook een mogelijke ontmoeting met buitenaards leven kwam hierbij aan bod. NASA gaf de invloedrijke denktank, het Brookings Institute te Washington DC, de opdracht om deze en andere vragen te onderzoeken. Het instituut verzamelde een paar dozijn knappe koppen bij elkaar waaronder wetenschappers en godsdienstgeleerden, om de risico’s, of mogelijke gevolgen te onderzoeken.

   Zij kwamen onder meer tot de conclusie dat een ontmoeting, of bekendmaking van contact met buitenaards leven, verstrekkende gevolgen met zich mee zou kunnen brengen op aarde. Bekendmaking zou onder andere voor maatschappelijke onrust kunnen zorgen. Denk hier bij aan een cultuurschok die economisch zou kunnen door dreunen, tot en met mogelijke gevolgen voor de bestaande religies.

   In 1961 werd het advies van het Brookings instituut naar de regering gestuurd genaamd ‘The Brookings Report’, met als titel, ”Proposed Studies on the Implications of Peaceful Space Activities for Human Affairs”.
   Het gevolg was dat de NASA stenge maatregelen nam door een geheimhoudingsplicht op te leggen aan toekomstige astronauten, om te zwijgen bij mogelijke buitenaards contact met de buitenwereld. Wat jaren laten werden soortgelijke richtlijnen voor de burgerluchtvaart geïntroduceerd.

   Het Brookings report (pdf-bestand)

   http://www.nicap.org/papers/brookings.pdf

   17 likes
  • Mike schreef:

   Nel, dat komt doordat al onze leiders onderdeel zijn van de hierarchie.

   De mensen die direct met de werkelijke leiders te maken hebben, hebben het waarschijnlijk het zwaarst.

   Ook zij worden gecontroleerd door angst. Ze staan in hun eentje of hooguit met een paar collega’s voor de echte leiders en hebben ‘maar orders uit te voeren’. Zij delegeren het aan hun collega’s die al wat minder goed op de hoogte zijn en daar zijn nog een paar lagen onder die steeds wat minder goed op de hoogte zijn van alle details. Er zijn zo veel lagen en paralelle programma’s dat niemand echt weet wat er gaande is.

   Heb wel eens berichten gelezen dat de mensen aan de top van dit soort organisaties geiinfecteerd zijn met een virus waardoor zij voor hun overleving afhankelijk zijn van een constante aanvoer van medicatie die ofwel worden aangeleverd via een dagelijkse injectie of via een klein infuus dat elke dag vernieuwd wordt.

   Op het moment dat ze niet meer komen opdagen voor hun werk betekent dat waarschijnlijk dat ze nog maar een paar dagen te leven hebben.

   Daarnaast zijn er veel getuigenissen over draco-reptillians aan de top. Stel je voor dat je elke dag moet werken met figuren zoals deze (google afbeeldingen: “draco reptillian”). Figuren van 2,8m. Als je met zulke figuren werkt denk ik niet dat je op het idee komt om even gezellig een selfie te maken met zo’n gast.

   De mensen in de hierarchie worden allemaal gecontroleerd door hun eigen relatieve onwetendheid en angsten. Daarnaast zijn ze gebonden aan geheimhouding.

   Om deze redenen is het dan ook zo belangrijk dat wij -van de bevolking- de waarheid boven tafel krijgen en ons niet meer laten lenen om aan de agenda mee te werken.

   Ook hier wordt al jaren op geanticipeerd. Men weet dat onze militairen al minder meegaand zijn om aan de andere kant van de wereld mensen te vermoorden. Onbekenden die hen nooit iets hebben misdaan. Daarom is men al jaren bezig met het gebruiken van drones en het ontwikkelen van killer robots.

   Dronepiloten kunnen op de legerbasis onder druk worden gezet om aan de andere kant van de wereld een dorp plat te gooien en er zijn al gevallen bekend dat zij tot hun huisdeur gevolgd worden om de volgende dag weer naar hun werk te worden begeleid. Dit gaat straks waarschijnlijk ook gebeuren met ‘piloten’ van killer robots.

   Via de film industrie worden wij al jaren voorbereid op dit fenomeen. Hierdoor zijn er veel mensen die er handel in zien, zonder zich te realiseren waar het naartoe gaat.

   Daarnaast is de kans groot dat er in allerlei andere normale bedrijven onderdelen worden geproduceerd voor de bouw van ruimteschepen. Als men deze dan in ondergrondse- of diepzeecomplexen samensteld met gegijzelde ingenieurs en monteurs is er niemand die er iets van meekrijgt. De ufo’s zijn in de ogen van vele normale mensen dan al snel “buitenaards” of “onverklaarbaar”. Het meeste van wat wij zien vliegen is van onze bezetters. En ook onze regeringen hebben geen toegang tot dergelijke complexen. En hun kennis op dit vlak gaat waarschijnlijk ook niet veel verder dan die van ons.

   10 likes
  • R. Heijnen schreef:

   Waar is de NATO en het afweergeschut vraag je je dan af ? Of is dit met opzet weggelaten ?
   Elk ruimte steentje zien ze op een satelliet van verre. Dus hier is ruim bewijsmateriaal van aanwezig.

   1 likes
 • salvar schreef:

  ik kan uit dit verhaal niets halen dat het een vreemd iets is .
  l*l verhaal volgens mij.

  8 likes
 • Peter schreef:

  Dag, wat mijn altijd verbaast is dat men bang is voor iets wat men nog nooit ontmoet heeft. Is het niet mogelijk dat de bestuurders en inzittenden van deze ufo,s waarschijndelijk heel vredelievend zijn en ons graag zouden willen helpen, als zijn niet iedere keer aangevallen en weg gejaagd werden?

  21 likes
 • Mike schreef:

  In het geval dat het een driehoekige TR-3B was is deze met enige zekerheid van “ons”. Wie “ons” dan precies zijn is nog wel de vraag. Onze buitenaardse bezetters of onze positievere eigen geheime ruimtevaartprogramma’s.

  In beide gevallen hebben wij er wel aan meebetaald. Het wordt beweerd dat ongeveer al het westerse belastinggeld aan dit soort projecten wordt besteed. En aan programma’s waarmee “men” zich in de ruimte begeeft om onder andere ook asteroïden te ontginnen.

  Michael Schratt heeft veel info over allerlei ‘eigen’ toestellen.

  MICHAEL SCHRATT – AEROSPACE ALLEY 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=7ekr9PwYL_w

  Er zijn meer video’s van hem.

  11 likes
 • wolfje schreef:

  responder, annenaku. het verhaal komt bij mij niet serieus over

  2 likes
 • Dolex schreef:

  Het Ufo-meldpunt heeft deze melding niet.

  5 likes
 • Richard schreef:

  Er vlogen gisteren wel tot vijf maal toe straaljagers ongebruikelijk laag over. Mijn zoontje schrok ervan en ik heb mij afgevraagd wat de reden daartoe was. Ik dacht aan een ongewenste indringer.

  9 likes
 • Buurman schreef:

  Het was een flink lichtspektakel.

  7 likes
 • plomp schreef:

  kan gewoon aards zijn en dat dit gewoon een geheime operatie zijn. niet alles wat je vreemd vind hoeft buitenaard te zijn.

  6 likes
 • René schreef:

  hij is mij helemaal kwijt, hij kwam uit richting 224 dat is vanuit ZuidWest (die N is een raadsel)
  ik zie nergens iets over een bocht maar hij vloog weg over Zeebrugge dat is vanaf Beek ongeveer 270 of West

  het kan zijn dat hij kwam uit Noord en af boog richting 224 boven Beek en dan doordraaide richting 270 West en dan over Zeebrugge.

  4 likes
  • DeWaarheidIsGeenIllusie schreef:

   OK, Dit is heel gek. Ik heb een collega dit laten lezen na een discussie over buitenaards leven. Hij is moslim. 224 vanaf Noord dat is PRECIES de richting waar je vanuit Nederland naar moet bidden. In Zuid Nederland is 224-225 graden vanaf het noorden de exacte richting naar Mekka.

   In andere steden en regio’s verandert dit getal natuurlijk. Mind boggling. Komt dit ding met supersonische snelheid uit de richting Mekka en staat dit gewoon al op 9fornews VERSCHILLENDE DAGEN voordat opnieuw een object wordt gezien boven deze lokatie, wat dan toevalig een fabriek is in handen van………… Mekka ??? Het lijkt wel voorspellend.

   0 likes
 • Annulover schreef:

  Is dit een rookgordijn???

  P 2 Info (Grip 2) (inzet meetplgn) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen 243521 243121

  P 5 Info (Grip 1) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen 243591 243092 243681
  P2000 Kaart‏ @p2000kaart 45m45 minutes ago

  P 5 Info (Grip 2) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen

  Sittard-Geleen‏ @SittardGeleenNL 54m54 minutes ago
  p 2 info grip 2 inzet meetplgn chemelot acc kerenshofweg geleen 243521 243121

  P 2 Info (Grip 2) (inzet meetplgn) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen 243521 243121″monitorcode / Brandweer / Limburg Zuid

  PolMonitor: Inzet helicopters Chemelot Sabic terrein met vv / Luchtruim gesloten omleiding naar Brussel Airport

  P 2 Info (Grip 2) (inzet meetplgn) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen 243521 243121″Groepscode Group-1 / Brandweer / Landelijk

  Grote Incidenten‏ @groteincidenten 1h1 hour ago
  P 2 Info (Grip 2) (inzet meetplgn) Chemelot Acc Kerenshofweg 200 Geleen 243521 243121

  112alarm Opschaling‏ @112alarm_Opsch 1h1 hour ago
  🔴 #GELEEN Opschaling | P 2 Info (Grip 2) (inzet meetplgn) Chemelot Acc Kerenshofweg __ Geleen 243521 243121

  Dat krijg je dus als je melding doet van de Annunaki.

  #GELEEN Opschaling | P 5 Info #Grip2 Chemelot Acc Kerenshofweg __ #Geleen

  #P2000 – P 5 Info (Grip 1) Chemelot Acc KERENSHOFWEG 200 GELEEN 243591 243092 243681 http://www.sirenes.nu/meldi… #brandweer

  4 likes
 • Annulover schreef:

  Haha…. eerst UFO-melding op Vliegveld Beek (Maastricht) , dag erna melding van een andere getuige die bij Chemelot werkt en zegt dat het boven Chemelot vloog. En dan na de melding op het UFO meldpunt alles uit de kast gehaald, laatste verhaal uit L1 nieuws zou het om een computerstoring (Hack) gaan van een PLC-computer die een klep bedient in de waterinstallatie voor demi-water (gedemineraliseerd water) waardoor dus 45 fabrieken dicht moeten. En het laatste nieuws is dat wegen aan de andere kant van het terrein ter hoogte van Urmond zijn afgesloten en de brandweer met bluswagens aan het blussen is, er zijn beelden van de zien op de L1-TV en dat het nog dagen zal duren voordat de hele fabrieksinstallatie weer is opgestart. En dat alles vanwege 1 computerstoring in 1 klepje voor stoomgeneratie. Ze zeggen dat de komende nachten gefakkeld gaat worden en je DUS DICHTE MIST EN OVERLAST VAN LICHT EN GELUID KUNT VERWACHTEN. Wat een geweldig rookgordijn! Ze zeggen letterlijk op de nieuwszender “bewoners in Sittard-Geleen kunnen verwachten dat er geluiden te horen zijn die klinken als LAAGVLIEGENDE VLIEGTUIGEN.

  Nu zou je bijna denken dat die UFO melding NA dit incident gedaan is maar het was ervoor…. het betrof een inspecteur op het Chemelot terrein die de nacht van 24 November een Zwarte Piramide zag. En zoiets is ook in Beek waargenomen. Wie verklaart dit mysterie? Waarom zoveel hulpdiensten en blauwe lichten en waarom helicopters en blussen????

  4 likes
 • marcelleke schreef:

  “Het” is bij ons in de straat geland en heeft de weg gevraagd …

  3 likes
 • Annulover schreef:

  Dus gewoon dezelfde UFO die ook op het UFO meldpunt gespot is. Die melder zegt de werken op Chemelot Sabic en deed de melding vandaag, voordat opeens allerlei problemen waren op Chemelot. Kijk maar naar het journaal.

  3 likes
 • Nel schreef:

  Opmerkelijk: iemand heeft nu op het Belgisch Ufomeldpunt (30 november 2017, Maasmechelen) een waarneming gemeld van een piramidevormige UFO die verdacht veel lijkt op de hierboven beschreven waarneming, en die ook lijkt op de melding op het Nederlands Ufomeldpunt.

  0 likes
 • Melissa schreef:

  Iemand ooit van de Aurora gehoord hier? Een van de nieuwste geheime jets van de Amerikaanse luchtmacht…heeft een driehoek vorm en 3 lichten aan de onderkant, is ook zwart en haalt Mach 5.2….!! ( waarschijnlijk nog wel meer)
  Het wordt gebruikt voor o.a. spionage doeleinden en is al op meerdere plaatsen ter wereld gezien.Op YouTube kun je films ervan zien…waarschijnlijk geen ufo dus…..
  Er vliegen dagelijks zoveel spionage vliegtuigen over zonder dat we het in de gaten hebben!

  0 likes
 • […] 24/11/2017: Stil alarm ufo Boeing vliegveld Beek (MAA) […]

 • Anoniem schreef:

  Ik heb de UFO meerdere malen op film staan. Niemand geloofd me en de meeste verklaren me voor gek. Maar dit is al zo n 3 maanden boven beek gaande. Zie alles goed vanuit de carmelflat. Dit is geen eenmalige gebeurtenis.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  verpleeghuizen

  Dit is de echte reden waarom verpleeghuizen coronabrandhaarden waren

  Vorige week kon u op deze website ...

  >