Buitenland

Canadese premier wekt woede met uitspraken over ongevaccineerden: ‘Fascistische psychopaat’

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese premier Justin Trudeau hield eerder deze week een tirade. Hij noemde ongevaccineerden ‘racisten’ en ‘vrouwenhaters’. Trudeau vroeg zich af of de samenleving deze mensen moet ‘tolereren’.

“We gaan een einde maken aan deze pandemie door middel van vaccinatie,” zei Trudeau in het Frans. “Iedereen kent wel mensen die twijfelen en wij doen ons best om hen te overtuigen. Er zijn echter ook mensen die er fel op tegen zijn.”

“Zij geloven niet in wetenschap en zijn vaak vrouwonvriendelijk en racistisch,” citeert de Western Standard Trudeau, die beweerde dat het om een ‘hele kleine groep’ gaat.

Kritische reacties

Als leider en als land moeten wij een keuze maken: tolereren we deze mensen? Meer dan 80 procent van de inwoners van Quebec heeft de prik gehaald. Zij zijn natuurlijk niet het probleem, aldus de premier.

Het regent kritische reacties op de uitspraken van Trudeau. Maxime Bernier, leider van de People’s Party of Canada, noemde hem een ‘fascistische psychopaat’.

[Information Liberation]

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
4 maanden geleden

Wel begrijpelijk dat Trudeau bang is voor vrouwonvriendelijke mensen.

Jan
Jan
4 maanden geleden

Ik moet heel hard lachen ongevacsineerde mensen zijn vrouwonvriendelijk hoe ziek in je kop moet je zijn om dit te zeggen
Ik zeg deze vent is rijp voor een geestelijke inrichting

Marco
Marco
4 maanden geleden

Dezelfde streken als zijn vader F.C.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

DE DUIVEL DRAAIT ALLES OP ZIJN KOP

Dat is precies hoe deze Elite-Parasieten werken…ze geven altijd anderen de Schuld van wat ze Zelf zijn of hebben gedaan…De Vermoorde Onschuld…Duivelse Ratten zijn het…nu proberen ze uit alle Macht die Bad-Russkies de Schuld te geven van Cyberaanvallen & Gastekorten….Maar het zijn juist diezelfde Elite-Parasieten die Nord Stream 2 saboteren…Poetin wil zoveel gas leveren als Europa wil hebben…Elite-Parasieten, Tempeliers, Brussel & de AngloZioNazis saboteren de hele Boel…ook een Cyberaanval zal onder hun DIRECTE verantwoordelijkheid vallen & die zogenaamde Klimaatverandering is niks meer dan Operation-Popeye Weather-Warfare…Poppenkast voor de Bühne…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x