Buitenland

Canadese premier wekt woede met uitspraken over ongevaccineerden: ‘Fascistische psychopaat’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese premier Justin Trudeau hield eerder deze week een tirade. Hij noemde ongevaccineerden ‘racisten’ en ‘vrouwenhaters’. Trudeau vroeg zich af of de samenleving deze mensen moet ‘tolereren’.

“We gaan een einde maken aan deze pandemie door middel van vaccinatie,” zei Trudeau in het Frans. “Iedereen kent wel mensen die twijfelen en wij doen ons best om hen te overtuigen. Er zijn echter ook mensen die er fel op tegen zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Zij geloven niet in wetenschap en zijn vaak vrouwonvriendelijk en racistisch,” citeert de Western Standard Trudeau, die beweerde dat het om een ‘hele kleine groep’ gaat.

Kritische reacties

Als leider en als land moeten wij een keuze maken: tolereren we deze mensen? Meer dan 80 procent van de inwoners van Quebec heeft de prik gehaald. Zij zijn natuurlijk niet het probleem, aldus de premier.

Het regent kritische reacties op de uitspraken van Trudeau. Maxime Bernier, leider van de People’s Party of Canada, noemde hem een ‘fascistische psychopaat’.

[Information Liberation]

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
2 jaren geleden

Ik moet heel hard lachen ongevacsineerde mensen zijn vrouwonvriendelijk hoe ziek in je kop moet je zijn om dit te zeggen
Ik zeg deze vent is rijp voor een geestelijke inrichting

Marco
Marco
2 jaren geleden

Dezelfde streken als zijn vader F.C.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE DUIVEL DRAAIT ALLES OP ZIJN KOP

Dat is precies hoe deze Elite-Parasieten werken…ze geven altijd anderen de Schuld van wat ze Zelf zijn of hebben gedaan…De Vermoorde Onschuld…Duivelse Ratten zijn het…nu proberen ze uit alle Macht die Bad-Russkies de Schuld te geven van Cyberaanvallen & Gastekorten….Maar het zijn juist diezelfde Elite-Parasieten die Nord Stream 2 saboteren…Poetin wil zoveel gas leveren als Europa wil hebben…Elite-Parasieten, Tempeliers, Brussel & de AngloZioNazis saboteren de hele Boel…ook een Cyberaanval zal onder hun DIRECTE verantwoordelijkheid vallen & die zogenaamde Klimaatverandering is niks meer dan Operation-Popeye Weather-Warfare…Poppenkast voor de Bühne…

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Wat heeft in godsnaam prikweigering nu te maken met racisme en vrouwenhaat? Kan iemand een causaal verband toereiken? Dus ongevaccineerde vrouwen haten vrouwen. Ze worden steeds maffer en dat maakt dat ze de slapenden wakker schudden.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x