CoronaBuitenland

Hier willen ze ‘ongevaccineerde’ bloedtransfusie mogelijk maken: ‘Waarom zou dat toch zijn?’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

In de Amerikaanse staat Wyoming is een wetsvoorstel gemaakt voor een verplichting van het koppelen van de injectie-status aan het bloed, zodat de ontvanger het recht heeft om dit bloed te weigeren indien bloed van ongeïnjecteerden voorradig is, schrijft Vincent Praster in Gezond Verstand.

Ook in Nederland is een begin gemaakt met de omgang met gedoneerd bloed dat mogelijk verontreinigd is met spike-eiwitten en mRNA: Sanquin heeft de vraag of er in de afgelopen zeven dagen een ‘booster’ is ontvangen door de donor, in de donatiecheck opgenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wekenlang

Japanse onderzoekers hebben de aanwezigheid van spike-eiwitten en mRNA in het bloed onderzocht met het oog op bloedtransfusies. De conclusie was dat het materiaal in sommige gevallen wekenlang in het bloed aanwezig kan blijven en daarmee een gezondheidsrisico vormt voor mensen die een bloedtransfusie nodig hebben.

Omdat er op het ogenblik geen methode is om mRNA en spike-eiwitten uit het bloed te verwijderen, bevelen zij aan om de injectie-status van de donor duidelijk te vermelden bij het afgenomen bloed.

Waarom zou dat toch zijn?

Ze willen in Wyoming dus ongevaccineerde bloedtransfusie mogelijk maken, merkt voorman van Police for Freedom Dennis Spaanstra op. “Waarom zou dat toch zijn? Het was toch veilig?” vraagt hij.

Spaanstra citeert uit de wettekst: ‘Any person who collects human blood donations for the purpose of providing blood for human blood transfusion shall require blood donors to disclose whether the blood donor has received a COVID‑19 vaccine or a messenger ribonucleic acid vaccine during the donor’s lifetime’.

wi

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reiders
Reiders
17 dagen geleden

Als ik al bloed nodig zou hebben, dan net als ik alleen van een ongevaccineerde donor.
Van een gevaccineerde donor word mijn dood, dan maar niets.

Spooked
Spooked
17 dagen geleden

De normies die van mening waren dat ongevaccineerden geen recht op zorg hadden, zijn die nu consequent in hun moraal, dat zijzelf nu ook geen recht hebben op ongevaccineerd bloed? 🤭

Vosje
Vosje
17 dagen geleden

Ongevacineerd bloed is het nieuwe goud!

Freedom
Freedom
17 dagen geleden

Mijn moeder krijgt binnenkort een operatie.
Ik wil mijn bloed doneren heb zelf geen gifspuit gehad maar…….ziekenhuis wil niet meewerken .Antwoord van ziekenhuis was; dit is ons beleid”
Weet iemand hoe te handelen hieromtrent?

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x