Homepagina » Buitenland » Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen
test
Beeld: Videostill

Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen

In een filmpje is te zien hoe Indiase kinderen onder onhygiënische omstandigheden wattenstaafjes inpakken voor testkits. Zijn het dezelfde staafjes die bij onze kinderen in de neus worden gestopt? Vooral in ontwikkelingslanden zoals India werken kinderen in fabrieken. Vroeger waren ze veelal werkzaam in de textielindustrie, vandaag de dag worden kinderen ook ingezet voor het inpakken van bijvoorbeeld coronatestkits.

Onderstaande beelden gaan momenteel het internet over, schrijft weekblad Wochenblick. Een man filmt enkele kinderen terwijl ze coronatestkits inpakken. De man beschrijft wat hij ziet. Hoewel hij Hindi spreekt, zal één woord door iedereen worden begrepen: ‘Covid-testkit’.

Sloppenwijk

De kinderen zitten op de grond en als je goed kijkt, kun je ook insecten zien rondvliegen. De wattenstaafjes, die later wellicht diep in de neus van Europese kinderen worden geduwd, liggen op de grond naast de voeten van kinderarbeiders. De Indiase krant Lokmat schrijft dat de beelden zijn gemaakt in een sloppenwijk in de stad Ulhasnagar.

In april maakten veel mensen zich zorgen nadat er beelden rondgingen van ‘wormen’ en andere vreemde dingen die met behulp van een microscoop in wattenstaafjes en mondkapjes waren ontdekt. Wochenblick analyseerde de staafjes en mondmaskers en concludeerde dat het vezels waren.

4.5 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans Mense
Frans Mense
8 maanden geleden

Nou ik geloof het wel de wereld is verrot je wil niet weten wat er gebeurt met kinderen en in pharma te veel mensen slapen nog , wordt tijd dat de wereld Elite opgepakt wordt voordat het te kaat is

Tom
Tom
8 maanden geleden

Herhaling van dingen: tijdje geleden soortgelijke video bij de productie van mondkapjes. Ik denk wel dat die testkits niet hier terecht komen maar in de armere landen.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

De bedrijven/personen die aan deze Corona leugen geld verdienen, interesseert het waarschijnlijk geen drol.
Geld verdienen is hun levensdoel en of hun opdracht.
Kijk en na Corona, komt er best weer een ander gecreëerd onderwerp, waar zij geld aan verdienen.

Geen schaap
Geen schaap
8 maanden geleden

Ik wou dat ik deze crisis had uitgevonden. Dan was ik rijk geweest aan mondkapjes, testen, vaccins, latex handschoentjes, nog meer testen en wat nog meer.

x

Check Also

journalist

Ex-Telegraaf-journalist ziet parallellen tussen nazi-Duitsland en huidige situatie, dit zijn ze

De journalistiek in Nederland is een links ...

verpleeg

Verpleegkundige luidt noodbel: ‘Coronapatiënten worden vermoord om hun organen te kunnen oogsten’

Een verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Californië ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

59
0
We lezen graag je reactie!x