Het Complot

“Migrantencrisis in Europa is ‘inside job’ die weg moet vrijmaken voor Europese superstaat”

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vluchtelingenstroom naar Europa is onderdeel van een sinister plan voor een Europese superstaat. Dat zegt de bekende samenzweringstheoreticus David Icke, zo meldt de Britse Daily Express.

De voormalig tv-presentator claimt dat de oorlogen in het Midden-Oosten zijn gestart om de stroom vluchtelingen en economische migranten uit Afrika en andere gebieden aan te wakkeren. “Doordat de VS, NAVO en Groot-Brittannië het Midden-Oosten bombarderen zien grote aantallen mensen zich gedwongen het gebied te verlaten,” zei hij.

“De vluchtelingengolf naar Europa bestaat niet alleen uit mensen die onze hulp verdienen, maar ook uit grote groepen andere mensen die geen vluchteling zijn en Europa willen binnenkomen,” zei Icke. “Men wil een wereldregering, wereldleger en een wereldbank.”

Superstaten

Icke stelt dat er krachten actief zijn achter de schermen die een aantal superstaten willen, waaronder de VS en de EU. “Die superstaten moeten onder een wereldregering gaan vallen,” legde hij uit.

Hij zei dat een aantal jaren geleden al door de regering-Blair was besloten tot ongebreidelde migratie naar Groot-Brittannië. “Niet om de immigranten te helpen, zij waren zonder het zich te realiseren de pionnen in het spel.”

Verdeel en heers

Volgens Icke heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel dezelfde tactiek geadopteerd door miljoenen migranten het land binnen te laten. Hij zei dat het allemaal onderdeel is van een tactiek van verdeel en heers.

“Hoe meer chaos er heerst, hoe sneller unieke culturen verdwijnen en plaatsmaken voor een politiestaat,” besloot hij.

Tegenstanders zijn van mening dat de theorieën van Icke niets meer zijn dan hersenspinsels.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

n the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.

Maar nee, wij zijn zogenaamd nazi’s. Van mij mag iedereen die actief mee heeft gewerkt aan de “diversiteit” agenda tegen de muur. Hier gaan we ons niet meer uit stemmen. Ook niet via de rechter of de VN.
Dit is een oorlog tegen onze voorouders en kleinkinderen. Wanneer is het genoeg? De wereld is groot genoeg voor iedereen.. waarom moeten wij opgeofferd worden?

trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De wet gebied dat wij nog geen Christus kennen die als adviseur aan het hoofd van een wereldregering staat, maar wel nabij is.

exegese
exegese
6 jaren geleden

Zonder hulp van “buitenaf”gaan wij hier niets aan veranderen, op geen enkele manier!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x