Homepagina » Het Complot » “Migrantencrisis in Europa is ‘inside job’ die weg moet vrijmaken voor Europese superstaat”
Migrantencrisis in Europa is 'inside job' die weg moet vrijmaken voor Europese superstaat

“Migrantencrisis in Europa is ‘inside job’ die weg moet vrijmaken voor Europese superstaat”

De vluchtelingenstroom naar Europa is onderdeel van een sinister plan voor een Europese superstaat. Dat zegt de bekende samenzweringstheoreticus David Icke, zo meldt de Britse Daily Express.

De voormalig tv-presentator claimt dat de oorlogen in het Midden-Oosten zijn gestart om de stroom vluchtelingen en economische migranten uit Afrika en andere gebieden aan te wakkeren. “Doordat de VS, NAVO en Groot-Brittannië het Midden-Oosten bombarderen zien grote aantallen mensen zich gedwongen het gebied te verlaten,” zei hij.

“De vluchtelingengolf naar Europa bestaat niet alleen uit mensen die onze hulp verdienen, maar ook uit grote groepen andere mensen die geen vluchteling zijn en Europa willen binnenkomen,” zei Icke. “Men wil een wereldregering, wereldleger en een wereldbank.”

Superstaten

Icke stelt dat er krachten actief zijn achter de schermen die een aantal superstaten willen, waaronder de VS en de EU. “Die superstaten moeten onder een wereldregering gaan vallen,” legde hij uit.

Hij zei dat een aantal jaren geleden al door de regering-Blair was besloten tot ongebreidelde migratie naar Groot-Brittannië. “Niet om de immigranten te helpen, zij waren zonder het zich te realiseren de pionnen in het spel.”

Verdeel en heers

Volgens Icke heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel dezelfde tactiek geadopteerd door miljoenen migranten het land binnen te laten. Hij zei dat het allemaal onderdeel is van een tactiek van verdeel en heers.

“Hoe meer chaos er heerst, hoe sneller unieke culturen verdwijnen en plaatsmaken voor een politiestaat,” besloot hij.

Tegenstanders zijn van mening dat de theorieën van Icke niets meer zijn dan hersenspinsels.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

n the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.

Maar nee, wij zijn zogenaamd nazi’s. Van mij mag iedereen die actief mee heeft gewerkt aan de “diversiteit” agenda tegen de muur. Hier gaan we ons niet meer uit stemmen. Ook niet via de rechter of de VN.
Dit is een oorlog tegen onze voorouders en kleinkinderen. Wanneer is het genoeg? De wereld is groot genoeg voor iedereen.. waarom moeten wij opgeofferd worden?

trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De wet gebied dat wij nog geen Christus kennen die als adviseur aan het hoofd van een wereldregering staat, maar wel nabij is.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Zonder hulp van “buitenaf”gaan wij hier niets aan veranderen, op geen enkele manier!

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Of oorlog. Dan kan men de agenda niet meer voortzetten. Bijv. dat China en/of Rusland/Iran de EU aanvallen.

Hey, wacht even.. doen wij dat niet al jaaaaaaren?

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Met wij bedoel je de joodse olichargen die Rusland al een eeuw op de korrel hebben? of de nederlandse burger die niks te vertellen heeft? Welke pet heb jij op als je wij zegt?

3esses
3esses
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Rusland heeft ook een centrale bank, hoezo zijn ze dan vijanden van de usa

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

David Icke mag dan in de ogen van velen wel erg ver gaan met zijn theorie over bijv. het Engelse koningshuis en lizzards en wat dies meer zij, echter wie twijfelt aan deze man zijn uitspraken kan ik verwijzen naar de mega goede documentaire/film van regisseur Aaron Russo welke dit met de dood heeft moeten bekopen.
Zijn er dan nog twijfels over onze politieke poppetjes en wie er nu werkelijk aan de macht is zal nooit meer wakker worden.
Bijgaand de link van de directors cut: https://www.youtube.com/watch?v=ZKeaw7HPG04

Een aanrader en eyeopener. (verspreiden svp)

En beste reageerders, van achter het toetsenbord gaan we de wereld absoluut niet verbeteren en de tijden van Pegida en occupy zijn reeds geruime tijd een ver gepasseerd station!!!!

En stop nu in godsnaam met kreten als: WE moeten dit of WE moeten dat en zij moeten tegen de muur of op het schavot. Yeh…….right…..so let US do it, right now, right here….

En anders hou aub op met het geschreeuw in de ruimte.

Voor deze mensen……..zie……Why are you telling me (is er ook met dutch subs)

W.g.

Gladiator

Freddie
Freddie
4 jaren geleden

Dit is in 1922 al beschreven door Coudenhoven-Kalergi in zijn beschrijving van de Pan-Europese Unie, de voorloper van de huidige EU en in een door hem geschreven boek.
Een zinnetje daaruit verklaart de hele immigratiestroom;
In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

koloth
koloth
4 jaren geleden

Ieder normaal mens ziet toch da het hele EU beleid op waanzin gebaseerd is.
En onze regeringen werken vrolijk en fanatiek aan onze ondergang mee, je kan mij niet wijsmaken dat ze dat zelf niet zien.
Dus wat mij betreft dat hele zootje zo de hakselaar in, ik zal er geen traan om laten.
Maar ja ze zullen er wel weer mee wegkomen en een riante wachtgeld/pensioen opstrijken, moet jij eens met een kapot lichtje rijden.

Johan Peter Teunissen
Johan Peter Teunissen
4 jaren geleden

Een vriend van duitse afkomst, door zijn kalenderleeftijd en ervaringen goed geinformeerd, waarschuwde ons in een filmpje in ‘zendtijd voor politieke partijen’ voor dit ‘vluchtelingen instroom plan der elite’ nog voordat hiervan enige sprake was.
Kijk op youtube bij IQ partij en luister naar wat Gunther in het Nederlands vertelt…
https://www.youtube.com/watch?v=sX5kJdwZ164
Hartegroet, Peter van Holland

Mammon
Mammon
4 jaren geleden

Dan ga je gewoon even “de verwarde man” uithangen…

In je uppie kun je gekke dingen doen…

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

dit beperken de touwtjestrekkers niet tot he M.O. en landen die ze plat bombarderen of hun doodseskaders erin sturen. Ze worden aangevoerd zover als Pakistan en Zuid-Arika.

Mw. Ploumen – onder mediastilte – reist zich suf naar Afrika op en neer. Om nep-vluchtelingen te importeren. Zij sluit het ene ‘handels’verdrag na het andere met Afrikaanse landen.

Wervingskantoren worden in die landen geopend
Geld overgemaakt om de medewerking te krijgen van die landen:
http://www.africa-newsroom.com/press/iom-niger-opens-odysseus-20-information-campaign-exhibit?lang=en
http://www.iom-nederland.nl/nl/79-vrijwillig-vertrek/597-landenlijst-fianciele-ondersteuning

De globalisten doen met de EU, hetzelfde als dmv. de Latino-volksverhuizing naar de VS.
U moet weten dat de VS, of beter de schaduwregering, de CFR ook de EU bestuurt.

Het is al zeker – in het geheim beklonken – dat in navolging van de ‘Green Card’, de fascistische EU alle nep-vluchtelingen een ‘Blue Card’ gaat uitrijken.

Ze hoeven dan ook niet te werken voor hun uitkeringen.
Alle mannen mogen nog 1 – of meer – vrouwen, en hun kinderen, importeren.
veelwijverij wordt al toegestaan in m.n. Italië, en de U.K. van landverrader Cameron – we mogen hopen dat hij nu niet straffeloos wegkomt, dat het O.M. vervolging instelt.

Donner (CDA-kopstuk) zei jaren geleden al: als de meerderheid van de kiezers Sharia wil, dan is er wat het CDA betreft niets daarop tegen.

Zou het dan toevallig zijn dat nu ook de Paus pleit voor islamisering van Europa? En Rutte daar is gaan uithuilen. (scheiding staat van de kerk en passant bespotten!?).

Demoniseren van Rusland was ook nodig om de oplossing te voorkomen; het opdrogen van de stroom nep-vluchtelingen:
https://www.rt.com/news/322401-syria-refugees-return-isis/

De agressie en het criminele gedrag dat zij ten toon spreiden komt wel super sterk overeen met de sadistische wreedheden die wij gewend? zijn van de doodseskaders van de CIA. Al-CIAda, IS, Boko Haram, Tamil Tijgers, Pravy Sektor, etc..
De Kleuren revoluties, Arabische Lente, Globale Lente – allemaal voorbeelden van moderne oorlogsvoering, revolutiemanagement, social engeneering. Ze hebben de middelen (ons belastinggeld) en methoden om deze nepvluchtelingen als paard van Troje – als ze eenmaal binnnen zijn geloodst – in te zetten als subversieve elementen, orde verstoorders, verkrachters, plunderaars, etc..
Als Hannibal met z’n horden over de bergen.

x

Check Also

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

spaanse artsen

Spaanse artsen staken voor het eerst in 25 jaar uit protest tegen Nieuwe Covid-19-Orde

Sinds dinsdag staken Spaanse artsen en verpleegkundigen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x