Homepagina » Natuur en Milieu » Al Gore zit achter de dwaasheid van global warming. Oud-meteoroloog krijgt veel aandacht door dit confronterende interview
Al Gore zit achter de dwaasheid van global warming. Oud-meteoroloog krijgt veel aandacht door dit confronterende interview

Al Gore zit achter de dwaasheid van global warming. Oud-meteoroloog krijgt veel aandacht door dit confronterende interview

Voormalig meteoroloog en oprichter van The Weather Channel John Coleman heeft in de VS nationale aandacht gekregen vanwege zijn kijk op klimaatverandering.

In een recent interview met My News LA zei Coleman dat Al Gore achter de ‘dwaasheid van global warming’ zit.

Hij haalde ook uit naar burgemeester van San Diego Kevin Faulconer, die waarschuwde voor overstromingen.

Geschokt

“San Diego zal niet overstromen,” zei Coleman. “Niet in mijn leven, niet in het leven van onze kinderen.”

“Als de aarde over 4,5 miljard jaar ophoudt te bestaan zal San Diego waarschijnlijk nog steeds niet overstroomd zijn,” voegde hij toe.

De meteoroloog zei dat hij geschokt is door het klimaatactieplan van de burgemeester en dat het enkel wordt gedreven door macht en geld.

Geen goed woord

Faulconer wil de broeikasgassen met 50 procent terugdringen in San Diego en daarnaast moet de elektriciteit van de stad tegen 2035 volledig worden opgewekt uit duurzame bronnen.

De 82-jarige Coleman had ook geen goed woord over voor de tsunamiwaarschuwingsborden in de stad.

Hij zei dat de kans dat het zuiden van Californië wordt getroffen door een tsunami net zo groot is als de kans dat er een vliegende schotel landt.

Ontmaskeren

“Maar ja, ik ben maar een domme, oude scepticus – een ontkenner zoals ze me noemen – die in de gevangenis gezet of afgemaakt moet worden,” zei Coleman.

“Ik begrijp hoe ze zich voelen,” vervolgde hij. “Maar weet je wat? Ik weet dat ik gelijk heb. Dus het boeit me niet.”

Coleman is van plan de wetenschappers die gegevens manipuleren en miljarden aan subsidies binnen harken te ontmaskeren.

Zwendel

Hij vindt dat global warming moet worden gezien als een wetenschappelijke kwestie in plaats van een politieke. Nu zien mensen als Al Gore hun fortuin steeds verder groeien door deze zwendel.

Hij noemde diens film over global warming, An Inconvenient Truth, een ‘wetenschappelijk gedrocht’ en is blij dat het vervolg niet zo’n succes is.

“We hebben ijstijden gehad, maar ook warmere periodes, de ene na de andere,” zei Coleman. “Die zijn echt niet veroorzaakt door de mens. Het zijn gewoon natuurlijke gebeurtenissen.”

[MyNewsLA]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Nou kijk, iemand die volgens mij helemaal gelijk heeft……..ieder jaar hebben ze in omgeving Texas een Orkaan met de ene keer meer overstromingen dan de ander, misschien moeten ze eens maatregelingen nemen. Overigens Azië heeft het ook moeilijk met overstromingen al 1500 doden, dat is maar een mededeling ….heeft niemand kritiek op… In Amerika en Europa heerst teveel angst en hysterie……Hier van die idiote code’s , rood,geel en in de herfst blaadjes op de rails,……..Nou ik heb nieuws, in de zomer kan het wel eens erg warm worden, het kan ook behoorlijk onweren met felle buien, in de herfst kan het stormen met vallende bladeren,In de winter kan het koud zijn met sneeuw en ijs en glad natuurlijk……en in de lente kan het soms nog vriezen maar ook warm zijn………zoals er nu kinderen zijn die denken dat groenten in de supermarkt groeit……….Vinden hun ouders alles eng en angstig, het moet allemaal leuk en mooi en vooral niet gevaarlijk….. Het leven is een risico er kan van alles gebeuren elke dag weer….. Het grote probleem is dat Politici ook in die hysterische angst modus zit, hier zeker, daarom zitten we in zo’n negatieve spiraal……..

avelone
avelone
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Deze man heeft gelijk, de aarde bestaat al miljarden jaren en houd zich zelf in evenwicht van nature. Niks dat de aarde opwarm. Wat zij willen is dat iedereen extra belasting hier voor gaat betalen zodat die vampieren nog rijker worden. Ze willen vooral angst in inboezemen zodat wij hun geloven.
geloof in jezelf en vertrouwd op eigen intiuitie, vertrouw niet alles wat anderen je willen doen geloven.
Zie haarpproject weersmanupulatie dat in Alska staat.

Mark
Mark
Reactie op  avelone
3 jaren geleden

Het gaat niet om geld maar om macht en vijheidsbeperking.

dna
dna
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Een test bij kinderen in Amerika. Teken een vis. De meeste tekenden een rechthoek.

densie
densie
3 jaren geleden

als ik je zou zien, zou ik je zoenen!

fantastisch!

ja, allemaal mindset…!!!

Leef vanuit je ahrt voor alles en iedereen!

namaste

densie
densie
Reactie op  densie
3 jaren geleden

oh…sorry te snel getypt, HART natuurlijk….

exegese
exegese
3 jaren geleden

Global warming is een perfecte hoax om mensen verschrikkelijk bang te maken en daar een gepeperde rekening bij te presenteren voor een oplossing voor een probleem wat überhaupt niet bestaat. Zeer zeker niet op de gronden die zij aandragen. Co2 helpt de aarde groener te worden wat de aarde ook weer afkoelt. Zonder co2 geen leven op aarde.

Tim
Tim
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

CO2 zal een positief effect hebben op planten tot een bepaalde concentratie waarna het hun groei zal stelpen. Maar je vergeet dat er al zoveel studies zijn gedaan naar die effecten die je hoogstwaarschijnlijk niet eens gelezen hebt, of weigert te geloven. In de kasten kunnen we de leefomgeving makkelijk controleren en de absentie van insecten is een zeer grote factor.

Hogere CO2 concentratie zorgt er ook voor dat er meer nodig is van de andere voedingsstoffen. Dus de plant heeft meer water nodig en ook meer bemesting.
Tarwe zal minder eiwitten en dus zijn voedingswaarde verliezen door de hogere CO2 waardes.
Een reductie van fotosynthese in bepaalde planten zal de groei ook niet goed doen.

De aarde is groener geworden, maar is helaas niet afgekoeld. En als je echt denkt dat al die klimaatwetenschappers de cijfers manipuleren heb ik echt medelijden met je.

Oh ja, en die CO2 eindigt natuurlijk ook op in de oceanen in de vorm van carbonetic acid. Maar dat zal ook waarschijnlijk niet waar zijn want die chemie wetenschappers manipuleren hun gegevens natuurlijk ook…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Dat de mens geen invloed heeft op het klimaat lijkt mij sterk. Kijk alleen maar naar het geklaag over de chemtrails en contrails van vliegtuigen, allemaal extra kunstmatige bewolking. Kijk ook eens naar smog in steden zoals Beijing, allemaal extra kunstmatige mist.

tamara
tamara
3 jaren geleden

mensen bang maken en geld krijgen willen ze dat is met alles zo list en bedrog wordt er gewoon ziek van mensen moeten niet zo snel iets aan nemen onder zoek zelf dingen echt hallo wordt wakker echt alles geloven meteen dat is pas dom onder zoek het zelf en denk na zelf en neem niet alles zomaar als waarheid aan breek los van alles en denk zelf na ga niet af wat hun zeggen er wordt al zo veel gelogen en bedrogen door van alles net als co2 wat hebben planten nodig water zon en co2 dus …………… ijs net zo iets ijs zet uit en is dus groter en massa dan water wat zal dan gebeuren als het smelt denk na ………………………….. test vul een glas water vol met een ijsblokje er in en wacht tot het smelt en kijken wat er gebeurt …………………….. ga zo door wij worden dom gehouden maar er zijn een groep mensen die wakker zijn en weten dat zo veel niet klopt onderzoek het en denk zelf na wordt wakker

exegese
exegese
3 jaren geleden

2Tim, je geeft het antwoord zelf al : leugenachtige manipulatie om mensen verschrikkelijk bang te maken en bakken geld uit de zak te kloppen.
Zowel temperaturen als co2 gehalte schommelen al heftig, lang voordat de mens überhaupt bestond. En de aarde bestaat nog steeds en zal ook voortbestaan, zonder of met de mens.

x

Check Also

schip

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang ...

gates

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x