Homepagina » Buitenland » Hillary Clinton is een maffiabaas. Voormalig president doet ontluisterend boekje open
Foto: Wikimedia Commons

Hillary Clinton is een maffiabaas. Voormalig president doet ontluisterend boekje open

Manuel Zelaya werd in 2006 verkozen tot president van Honduras. Drie jaar later werd hij afgezet tijdens een staatsgreep, naar verluidt georkestreerd door de CIA.

“We hebben twee keer de verkiezingen gewonnen, waarna de Verenigde Staten gelijk hebben ingegrepen,” zei hij in een interview met RT America.

“Ze hebben dit gepland binnen hun inlichtingendiensten,” voegde hij toe.

Maffiabaas

Volgens Zelaya heeft de VS de Hondurese verkiezingen gemanipuleerd en is het land verantwoordelijk voor de chaos en ongeregeldheden die hebben geleid tot de migrantenkaravaan richting Amerika.

Over Hillary Clinton, indertijd minister van Buitenlandse Zaken, zei de oud-president: “Zij is een maffiabaas.”

Hij benadrukte dat zij alleen de belangen behartigt van de transnationale bedrijven, de oliebedrijven en het Amerikaanse militair-industrieel complex.

Hugo Chavez

Amerika is het meest oorlogszuchtige rijk in de geschiedenis, aldus Zelaya.

“Ze gebruiken wapens, staatsgrepen, invasies en oorlogen [om hun doelen te bereiken],” zei hij.

Journalist Max Blumenthal reageerde: “Hillary’s ministerie en het Amerikaanse leger wilden hem weg hebben omdat hij te goed bevriend raakte met Hugo Chavez van Venezuela.”

Grootste legerbasis

En dus greep de VS in en werd hij afgezet door het Hondurese leger, klonk het.

Ondertussen hebben de Amerikanen de grootste legerbasis op het westelijk halfrond gebouwd in Honduras.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Ik ben een serie aan het volgen op Netflix dat gaat over een de integere President Kirkman “Designated survivor heet die serie, we weten natuurlijk allang hoe veel corruptie er (ook) in Amerika speelt ,zouden ze die serie hebben gemaakt als een soort damage control?.. niet dat het veel zal helpen heel veel mensen worden en zijn al wakker .

  12 likes
  • Als je die Amerikaanse series moet geloven zijn de CIA en de NAVY Seals onoverwinnelijk, kunnen ze met gemak een Alien invasie weerstaan, zijn alle politici goudeerlijk en spelen ze de baas in een (toekomstig) ruimte-imperium.
   Maar goed dat de werkelijkheid ietwat anders is. Niet dat het beter is hoor, integendeel.

   12 likes
  • Ze gebruiken de tv als propagandamiddel.
   Alles wat je op tv ziet is bedoeld om hun denkbeeld [die van de elite] in de kijker zijn/haar hoofd te leggen.

   Dus ja, die serie is niet alleen als damage control gemaakt, maar om iedere kijker te laten geloven dat het er zo in het echt aan toe gaat [en niet zoals de complotverhalen doen vertellen].

   Op die manier sluit zo’n kijker van die serie zich direct af, zodra een ander met een “complottheorie” komt,
   want die kijker heeft een ander denkbeeld gekregen dankzij de tv [Netflix in dit geval].

   15 likes
 2. Iedereen gaat er blindelings van uit dat Satan een man is maar het is toch duidelijk een vrouw…

  10 likes
  • Het wordt afgebeeld als man en vrouw. Mannelijk gezicht en borsten.
   Van oorsprong betekent satan: rondzwerven, onrechtvaardig, branden en vervolgen.
   Dat een vrouw geen vrouw meer kan zijn en een man geen man meer kan zijn door het systeem is ook satanisch.
   Alles wat god geschapen heeft(natuur) gaat door satan veranderen.
   Het is niet 1 persoon die alles aan het veranderen is. Het is een groep die een ideologie aanhangt. 1 wereldregering etc. Het zijn de adviseurs die achter de schermen het spel spelen. Hillary is maar een puppet.
   Ik schrijf dit, want anders worden vrouwen dadelijk weer de dupe. En in Nederland vind ik dat vrouwen steeds slechter op meerdere vlakken worden behandeld, mede door het systeem.(wij hebben niet eens betaalbare opvang voor de onderste laag/midden inkomens, je werkt voor de opvang.). Vrouwen krijgen nog steeds minder betaald, dan de mannelijke collega. Zorgen ook vaak in huis nog voor veel taken en familie. Gevolg hiervan is: concurrentie/jaloezie onder vrouwen, ook in privé. Vrouwen moeten elkaar juist steunen. Ik ben geen feminist. Nog niet zo lang geleden was het gezin heilig, daar is niet veel meer van over. Zonder vrouw, ook geen kinderen meer op natuurlijke manier. Zo kun je ook ontvolken. In mijn ogen blijft een vrouw het zwakke geslacht, mede omdat haar lichaam een andere spieropbouw heeft. Haar hele leven last kan hebben van hormonen. Niet voor niks worden vrouwen hier steeds vaker ziek. Ze zijn op aan het branden.(de meeste vrouwen van rond de gemiddelde leeftijd die ik ken zitten aan de antidepressiva)
   Satan is geen persoon. Het is het systeem wat satanisch werkt. Daarom zien veel mensen het niet.(iedereen zit in een andere fase/omstandigheden) Begint nu wel wat meer door te komen, maar het is te laat. De technologie heeft het al overgenomen.
   Bij deze: satan is geen vrouw. Het is meer een beest, als je het figuurlijk wil zien.

   5 likes
   • .

    Die woorden die de hele dag in je hooft zitten zijn onlosmakelijk verbonden met je diepste pijnen en angsten.

    Aan deze pijnen en angsten voeden zich demonen.
    En waar laten wij ons onbewust door leiden? juist pijnen en angsten.
    Dat zijn onze goeroe,s en we volgen de hele dag onze gedachten.

    We gaan nu een periode in dat het vrouwelijk principe de overhand gaat krijgen. Het mannelijke principe zal zich daar tegen verzetten en zal zich nog sterker laten gelden.
    Het hel proces zou veel sneller kunnen als we onze pijen en angsten zouden in voelen, zodat deze kunnen transformeren. Of te wel overgave.
    Overgave is een vrouwelijke kwalitijd.
    Het gaat hier dus niet over dat vrouwen de macht krijgen. Macht is immers een mannelijk principe. Het gaat er over dat we meer ontvankelijk worden voor het goddelijke.

    Ontvankelijkheid en overgave aan het goddelijke principe, het ego gaat dat niet leuk vinden.
    But, who care,s ? 🙂

    3 likes
   • Het is nooit te laat…
    Zoek eens wat gezellige mensen op voor je blijft hangen in die neerwaartse spiraal…
    Lees nog eens drie Keer wat Rob je schrijft
    Zoek de zon in jezelf:)

    2 likes
   • Satan is een deel van ons zelf, evenals het goddelijke. Satan staat gelijk aan onze onwetendheid oftewel onvolmaaktheid. Het is een onontkomelijk proces.

    Helaas overwint het kwaad,chaos, wanorde. Oftewel satan regeert, omdat er selectieve groepen zijn, die dit aansturen en in stand houden. Want waar wanorde is, chaos, wordt geld verdient.

    Door het polariseren van man-vrouw, zwart-wit, rechts-links, rijk-arm verliezen wij in onszelf de eenheid. In ons zit beide, ten alle tijden. Het gaat om balans en het erkennen van beide eigenschappen.
    Alles is opgebouwd uit dualiteit cq potentiaal verschil, waardoor energie kan stromen. It’s the essence of life.

    Nu is de keus aan de individu om beide kanten te kiezen, of 1 kant (oftewel niets). Kies je 1 kant, is er altijd een verliezer en dus een verdeling. Waar verdeling is, is er nieuw balans nodig. Als je iets kiest, kies je voor verdeling.

    Het kaf wordt van de koren gescheiden.

    0 likes
  • Moeder aarde is ook vrouwelijk. Mannen gedragen zich eerder als een beest(in het beginsel), dan een vrouw. Nog effe en de heksenjacht komt weer in volle gang terug, als je denkt dat satan een vrouw is. Ik mis nu al mannen die hun vrouw op handen dragen. Vrouwen zijn nu meer stront opruimers van het huidige geldsysteem.(omdat het anders niet meer werkt/geen winst meer te behalen valt etc.) De meeste vrouwen hebben een zorg gen. Dat maakt dat ze zich snel verantwoordelijk voelt als er iets mis is. Vrouwen(de meeste) houden van harmonie.
   Wordt tijd dat man en vrouw weer samen gaan spannen. En een dikke middelvinger naar het systeem gaan wijzen.
   Ik zoek dus een man, die het niet erg vindt, dat ik geen eigen inkomen heb. Zijn die er nog?

   4 likes
   • Niet respectloos bedoeld hoor, maar het is wel een beetje kort door de bocht wat je zegt. Dat er mannen zijn die zich als een best gedragen zie ik ook maar er zijn ook nog echt wel echte mannen hoor. Wat is een echte man? Een man die zichzelf is. Er zijn ook vrouwen die zich als een beest gedragen hoor. En net als mannen die zichzelf zijn zijn er ook vrouwen die zichzelf zijn. Het zijn ook niet alleen vrouwen die een ‘zorg factor’ hebben maar ook weer niet alle vrouwen zijn zorgzaam. Ook daarin zijn er wel mannen die zorgzaam zijn en mannen die dat net zijn. Het ligt er maar aan hoe je in elkaar steekt. Het lichaam kan alleen maar manlijk of vrouwelijk zijn maar van binnen is er manlijk EN vrouwelijk, als gedachte en gevoel. Die kunnen soms energetisch voelbaar zijn en dan voelen ze als twee verschillende energieën. De manlijke energie is krachtig en sterk. Als je soms een gevoel hebt dat er iets is dat zwaar voelt dan kan de manlijke energie het maken dat het draagbaar wordt en je in beweging kunt komen zodat je door kunt gaan. De vrouwelijke energie is subtiel en (ver)zacht(end). Het zorgende zal dan uit dat subtiele en zachte voort komen. Dat kunnen zowel mannen als vrouwen over zich hebben. De vrouwelijke energie kan daarbij ook ontspannend werken als je gespannen bent. Spanning kan zwaar voelen, de vrouwelijke energie kan daar meer zachtheid en ontspanning in brengen. Het ligt alleen aan de algehele toestand waar je in zit of het werkt, het is niet iets dat je kunt doen.

    Als je niet je Zelf bent dan kun je niet iemand van het andere geslacht aan als die wel zichzelf is. In die zin zul je altijd te maken krijgen met iemand die net als jij is. Alleen een man en vrouw die hetzelfde in elkaar steken passen wat dat betreft bij elkaar. Punt is altijd dat vrouwen (vanuit de man gezien) vaak denken het beter te weten. Punt is echter dat dat niet zo is. Vrouwen ervaren het leven vanuit het vrouwelijke aspect omdat hun lichaam vrouwelijk is. Mannen ervaren het leven vanuit het manlijke aspect omdat hun lichaam manlijk is. De vraag is alleen of je je Zelf bent of in je hoofd zit. Als je zoekend bent, zit je in je hoofd en heb je verwachtingen van een man., en andersom. Man en vrouw die samen spannen maken van dezelfde wereld deel uit als politici ets, de wereld en het systeem van macht. Als er iets wil veranderen dan moet je dus eerst je Zelf zijn want DAN ben je daar geen deel meer van. En DAT is zeker in deze tijden wat belangrijk is: Je Zelf ZIJN, of anders worden. Een vrouw als het zwakke geslacht is alleen maar een overtuiging in een wereld van macht en controle. Dat omdat dat je eigen overtuiging is. Met je laatste zin zeg je in feite dat je in een man financiële zekerheid zoekt Als je op handen gedragen wilt worden dan wil je belangrijker zijn. Dat jij een beeld hebt van vrouwen als stront opruimers zegt ook iets over jou, het is immers jouw beeld over vrouwen. Als je harmonie wilt dan moet je in eerste instantie je Zelf zijn. DAAR is de harmonie van je eigen leven. Harmonie vindt je niet buiten, alleen in je Zelf. DAAR is de harmonie van het manlijke en vrouwelijke van eigen leven. In een wereld van macht en strijd IS geen harmonie en dat is in een geconditioneerd ego. Dat is in strijd met het leven (in je Zelf). De wereld van de mach is echter aan het instorten en dan moet er iets nieuws komen. Als je dan niet je Zelf bent moet je oppassen da je niet gigantisch met je Zelf geconfronteerd wordt als zo meteen het financiële systeem instort als je naar financiële zekerheid zoekt. Dat financiële systeem is altijd een machtsmiddel geweest en dat bestaat straks niet meer.

    4 likes
   • je denkt dat satan een vrouw is.
    Satan is een man.

    2 likes
   • Nog weinig want de vrouw hoort volgens de elite niet meer zelf voor de kinderen te zorgen en dom links neemt alles voor waar aan in deze wereld, want kinderen horen straks door de overheid gedaan te worden en horen kinderen niet meer in een gezin opgevoed te worden want beide werken. Daar gaan we nu straks naar toe, let maar op.

    0 likes
 3. De Amerikanen zijn meesters in regime change, en valse vlag operaties. Ook hier, hun vazallenstaat Nederland hebben ze ooit orde op zaken moeten stellen. (rip P. Fortuyn).

  6 likes
 4. Dit las ik laatst ,een beetje off topic maar aangezien de Clintons ook banden hadden met Epstein post ik het toch maar.

  According to sources, the Cabal has considered Epstein to be a security threat and he was taken out of his cell by the Cabal agents on August 10th, a lookalike was put into the prison cell and murdered there, whereas Epstein was taken to a secret Cabal location in Manhattan, interrogated, and ritually sacrificed to Moloch the next day, August 11th.

  Illuminati were doing many rituals on August 11th, 2019, to connect with the energy of the grand cross solar eclipse which occured exactly 20 years earlier, on August 11th, 1999

  6 likes
 5. Intressante video en zeker het kijken waard.

  Het misleide volk als oorlogswapen.

  https://m.youtube.com/watch?v=iM0LCA12ilk&feature=youtu.be

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...