Het Complot

Rampvlucht MH17: Een false flag-operatie?

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na twee aanvallen in de Golf van Tonkin in augustus 1964 door drie patrouilleboten van Vietnam op een Amerikaanse torpedobootjager werd in de Verenigde Staten een resolutie aangenomen die president Johnson volmacht gaf voor directe aanvallen in Zuidoost-Azië, zonder dat hiervoor een formele oorlogsverklaring met goedkeuring van het Amerikaanse Congres nodig was. Enkele jaren geleden werd bekend dat in ieder geval de tweede aanval vrijwel zeker nooit heeft plaatsgevonden.

Tijdens de crisis rond de ontwapening in Irak in 2002 stuurde de CIA voormalig ambassadeur Joseph Wilson naar Niger om te onderzoeken of Saddam Hoessein daar probeerde uranium te kopen voor de aanmaak van massavernietigingswapens. Wilson ontdekte dat het verhaal berustte op valse documenten. Op 28 januari 2003 verklaarde George W. Bush in zijn State of the Union toch dat Saddam had gepoogd grote hoeveelheiden uranium te kopen. Ongeveer twee maanden later begon de tweede Golfoorlog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De wereld is er nu getuige van hoe het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en elementen binnen de CIA proberen Rusland de schuld te geven van de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Op 20 juli zei minister Kerry van Buitenlandse Zaken tijdens vijf verschillende talkshows dat Vladimir Poetin schuldig is omdat hij er niet in slaagt de Oost-Oekraïense rebellen onder controle te houden.

Geopolitiek analist William Engdahl is verbaasd over het gebrek aan serieuze onderzoeksjournalistiek in de media. De meeste Amerikaanse en Europese media nemen citaten van overheidsfunctionarissen in Kiev klakkeloos over, hoewel een aantal van hen lid is van neonazistische partijen.

Vagelis Karmiros verzamelde de vluchtroutes van MH17 op FlightAware.com. Vóór 17 juli vloog MH17 telkens ten zuiden van Donetsk over de Zee van Azov. Alleen op 17 juli vloog MH17 recht over Donetsk. Kort na deze ontdekking zouden gegevens over de vluchtroutes van MH17 zijn aangepast.

Rampvlucht MH17: Een false flag-operatie?

Enkele uren na de crash van het ramptoestel verscheen op YouTube een filmpje van de Oekraïense geheime dienst waaruit zou blijken dat het vliegtuig was neergeschoten door pro-Russische separatisten, die orders hadden gekregen van Moskou. Het filmpje moest bewijzen dat ‘militanten’ het Maleisische toestel met een Russische luchtdoelraket hadden neergehaald. Al snel werd ontdekt dat de video op 16 juli op internet was gezet, een dag voordat het vliegtuig daarwerkelijk neerstortte.

Volgens NSA-klokkenluider Wayne Madsen waren de NAVO en het Oekraïense leger ten tijde van de vliegcrash in de regio bezig met een tiendaagse militaire oefening, waarbij gebruikt werd gemaakt van toestellen die bedoeld zijn voor elektronische oorlogvoering, zoals de Boeing EA-18G Growler en de Boeing E-3B Sentry AWACS. De Growler is in staat om radarsystemen te verstoren. Tijdens de operatie werd volgens Madsen ook de USS Vella Gulf (CG-27) ingezet. Vanuit de Zwarte Zee was de Vella Gulf gemakkelijk in staat om vlucht MH17 te volgen, evenals eventuele raketten die op het toestel zouden zijn afgevuurd.

De militaire oefening werd op 21 mei jongstleden aangekondigd op de website van het kantoor van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden. Zijn zoon Hunter Biden werkt voor de Oekraïense gasreus Burisma, die eigendom is van de Oekraïens-Israëlische oligarch Ihor Kolomojskyj. Hunter is verantwoordelijk voor de juridische afdeling van het privébedrijf. Burisma heeft vergunningen om in Oost-Oekraïne naar schaliegas te boren.

Op 21 juli zei woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Marie Harf dat het vliegtuig door pro-Russische separatisten was neergeschoten met een SA-11 (Boek-raket). Een dag later zeiden hooggeplaatste Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen echter geen bewijs te hebben dat de raket was geleverd door Rusland. Ze voegden toe dat ze niet zeker wisten of de bemanning was getraind in Rusland en wie de raket had afgevuurd. “We hebben geen namen, we hebben geen rangen en we weten zelfs niet 100 procent zeker uit welk land ze komen,” aldus de functionarissen.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Alles bij elkaar is het maar een smerig zaakje waar ze daar mee bezig zijn, de gevechten in Oekraïene, het verongelukte vliegtuig, de leugens, de vingerwijzingen, de vieze politieke spelletjes, Porosjenko de gewetenloze moordenaar et. etc.
Hieruit kun je maar één ding concluderen… Amerika doet het weer goed deze zomer !!

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Behoeft dit nog commentaar ? Ik zou zo graag zien, dat al deze info door bv. de NOS of RTL werd overgenomen en dat er eens een onpartijdig verslag gedaan werd.
Dat alle foute ( zie gelogen) verklaringen werden nagetrokken en publiekelijk aan de kaak gesteld werden.
Maar ja, dan praten we over een wereld met mensen die hun verstand gebruiken en dat kan niet.
Dus trapt het gros nog lekker in de leugens en doorziet men de Fa. List , Leugen en Bedrog nog steeds niet.
De vraag is dus; wil je DOM blijven en SLAAF, of wil je je verantwoordelijkheden nemen en kiezen voor een andere wereld ? Daar moet je wel wat voor willen doen………………

ZonneMax
ZonneMax
9 jaren geleden

Voordat een dergelijke titel gebruikt wordt, zou je met onweerlegbaar bewijs moeten komen? Anders ben je zeker niet beter als degene die in dit stuk zo zwart wordt afgeschilderd. De gegeven argumenten kunnen eenvoudig van tegenargumenten worden voorzien, dit heeft verder echter geen toegevoegde waarde, het maakt ons alleen maar meer duaal.

Oorlog en wapenhandel is zo 20ste eeuws maar blijkbaar nog te hardnekkig om al te verdwijnen in onze realiteit. Waarschijnlijk moet het eerst nog een stuk erger worden voordat er structureel ingegrepen wordt in onze manieren van samenleven.

Chefke
Chefke
9 jaren geleden

Toch even wat feiten controleren: als ik zelf de laatste 10 vluchten van voor 17-07-2014 bekijk vliegen ze allemaal over Donetsk. Pas op 18e wordt er van route veranderd.

Dus andere bron geeft andere informatie.

http://www.flightradar24.com/data/flights/mh17/#37b7335

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x