Homepagina » Het Complot » Rampvlucht MH17: Een false flag-operatie?
mh17 oekraine

Rampvlucht MH17: Een false flag-operatie?

Na twee aanvallen in de Golf van Tonkin in augustus 1964 door drie patrouilleboten van Vietnam op een Amerikaanse torpedobootjager werd in de Verenigde Staten een resolutie aangenomen die president Johnson volmacht gaf voor directe aanvallen in Zuidoost-Azië, zonder dat hiervoor een formele oorlogsverklaring met goedkeuring van het Amerikaanse Congres nodig was. Enkele jaren geleden werd bekend dat in ieder geval de tweede aanval vrijwel zeker nooit heeft plaatsgevonden.

Tijdens de crisis rond de ontwapening in Irak in 2002 stuurde de CIA voormalig ambassadeur Joseph Wilson naar Niger om te onderzoeken of Saddam Hoessein daar probeerde uranium te kopen voor de aanmaak van massavernietigingswapens. Wilson ontdekte dat het verhaal berustte op valse documenten. Op 28 januari 2003 verklaarde George W. Bush in zijn State of the Union toch dat Saddam had gepoogd grote hoeveelheiden uranium te kopen. Ongeveer twee maanden later begon de tweede Golfoorlog.

De wereld is er nu getuige van hoe het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en elementen binnen de CIA proberen Rusland de schuld te geven van de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Op 20 juli zei minister Kerry van Buitenlandse Zaken tijdens vijf verschillende talkshows dat Vladimir Poetin schuldig is omdat hij er niet in slaagt de Oost-Oekraïense rebellen onder controle te houden.

Geopolitiek analist William Engdahl is verbaasd over het gebrek aan serieuze onderzoeksjournalistiek in de media. De meeste Amerikaanse en Europese media nemen citaten van overheidsfunctionarissen in Kiev klakkeloos over, hoewel een aantal van hen lid is van neonazistische partijen.

Vagelis Karmiros verzamelde de vluchtroutes van MH17 op FlightAware.com. Vóór 17 juli vloog MH17 telkens ten zuiden van Donetsk over de Zee van Azov. Alleen op 17 juli vloog MH17 recht over Donetsk. Kort na deze ontdekking zouden gegevens over de vluchtroutes van MH17 zijn aangepast.

Rampvlucht MH17: Een false flag-operatie?

Enkele uren na de crash van het ramptoestel verscheen op YouTube een filmpje van de Oekraïense geheime dienst waaruit zou blijken dat het vliegtuig was neergeschoten door pro-Russische separatisten, die orders hadden gekregen van Moskou. Het filmpje moest bewijzen dat ‘militanten’ het Maleisische toestel met een Russische luchtdoelraket hadden neergehaald. Al snel werd ontdekt dat de video op 16 juli op internet was gezet, een dag voordat het vliegtuig daarwerkelijk neerstortte.

Volgens NSA-klokkenluider Wayne Madsen waren de NAVO en het Oekraïense leger ten tijde van de vliegcrash in de regio bezig met een tiendaagse militaire oefening, waarbij gebruikt werd gemaakt van toestellen die bedoeld zijn voor elektronische oorlogvoering, zoals de Boeing EA-18G Growler en de Boeing E-3B Sentry AWACS. De Growler is in staat om radarsystemen te verstoren. Tijdens de operatie werd volgens Madsen ook de USS Vella Gulf (CG-27) ingezet. Vanuit de Zwarte Zee was de Vella Gulf gemakkelijk in staat om vlucht MH17 te volgen, evenals eventuele raketten die op het toestel zouden zijn afgevuurd.

De militaire oefening werd op 21 mei jongstleden aangekondigd op de website van het kantoor van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden. Zijn zoon Hunter Biden werkt voor de Oekraïense gasreus Burisma, die eigendom is van de Oekraïens-Israëlische oligarch Ihor Kolomojskyj. Hunter is verantwoordelijk voor de juridische afdeling van het privébedrijf. Burisma heeft vergunningen om in Oost-Oekraïne naar schaliegas te boren.

Op 21 juli zei woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Marie Harf dat het vliegtuig door pro-Russische separatisten was neergeschoten met een SA-11 (Boek-raket). Een dag later zeiden hooggeplaatste Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen echter geen bewijs te hebben dat de raket was geleverd door Rusland. Ze voegden toe dat ze niet zeker wisten of de bemanning was getraind in Rusland en wie de raket had afgevuurd. “We hebben geen namen, we hebben geen rangen en we weten zelfs niet 100 procent zeker uit welk land ze komen,” aldus de functionarissen.

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
6 jaren geleden

Alles bij elkaar is het maar een smerig zaakje waar ze daar mee bezig zijn, de gevechten in Oekraïene, het verongelukte vliegtuig, de leugens, de vingerwijzingen, de vieze politieke spelletjes, Porosjenko de gewetenloze moordenaar et. etc.
Hieruit kun je maar één ding concluderen… Amerika doet het weer goed deze zomer !!

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Behoeft dit nog commentaar ? Ik zou zo graag zien, dat al deze info door bv. de NOS of RTL werd overgenomen en dat er eens een onpartijdig verslag gedaan werd.
Dat alle foute ( zie gelogen) verklaringen werden nagetrokken en publiekelijk aan de kaak gesteld werden.
Maar ja, dan praten we over een wereld met mensen die hun verstand gebruiken en dat kan niet.
Dus trapt het gros nog lekker in de leugens en doorziet men de Fa. List , Leugen en Bedrog nog steeds niet.
De vraag is dus; wil je DOM blijven en SLAAF, of wil je je verantwoordelijkheden nemen en kiezen voor een andere wereld ? Daar moet je wel wat voor willen doen………………

Marga Tamarinde
Marga Tamarinde
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

ik heb het gevoel dat de wereld voor word bereid voor de derde wereldoorlog.

Rik
Rik
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Naar mijn mening ben je “Dom en Slaaf” als je energie steekt in allerlei theorietjes met halve waarheden. Sowieso zou het beter zijn om meer energie te steken in de media over hoe de wereld er wel beter uit zou gaan zien, stapje voor stapje. Te beginnen in Nederland door invoering van basisinkomen en binnen vijf jaar 80% over te zijn gegaan op duurzame energie en ….. .
Wellicht zou dergelijk nieuws bijdragen aan positievere gedachten wat nodig is voor de mensheid om in “de toekomst” bestaansrecht op aarde te behouden.

ZonneMax
ZonneMax
6 jaren geleden

Voordat een dergelijke titel gebruikt wordt, zou je met onweerlegbaar bewijs moeten komen? Anders ben je zeker niet beter als degene die in dit stuk zo zwart wordt afgeschilderd. De gegeven argumenten kunnen eenvoudig van tegenargumenten worden voorzien, dit heeft verder echter geen toegevoegde waarde, het maakt ons alleen maar meer duaal.

Oorlog en wapenhandel is zo 20ste eeuws maar blijkbaar nog te hardnekkig om al te verdwijnen in onze realiteit. Waarschijnlijk moet het eerst nog een stuk erger worden voordat er structureel ingegrepen wordt in onze manieren van samenleven.

Chefke
Chefke
6 jaren geleden

Toch even wat feiten controleren: als ik zelf de laatste 10 vluchten van voor 17-07-2014 bekijk vliegen ze allemaal over Donetsk. Pas op 18e wordt er van route veranderd.

Dus andere bron geeft andere informatie.

http://www.flightradar24.com/data/flights/mh17/#37b7335

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Chefke
6 jaren geleden

Klopt helemaal! Dit bericht is grote kolder.
Jouw informatie werd ook meteen al op tv getoond.

RT: als je twijfel wilt zaaien, doe het dan tenminste nog subtiel.

Mimi
Mimi
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Jouw spectaculaire ontdekking dat ze na de 18e pas van route veranderen bewijst nog niet dat het hier niet om een false flag operatie kan gaan. Alle opties staan nog gewoon wijdt open.

Vandattem
Vandattem
Reactie op  Mimi
6 jaren geleden

Mimi, hij heeft niets ontdekt en niets bewezen.

Er staat niets in de link die hij geeft.

Dezelfde truc wordt door meer mainstream soldaten hier gebruikt.

Check altijd de links, suggestie sluipt altijd zoals je hebt gemerkt.

Daar doen ze het juist van.

Hans Anker
Hans Anker
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Kolder, natuurlijk, alles is precies zo gebeurd zoals jij het op het RTL nieuws ziet of andere ”onafhankelijke” nieuwszenders

Er zijn verschrikkelijk veel bewijzen dat het om een fals flag gaat, er is helemaal GEEN bewijs dat rusland en co erachter zit.

Anton
Anton
Reactie op  Hans Anker
6 jaren geleden

Tsja Hans, verwarrend allemaal.

Er zijn momenteel zoveel complottheorieën in omloop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Velen spreken elkaar zelfs tegen.
Complotten waarbij honderden mensen betrokken zouden moeten zijn om geloofwaardig te zijn tot complotten die natuurkundig niet mogelijk zijn. Natuurlijk kunnen niet al deze complotten waar zijn. Maar ja, dat is eigenlijk met alle verzinsels zo.

Dus hoe bepaal jij wat het ware complot is. Geloof jij complot A of complot B, of wellicht C t/m Z?

Zolang jullie geen antwoorden krijgen vullen jullie zelf de gaten in, vaak met bizarre en soms hilarische scenario’s en wanneer jullie dan toch bezig zijn pas je de rest vaak ook maar aan tot een lekker lopend onzinverhaal.
Zullen we het er maar op houden dat het meest voor de hand liggende veelal het juiste is. Je weet wel ‘Ockhams Scheermes’.

Je moet echter wel scherp blijven daar er inderdaad nog wat onbeantwoorde vragen zijn. Wacht het afgeronde onderzoek echter af.
Ik ben echter bang dat dat jullie er echter niet van zal weerhouden om de conclusies voor waarheid aan te nemen waarna de complotmolen weer vrolijk gaat draaien.

Artist
Artist
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

@ Days of our lives:Een beetje kritisch persoon checkt meerdere bronnen, dus ook RT. Die besteedt trouwens ook nog aandacht aan Snowden wat de Westerse media niet haalde ( of belangrijk genoeg achte)

Sommige theorieën gaan soms ver, maar dat het verhaal rammelt is toch duidelijk.

Russische separatisten halen een vliegtuig neer op eigen (veroverd?) grondgebied… Dan neem je wel een heeeel groot risico om je eigen mensen te raken met vallende delen van het vliegtuig- zeker met de grote verspreiding. (check de gruwelijke video maar eens). Het klinkt net zo logisch als Assad die zijn eigen volk aanvalt met Gifgas. Maar sommige mensen slikken het, zonder bewijs. De 2e gifgas aanval later in april kreeg amper aandacht. Tja omdat het politiek gezien niet meer interessant was. De wilde speculerende verhalen van de media zijn pas erg. De VS wist het zeker, zat ook al bovenop Oekraïne – maar Israël en Palestina lieten ze lekker vechten omdat de VS wapens levert aan Israël. ook was het blijkbaar prima dat Oekraïne nog bij het rampgebied ging vechten met de separatisten. Lijkt mij juist omdat ze nog iets te verbergen hebben. Zijn feiten, geen complot theorieën.

Vandaag bedankte het onderzoeksteam de lokale mensen voor hun directe hulp na de crash, terwijl de meeste media (en Kerry) ze in het begin afschilderde als plunderaars. Kerry noemde ze zelfs ‘dronken Russen’. Lekker diplomatiek, net als dat de verdere sancties naar Rusland ( als gevolg van een bewering dat zij wapens hebben geleverd aan de separatisten – niet bewezen, maar mogelijk) ons ook zullen raken. Ik verbaas mij ook dat mocht het zo zijn dat Rusland wapens hebben geleverd, zij hier voor ter verantwoording worden geroepen. Nederland, VS en ga zo maar door verdienen al jaren aan de wapenindustrie door hun eigen export. Die ook nog door de regering wordt beschermd(!). Die wapens maken ook slachtoffers, maar daar hoeft de leverancier zich niet voor te verantwoorden.

Een ‘gestuurde’ situatie waarbij propaganda regeert. Het probleem is dat sommige mensen de realiteit niet aankunnen dat de politiek zo kapitalistisch en hypocriet is.
Oh en nog een heftige link naar een kanaal wat beelden uitzendt van Oost-Oekraïne. Kun je het volk horen over welke misdaden het Oekraïnse leger deze mensen aandoen. Helaas zie je die beelden niet op de NOS of RTL. Let wel, het zijn ook heftige beelden van dode slachtoffers. Maar als je graag meepraat, verrijk je dan wel met de informatie. https://www.youtube.com/watch?v=NE18iPQ1Euk

Wesley
Wesley
Reactie op  Artist
6 jaren geleden

[Russische separatisten halen een vliegtuig neer op eigen (veroverd?) grondgebied… Dan neem je wel een heeeel groot risico om je eigen mensen te raken met vallende delen van het vliegtuig- zeker met de grote verspreiding. ]

Echt, hoe wil je nog serieus genomen worden als je met dergelijke uitspraken aantoont er echt de ballen verstand van te hebben. Het neerhalen van een vliegtuig, raket of wat voor vliegend object dan ook gebeurd per definitie boven het eigen grondgebied. Je vijand waar je tegen vecht zal er namelijk niet akkoord mee gaan om je luchtafweergeschut op zijn grondgebied te plaatsen. Dat lijkt mij niet meer dan een gevalletje “zo klaar als een klontje”. De Taliban haalt vliegtuigen neer in Afghanistan, Israel haalt raketten neer boven Israel. Oekraïense opstandelingen halen vliegtuigen neer boven Oekraïne.

Gezond boeren verstand, daarmee kom je 9 van de 10 keer al een heel eind. Met wat degelijk onderzoek ook overigens. Voorbeeld uit eigen land:

Op deze plek: http://bit.ly/1sfIfsX is een Engels vliegtuig neergehaald door de Duitsers. Boven hun veroverde gebied en dus met het risico van gewonden op de grond. Zo gaat dat in oorlog. Niks vreemds aan.

Artist
Artist
Reactie op  Wesley
6 jaren geleden

Wesley, ik zou zeggen: ga eerst eens die video’s bekijken. Dan zie je dat ze niet ver van elkaars grondgebied zitten en elkaar vanuit daar bestoken. Dat er recent gevechten bij het rampgebied zijn geweest geeft ook wel aan hoe nauw en variabel die grenzen zijn.
Dat Rusland VN-Veiligheidsraad heeft opgeroepen om een spoedzitting over de humanitaire situatie in Oekraïne heeft te maken met het feit dat het Oekraïense leger niet alleen vuurt op separatisten, maar ook op het eigen volk en hun woningen etc.
Kun je zien en horen in de video’s. Alleen zie je die niet in het nieuws hier. https://www.youtube.com/watch?v=NE18iPQ1Euk
De uploader heeft er nog meer als je niet overtuigd bent. En die lijken mij nou niet echt nep.

En geen kritiek op mijn andere punten? Ben wel benieuwd naar jouw visie op MH17.

Wesley
Wesley
Reactie op  Wesley
6 jaren geleden

Ik leverde geen kritiek op de andere punten omdat die al voldoende zijn weerlegd en omdat ik tijdgebrek had.

Mijn visie op deze ramp is die van een tragisch ongeval wat kon gebeuren door ongetrainde amateurs zwaar luchtafweer geschut te geven. Voor alle wilde theoriën die jullie hier aanhangen heb ik geen spat bewijs gezien (wat voor jullie alleen maar meer reden is om in een complot te geloven. Jullie waarheid is namelijk de enige, wat daar niet mee strookt is een complot, wordt achtergehouden of niet waar) . Rusland krijgt ook niet de schuld, de algemene visie is dat de rebellen het gedaan hebben met materieel uit rusland. Dat lijkt mij de meest plausibele verklaring.

Terugkomend op het punt van het neerhalen boven eigen grondgebied. Irrelevant dat de gebieden dicht naast elkaar liggen en er gevochten wordt in het rampgebied. Jij stelde dat het onwaarschijnlijk is dat rebellen een vliegtuig boven eigen grondgebied neerhalen, ik toonde simpelweg aan dat dat nonsens is en leverde zelfs een voorbeeld uit eigen land. Niets meer en niets minder.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Artist
6 jaren geleden

Een goed helder verhaal dat ook gewoon verteld mag worden.
Prima Artist!!
Kijk ook even naar deze clip van schurk[kan het niet anders noemen] Bogdan Boutkevitch die gewoon doodleuk oproept tot Genocide onder minimaal 1,5 miljoen mensen in het Donbass gebied in het oosten van de Oekraïne.
Gaan we weer richting systematische uitmoording van mensen in kampen zoals bijv. tijdens WO II ?
Over disrespect gesproken….

https://www.youtube.com/watch?v=S9SOVarOFJk

Kortjakje
Kortjakje
Reactie op  Chefke
6 jaren geleden

Vagelis Karmiros verzamelde de vluchtroutes van MH17 op FlightAware.com. Vóór 17 juli vloog MH17 telkens ten zuiden van Donetsk over de Zee van Azov. Alleen op 17 juli vloog MH17 recht over Donetsk. Kort na deze ontdekking zouden gegevens over de vluchtroutes van MH17 zijn aangepast.

Natuurlijk vind je de oorspronkelijke vluchtroutes niet meer terug nu. Lezen is ook een vak.

Roy
Roy
Reactie op  Kortjakje
6 jaren geleden

Zucht,
Toen de MH17 werd neergeschoten vloog deze in een gebied waar Flightaware geen dekking heeft. Zie onderstaande link.

http://de.flightaware.com/adsb/coverage

en een plaatje voor de luie mensen

https://wheretospotatairports.files.wordpress.com/2014/07/flightaware-coverage.jpg

“For flights departing a service area, FlightAware will be able to track the flight until it leaves the coverage area. Flights may not be tracked beyond that point unless they enter another service area.”

Als het vliegtuig weer in een gebied is waar wel dekking is wordt er een vluchtpad bepaald. Dit is de dagen voor 17 juli dus ook gebeurd. Echter is de MH17 op de 17e juli nooit meer in een gebied geweest waar wel dekking was. Wat dus wil zeggen dat de MH17 al die tijd onzichtbaar was voor Flightaware en het is dus ook nooit mogelijk geweest om een vluchtpad te bepalen.

Flighradar24 daarentegen heeft wel dekking in desbetreffend gebied.
Vinden jullie het niet een beetje vreemd dat niemand van de miljoenen flightradar24 bezoekers (alleen in Nederland al een miljoen bezoekers) met hetzelfde complot komt inclusief de bijbehorende screenshots? Tussen die miljoenen bezoekers zullen er vast wel wat complotters op zoek zijn geweest. zonder resultaat blijkbaar…..

Simpelweg omdat er nooit iets raars was te zien bij de vluchtroutes. Ook allemaal terug te zien via de link van Chefke. Er is ook niemand die jullie theorie zal kunnen steunen op basis van gegegevens van Flightradar24. Wel raar toch?

Flightradar24 zou ook nooit onopgemerkt alle gegevens naderhand kunnen aanpassen. Dit is onmogelijk zonder dat het iemand opvalt. Dan zouden de oude screenshots al lang viral gaan via het internet

Dus jullie trekken jullie conclusie op basis van flightaware, welke dus geen dekking heeft in het desbetreffende gebied. Ik vind het heel knap.

Ik ben benieuwd of een niet nader te noemen persoon zometeen roept dat George Soros eigenaar van Flightradar24 is 🙂

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

En ook van Scamadvisor!!!

Mimi
Mimi
6 jaren geleden

Wat ik vooral heel erg interessant vindt is dat YouTube filmpje van de Oekraïense geheime dienst waarvan dit artikel zegt dat het geplaatst is op 16 juli want dat maakt het in 1 keer een hele boel duidelijk.
Is dat echt geplaatst op 16 juli? Want dan hebben ze daar in de Oekraïne even een hele boel uit te leggen.

Anton
Anton
Reactie op  Mimi
6 jaren geleden

Nee, gelukkig niet Mimi.
Youtube plaatst een eigen tijdcode bij een filmpje welke een dag, of meer dagen of soms weken in het verleden verschilt. In het bewuste geval ongeveer een dag dus.
Upload maar eens iets met je eigen tijdcode en download het dan weer. Je zult zien dat de tijdcode verschilt.

MSMSLetkiller
MSMSLetkiller
6 jaren geleden

@Chefke: Onzin-link, bevat de info niet.

Televaagfiguur.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Huisheks denk je nou echt dat de geweteloze media dit zullen tonen ???? Die staan allemaal onder controle anders zijn ze hun baantjes kwijt en ja…..in deze tijd is het moeilijk iets anders te vinden toch ? Als ik dit aan mijn collegas vertel zeggen ze …..je bent gek maar ik zeg het toch misschien dat ze dan gaan nadenken ? Hoop doet leven ! Ooit komt de waarheid eruit maar dat kan nog heel lang duren ! Helaas !

Roy
Roy
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

En waarom zouden ze dit tonen, aangezien er al twee dingen bijstaan welke sowieso niet waar zijn.
Het feit dat het YouTube filmpje een dag eerder gepost zou zijn is onjuiste informatie en de zogenaamde andere vluchten van de MH17 is ook foutieve informatie.
Dus jullie vertrouwen de MSM voor geen meter, maar willen wel dat ze nog meer onbetrouwbare informatie gaan verspreiden. Is dat niet een beetje raar.

En MSMSLetkiller, beter kijken, de link bevat wel de info. Je moet alleen weten waar je moet kijken, maar veel mensen doen daar de moeite niet voor.

De rest van de info is voor mij op dit moment ff nieuw. Het worden steeds meer verschillende complotten, houden jullie het zelf nog wel een beetje bij? In het kader van, laten we maar heel veel verschillende dingen roepen, dan zal er vast wel iets kloppen.

MSMSLetkiller
MSMSLetkiller
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Ik heb nu via een andere computer gezien dat er inderdaad een suggestie wordt gegeven.

Echter een site die vereist dat je je computerbeveiliging zó laag zet is abnormaal.
Ik ken slechts enkele andere sites die dat eisen.
Ik noem ze Red Flags.

Roy
Roy
Reactie op  MSMSLetkiller
6 jaren geleden

Oh oh oh, ik heb het al eerder gezegd, al worden ze met hun neus op de feiten gedrukt alsnog zal er ontkend worden.. Dan wordt er wel weer wat anders omheen verzonnen.

http://www.scamadviser.com/check-website/www.flightradar24.com

https://safeweb.norton.com/report/show?url=http%3A%2F%2Fwww.flightradar24.com%2F60%2C15%2F6

MSMSLetkiller
MSMSLetkiller
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Muhaha!
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120915012124AAKHIUx

in een 3 sec search..
Ik heb nog nooit van die lui gehoord.

En Norton?
Amateur.

Roy
Roy
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Haha, ja geef er maar weer een draai aan. Het is moeilijk om toe te geven dat wij niet degene zijn die slapen, ik weet het..

Flightradar24 is een legitieme site. Toon eerst maar eens aan dat dit niet zo is. Kijken of het je lukt via 3 seconden.

er klopt iets niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
er klopt iets niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
6 jaren geleden

Wat ik mij altijd af vraag, waarom moeten mensen altijd zo vlak na een afschuwelijk ramp met allerlei complot theorieën komen, terwijl dit voor mensen (denk vooral aan de nabestaande) als zeer schokkend en dan wel schofferend over kan komen (dat denk ik tenminste)

we weten nog niet eens de officiële lezing en de meest vreemde verhalen doen al de ronde, tot werkelijk zeer onrespectvolle theorieën.

Zeer zeker zijn er vreemde zaken, of hele aparte samenlopen van omstandigheden, en zeker irriteerd het mij ook dat de amerika zich er gelijk weer mee bemoeit en gelijk beschuldigingen uit, terwijl zij geen slachtoffers hebben en er direct niet echt iets mee te maken hebben( met het verongelukken van het vliegtuig bedoel ik dan he behalve dat Boeing Amerikaans is)

De landen die direct getroffen zijn, vooral Mal,Ned, Aus, reageren op een veel betere manier en hebben nog niet direct een schuldige aangewezen, maar wel vermoedens, alleen dat usa moet gelijk weer olie op het vuur gooien, hoop dat dit land een keer door krijgt dat zij niets meer en niets minder zijn dan elk land op deze wereld, met dezelfde recht en plichten

eNdEmiOn
eNdEmiOn

Wat wil je nou precies zeggen? Dus ipv logisch en objectief naar de gebeurtenis te kijken moeten we allemaal empathisch gaan zitten huilen en maar alles dat ons door de mainstream media wordt voorgeschoteld oplepelen als de waarheid? Omdat theorieën over false flag operaties ed blijkbaar beledigend zijn voor de nabestaanden?

er kloppen dingen niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
er kloppen dingen niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Dus objectief kijken, is allerlei zeer schokkende theorieën loslaten, terwijl de officiële lezing nog niets een bekend is????

Als jij denkt dat het goed is, om allerlei complot theorieën lost te laten, moet je dat vooral zelf weten, maar of dat respectvol is en acceptabel, is een zeer grote vraag (voor mij althans)

Respect is een tover woord, maar dat ontbreekt bij complot denkers nog wel eens

Zoidberg
Zoidberg

Tja, als in de officiele lezing allerlei ommisies en anomalieen zitten, gaan mensen vanzelf over allerlei alternatieve scenario,s speculeren over wat er dan precies gebeurt kan zijn, logisch.
Dat roept de situatie dan in feite over zichzelf af.
Uiteindelijk getuigt de klaarheldere waarheid het meest van het respect waar de nabestaanden mee gediend zijn….

Roy
Roy
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

De alternatieve media zit vol met omissies (1 m dubbel s) en anomalieen. Het verschil is dat de alternatieve media er de meest bizarre dingen bij verzinnen. Met de nadruk op verzinnen. Hoe zou het voor een nabestaande zijn om te lezen dat er geroepen wordt dat de mensen niet echt overleden zijn, het waren maar poppen, de mensen waren al dagen dood, etc etc..

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

Het gaat er niet om dat de alternatieve media vol omissies zit.
[ 1 m dubbel s, als je niks beter weet te verzinnen ga je maar taalkundig lopen te pietlutten blijkbaar 🙂 ].
Je begrijpt [alweer] de strekking vh verhaal niet.
Nogmaals, als de officiele lezing vol gaten en anomalieen zit dan komen dit soort verhalen en verzinsels opzetten, hoe bizar en schokkend dan ook af en toe. doe je weinig tegen.
Het enige wat je daar aan kan doen is zorgen dat een officieel onderzoek zo snel mogelijk afgerond word en de duidelijke resultaten daarvan zo goed mogelijk gepresenteerd worden zodanig dat ze voor iedereen goed te controleren zijn.
Tot die tijd hou je dit soort dingen en zaniken daarover is net zoiets als zaniken dat je leefgebied onderloopt wanneer de conditie van je dijken niet topnotch is. zinloos.
Net zoals deze reactie
En bespaar me alsjeblieft je gehuil over de nabestaanden,waarbij je alleen maar heel zelfingenomen op de stoel van die zelfde nabestaanden gaat zitten en zonder dat je dat kan weten ONS gaat vertellen wat zij denken en voelen over dit soort ontwikkelingen niet uit empathie maar om je puntjes te scoren in een discussie. Nogal oneigenlijk niet?

Roy
Roy
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

“Het enige wat je daar aan kan doen is zorgen dat een officieel onderzoek zo snel mogelijk afgerond word en de duidelijke resultaten daarvan zo goed mogelijk gepresenteerd worden zodanig dat ze voor iedereen goed te controleren zijn”

Dit is het enige goede punt wat je maakt en waarschijnlijk ook het enige waar we het over eens zullen zijn.

Het vervelende is alleen dat de meeste van jullie het officiële onderzoek toch weer niet zullen geloven, dus dan begint het weer van het begin af aan.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

“Het vervelende is alleen dat de meeste van jullie het officiële onderzoek toch weer niet zullen geloven, dus dan begint het weer van het begin af aan.”

Tja,van te voren alvast een ruim voorschot nemen hoe de meesten hier de uiteindelijke resultaten van dat afgeronde off. onderzoek zullen aanvaarden en/of accepteren.
Riskant hoor.
Als ik vragen mag mijn beste Roy, heb jij misschien onlangs een Glazen Bol aangeschaft?
Zo ja, dan ben jij waarschijnlijk helemaal op je plek tussen ons op deze website….. 😉

Roy
Roy
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

Ik voel me als een vis in het water 🙂

Maar misschien heb ik ongelijk, ik hoop het.

Peter II
Peter II

Ik ben het helemaal met je eens. Men zou inderdaad wat meer respect moeten kunnen tonen aan de nabestaanden en degene die dit lezen. Maar… toch vind ik het wel goed dat er over gedebateerd word.
Het is natuurlijk ook niet niks, wat er gebeurd is. Honderden mensen zijn onschuldig naar beneden geschoten. Wat ik ervan vindt, laat ik uit respect voor jou zoveel mogelijk maar achter me. Wel vind ik, en dat moet gewoon gezegd worden, dat de minister van binnenlandse zaken zich er wel heel gemakkelijk uitwurmt, door te zeggen dat de vluchtplannen niet de taak van de regering is. Zo kun je iedere verantwoordelijkheid wel voor je uitschuiven en men zou ook daar eens wat meer de vinger naar moeten wijzen. Want wat voor gekken, laten een vliegtuig boven zo’ n gevoelig gebied vliegen?

Roy
Roy
Reactie op  Peter II
6 jaren geleden

Ik begrijp je punt en ik ben het er ook mee eens dat ze daar nooit hadden moeten vliegen. Wat wel vergeten wordt in dit geheel is dat meerdere maatschappijen over dat gebied vlogen, dezelfde dag nog zelfs. Iedereen heeft het maar over de MH17, alsof dat het enige vliegtuig was welke daar vloog.
Wat hoogte betreft vlogen ze boven het verboden luchtruim, dus het werd veilig “geacht”.

Ik snap wel dat hij zegt dat vluchtplannen niet de taak van de regering is, dat gezegd hebbende, vind ik wel dat het hun taak is om het vliegverkeer iig te waarschuwen voor bepaalde gebieden.

Maar laten we eerlijk wezen. Zullen de maatschappijen zelf de risico’s niet weten?
Natuurlijk wel, maar helaas zijn er dan nog altijd maatschappijen die toch voor de goedkoopste optie gaan (totdat het mis gaat althans).

En om misverstanden te verkomen, ik vertel nergens dat ik vind dat alles goed wordt afgehandeld en ook niet dat ik de MSM als zoete koek slik. Alleen veel van wat hier voorbij komt over de MH17 is voornamelijk van het niveau Roald Dahl. Iedereen die de moeite zou nemen om de claims daadwerkelijk na te checken zou tot de conclusie komen dat deze gebaseerd zijn op onwetendheid.

Ludivine
Ludivine
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Dat die lichamen al dagen dood waren is niet bedacht door ‘complotdenkers’ hoor. Een Nederlandse arts die op de plek aanwezig was heeft dit verklaard.

Roy
Roy
Reactie op  Ludivine
6 jaren geleden

Waar is je bron hier voor. Ik weet dat rebellenleider Igor Girkin dit geroepen heeft, maar dat is dan weer niet de meest betrouwbare bron. Dat een nederlandse arts die ter plekke was dit heeft verklaard lijkt me heel sterk namenlijk. Maar ja, als jij een betrouwbare bron hiervoor hebt, heel graag.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Peter II
6 jaren geleden

Peter II zei:

“Ik ben het helemaal met je eens. Men zou inderdaad wat meer respect moeten kunnen tonen aan de nabestaanden , degene die dit lezen.”

Ja,want de nabestaanden gaan nu constant nauwlettend in de gaten houden, wat er in de alt. media en op websites zoals deze constant wordt gekakeld over vlucht MH17.
Hou toch op joh, die mensen hebben op dit moment wel wat anders aan hun hoofd….

Roy
Roy
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

Ik ben in ieder geval blij dat jij niet ontkent dat er nabestaanden zijn. Volgens andere (ik noem bijv. een Martin Vrijland) zouden dit namelijk allemaal acteurs zijn, maar volgens mij is hij daar ondertussen ook op terug gekomen. Was misschien toch iets te ver gezocht.

Anton
Anton
6 jaren geleden

Allereerst mijn respect voor 9 for news dat ze niet al te veel zijn meegegaan in de complothysterie inzake deze ramp. Maar ja, zij zijn dan ook geen complotsite doch een bron voor alternatief nieuws.
Niet zoals een website die de naam draagt van hoe 9 for news voorheen heette. Maar zelfs deze niet bij naam genoemde website is echter nog mild in vergelijking met een aantal, wederom, niet bij naam genoemde Nederlandse bloggers/websitebeheerders. Nou ja, een tipje van de sluier: Ene Hr. Martin V.

Ik ga niet in op alle onzin die de laatste tijd het internet heeft gebombardeerd. Het meeste is op diverse andere fora al uit den treure behandeld.
Ik hoop alleen dat de toedracht snel bekend wordt zodat alle verzinsels eindelijk de open haard in kunnen.

S0M30N3
S0M30N3
6 jaren geleden
x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x