CoronaMens en Dier

Gezondheidsraad vindt aanbieden van booster aan jongeren onnodig, maar Kuipers doet het toch

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Ook jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen een booster halen als zij dat willen. Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) heeft de booster voor jongeren goedgekeurd. Ik heb aan het RIVM gevraagd om dit voor te bereiden, kondigde zorgminister Ernst Kuipers vrijdag aan op social media.

Eerder deze maand stelde de Gezondheidsraad nog in een advies aan het ministerie van Volksgezondheid dat ‘er geen medisch-wetenschappelijke redenen zijn om een boosterprik beschikbaar te stellen voor alle jongeren van 12 tot en met 17 jaar’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zeer beperkte gezondheidswinst

Volgens de Gezondheidsraad levert boostervaccinatie bij jongeren ‘slechts zeer beperkte gezondheidswinst op’. Tot dusverre waren de raadsadviezen steeds leidend in het prikbeleid. Daar komt dus verandering in.

“Minister Kuipers doet het toch…” schrijft Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) verbaasd.

Dit is toch absurd

Een motie van haar over een onderzoek naar de effectiviteit van alle ingezette coronamaatregelen werd weggestemd door de coalitiepartijen.

Horecabaas Khalid Oubaha reageert: “Dit is toch absurd, je wilt toch weten of het allemaal nut heeft gehad. November, december, januari komen eraan. Of worden we met één pennenstreek weer dichtgegooid?”

5 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik heb dat advies van de Gezondheidsraad gelezen en er stond al een flagrante “vergissing” in wat betreft de bijwerking van de experimentele gentechinjectie.

Er stond namelijk in, dat er een “zeldzame” kans was op myocarditis.

HOE krijgen ze dit in vredesnaam op papier, nadat er de afgelopen maanden zoveel sporters, over het algemeen juist jonge mensen, op het veld in elkaar zijn gezakt?

Heel veel informatie wordt er natuurlijk onder het tapijt geschoven. Vooral als het gaat om Jan of Piet.

Dat is vrij gemakkelijk te manipuleren. Maar het wordt wat anders, als er bekende sporters in elkaar zakken en, over het algemeen, het sportveld nooit meer zullen betreden.

Dat Ernst Kuipers het advies van de Gezondheidsraad niet volgt, is logisch.

Hij moet een agenda afwerken en in die agenda staat, dat alle mensen, jong en oud, geprikt moeten worden. En dat tot hun dood!

Fleur Agema gaat er in haar naïviteit nog altijd van uit, dat ALLE maatregelen iets te maken hebben met onze gezondheid.

NEE, Fleur, het heeft daar helemaal NIETS mee te maken.

Het gaat om totale controle van de mensheid.

De bedoeling is, dat wij straks, althans diegenen die het hele prikcircus overleven, als slaven precies doen en vooral laten wat ons van bovenaf wordt opgelegd.

Wij mogen straks alleen nog maar eten en drinken wat wordt bevolen.

Wij mogen straks alleen nog maar reizen en uitgaan, wanneer wij braaf doen wat ons wordt opgedragen.

Het enige wat wij kunnen doen om aan deze nachtmerrie maatschappij te ontkomen, is zelf initiatieven ontplooien en met z’n allen een maatschappij van vrije geesten te creëren.

Dat zal zeker niet gemakkelijk zijn om voor elkaar te krijgen, maar laten wij één ding niet vergeten: WIJ ZIJN MET MEER!

louter
louter
2 jaren geleden

Ja, we worden genaaid door reptielen die meer voor het zeggen hebben.

ALF
ALF
2 jaren geleden

Lex Luthor gaat door met zijn kwade plannen

buddy
buddy
2 jaren geleden

volgens mij hebben ze teveel van die doodelijke vaccins en probeeren ze het nu uit op de jeugd hoop dat de jeugd nadenkt en het niet neemt die kuipers is nog erger dan de jong zou hij zelf zijn kinderen ook aan spooren om te boosteren denk het niet maar het is rot als kind dat je zoon vader hebt die de mensen zo kapot maakt je ziet ook aan hem dat hij niet lekker in zijn vel zit

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x