Archeologie

‘Stonehenge gebouwd door bewoners Atlantis’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Engelse schrijver zegt de geheimen van een legendarische verzonken stad te hebben ontrafeld.

De zelfbenoemde codekraker Robert Langdon zegt dat Stonehenge is gebouwd door de bewoners van Atlantis, een continent dat duizenden jaren geleden zou zijn verzwolgen door de zee.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De 55-jarige Langdon baarde opzien met zijn boek The Stonehenge Enigma, waarin hij stelt dat de bouwers van het monument een 6000 jaar oude kaart hebben achtergelaten van een wereld die werd getroffen door overstromingen.

De gepensioneerde telecomanalist zei dat het ‘moeilijk zal zijn om zijn controversiële theorie te ontkrachten’. “Ik heb 40 bewijsstukken waaruit blijkt dat de Atlantiërs Stonehenge hebben gebouwd als monument voor hun doden,” zei hij. “Ik heb hier met academici de nodige discussies over gevoerd omdat ik weiger vastgeroeste geloofsovertuigingen te accepteren die nooit zijn bewezen. Ik hoop alleen maar dat ze er opnieuw naar willen kijken.”

Volgens Langdon wijzen twee speciale stenen van Stonehenge in de richting van Atlantis. Hij plaatst het verzonken continent in de Noordzee, in een gebied dat door archeologen Doggerland wordt genoemd. Langdon meent dat Doggerland ooit een eiland was dat werd bewoond door een oude beschaving.

Meer informatie: robertjohnlangdon.blogspot.nl

Bron: Theargus.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
little rascal
little rascal
10 jaren geleden

Moet dat niet zijn de overlevenden van Atalantis?

J. Selten
J. Selten
10 jaren geleden

Zoals ik begrepen heb, waren ze gebouwd door druïden, die de kracht van de geest gebruikte om de stenen te dematerialiseren en op locatie weer te laten terug keren naar eigen vorm.
Kunnen uiteraard dezelfde mensen zijn geweest.

Sven
Sven
10 jaren geleden

Ook weer een hoed.

lauke
lauke
10 jaren geleden

Vroeger in de ijstijd kon je tussen engeland en nederland “wandelen” het gebied was vroeger ook bewoond, er liggen nu nog complete oude bossen in de noordzee, het probleem is nu dat de noordzee 1 van de stromingsrijke zeeen is van de wereld en lastig te onderzoeken is, maar met de technologie van nu zou het toch minder lastig moeten zijn

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x