CoronaBuitenland

‘Historisch vonnis’: Italiaanse rechtbank geeft opdracht mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer te analyseren

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Een Italiaanse rechtbank heeft opdracht gegeven om de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna te laten analyseren. Dat gebeurde na een klacht van een man die zich moet laten vaccineren om te kunnen werken.

De rechtbank in Pesaro wil dat de inhoud van de vaccins wordt onderzocht. Volgens de advocaat van de man, Nicoletta Morante, zal deze analyse in september worden uitgevoerd.

Ineffectief

De 50-jarige man, die recentelijk is hersteld van corona, werd geschorst nadat hij weigerde om zich te laten vaccineren. De man wil nu weten ‘welke eiwitten in de vaccins zitten en of ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid’.

Morante voerde de getuigenverklaring aan van een onafhankelijk viroloog, Raffaele Ansovini, die van mening is dat de immuunrespons van de mRNA-vaccins ‘ineffectief is’. De advocaat bedankte de viroloog voor zijn hulp bij de totstandkoming van dit ‘historische vonnis’.

Tandarts

Ook een Italiaanse tandarts, Paolo Lisi geheten, werd geschorst nadat hij had geweigerd om zich te laten vaccineren tegen corona. Hij is naar de rechter gestapt en eist ook dat de vaccins worden geanalyseerd. De tandarts wil daarnaast dat het bloed van gevaccineerde patiënten wordt vergeleken met het bloed van niet-gevaccineerde patiënten.

4.8 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
7 maanden geleden

Heel goed! De beerput wordt opengetrokken!

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

“De tandarts wil daarnaast dat het bloed van gevaccineerde patiënten wordt vergeleken met het bloed van niet-gevaccineerde patiënten.”

Is het de bedoeling dat ik mij meld als niet-pseudogevaccineerde want daar zijn er niet zo heel veel van.

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

En mogen de resultaten bekendgemaakt worden, want Schwab kan alles censureren!

ineke
ineke
7 maanden geleden

Geweldig

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x