Mens en Dier

Baudet reageert op FVD-bashen in Groene Amsterdammer: ‘Ze gaan er totaal niet inhoudelijk op in, gewoon nul’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Woensdag speelde zich bij De Groene Amsterdammer weer een rondje FVD-bashen af. Voorman Thierry Baudet reageerde middels een videoboodschap.

“Het is een aaneenschakeling van beschuldigingen richting Forum voor Democratie, richting mij, richting ons team in de Tweede Kamer,” aldus Baudet. “De wijze waarop de journalisten te werk gaan, is typerend voor wat er steeds misgaat in de Nederlandse journalistiek.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze poneren dingen die wij beweren. Bijvoorbeeld: er is achter de schermen een globalistische elite die een Great Reset van de samenleving wil. En dan zeggen ze: vergelijkbare complottheorieën zijn te vinden op een aantal andere sites.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat doen ze dus niet

Ook Alex Jones, de presentator van InfoWars, werd erbij gehaald. “Impliciet zetten ze wat wij betogen weg als heel far-fetched en wel heel merkwaardig als je dat vindt,” zegt Baudet.

“Maar ze gaan er totaal niet inhoudelijk op in. Gewoon nul. Wat zou interessante journalistiek zijn? Als je zegt: zij beweren dit, klopt dat? En dan een paar vragen aan ons stellen: waarom beweren jullie dit eigenlijk? Is dat inderdaad zo? Maar dat doen ze dus niet,” aldus Baudet.

Systeemjournalistiek

Gideon van Meijeren had daarnaast gezegd dat boeren onteigend dreigen te worden, dat het stikstofverhaal nergens op slaat en dat er een andere agenda achter schuilgaat, namelijk immigratie faciliteren. “Ze vragen zich niet af: klopt dat? Ze zeggen alleen maar: dit vinden zij en verder geven we ze geen podium meer.”

Typerend is dat voor systeemjournalistiek, die het verhaal van de overheid wil verdedigen en kritiek of oppositie alleen maar wegzet zonder onderbouwing, benadrukt Baudet.

Werken we echt op dit niveau?

Ook Kamerlid Freek Jansen moest het ontgelden. “Eén van de oudste online sporen leidt naar zijn tijd als ‘LanteanKnight’ op het computerspel Minecraft. Hij bouwde er als twintigjarige een stad opgetrokken uit classicistische gebouwen waaraan lange rode banieren wapperen,” schrijft De Groene.

Brent Hadderingh, fractievoorzitter van FVD in Almere, reageert: “Begrijp ik nu goed dat Freek Jansen is ‘betrapt’ op sympathieën voor het Derde Rijk omdat hij 10 jaar geleden een locatie uit de Hunger Games-films nabouwde in Minecraft? Werken we echt op dit niveau?”

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
No. 4
No. 4
1 jaar geleden

Alles halen ze uit de kast om Forum negatief neer te zetten. Dat lukt ze alleen bij de niet nadenkers. Helaas zijn dat er behoorlijk veel. FvD is een wakkere partij en zij zien wat er gebeurt. De tijd zal dat uitwijzen.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Ze doen maar, te laat, de burgers worden in rap tempo wakker, elk normaal denkend mens heeft zo langzaamaan in de gaten dat ze al jarenlang doelbewust uitgeknepen worden , en nu als klap op de vuurpijl , dat het leven zo langzamerhand onbetaalbaar word door , een nutteloze oorlog in oekraine om een Navo formaliteit, geleid door die oorlogszuchtige Amerikanen, die ons leven hier in de EU bepalen!!!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Er is meer. Ik heb de petitie van FVD geprobeerd te tekenen. Echter bij het bevestigen van de ondertekening ging het mis. Page not found, zei google.
Een kleine rondvraag leerde dat flink wat mensen hier last van hebben. Website overbelast?
Misschien, maar ik vermoed toch dat er iets anders gaande is.

Foolish
Foolish
1 jaar geleden

Wij denkende mensen weten allang dat de media is opgekocht of omgekocht door investeringsmaatschappijen als Black Rock en Vanguard. Zij zijn het die de touwtjes in handen hebben en de media volgt als gewillige SLAVEN om hun EIGEN volk kapot te liegen. Ze zijn bang voor hun eigen hachje. Het zijn dus landverraders en niks anders.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x