Homepagina » Buitenland » De bizarre meltdown van Verhofstadt die iedere Nederlander moet zien: ‘Ik eis 1 biljoen’
verhofstadt
Foto: Convergència Democràtica de Catalunya CC BY 2.0

De bizarre meltdown van Verhofstadt die iedere Nederlander moet zien: ‘Ik eis 1 biljoen’

Tijdens het debat over de coronacrisis afgelopen week in het Europees Parlement eiste Guy Verhofstadt maar liefst 1 biljoen euro (!) aan EU-belastingen.

De Europese federalisten willen meer geld naar Brussel. Partijen als FvD zijn daartegen.

Europarlementariër Derk Jan Eppink (FvD) zei in het Parlement dat één van de kernproblemen van de eurozone de euro zelf is.

Illusie

“We hebben in het debat over de eurobonds gezien dat de eurozone een ruziezone is geworden,” sprak hij.

“Ik leg de schuld bij de eurozone,” vervolgde hij. “Een eenheidsmunt brengt geen eenheid. Het is een illusie om met zoveel landen tegelijk een muntunie te hebben.”

Dat is nog nooit gezien in de geschiedenis, aldus Eppink.

Gevangenis

“De verschillen zijn te groot en de euro maakt ze nog groter,” zei hij. “Wat is het gevolg? Ruzies, overal. Tussen landen, in landen.”

“De heer Verhofstadt pleit met grote passie voor een Europese belasting, maar als die er komt, vliegt de hele zaak uit elkaar.”

Volgens Eppink is de kloof tussen Noord- en Zuid-Europa niet meer te overbruggen. “De eurozone begint een gevangenis te worden.”

Toren van Babel

“Wat ik zie is: schulden op schulden op schulden,” zei hij. “Ik zie voor mij de toren van Babel. U weet allemaal hoe dat is afgelopen.”

Bekijk hieronder de tirade van Verhofstadt en de reactie van Eppink:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
10 maanden geleden

De EU gaat klappen.

freddie zuiddam
freddie zuiddam
Reactie op  wolfje
10 maanden geleden

Ik hoop het met de corona crisis hebben ze totaal gefaald
Dan hoorde je ze niet alleen maar handje ophouden

Pontonier Benthien
Pontonier Benthien
Reactie op  freddie zuiddam
10 maanden geleden

Zelfverrijkte bedelaars

Willem
Willem
10 maanden geleden

Krankzinnig, andere woorden zijn er niet voor.
Wie nog twijfelt aan de economische maatregelen van de staat om gedupeerde mkb’ers te helpen, weet hoe snel ze werken bij de overheid, 28 jaar na de Faro ramp erkent de staat 20% schuld, 28 jaar later https://www.rijnmond.nl/nieuws/194562/Staat-accepteert-verantwoordelijkheid-voor-vliegramp-Faro Dus he mkb kan het gewoon schudden.

Reliable Liar
Reliable Liar
10 maanden geleden

Weer een bewijs dat we door psychopaten geregeerd worden …..

johan den haag
johan den haag
10 maanden geleden

Het probleem is niet perse de politiek, die is sinds zijn bestaan ( laten we zeggen de oude Grieken) al verrot.
Het is vooral de MSN die in verkeerde handen is en tegenwoordig ook justitie die corrupt is.
De jinekjes, de Paultjes, het NOS/RTL en de kranten, ze zijn zichtbaar verrot. Al zijn de oplagen van de kranten laag. Via de tv indoctrineren zij de mensen massaal.
Hoog opgeleid NL of noem een ander westers land, is een persoon die alleen in termen van salaris/hypotheek/auto/vakantie denkt.
Net als de overige 80% in NL maar die verdienen minder. Je zou eigen hoogopgeleid NL verantwoordelijk mogen houden. Al zijn die weer opgevoed door dezelfde type ouders en zijn ze opgeleid door een verrot onderwijssysteem die in gericht is door een verrot overheid.

Doorbreek de cyclus maar eens

freddie zuiddam
freddie zuiddam
Reactie op  johan den haag
10 maanden geleden

Zo dat heeft u mooi verwoord gr.

rop
rop
10 maanden geleden

Geld moest de Eenheid worden van europa, dat een toch lachertje dat ze dat dachten
Eenheid proberen te vinden in geld waarin mensen dichter tot elkaar zullen komen is zeker een illusie,en wel een hele Grote, het brengt mensen niet echt tot elkander ,ja alleen als men aan elkaar kan verdienen waarin altijd een soort oplichting inzit, en waarin mensen tot torenhoge schulden daarin mee worden opgebouwd om een schuld te verkrijgen waarin ze de slaaf blijven van het geldstelsel systeem,
Geld is een middel die op lucht is gebaseerd zodra de lucht uit het middel verdwijnt heeft het verstikkende gevolgen, en de adem ervan begint te stinken
Ja een soort toren van Babel kan dat genoemd worden, ze bouwde en bouwde zo hoog en toen stortte het in, mooie vergelijking, Schuld op Schuld op Schuld ,met Gevolg Stres op Stres op Stres, met Gevolg Ruzie op Ruzie,Daaruit voortvloeiend Ziekte op Ziekte,
Wat zijn Regeringen [Leiders]toch een stel Onnozele Imbeciele om zo te denken een Eenheid te vormen terwijl de geschiedenis al genoeg heeft laten zien dat menselijke Bouwwerken teneinde altijd zullen Instorten,Hoe dom en kortzichtig zijn de leiders wel van deze wereld
Men kan dat toch echt niet meer Serieus meer Noemen, het zijn een stel grote Onvolwassen Gedragende kinderen die hun volwassenheid tegen over het volk nooit echt serieus hebben genomen, Of misschien te serieus waarmee ze in een Blindheid gingen regeren en bouwden
Dat is al genoeg bewijs dat deze mensen echt niet meer serieus meer genomen kan Worden.
En dat blijkt ook wel op vele vele gebieden, kunnen hun werken hun bouwsels waarop ze regeren echt niet meer aan deze soorten mensen overlaten, Keer op Keer de Geschiedenis laat het al zien storten hun bouwwerken in ,en word eens hoogtijd dat het volk dit in gaat zien,dat leiders niet meer te vertrouwen zijn.
Een of elk bouwwerk die niet op naaste liefde [harmonie] is gebouwd zal altijd instorten tot dat dit word ingezien.

Louise
Louise
10 maanden geleden

Jaaa geweldig hè, ik zag m schreeuwen op you tube gister hysterisch drama voor een lege zaal……..
Die afwezigen hebben wel leukere dingen te doen..
Op you tube werdt hij afgemaakt als de man met de snor……
Wat moet die EU nog meer doen om zichzelf voor schut te zetten? Het drankorgel is met pensioen , het collectief heeft geweldig geblunderd door helemaal niks te doen met het virus, haha we hebben weer grenzen….En dan deze bipolaire gek…..Je zou deze lui weg moeten sturen, maar helaas ze hebben zichzelf gekozen, dat is het nieuwe normaal van Rutte……

mike
mike
10 maanden geleden

Er lijkt meer aan de hand te zijn met Verhofstadt dan alleen maar passie of gekkigheid. Hij lijkt compleet in paniek te zijn. Het bijzonder vreemd dat deze man zo verschrikkelijk veel geld nodig heeft voor het bestrijden van een virus dat weliswaar heel besmettelijk is, maar ondanks dat slechts weinig dodelijke slachtoffers heeft veroorzaakt.

Het lijkt haast wel alsof hij vreest dat zijn kop eraf gaat als hij dat geld niet bij elkaar krijgt en daarmee zijn meerderen zal moeten teleurstellen. Kan me daarom niet aan de indruk onttrekken dat anderen hem in de tang hebben.

Vergeet nooit dat veel wereldleiders lid zijn van occulte genootschappen (deathcults). Deze groeperingen hebben continu heeeel veel geld nodig om hun veelkoppige (monster)organisatie overeind te houden. Hoe meer ze gaan schreeuwen, hoe meer de bevolking zich erover zal verwonderen. Uiteindelijk zal het monster in kleine stukjes uit elkaar vallen.

Louise
Louise
Reactie op  mike
10 maanden geleden

Wel Mike , er is zeker iets gaande in Amerika is Trump behalve met het WHO in de klinche ook een rechtszaak/ onderzoek naar Hillary aan de gang……..Er is veel gaande achter de schermen…EU houd zich wel erg stil..
Tja af en toe gillen ze om geld, maar dat doen ze allemaal …
Waarschijnlijk hebben ze onderling mot en breekt zo het topje af, Europa was al een zinkend schip……
Vervolgens is er een virus gekomen waar internationaal Artsen op los gaan met voor hun oude geneesmiddelen, en is er onduidelijkheid wat wel en niet werkt, dus WHO en Farma buiten schot?

Rob
Rob
Reactie op  Louise
10 maanden geleden

Louise. Ik luister sindseen aantal maanden naar de podcasts van een zekere Thomas Williams in Amerika. Die vertelt tenminste wat er gaande is. En als het in Amerika slecht gaat dan kun je er vanuit gaan dat het hier niet veel beter is. VolgensThomas,die heel veel zelf uitzoekt, ligt de VS domweg plat. De staat, de grote organisaties, waaronder de Fed en andere grote macht organisaties, hebben geen rooie cent meer. Dus ligt alles gewoon plat. Het is afgeopen met de VS, einde oefening, finito. Als er niet snel wat gebeurt is het straks ook afgelopen met de bevolking daar. Is het dan gek dat ze hier in de EU zo tekeer gaan? Dat staat niet los van het globalistische gebeuren. De banken staan ook in Europa op omvallen en de economie staat nu ook stil. Misschien is het wel stil gezet omdat alles failliet is De Fed was van de Rothschilds, alsmede het hele centrale banken systeem. Dat scgijnt nu hun bezit niet meer te zijn. Het contract is verlopen en nu is het bezit van wat de ‘world holding trust’ wordt genoemd. Dat staat boven het hele banken systeem. De Rothschilds moeten onvoorstelbare schulden terug betalen maar ze hebben niets meer. Dus is dat hele financiële systeem failliet. Als het dan in de VS al afgelopen is dan zijn wij er hier waarschijnlijk ook niet ver vandaan. Daarom zal die gek van een Verhofstadt waarschijnlijk zo staan te schreeuwen: uit paniek. Al dat soort types vallen uiteindelijk onder de Cabal maar die zijn failliet. Dus ook de lagere machten zitten zwaar in de problemen. waaronder de EU. Het enige geld dat er nog is is het geld van het volk. De rest is geen echt geld meer, alleen bijgedrukt papier om in de hoop het systeem nog een tijdje overeind te kunnen houden.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

heb je een punt Rob. Ik denk al langer dat de VS zijn grip kwijtraakt op zijnde
een wereldmacht te blijven. Maar het financiële koepelwerk is wereldwijd, en
dat rijkt ook overal. Vooral UK, NL, BRD en IT.
De belanghebbende verkeren in nood, we zijn al jaren aan het plafond, en
iets gaat gebeuren, dat staat vast.
Een zeepbel klapt op gegeven moment. Ik zei 25 jaren geleden, toen ik nog
een twintiger was, wij maken nog een oorlog mee. Ik vrees dat dit gaat komen
mocht de boel escaleren met de coronahype. Als die niet slaagt, kan het anders ook ww3 worden.
Het is mijn denkbeeld, mag voor anderen best onzin zijn. Make up your
own mind.

Elise
Elise
10 maanden geleden

De wereldwijde lock down(“virusblokker”) heeft sowieso met het financieel systeem te maken.

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Deze man en ook Timmermans leven volledig buiten de werkelijkheid.

Willem
Willem
Reactie op  Petrus
10 maanden geleden

Zijn perverts dat weet ik wel zeker, als je ziet hoe die engnel van Timmermans naar dat meisje Thunberg kijkt brrr hij droomt van hele smerige dingen dat kan je namelijk aan die harses zien. En dat zit daar gewoon en kan gewoon over straat.

Arwijn
Arwijn
10 maanden geleden

Ze proberen hetzelfde met Europa te doen als wat er al een tijd met de VS gaande is: Een Idiot hoge schuld creëren voor de buregers die technisch onmogelijk is om terug te betalen.

x

Check Also

demmink

Van Haga over zaak-Demmink: ‘Deksel moet van de beerput’

Het zal velen niet ontgaan zijn dat ...

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x