Homepagina » Buitenland » Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit
Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

“Waarom blijven de media nog altijd op een negatieve manier berichten over Hitler?” vroeg het Iraakse parlementslid en oud-gouverneur van Basra Khalaf Abdelsamad Khalaf zich onlangs af op de Iraakse televisie.

Hij zei dat de misdaden van Hitler niet veel erger waren dan die van Saddam Hoessein, schrijft website Memri.

Vrijmetselaars

Khalaf zei dat Hitler niet zoals Saddam massagraven heeft achtergelaten en dat hij alleen een probleem had met de Joden.

“Dit is waarom de vrijmetselaars de massamedia hebben gecreëerd, die eensgezind zeggen dat Hitler een crimineel is,” zei het parlementslid.

Banden

Praten over de nazi’s is verboden en je kunt geen naziboeken publiceren, aldus Khalaf. Hij voegde toe dat ouders die hun zoon Hitler hadden genoemd, onlangs werden veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Hij claimde dat de mainstream media niet schrijven over de misdaden van de Ba’ath-partij en Saddam Hoessein omdat Saddam banden had met de vrijmetselaars.

[Memri]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ja, altijd parallellen trekken, maar niet altijd relevant. AH, ofwel meneer Hitler, heeft zich afgezonderd dankzij het socialisme. Die mensen kregen later de kogel. Saddam had banden met de vrijmetselarij. Ok, iets kleinschaliger … ik heb banden met AH … Albert Heijn dan, want ik haal daar wel is boodschappen. Weet je hoe Albert Heijn met zijn leveranciers omgaat? Dat is bijna maffia. Maar weet je …. ik moet mijn boodschappen halen. Om aan bepaalde levensbehoeften te komen, moet je wel is meedoen met de duivel. Al die andere supermarkt ketens, idem hoor. Natuurlijk moeten dat soort lui, die genoemd worden, ook gewoon eerst boodschappen doen. Want ze moeten toch vreten.

Tigron
Tigron
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Beste Jeff,

Het is altijd gemakkelijk om te zeggen ” ik moet mijn boodschappen halen. Om aan bepaalde levensbehoeften te komen, moet je wel is meedoen met de duivel”
Daarmee laat je zien dat jouw moraal te koop is.
Er zijn genoeg alternatieven om je boodschappen te kopen.
Er zijn altijd alternatieven maar dat kost dan wel meer moeite en je hebt dan geen bonuskaart die wat korting geven.
Niets of niemand dwingt jou om boodschappen te doen bij AH en soortgelijke grote jongens, het is je eigen keuze om dat te doen.
Ga niet doen alsof je met onmacht te maken hebt. Als je de juiste principes zou hebben en de wetenschap dat AH bijna maffia is, ga AH dan niet ‘helpen’ om dat is stand te houden om er boodschappen te blijven halen.

Verder; je schrijft dat de mensen van Hitler de kogel kregen.
Enkelen daarvan ja, De echte belangrijke mensen zijn verscheept naar de VS om hun werk daar verder voort te zetten, maar nu ten dienste van de VS.
Als voorbeeld noem ik Werner von Braun ( uitvinder van de Duitse V1 en V2 en later de eerste directeur van de NASA.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Hij was CIA!

Erde
Erde
1 jaar geleden

Bghdad ligt exact op de middellijn van de aarde. Wie via google earth inzoomt op de stad kan een enorm gebouw ontwaren die er van boven uit ziet als een al ziend oog. Laat deze plaats nu net de plaats zijn waar de Mesopotamische geheime genootschappen en de oude mysterie-culten zijn. De voorlopers van het gnosticisme en de vrijmetselarij.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ik C&A….!

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselarij? Dat doet vermoeden dat de man na kon denken en beschikte over een hogere intelect en dat is denk te ver gezocht.. Hij had wel contact met VS ambassadeurs en diplomaten die hem vertelden dat hij groen licht had om koeweit aan te vallen. Echter werd koeweit daarna ‘bevrijd’ door de VS, echter pas nadat de puissant rijke oliesjeiks akkoord gingen met de deal al hun biljoenen aan oliedollars in de VS te investeren.

……”1990 tot en met februari 1991, waarbij Irak aanvankelijk zijn buurland Koeweit binnentrok en bezette. Later werden de Iraakse troepen door een internationale coalitie, geleid door de Verenigde Staten én met een mandaat van de Verenigde Naties, door middel van een korte oorlog weer uit Koeweit verdreven”….

Adolf Hitler en Saddam Hoessein hadden één ding gemeen ze waren (misschien zonder het te weten) puppets van de zionisten. Europa en Irak zijn ‘bevrijd’ en tot op heden bezet en onder controle door de Verenigde Staten, Israel en Saoedi-Arabië.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

. correctie:….-echter.&..bezet door en onder controle van…

Dat de media nog steeds Adolf Hitler negatief omder aandacht brengen lijkt me logisch dat de gecontroleerde media niet opeens haarfijn uitleggen door wie Adolf Hitler is gefinancierd en van wie hij z’n grondstoffen en materialen
kon betrekken om een WOII te starten. Ook zullen ze geen tekst en uitleg geven over de wederopbouw van Europa en hoe een door de zionisten geleide Amerika zo rijk is geworden en zelfs macht kreeg over Europa met een door hen bedachte WOII.

Erde
Erde
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Het waren toch de adel en de industriëlen die Hitler het meest wantrouwde maar waar hij toch noodzakelijkerwijs van afhankelijk was.

x

Check Also

slowakije

Betogers in heel Slowakije de straat op: ‘Overheid is het virus’

In verschillende steden in Slowakije zijn mensen ...

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x