Buitenland

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Waarom blijven de media nog altijd op een negatieve manier berichten over Hitler?” vroeg het Iraakse parlementslid en oud-gouverneur van Basra Khalaf Abdelsamad Khalaf zich onlangs af op de Iraakse televisie.

Hij zei dat de misdaden van Hitler niet veel erger waren dan die van Saddam Hoessein, schrijft website Memri.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vrijmetselaars

Khalaf zei dat Hitler niet zoals Saddam massagraven heeft achtergelaten en dat hij alleen een probleem had met de Joden.

“Dit is waarom de vrijmetselaars de massamedia hebben gecreëerd, die eensgezind zeggen dat Hitler een crimineel is,” zei het parlementslid.

Banden

Praten over de nazi’s is verboden en je kunt geen naziboeken publiceren, aldus Khalaf. Hij voegde toe dat ouders die hun zoon Hitler hadden genoemd, onlangs werden veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Hij claimde dat de mainstream media niet schrijven over de misdaden van de Ba’ath-partij en Saddam Hoessein omdat Saddam banden had met de vrijmetselaars.

[Memri]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Ja, altijd parallellen trekken, maar niet altijd relevant. AH, ofwel meneer Hitler, heeft zich afgezonderd dankzij het socialisme. Die mensen kregen later de kogel. Saddam had banden met de vrijmetselarij. Ok, iets kleinschaliger … ik heb banden met AH … Albert Heijn dan, want ik haal daar wel is boodschappen. Weet je hoe Albert Heijn met zijn leveranciers omgaat? Dat is bijna maffia. Maar weet je …. ik moet mijn boodschappen halen. Om aan bepaalde levensbehoeften te komen, moet je wel is meedoen met de duivel. Al die andere supermarkt ketens, idem hoor. Natuurlijk moeten dat soort lui, die genoemd worden, ook gewoon eerst boodschappen doen. Want ze moeten toch vreten.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Hij was CIA!

Erde
Erde
4 jaren geleden

Bghdad ligt exact op de middellijn van de aarde. Wie via google earth inzoomt op de stad kan een enorm gebouw ontwaren die er van boven uit ziet als een al ziend oog. Laat deze plaats nu net de plaats zijn waar de Mesopotamische geheime genootschappen en de oude mysterie-culten zijn. De voorlopers van het gnosticisme en de vrijmetselarij.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Ik C&A….!

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x