Het Complot

Hoe de Illuminati informatiestromen beheerst (video)

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse tv-presentatrice Tila Tequila heeft in een video onthuld hoe de Illuminati te werk gaat om te voorkomen dat mensen massaal ontwaken.

Het begint met een leger CIA-agenten die worden betaald om zogeheten haatsites op te richten en te onderhouden, aldus Tila.

Van daaruit worden de drones en spambots aangestuurd waarmee overal op het internet wordt gereageerd onder artikelen of op online fora. Ze legt verder uit dat YouTube en Facebook veel informatie tegenhouden. Ook werd haar persoonlijke Twitter-account zonder aankondiging verwijderd.

Universele wetten

“We hebben als mens bepaalde rechten,” zei Tila. “Er zijn universele wetten en die mogen zij niet overtreden.” Met ‘zij’ verwijst Tila naar alle mensen die werkzaam zijn voor de Illuminati. Omdat er zo veel informatie wordt geblokkeerd door de grote kanalen en omdat via diezelfde kanalen zo veel desinformatie wordt verspreid, lijkt het alsof de ontwaakte mensen slechts met weinigen zijn.

In werkelijkheid is het andersom, betoogde Tila. Volgens haar zijn de wakkere mensen juist met meer dan ‘zij’, alleen lijkt dat niet zo omdat de media een ander beeld schetsen. Door de vele propaganda raken de mensen in verwarring. “De elite is bang en wil niet dat we opstaan,” legde Tila uit, toevoegende dat mensen daarom worden gehersenspoeld.

Alex Jones

Ze noemde ook een aantal situaties waaruit blijkt dat ze van (internet)televisie wordt geweerd. Zo werd Tila uitgenodigd door tv-presentator Larry King. Daarop kreeg King een dreigbrief, aldus Tila.

Ook werd haar gevraagd om te verschijnen in de show van radiopresentator Alex Jones. In de uitzending werd er vervolgens met geen woord over haar gerept. Aan het einde van de show werd ze opgebeld door één van de programmamakers, die volgens Tila erg nerveus overkwam.

Ze maakte hieruit op dat Alex Jones ook voor de oude garde werkt. “Je hebt veel van je geloofwaardigheid verloren Alex,” sprak ze richting hem. Tila vraagt zich af waarom hij wordt beschermd door de CIA en mag blijven uitzenden, terwijl zij over hetzelfde onderwerp praat, maar overal wordt geweerd. “Ik wijs mensen op hun innerlijke kracht, terwijl Alex Jones alleen maar angst zaait,” besloot ze.

Bron: YouTube/MissTilaTequila

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
9 jaren geleden

[quote]“Ik wijs mensen op hun innerlijke kracht, terwijl Alex Jones alleen maar angst zaait,” besloot ze.[/quote]Dat is precies het gevoel wat ik van Alex Jones krijg en waarom ik zijn werk niet “prettig” vind.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Eigenlijk, wat ze verteld?? DAT WISTEN WE AL.Grote vraag hoe gaat zij er zelf mee om??IK HOOR KLOKKEN LUIDEN.Hoe meer er wakker worden hoe beter!!!

magdalena
magdalena
9 jaren geleden

Dat wat zij beschrijft is ook meerdere malen gebeurd met Jane Burgermeister,hij maakt een afspraak met haar en net op het laatste moment word er af gebelt met een of andere smoes.Alex Jones is iemand met twee gezichten erg jammer.

Dreamfall
Dreamfall
9 jaren geleden

Ik volg de site infowars van alex jones al een hele tijd.

Helaas is deze site zo veranderd kwa inhoud dat ik er steeds minder op kijk.

Vooral na de olympische spelen is het erg veranderd.

Misschien heeft het te maken omdat de amerikaanse verkiezingen eraan komen, en infowars ongelofelijk goed bekeken word. (meer dan cnn) Dus een logische stap is dan de hoeveelheid mensen op de site zien te houden door veel nieuws te plaatsen. teveel, want ik merk dat ze minder tijd besteden aan echt diep onderzoek.
gevolg is idd veel geschreeuw inplaats van goede uitgewerkte artikelen wat de kracht was van infowars.

Het is nog steeds een goede site, maar blijf zelf goed nadenken wat er nou precies staat en waarom.
(moet je met alle sites doen)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x