Bewustzijn

Hoe een zonsverduistering ons leven kan veranderen (video)

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste opofferingen die je hebt moeten doen zijn voor je geboorte gekozen om je te laten ontwaken of om te assisteren bij de planetaire ascentie.

Terwijl je terugkeert naar tijdloos denken worden de ontberingen in je leven uit je geheugen gewist. Alleen datgene wat je van deze ontberingen hebt geleerd is van belang voor je ascentieproces.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Door deel te nemen aan de ascentie van de aarde ontdek je dat alle ervaringen die zijn gebaseerd op angst beginnen te verdwijnen uit je geheugen. Het zijn net naar smakende medicijnen die je moest innemen. Je vond het medicijn niet lekker, maar je bent blij dat je er beter van bent geworden. Op dezelfde manier zijn de ontberingen in het verleden door jou gekozen om zeker te stellen dat onopgeloste problemen die je bewustzijn vele levens achter elkaar omlaag hebben gehaald zouden worden losgelaten.

Geboortecontract

Wanneer je gevangen wordt gehouden door het verleden zit je gevangen in tijd. En wanneer je gevangen wordt gehouden door tijd zit je gevangen in de fysieke realiteit. Daarom heb je onaangename ervaringen opgenomen in je geboortecontract om jezelf te dwingen de pijn en het lijden te vergeten en een nieuw en beter leven te creëren. Door tijd en alle problemen die daarmee gepaard gaan los te laten bevrijd je tegelijkertijd de aarde van haar angstige ervaringen bij het opvoeden van de mensheid.

lemur923473948274924Het was altijd de grootste uitdaging om de mensheid op te voeden. De planten en dieren zijn nooit vergeten dat ze onderdeel zijn van haar vorm. De mensen waren echter zo vastbesloten om macht over anderen te krijgen dat ze er zelfs voor kozen om de vorm te veroveren die ze nota bene in staat stelde incarnatie te ervaren. Steeds meer mensen ontdekken nu de kracht in zichzelf en hoeven niet langer macht over anderen te ervaren.

Venus

Het duister en de angst worden losgelaten. Wat je kunt doen om bij te dragen is weigeren deel te nemen aan welke vorm van angst dan ook. Dat omvat tevens alle vormen van woede en verdriet.

Met de veelbesproken zonsverduistering, de denkbeeldige terugkeer van planeet Venus naar de Pleiaden, de reis van Venus tussen de aarde en de zon en de vele energiepatronen die vanuit het universum en de zon de aarde bereiken moet nu datgene wat voorbij is worden losgelaten om datgene wat begint te kunnen omarmen.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J  Verduiin
J Verduiin
11 jaren geleden

Het verhaal hier komt van een psychotherapeut ? Gewist worden ? Dacht het niet. Bij voorbeeld ‘hoger bewustzijn’. Dat is helemaal niet leuk. Stel je hebt plezier in Sinterklaas. Door hoger bewustzijn kom je er achter dat Sinterklaas niet bestaat. Dan is dus voorgoed al je lol weg in dat feest. Ook allerlei herinneringen aan vroeger zijn weg of beschadigt. En de grootste onzin is dat je er mee eens bent wat doormaakt.
Allemaal napraterij zonder enige bodem.

Hullie
Hullie
11 jaren geleden

[quote name=”J Verduiin”]Het verhaal hier komt van een psychotherapeut ? Gewist worden ? Dacht het niet. Bij voorbeeld ‘hoger bewustzijn’. Dat is helemaal niet leuk. Stel je hebt plezier in Sinterklaas. Door hoger bewustzijn kom je er achter dat Sinterklaas niet bestaat. Dan is dus voorgoed al je lol weg in dat feest. Ook allerlei herinneringen aan vroeger zijn weg of beschadigt. En de grootste onzin is dat je er mee eens bent wat doormaakt.
Allemaal napraterij zonder enige bodem.[/quote]

Als je niet wil ascenderen, dan doe je het toch niet? Niemand die je dwingt. Dan draai je nog gezellig een extra rondje van 26.000 jaar door de tijd..heb je alle tijd om nog een paar keer Sinterklaas te vieren.

Christian
Christian
11 jaren geleden

Aan fabeltjes zoals Sinterklaas beleef je als bewust mens ook geen lol.
De grootste flauwekul en mind fuck vindt ik het haha, al die nep feesten.

Wat is fijner dan het geven van iets wat uit jou komt ?

Pe68
Pe68
11 jaren geleden

Mooie foto gekozen op de hoofd-pagina.
Mijn feestje bestond uit een slapeloze nacht, alleen maar gedachtes en nog meer gedachtes.
Sinterklaas?? Dat was al over toen ik 5 was. ))
Dit was een bijzonder gebeuren en meer reden tot feest dan bang zijn voor zwarte piet.
Zwarte piet is een ander woordt voor afvalige loonslaaf, …de zwarte piet toe gespeeld krijgen.))

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x