Homepagina » Bewustzijn » Hoe een zonsverduistering ons leven kan veranderen (video)
eclipse12343428749248794

Hoe een zonsverduistering ons leven kan veranderen (video)

De meeste opofferingen die je hebt moeten doen zijn voor je geboorte gekozen om je te laten ontwaken of om te assisteren bij de planetaire ascentie.

Terwijl je terugkeert naar tijdloos denken worden de ontberingen in je leven uit je geheugen gewist. Alleen datgene wat je van deze ontberingen hebt geleerd is van belang voor je ascentieproces.

Door deel te nemen aan de ascentie van de aarde ontdek je dat alle ervaringen die zijn gebaseerd op angst beginnen te verdwijnen uit je geheugen. Het zijn net naar smakende medicijnen die je moest innemen. Je vond het medicijn niet lekker, maar je bent blij dat je er beter van bent geworden. Op dezelfde manier zijn de ontberingen in het verleden door jou gekozen om zeker te stellen dat onopgeloste problemen die je bewustzijn vele levens achter elkaar omlaag hebben gehaald zouden worden losgelaten.

Geboortecontract

Wanneer je gevangen wordt gehouden door het verleden zit je gevangen in tijd. En wanneer je gevangen wordt gehouden door tijd zit je gevangen in de fysieke realiteit. Daarom heb je onaangename ervaringen opgenomen in je geboortecontract om jezelf te dwingen de pijn en het lijden te vergeten en een nieuw en beter leven te creëren. Door tijd en alle problemen die daarmee gepaard gaan los te laten bevrijd je tegelijkertijd de aarde van haar angstige ervaringen bij het opvoeden van de mensheid.

Het was altijd de grootste uitdaging om de mensheid op te voeden. De planten en dieren zijn nooit vergeten dat ze onderdeel zijn van haar vorm. De mensen waren echter zo vastbesloten om macht over anderen te krijgen dat ze er zelfs voor kozen om de vorm te veroveren die ze nota bene in staat stelde incarnatie te ervaren. Steeds meer mensen ontdekken nu de kracht in zichzelf en hoeven niet langer macht over anderen te ervaren.

Venus

Het duister en de angst worden losgelaten. Wat je kunt doen om bij te dragen is weigeren deel te nemen aan welke vorm van angst dan ook. Dat omvat tevens alle vormen van woede en verdriet.

Met de veelbesproken zonsverduistering, de denkbeeldige terugkeer van planeet Venus naar de Pleiaden, de reis van Venus tussen de aarde en de zon en de vele energiepatronen die vanuit het universum en de zon de aarde bereiken moet nu datgene wat voorbij is worden losgelaten om datgene wat begint te kunnen omarmen.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Het verhaal hier komt van een psychotherapeut ? Gewist worden ? Dacht het niet. Bij voorbeeld ‘hoger bewustzijn’. Dat is helemaal niet leuk. Stel je hebt plezier in Sinterklaas. Door hoger bewustzijn kom je er achter dat Sinterklaas niet bestaat. Dan is dus voorgoed al je lol weg in dat feest. Ook allerlei herinneringen aan vroeger zijn weg of beschadigt. En de grootste onzin is dat je er mee eens bent wat doormaakt.
  Allemaal napraterij zonder enige bodem.

  0 likes
 2. [quote name=”J Verduiin”]Het verhaal hier komt van een psychotherapeut ? Gewist worden ? Dacht het niet. Bij voorbeeld ‘hoger bewustzijn’. Dat is helemaal niet leuk. Stel je hebt plezier in Sinterklaas. Door hoger bewustzijn kom je er achter dat Sinterklaas niet bestaat. Dan is dus voorgoed al je lol weg in dat feest. Ook allerlei herinneringen aan vroeger zijn weg of beschadigt. En de grootste onzin is dat je er mee eens bent wat doormaakt.
  Allemaal napraterij zonder enige bodem.[/quote]

  Als je niet wil ascenderen, dan doe je het toch niet? Niemand die je dwingt. Dan draai je nog gezellig een extra rondje van 26.000 jaar door de tijd..heb je alle tijd om nog een paar keer Sinterklaas te vieren.

  0 likes
 3. Aan fabeltjes zoals Sinterklaas beleef je als bewust mens ook geen lol.
  De grootste flauwekul en mind fuck vindt ik het haha, al die nep feesten.

  Wat is fijner dan het geven van iets wat uit jou komt ?

  0 likes
 4. Mooie foto gekozen op de hoofd-pagina.
  Mijn feestje bestond uit een slapeloze nacht, alleen maar gedachtes en nog meer gedachtes.
  Sinterklaas?? Dat was al over toen ik 5 was. ))
  Dit was een bijzonder gebeuren en meer reden tot feest dan bang zijn voor zwarte piet.
  Zwarte piet is een ander woordt voor afvalige loonslaaf, …de zwarte piet toe gespeeld krijgen.))

  0 likes
 5. [quote name=”J Verduiin”]Het verhaal hier komt van een psychotherapeut ? Gewist worden ? Dacht het niet. Bij voorbeeld ‘hoger bewustzijn’. Dat is helemaal niet leuk. Stel je hebt plezier in Sinterklaas. Door hoger bewustzijn kom je er achter dat Sinterklaas niet bestaat. Dan is dus voorgoed al je lol weg in dat feest. Ook allerlei herinneringen aan vroeger zijn weg of beschadigt. En de grootste onzin is dat je er mee eens bent wat doormaakt.
  Allemaal napraterij zonder enige bodem.[/quote]
  dit is echt de domste beredenering die ooit is geplaatst.Om er achter te komen dat sinterklaas niet bestaat kom je naarmate je ouder word toch wel achter?! tenzij je in leeftijd achter.. Met zo`n opmerking lijkt het of je zelf achter wilt lopen,ver achter in de rij staande consument.

  0 likes
 6. Zonsverduistering verandert je leven niet.

  Het geen wat je leven verandert is:
  Psychische praatjes die je zo met de materie bezig laat houden dat je vergeet te ‘LEVEN’.

  Ik adviseer probeer eens te stoppen met al die vragen, probeer eens te stoppen er iets mis is.

  Probeer eens werkelijk te genieten in het hier en nu.
  Geniet van de kleine dingen, dan leef je pas.

  0 likes
 7. Ben het met hetzal eens! Sorry maar dit word zelfs gebruikt om je afteleiden, en je in een bron buiten je zelf te laten geloven. Net als die domme horoscoop voorspellingen! Die gillen 4d propagenda! Niburu hou op met die onzinnige artikelen te plaatsen, en focus eens niet op gechannelde onzin of bronnen waar je welzijn afhangt van voorspellingen of mayakalenders. Die zijn allemaal door de illuminati ingezet als laatste manipulatie middel.

  0 likes
 8. We hebben wel degelijk te maken met energetische en cosmische veranderingen, die direct en indrirect doorwerken op al onze gevoels en cel lagen. Natuurlijk moet je het verder zelf doen.. wat ik merk, is dat een groot deel geen idee heeft wat er allemaal aan de hand is (prijs je gelukkig), en andere groep mensen zich nog maar net staande kan houden in deze turmoil.

  0 likes
 9. de reden dat mensen sinterklaas zo leuk vinden is omdat het een periode in overvloed is.. elke dag lekker eten en veel snoeperij, mensen zijn in een vrolijke stemming omdat ze veel nieuwe spullen hebben, het ego is zogezegd eventjes flink gestreeld..

  maar als we zometeen als volk buiten de leugens zullen treden zal er ook een vorm van overvloed zijn.. genoeg eten en drinkwater voor elk levend organisme op aarde, en iedereen zal vrolijk zijn omdat we de strakgetrokken ketting die ons voorheen zo gruwlijk smoorde los hebben getrokken

  het zal net zijn alsof het altijd sinterklaas is, dus vergeet die gast in een rode cape met symbolische mijter op zn statige paard waarvan ik op mn 6e al doorhad dat het een marketing stunt is om de koopkracht een trap de lucht in te geven..

  heb elkaar lief, verbeter de veroordelende gedachten die soms spontaan opkomen, want dat is het ego.. je voelt wel wat goed en kwaad is

  0 likes
 10. [quote name=”Theo Meester”]de reden dat mensen sinterklaas zo leuk vinden is omdat het een periode in overvloed is.. elke dag lekker eten en veel snoeperij, mensen zijn in een vrolijke stemming omdat ze veel nieuwe spullen hebben, het ego is zogezegd eventjes flink gestreeld..
  [/quote]

  Sint. Klaas is juist bedoeld om iets aan anderen te geven.
  Juist het tegendeel van ego.
  Het was geven aan de armen, nu is het slechts een symbolische waarde.

  Het idee dat iedereen slechts, feesten niet goed zijn, elke regering corrupt is … kom op we zijn allemaal mensen!
  En niemand is heilig.

  Er word hier gezegd je met liefde moet delen.
  Maar waarom merk ik dan zoveel anticipatie tegen de maatschappij? dat druist dan toch precies tegen het geen in?
  Het lijkt een beetje op het zondebok verhaal.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

De Turkse aanval op Syrische Koerden is ...

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

De Amerikaanse wetenschapper Shiva Ayyadurai onthulde onlangs ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.