Mens en Dier

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media berichtten gisteravond dat een agent zijn wapen had getrokken bij de aanhouding van een boer tussen Zoetermeer en Rotterdam. Op een foto is te zien dat de motoragent zijn wapen richt op de cabine van een trekker. De boer zou op de agent zijn ingereden. Het is weer een fraai staaltje fake news om de boeren te demoniseren. De boer had honger en was op weg naar de Mac. Hij zou nooit bij het restaurant aankomen, want hij werd geboeid afgevoerd.

Caroline van der Plas, chefredacteur van Pig Business en Pluimveeweb, laat weten dat de boeren even een hamburger wilden eten bij de McDonald’s. “Daarom gingen ze even van de route af,” zegt een betrokkene. “De boer reed helemaal niet in op de agent. Hij ging in zijn trekker zitten. Toen trok de agent een wapen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

‘Media stonden al klaar’

Meldpunt Nederland zegt bovendien uit bronnen te hebben vernomen dat een fotograaf van de mainstream media al klaarstond met zijn camera nog voordat de agent zijn wapen trok. “We gaan onderzoeken of de agent deze handeling heeft verricht voor de media.”

De mainstream media zeggen dat de boer op de agent zou zijn ingereden. Ze hadden ook kunnen schrijven: ‘Politieagent blokkeert de weg voor vreedzame boer die opkomt voor zijn grondrechten’. Er is niet ingereden op de agent. Hij blokkeerde de weg en plaatste zijn hand op het protestbord aan de voorkant van de trekker.

Uit een peiling van diezelfde mainstream media blijkt overigens dat Nederlanders de boeren massaal blijven steunen.

Er is duidelijk een campagne aan de gang in de media en politiek om de boeren te demoniseren. Ze worden doelbewust zwartgemaakt, zegt Robert Jensen in onderstaand filmpje:

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elske
Elske
3 jaren geleden

Boeren zij produceren ons dagelijks voedsel. Zij zijn het belangrijkste element, met zon en water voor ons bestaan. Zij produceren tegen prijzen waarvoor we ons kapot moeten schamen. Zij worden kapot gemaakt door; verwerker, grootwinkelbedrijf, politiek en de linkse media / consument. Wij zijn alleen maar volle winkels met voedsel gewend en de consument heeft een volle maag, maar… Ooit, in de zeer nabije toekomst zal men smeken om voedsel, omdat er weinig voedsel is en prijzen gigantisch zijn, o.a. door misoogsten, Nederland vol te bouwen, braakligging gronden (o.a. voor “natuurgrond”, wind- en zonne-energie in gebruik op akkerpercelen). Op dat moment is het voor een stadsland als Nederland met 17 miljoen mensen te laat…honger(snood) zal ons deel zijn. We hebben er zelf om gevraagd. We staan nu niet met zijn alleen 1 front achter de boeren om het voedsel voor de toekomst zeker te stellen.

Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

Dit land met een groot deel van z’n ingezetenen zijn zo verschrikkelijk verrot…nog even en alles zakt door z’n eigen fundering heen…Fascistoïde koelerebende is het…

Mochten de boeren onverhoopt een hete strijd aangaan doe ik met ze mee!…

Bart
Bart
3 jaren geleden

Er worden vuile spelletjes gespeeld om de boeren te ridiculiseren of verdacht te maken en ook om ons in de lock down te houden.
Wat in Nederland maar niet wil lukken, hebben de Serviers wel voor elkaar gekregen: de regering heeft de 2e lockdown terug moeten draaien.
https://commonsensetv.nl/servische-burgers-dwingen-regering-tot-opheffen-lockdown/

Lambertus
Lambertus
3 jaren geleden

Alleen mensen met ‘stadse fratsen’ trapppen in de verhalen van de staatspropaganda.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x