Mens en Dier

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media berichtten gisteravond dat een agent zijn wapen had getrokken bij de aanhouding van een boer tussen Zoetermeer en Rotterdam. Op een foto is te zien dat de motoragent zijn wapen richt op de cabine van een trekker. De boer zou op de agent zijn ingereden. Het is weer een fraai staaltje fake news om de boeren te demoniseren. De boer had honger en was op weg naar de Mac. Hij zou nooit bij het restaurant aankomen, want hij werd geboeid afgevoerd.

Caroline van der Plas, chefredacteur van Pig Business en Pluimveeweb, laat weten dat de boeren even een hamburger wilden eten bij de McDonald’s. “Daarom gingen ze even van de route af,” zegt een betrokkene. “De boer reed helemaal niet in op de agent. Hij ging in zijn trekker zitten. Toen trok de agent een wapen.”

‘Media stonden al klaar’

Meldpunt Nederland zegt bovendien uit bronnen te hebben vernomen dat een fotograaf van de mainstream media al klaarstond met zijn camera nog voordat de agent zijn wapen trok. “We gaan onderzoeken of de agent deze handeling heeft verricht voor de media.”

De mainstream media zeggen dat de boer op de agent zou zijn ingereden. Ze hadden ook kunnen schrijven: ‘Politieagent blokkeert de weg voor vreedzame boer die opkomt voor zijn grondrechten’. Er is niet ingereden op de agent. Hij blokkeerde de weg en plaatste zijn hand op het protestbord aan de voorkant van de trekker.

Uit een peiling van diezelfde mainstream media blijkt overigens dat Nederlanders de boeren massaal blijven steunen.

Er is duidelijk een campagne aan de gang in de media en politiek om de boeren te demoniseren. Ze worden doelbewust zwartgemaakt, zegt Robert Jensen in onderstaand filmpje:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elske
Elske
2 jaren geleden

Boeren zij produceren ons dagelijks voedsel. Zij zijn het belangrijkste element, met zon en water voor ons bestaan. Zij produceren tegen prijzen waarvoor we ons kapot moeten schamen. Zij worden kapot gemaakt door; verwerker, grootwinkelbedrijf, politiek en de linkse media / consument. Wij zijn alleen maar volle winkels met voedsel gewend en de consument heeft een volle maag, maar… Ooit, in de zeer nabije toekomst zal men smeken om voedsel, omdat er weinig voedsel is en prijzen gigantisch zijn, o.a. door misoogsten, Nederland vol te bouwen, braakligging gronden (o.a. voor “natuurgrond”, wind- en zonne-energie in gebruik op akkerpercelen). Op dat moment is het voor een stadsland als Nederland met 17 miljoen mensen te laat…honger(snood) zal ons deel zijn. We hebben er zelf om gevraagd. We staan nu niet met zijn alleen 1 front achter de boeren om het voedsel voor de toekomst zeker te stellen.

Jack Burton
Jack Burton
2 jaren geleden

Dit land met een groot deel van z’n ingezetenen zijn zo verschrikkelijk verrot…nog even en alles zakt door z’n eigen fundering heen…Fascistoïde koelerebende is het…

Mochten de boeren onverhoopt een hete strijd aangaan doe ik met ze mee!…

Bart
Bart
2 jaren geleden

Er worden vuile spelletjes gespeeld om de boeren te ridiculiseren of verdacht te maken en ook om ons in de lock down te houden.
Wat in Nederland maar niet wil lukken, hebben de Serviers wel voor elkaar gekregen: de regering heeft de 2e lockdown terug moeten draaien.
https://commonsensetv.nl/servische-burgers-dwingen-regering-tot-opheffen-lockdown/

Lambertus
Lambertus
2 jaren geleden

Alleen mensen met ‘stadse fratsen’ trapppen in de verhalen van de staatspropaganda.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x