Homepagina » Mens en Dier » Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil
agent
Foto: steffenz (Steffen Zahn) CC BY 2.0

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent zijn wapen had getrokken bij de aanhouding van een boer tussen Zoetermeer en Rotterdam. Op een foto is te zien dat de motoragent zijn wapen richt op de cabine van een trekker. De boer zou op de agent zijn ingereden. Het is weer een fraai staaltje fake news om de boeren te demoniseren. De boer had honger en was op weg naar de Mac. Hij zou nooit bij het restaurant aankomen, want hij werd geboeid afgevoerd.

Caroline van der Plas, chefredacteur van Pig Business en Pluimveeweb, laat weten dat de boeren even een hamburger wilden eten bij de McDonald’s. “Daarom gingen ze even van de route af,” zegt een betrokkene. “De boer reed helemaal niet in op de agent. Hij ging in zijn trekker zitten. Toen trok de agent een wapen.”

‘Media stonden al klaar’

Meldpunt Nederland zegt bovendien uit bronnen te hebben vernomen dat een fotograaf van de mainstream media al klaarstond met zijn camera nog voordat de agent zijn wapen trok. “We gaan onderzoeken of de agent deze handeling heeft verricht voor de media.”

De mainstream media zeggen dat de boer op de agent zou zijn ingereden. Ze hadden ook kunnen schrijven: ‘Politieagent blokkeert de weg voor vreedzame boer die opkomt voor zijn grondrechten’. Er is niet ingereden op de agent. Hij blokkeerde de weg en plaatste zijn hand op het protestbord aan de voorkant van de trekker.

Uit een peiling van diezelfde mainstream media blijkt overigens dat Nederlanders de boeren massaal blijven steunen.

Er is duidelijk een campagne aan de gang in de media en politiek om de boeren te demoniseren. Ze worden doelbewust zwartgemaakt, zegt Robert Jensen in onderstaand filmpje:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elske
Elske
9 maanden geleden

Boeren zij produceren ons dagelijks voedsel. Zij zijn het belangrijkste element, met zon en water voor ons bestaan. Zij produceren tegen prijzen waarvoor we ons kapot moeten schamen. Zij worden kapot gemaakt door; verwerker, grootwinkelbedrijf, politiek en de linkse media / consument. Wij zijn alleen maar volle winkels met voedsel gewend en de consument heeft een volle maag, maar… Ooit, in de zeer nabije toekomst zal men smeken om voedsel, omdat er weinig voedsel is en prijzen gigantisch zijn, o.a. door misoogsten, Nederland vol te bouwen, braakligging gronden (o.a. voor “natuurgrond”, wind- en zonne-energie in gebruik op akkerpercelen). Op dat moment is het voor een stadsland als Nederland met 17 miljoen mensen te laat…honger(snood) zal ons deel zijn. We hebben er zelf om gevraagd. We staan nu niet met zijn alleen 1 front achter de boeren om het voedsel voor de toekomst zeker te stellen.

Davidoff
Davidoff
Reactie op  Elske
9 maanden geleden

Wie moet zich hier kapot schamen voor de prijzen?
Wie bepalen de hogere prijzen in de supermarkten doen wij dat soms? Praat ons geen schuldgevoel aan.
En dat jij het goed hebt en het nog kunt betalen, vergis je niet, er zijn veel mensen die nauwelijks normaal te eten hebben omdat die supermarktbazen zoveel geld nodig hebben dat ze ons uitknijpen incl. de regering!
Reken nog eens om en kom niet aan met inflatie aub!
Dat smerige 1 Europa moest er zo nodig komen.
Zie wat het ons bracht alleen maar ellende!

meneer onsamenhangend
meneer onsamenhangend
Reactie op  Elske
9 maanden geleden

Het zou ook niet best wezen als ze dat niet deden. Meer dan de helft van Nederland kaal en gebruikt voor voedselproductie voor het buitenland.
Heel lang geleden overleefden mensen ook wel zonder boeren hoor.

Jack Burton
Jack Burton
9 maanden geleden

Dit land met een groot deel van z’n ingezetenen zijn zo verschrikkelijk verrot…nog even en alles zakt door z’n eigen fundering heen…Fascistoïde koelerebende is het…

Mochten de boeren onverhoopt een hete strijd aangaan doe ik met ze mee!…

Bart
Bart
9 maanden geleden

Er worden vuile spelletjes gespeeld om de boeren te ridiculiseren of verdacht te maken en ook om ons in de lock down te houden.
Wat in Nederland maar niet wil lukken, hebben de Serviers wel voor elkaar gekregen: de regering heeft de 2e lockdown terug moeten draaien.
https://commonsensetv.nl/servische-burgers-dwingen-regering-tot-opheffen-lockdown/

Lambertus
Lambertus
9 maanden geleden

Alleen mensen met ‘stadse fratsen’ trapppen in de verhalen van de staatspropaganda.

salvar
salvar
9 maanden geleden

als een trekker op je afkomt zou ik het eerste wat ik zou doen opzij springen toch en toch niet voor gevaar van eigen leven blijven staan , god wat zo,n agent over heeft voor zijn baan.
zo en nu allemaal klappenvoor deze flinke agent.

trouwens als na boven komt dat het een opgezet iets is samen met de fotograaf moet hij geschorst worden of ontslagen , het is namelijk verboden om zonder reden een pistool op iemand te richten.

uitzoeken die handel anders verdwijnt het onder de beruchte steen.

GeenNL
GeenNL
9 maanden geleden

De agent, was deze niet toevallig een agent provocateur? Eén die zogenaamd werd ingezet vanuit een andere regio en daarom feitelijk niemand de man kent. Is Nederland inmiddels niet heel erg klaar met dergelijke poppenkast? Het ongeveer zelfde verhaal vond plaats op de in verzorgingshuizen waar verzorgers (crisis acteurs) zijn ingezet zonder papieren en deze hoogst waarschijnlijk mensen hebben ‘behandeld’ richting eeuwige jachtvelden.

Als de motoragent wel echt is dan spoort hij duidelijk niet en dient opgenomen te worden in een rusthuis.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

…minus “op de”…

Maak mij om dergelijk demoniserende nieuws nogal behoorlijk kwaad richting onschuldige en hardwerkende boeren, onze nationale levensader, en andere protesten van oprechte en goedwillende mensen tegen de viruswaanzin (voor al deze mensen een diepe en respectvolle buiging en ga zelfs op de knie voor ze) die het zat zijn, c’est ca!! .

De politiek en overheid maken een zuivere en ware heksenjacht op mensen met gezond verstand en als het zo doorgaat zullen de Bilderberg nazi’s er duidelijk niet voor schuwen gewapende agenten of zelfs soldaten op ze,/ons af te sturen! In wat voor fokking rottende wereld zijn we terechtgekomen en waarbij de zwijnen menen de macht te hebben over ons of zelfs denken ons om te mogen brengen??

trackback
Knettergekke politieagent richt pistool op boer die naar de Mac wil | JDreport.com
9 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

nou en!
nou en!
9 maanden geleden
jtprf
jtprf
9 maanden geleden

Een echte boer moet zéker niet naar de ” Mcdrek” gaan! Dan verloochend hij zijn gezonde eerlijke werk.
Mcdonalds is rotzooi!

André
André
9 maanden geleden

dan dat mac do is niet sterk…waar het om gaat is het slaaf en slaaf overste verhaal dat komt hier in beeld (heel mooi in beeld gebracht onwaarschijnlijk …de boodschap is duidelijk , wij de burger heeft geen wapens meer, maar de boer had (denk aan zuid Amerika niet lang geleden )een hooi vork die nu een grote sterke machine is die wel partij is , kogelvrijglas en de zaak gaat er anders uitzien ) …de geschiedenis herhaald zich ineens ! Het zijn nog steeds de zelfde leiders gelukkig zijn ze oud, hopen dat ze geen soortgelijk nageslacht hebben …

x

Check Also

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’: Er is licht aan het einde van de tunnel

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich ...

trump

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x