UFO

Ufogolf boven Nieuw-Zeeland en Australie – ‘dit is ongekend’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het Nieuw-Zeelandse Noordereiland is in de afgelopen twee maanden een ongekend aantal UFO-meldingen gedaan.

Directeur van onderzoeksgroep Ufocus NZ Suzanne Hansen liet weten dat één man zelfs een UFO heeft zien landen. Mogelijk is het Noordereiland bezocht door buitenaardsen, meldt de New Zealand Herald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“De man is erg betrouwbaar,” zei Hansen. “Hij zag een object dat landde en zei dat het zeker niet ging om een vliegtuig of iets anders wat hij ooit heeft gezien.”

Vreemde lichten

“Ik heb op dit moment 30 waarnemingen uit het Noordereiland en de regio Northland op mijn bureau liggen,” ging ze verder. “We hebben ze in de afgelopen weken ontvangen en moeten ze net als de vele andere nog verwerken. Dit is ongekend.”

Charles Gillard uit Maungakaramea zag afgelopen nacht rond 04.00 uur vreemde lichten. Volgens hem waren de witte en blauwe lichten zeker geen helikopter of vliegtuig. Ze dansten enige minuten op en neer voordat ze simpelweg verdwenen.

Uit onderzoek bleek dat zich gisternacht rond dat tijdstip geen helikopters of vliegtuigen in het gebied bevonden. Hansen liet weten dat de waarneming door Gillard veel gelijkenissen vertoont met wat anderen hebben gezien in de regio Northland.

Ufogolf

“Volgens onderzoekers waar we mee samenwerken in Australië is daar nu ook sprake van wat we een ufogolf noemen,” aldus Hansen. Ufocus gaat alle waarnemingen die zijn binnengekomen op ufocusnz.org.nz onderzoeken.

De New Zealand Skeptics zijn van mening dat UFO-waarnemingen gemakkelijk kunnen worden verklaard als natuurlijke fenomenen. “Ondanks het ongekende aantal UFO-waarnemingen de laatste tijd is het voor het eerst dat het publiek er iets over te horen krijgt,” zei woordvoerster van NZ Skeptics Vicki Hyde. “Het probleem is dat er zo veel mogelijke verklaringen voor te bedenken zijn. In meer dan 80 procent van de gevallen verwarren mensen planeten als Venus met een UFO.”

Bron: Nzherald.co.nz

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boon
Boon
12 jaren geleden

daar gaan we weer met de skeptics!
altijd in dit soort situaties komen ze in hun verklaring met de stelling dat 80% van de gevallen gemakkelijk verklaard kan worden. dat daar logischerwijs uit volgt dat er 20% overbijft die niet gemakkelijk verklaard kan worden laten ze gemakshalve uit hun verklaring weg.
die logische vervolgconclusie,delen ze het publiek niet mee. waarom niet?
omdat dat hen en hun realiteitsstructuur
waar ze in geloven niet uitkomt.

arnoud
arnoud
12 jaren geleden

ja.. daar word je dood ziek van, altijd maar weer die ontkening. ja ja.. venus, die danst en rare bewegingen maakt. nou, ik denk dat de meeste mensen het verschil wel zien, of denken ze soms dat we nou zo achterlijk zijn, en zij de wijsheid in pacht hebben. er is maar een ding van te zeggen.. laat maar, zij weten gewoon niet beter. ze komen er wel spoedig achter.

Peter Fietje
Peter Fietje
12 jaren geleden

Laat maar komen!!! Jullie zijn welkom!!! Ik verheug me op jullie komst!!!

Jan de Vries
Jan de Vries
12 jaren geleden

In de 72 jaar dat ik hier nu rond scharrel op deze aardbol heb ik nog nooit iets vreemds gezien,ook niet als amateur sterrenkijker.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x