Homepagina » Het Complot » Honkballegende: “FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was”
Honkballegende: "FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was"

Honkballegende: “FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was”

De Amerikaanse oud-honkballer Chipper Jones plaatste vrijdagavond een bericht op Twitter over de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in Newton in 2012, waarbij 20 kinderen en zes leerkrachten om het leven kwamen.

Hier de tweet waar het allemaal om te doen was:

De FBI heeft volgens Jones bevestigd dat Sandy Hook een hoax was. Hij vindt het vreemd dat er geen publieke verontwaardiging is. Vervolgens vraagt Jones zich af waar de overheid nog meer over heeft gelogen. De inval van de FBI bij een sekte in Waco? De moord op John F. Kennedy?

De legende van de Atlanta Braves verwijderde het bericht kort daarna en deed alsof er niets gebeurd was. Screenshots van de tweet gingen al snel viraal op de sociale media en maakten veel los.

Zaterdagmiddag gaf Jones toe dat hij het bericht had geplaatst. Hij bood vervolgens zijn verontschuldigingen aan.

 

Cristina Hassinger, dochter van de omgekomen Sandy Hook-directeur Dawn Hochsprung, reageerde: “Ik kan je in contact brengen met mijn familie en 25 anderen die het hier niet mee eens zijn. Kom bij ons eten, dan kun je de kogelgaten in mijn moeders kledingstukken zien.”

 

[Yahoo]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
5 jaren geleden

wat is het nieuws nou eigenlijk? dat een ignorante honkballer iets gehoord heeft en daarover twittert?
tenzij het je standaard verklaringsmodel is om overal een samenzwering in te zien, zou je je tegenover de slachtoffers toch kapot schamen?

Roy
Roy
Reactie op  Henk001
5 jaren geleden

Wat Henk zegt, totaal geen nieuwswaarde hier..
Ik heb gehoord dat zij heeft gehoord dat hij heeft gehoord dat, etc etc etc etc…

Pascal
Pascal
5 jaren geleden

We lopen naar het einde van de chaos en paniek. Zal Pasen het nieuwe begin gaan worden? Dan gaan we dus een zonsverduistering krijgen.

henk001
henk001
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

een gedeeltelijke zonsverduistering op 20 maart, niet met pasen

Pascal
Pascal
Reactie op  henk001
5 jaren geleden

@Henk001

Heb je een link daarover??

Roy
Roy
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden
mono
mono
5 jaren geleden

and I’ll show you my mom’s clothes riddled with bullet holes.

ik vraag me af hoe het kan, dat je de met kogels doorzeefde kleding hebt van je overleden moeder ??
lijkt mij toch niet logisch, daar het bewijs materiaal is..
snap ook niet waarom je dat in huis zou willen hebben..

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  mono
5 jaren geleden

Was bewijsmiddel, welke net als het lichaam na enige tijd overhandigd wordt aan de nabestaanden, als het proces is afgelopen. Niks vreemds aan…
Overigens worden lichamen ook in beslag genomen, als bewijsmiddel…

m.b
m.b
5 jaren geleden

… dus de eerste zin (het deel achter de komma) van dit artikel klopt niet.

Frans
Frans
5 jaren geleden

JFK,…Boston bombings, De moord in canada, de moorden in austrlie, charlie Hebdo.
Het nieuws over oekraine!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.!

Frans
Frans
5 jaren geleden

Waarover nog meer onwaarheden?
Het nieuws over MH 17 Over MH 370 .

Over De NOS binnenvaller.
Over Snowdon!

Lyra
Lyra
5 jaren geleden

Waarom zou Chipper Jones zich zo snel weer verontschuldigen? Alsof het allemaal zo geregeld was, die Chipper weet dondersgoed dat dat bericht snel wordt opgepikt. Dat is allemaal niet toevallig. Want het doet er voor de top elite niet toe of wij denken dat Sandy Hook nou een echte aanslag was of niet.
Het enige wat er voor deze negatieve elite toe doet is dat iedereen zich bewust wordt van deze zogenaamde ‘illuminati’ welke een nieuw probleem vormt voor de mensheid. Maar de echte negatieve top elite staat boven deze illuminati en deze top elite wil JUIST dat deze illuminati gezien wordt als een probleem. Dat is hun tactiek. Want hoe toevallig is het dat iedereen op TV en internet nu ineens dat illuminati symbool in onze strot douwen? Ook de leden van deze zogenaamde illuminati willen maar al te graag dat iedereen weet dat deze illuminati een duister kliekje is wat iedereen wil foppen.

Hoe toevallig is het allemaal? En iedereen maar denken dat ze ineens door de illusie heen kijken en alle zogenaamde valse en niet valse aanslagen doorhebben. Maar in werkelijkheid wordt iedereen gewoon weer een deceptie voorgeschoteld. Deze top elite is de mensheid echt 20 stappen voor, dacht je nou echt dat ze zich zo makkelijk laten vangen. En ondertussen wordt iedereen klaargestoomd voor buitenaards bezoek en zijn het onze redders in nood. Maar in werkelijkheid is het dezelfde top elite met een nieuw en ander agenda, genaamd de ONE WORLD ORDER !

En de domme mens trapt er weer in.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Je bedoelt natuurlijk te zeggen dat de illuminatie de mensheid ineens als groot probleem tegen zich heeft. Verder heb je door je eerdere posten al zoveel onwetendheid aan de dag gelegd dat ik jou voortaan maar laat praten.

Lyra
Lyra
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Ja natuurlijk.. de illuminati ziet de mensheid tegenover zichzelf staan, maar de illuminati staat niet aan het hoofd van de top elite (a.k.a. inner- en buitenaardsen). Deze top elite offert deze illuminati (welke hun oude agenda was) nu expres op zodoende een nieuw systeem / agenda te introduceren. Deze top elite van inner- en buitenaardsen laten zich nu willens en wetens stapje voor stapje zien aan de mensheid en daar gaat die hele alien disclosure over. Op die manier dringen ze zich binnen onze realiteit en omzeilen ze onze Vrije Wil.

Waarom komen deze buitenaardsen gewoon niet massaal landen en gewoon terzake komen? Nee, want ze hebben een geheime agenda die er voor moet zorgen dat deze zogenaamde gezellige buitenaardsen precies op het juiste moment komen wanneer het ze gelukt is de illuminati te laten omvallen. Het is allemaal scenario wat zich nu afspeelt in onze wereld. Stapje voor stapje pakken ze ons in hun deceptie plan. Deze buitenaardsen zijn extreem intelligent en weten precies hoe ze onze Vrije Wil kunnen omzeilen door zowel het probleem te creëren als de oplossing.

Diegene die dit niet zien en in hun eigen kracht stappen zullen ten prooi vallen aan deze kosmische parasieten. Ook zijn er buitenaardsen die hier NU zijn om alles te vernietigen. En er zijn er zelfs een aantal bij die de gehele kosmische Creatie willen omverwerpen zodoende hun eigen creatie te beginnen. Deze zien de aarde als een tactische zet in de vernietiging van de gehele kosmos. Ik maak geen grapje!
En deze zeer vijandige buitenaardsen willen wij binnen laten in onze realiteit? Ik dacht het niet. Ik zal er alles aan doen om dat te voorkomen. En niet omdat ik eigenwijs ben maar omdat ik een onvoorwaardelijke liefde hebt oor creatie en moeder aarde en een liefde heb voor de gehele mensheid. Ik ben een mens en ik ben trots om een waardig mens te zijn en ik vecht voor mijn medemens, ook al maken ze er een zooitje van.

Je hebt geen enkel idee hoe gevaarlijk deze cyclus overgang is waarin we nu zitten tenzij jij een ‘silent agent’ bent die berichten als deze welke een duidelijke waarschuwing bevat voor de mensheid onderuit wilt te halen. Ik heb gesproken met zeer vijandige wezens en ik herken de manier van praten en hun tactieken. Maar het zal mij er nooit van weerhouden om mijn liefde voor deze planeet en de mensheid
op te geven.

Dorus
Dorus
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Ik ben heel nieuwsschierig Lyra hoe jij aan deze info komt. Kun ons dat vertellen?

Edwin
Edwin
Reactie op  Dorus
5 jaren geleden

Waarschijnlijk wat heftige nachtmerries die zo heftig waren, dat ze als “boodschappen” werden aangezien, misschien?

Leuk hè:
Eerst hadden we de oude dogma’s van de oude religies, vervolgens kwamen de Illuminati op de proppen die in plaats van de duivel de mensen wilde vernietigen, en voila:
Een nieuwe angsttheorie met nieuwe profeten die opnieuw iets beweren te weten wat de rest van de mensheid nog niet (volgens die profeten dan) schijnt te weten.

Okee, dus nu opeens schijnen de illuminati NIET de bad-guys te zijn.

En niemand van jullie hier heeft door dat we over een paar jaar ALWEER een nieuwe complottheorie kunnen verwachten ?

Jullie zijn wel lekker op dreef met al die complotten zeg,
draaien jullie niet allemaal een tikkie door?

Eigenlijk best wel vermakelijk al dat gespeculeer over complotten, zoals ik al eerder heb gezegd ontken ik het bestaan niet van complotten, maar kom op zeg: waar trek je de grens?

Niet alles in het leven is een complot, als je overal complotten ziet dan kan dat alleen maar door een angst komen die je op een of andere manier ontkent.
Op een gegeven moment zal je toch de moed moeten zien op te brengen om het leven met een open vizier tegemoet te treden,en een beetje meer je intuïtie te vertrouwen in plaats van je angsten .
Mensen die continu zitten te speculeren over een eindtijd, of zichzelf zitten te vergapen op (eventuele)complotten kunnen volgens mij niet anders dan een heel angstig en negatieve visie op het leven hebben. Natuurlijk zal dit in alle toonaarden worden ontkend, en is degene die dit zegt juist degene de angstig is, complotdenkers zijn over het algemeen heel goed in omgekeerde psychologie, draaien altijd alles om zodra het hun beter uitkomt

Dus mocht ik vragen krijgen van wat ik dan op deze site doe, dan is mijn antwoord: “puur uit vermaak, en nu ik zie dat er weer een nieuwe trend van complotdenken zich aan het ontwikkelen is, zal ik voorlopig nog naar deze site blijven gaan”

Enki
Enki
Reactie op  Dorus
5 jaren geleden

bibliotecapleyades.net

Lyra
Lyra
Reactie op  Dorus
5 jaren geleden

Dorus
Jij (en ieder mens) heeft toegang tot een enorme database van informatie. Geef het universum en jouw allerhoogste bewustzijn het commando via het hart dat jij alles wilt weten. Zeg daarbij dat jij zoveel mogelijk neutraal blijft en blijf weg van de frequentie van angst. Want zodra je het met een directe intentie vraagt zul je het op jouw bord krijgen. Creatie is erg groot en het onbekende zal je kunnen beangstigen en er zijn zeer kwaadaardige wezens die zich geheel ontdoen van al het licht en creatie en geen enkel gevoel of emoties hebben. Uiteraard zijn er ook zeer liefdevolle wezens. Alleen de kwaadaardigen maken er een spel van om zich aan iedereen bewust of onbewust op te dringen terwijl de liefdevolle wezens gewoon liefde Zijn en geen aandacht vragen.

Hou rekening met alles. Maar als jij het echt wilt weten zal het universum je het geven door dingen die op je pad komen en zaken die jij ineens weet vanuit jezelf. Of bepaalde websites en boeken die op je weg komen enz..

En uiteindelijk valt het allemaal vanuit jouw eigen intuïtie op z’n plaats. Van alle informatie die je hebt ontvangen weet je wat er speelt en zie je makkelijk door de illusie heen. En blijf in Liefde en de liefde voor het leven in het algemeen.

Liefde IS.

Dorius
Dorius
Reactie op  Dorus
5 jaren geleden

@Lyra
Dank.

Dorius
Dorius
Reactie op  Dorus
5 jaren geleden

Beste Enki en Lyra,

de website bibliotecapleyades.net is voor mij onduidelijk.
Hebben jullie andere verwijzingen naar websites die deze materie behandelen ?

Dank.

Arno
Arno
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Jij hebt dus gesproken met zeer vijandige wezens ? maar zo vijandig waren ze dus niet want ze hebben je laten lopen of hoe moet ik dat precies zien dan ?
O wacht, dat was op telepathische wijze natuurlijk of was dat na een kopje paddestoelen thee ?
En nee, ik ben geen silent agent

Lyra
Lyra
Reactie op  Arno
5 jaren geleden

Arno, ik heb er met eentje gesproken die het had over de vernietiging van deze kosmische creatie. Ze voelen zich boven onze Schepper en zien onze Schepper als een duivel. Het gaat heel diep en ben er wel door gealarmeerd, want dit wezen was van alles goed op de hoogte.
Ze kunnen ons niet direct doden want er is een kosmische wet die dat verhinderd maar ze kunnen ons wel manipuleren in het opgeven van onze vrije wil en ons daardoor indirect doden of uitschakelen. Het is heel belangrijk je voor NIKS en NIEMAND open te stellen. Geen reiki of ouiji boards doen, dat is echt heel gevaarlijk. Blijf in je eigen kracht staan, geef je kracht nooit weg.

Ik weet dat jij geen silent agent bent want silent agents mogen het niet direct toegeven.
Ik weet dat het allemaal paddenstoelen halucinerend klinkt, en ik moet zelf ook wennen dat ik dit allemaal moet zeggen en het laatste wat ik wil is mensen bang maken. Toch vind ik dat ik mij erover moet uitspreken, zodoende in iedergeval mensen bewust te maken dat er veel meer aan de hand is dan ze ons willen doen geloven en dat wij mensen elkaar moeten opzoeken ipv elkaar moeten bekritiseren en afwijzen.

Er wordt van hoger hand goed gekeken wat er allemaal gebeurt op aarde en moeder aarde speelt hierin de hoofdrol. Het is dus belangrijker dan ooit om weer de connectie met de natuur en met de natuur in ons zelf te herstellen. Als we de natuur blijven negeren en elkaar blijven wantrouwen en blijven vernietigen is het einde oefening voor ons. Ik vindt het niet leuk om te zeggen maar het is wat er nu gaande is.
De mensheid staat voor een alles beslissend moment in haar bestaan en het is helemaal niet moeilijk want het enige wat je hoeft te doen is een directe keuze te maken voor Creatie en Liefde voor alles wat leeft en een keuze om dat vanuit jouw eigen liefde te doen, en zodra je dat doet creer je een heerlijke sfeer van Zijn omdat er nieuwe energien beschikbaar zijn waartoe je dan toegang hebt.

We moeten alleen even langs onze eigen angsten en gebreken en dat geldt ook voor mezelf. En de bewustwording dat er kosmische parasieten aanwezig zijn die willen voorkomen dat wij mensen terug in onze eigen krachten komen want dan hebben ze geen bestaan meer. Alles begint met die bewustwording, dus ik probeer een bijdrage te leveren aan die bewustwording van tegenkrachten. Want die parasieten zijn zich wel volledig bewust van ons.

En alles wat ze ons op TV laten zien is niet de waarheid en vertellen ze niet wat er echt aan de hand is. En het gaat echt heel diep. De meeste mensen hebben geen idee wat er zich allemaal afspeelt buiten ons zicht. Zelfs in het astrale wordt er gevochten voor het welzijn van moeder aarde en de mensheid en langzaam komt het in ons perspectief.
Er gaat hoedan ook veel veranderen de komende jaren. Verklaar mij maar voor gek, ik kan daar niks mee als mensen mij willen pootjehaken. Ik eer ieder haar/zijn vrije wil, naar mijn gevoel is dit mijn deelname aan een betere wereld. En als ik het allemaal fout heb zal ik de eerste zijn die het zal bekennen.

En ik vind dat wij mensen elkaar nu best eens kunnen waarderen zoals we zijn. Laten we ophouden met elkaar de schuld geven en ophouden met elkaar te bevechten. Ik weet zeker dat elke oprecht mens en wezen van liefde is. En daar blijf ik altijd op vertrouwen.

Hans
Hans
5 jaren geleden

De slechtst in elkaar gezette False Flag tot nu toe en er zijn mensen die denken dat dit nog echt gebeurt is ook nog omdat ze simpelweg geloven wat er hun verteld wordt en zelf niet de details bekijken.

http://zeeklytv.com/video/9431/SandyHook-vs-Bushmaster

Ben benieuwd hoe deze rechtzaak gaat aflopen.

We need to lalk about Sandy Hook .

https://www.youtube.com/watch?v=gLhsRxl5Ecs

mark
mark
5 jaren geleden

Sommige mensen zijn echt zo naief, bewust bewijs willen om het te willen geloven.
Met uitzondering naar het geloof geloven dan.

Een duidelijke ding , mensen zijn geboren leugenaars, waarom, leugentje om best wil of om het beschermen van een ander.
Dus de conclusie is dat niemand een ander kan vertrouwen.

Rijken worden rijker door andere te besodemieteren, te stelen van een ander. Dit gaat natuurlijk door de waarheid te vertellen, NOT.

Illuminatie enz. bestaan echt , dit zijn de liegende elite!!!

Hoe denk je dat een koninkrijk onstaat , door het beschermen van mensen???? Uh yeah right.
Hoe denk je dat je van 1 euro er 2 te maken??? Door eerlijk te handelen met een ander???? Uh yeah right.

Hoe denk je dat een ander jouw beloofde baan krijgt , door natuurlijk beter geleerd te hebben zeker????? Uh Yeah right.

Je heb een miljoen manieren om dood te gaan , maar je heb ook een miljoen manieren om iemand te besodemieteren.

Deze Elite bestaat al duizenden jaren, de oorsprong ervan ,(niet schrikken) Het Jodendom!!!

Monarchie is een joodse ontwerp !!
Zoek en gij zult vinden…..

Voor de hele kleine eerlijke groep mensen wens ik een goed leven, de rest zijn hebberige [email protected] , lijkenpikkers en egoisten, clowns van het leven , ze zullen proberen je omver te praten met een hun slangentong.

Wees sterk goede mensen en wees voorzichtig, een tijdperk van bloed en verdriet staat voor de deur.
De Elite gaat vallen en hard ook, vele dromen van mensen zullen in duigen vallen, ogen zullen gespreid worden, oren zullen gaan beter horen!!!

Edwin
Edwin
Reactie op  mark
5 jaren geleden

Wat krijgen we nu?
Heerst er nu ook al verdeeldheid onder de complotdenkers?

Complotdenkers die elkaar nu over en weer beschuldigen dat ze een “silent agent” zijn, wow!!

Het valt me trouwens wel op, dat als je geconfronteerd wilt worden met menselijke gruwelen, je niet eens meer hoeft te kijken naar het nieuws…de bagger die complotdenkers oprakelen (moord, verkrachting, en ga zo maar door) is vaak nog wat heftiger, zieker en gestoorder als wat ik op het nieuws zie.

Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet…de meeste complotters schijnen niet te begrijpen waarom ik dit zeg…dat zegt al genoeg hoe “intelligent” ze zijn.

Elise49
Elise49
Reactie op  mark
5 jaren geleden

Je zegt Joden, maar welke Joden. Je hebt heel veel verschillende stromingen. Het schijnt dat Sefardische Joden, meer aanzien hadden dan Asjkenazische Joden(kazaren). Sefardische Joden hadden een rol in bankwezen/wetenschap en woonde Spanje/Portugal. Zij brachten hun kennis hier naar Amsterdam. De Portugese Israelische synagoge te Amsterdam is een replica van de tempel of Salomon. In Spanje sloten zijn een verbond met de Jezuïeten. Deze joden werden weer Charedische Joden genoemd. Deze C-Joden sloten weer een bond met de protestantse christelijke kerk. Beiden zien het land Israël als hun koninkrijk. Zie protestantse bijbel. Deze Joden hielpen Nederland met handel/kennis van bankieren in London. Zo werd Engeland overgenomen.
Dan heb je ook nog de joodse arabieren. Mizrachi Joden. Deze Joden hadden zich afgescheiden van de andere Joden(Oosten). Ja, ook de Joden kennen een geschiedenis van veel afscheidingen. Heb hier maar een gedeelte van verteld. Jesus heeft dat ook gedaan heeft. Aangezien dat het jodendom er als eerste was beschikken zij ook meer over alle kennis en dus ook over meer geld. Een van oorsprong Nederlander is ook vaak rijker dan een Marokkaan. Je geeft immers rijkdom en kennis door aan je nageslacht. De joden kunnen dus wel meer of gedaan hebben, maar dan heb je ook nog het verdrag des verbonds, waarbij alle drie de geloven mee te maken hebben. Ik vraag me dus af of de Joden wel het slangengebroed zijn. Volgens mij zijn ze gebruikt. Zelf zeggen Joden dat er een vloek op hen heerst. Volgens mij moeten we nog verder terug naar het aller begin.

Gerard
Gerard
5 jaren geleden

mono

8 februari 2015 14:28 at 14:28

and I’ll show you my mom’s clothes riddled with bullet holes.

ik vraag me af hoe het kan, dat je de met kogels doorzeefde kleding hebt van je overleden moeder ??
lijkt mij toch niet logisch, daar het bewijs materiaal is..
snap ook niet waarom je dat in huis zou willen hebben..

Goed opgemerkt MONO, gelukkig nog een wakkere hier en griezelige opmerkingen hier van Henk 007

tenzij het je standaard verklaringsmodel is om overal een samenzwering in te zien, zou je je tegenover de slachtoffers toch kapot schamen?

Slachtoffers van Sandy Hook sterven op verschillende plaatsen ,ga je huiswerk doen Joh en doe niet alsof je gek bent !

altijd als een van de eerste reakties en dan met zo,n trut misleiding komen, doei !

x

Check Also

trump

Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’

Sidney Powell, oud-aanklager en advocaat van Trumps ...

biden

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x