Homepagina » Het Complot » Honkballegende: “FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was”
Honkballegende: "FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was"

Honkballegende: “FBI bevestigt dat Sandy Hook een hoax was”

De Amerikaanse oud-honkballer Chipper Jones plaatste vrijdagavond een bericht op Twitter over de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in Newton in 2012, waarbij 20 kinderen en zes leerkrachten om het leven kwamen.

Hier de tweet waar het allemaal om te doen was:

De FBI heeft volgens Jones bevestigd dat Sandy Hook een hoax was. Hij vindt het vreemd dat er geen publieke verontwaardiging is. Vervolgens vraagt Jones zich af waar de overheid nog meer over heeft gelogen. De inval van de FBI bij een sekte in Waco? De moord op John F. Kennedy?

De legende van de Atlanta Braves verwijderde het bericht kort daarna en deed alsof er niets gebeurd was. Screenshots van de tweet gingen al snel viraal op de sociale media en maakten veel los.

Zaterdagmiddag gaf Jones toe dat hij het bericht had geplaatst. Hij bood vervolgens zijn verontschuldigingen aan.

 

Cristina Hassinger, dochter van de omgekomen Sandy Hook-directeur Dawn Hochsprung, reageerde: “Ik kan je in contact brengen met mijn familie en 25 anderen die het hier niet mee eens zijn. Kom bij ons eten, dan kun je de kogelgaten in mijn moeders kledingstukken zien.”

 

[Yahoo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Lyra schreef:

  Waarom zou Chipper Jones zich zo snel weer verontschuldigen? Alsof het allemaal zo geregeld was, die Chipper weet dondersgoed dat dat bericht snel wordt opgepikt. Dat is allemaal niet toevallig. Want het doet er voor de top elite niet toe of wij denken dat Sandy Hook nou een echte aanslag was of niet.
  Het enige wat er voor deze negatieve elite toe doet is dat iedereen zich bewust wordt van deze zogenaamde ‘illuminati’ welke een nieuw probleem vormt voor de mensheid. Maar de echte negatieve top elite staat boven deze illuminati en deze top elite wil JUIST dat deze illuminati gezien wordt als een probleem. Dat is hun tactiek. Want hoe toevallig is het dat iedereen op TV en internet nu ineens dat illuminati symbool in onze strot douwen? Ook de leden van deze zogenaamde illuminati willen maar al te graag dat iedereen weet dat deze illuminati een duister kliekje is wat iedereen wil foppen.

  Hoe toevallig is het allemaal? En iedereen maar denken dat ze ineens door de illusie heen kijken en alle zogenaamde valse en niet valse aanslagen doorhebben. Maar in werkelijkheid wordt iedereen gewoon weer een deceptie voorgeschoteld. Deze top elite is de mensheid echt 20 stappen voor, dacht je nou echt dat ze zich zo makkelijk laten vangen. En ondertussen wordt iedereen klaargestoomd voor buitenaards bezoek en zijn het onze redders in nood. Maar in werkelijkheid is het dezelfde top elite met een nieuw en ander agenda, genaamd de ONE WORLD ORDER !

  En de domme mens trapt er weer in.

  18 likes
  • Faith schreef:

   Je bedoelt natuurlijk te zeggen dat de illuminatie de mensheid ineens als groot probleem tegen zich heeft. Verder heb je door je eerdere posten al zoveel onwetendheid aan de dag gelegd dat ik jou voortaan maar laat praten.

   0 likes
   • Lyra schreef:

    Ja natuurlijk.. de illuminati ziet de mensheid tegenover zichzelf staan, maar de illuminati staat niet aan het hoofd van de top elite (a.k.a. inner- en buitenaardsen). Deze top elite offert deze illuminati (welke hun oude agenda was) nu expres op zodoende een nieuw systeem / agenda te introduceren. Deze top elite van inner- en buitenaardsen laten zich nu willens en wetens stapje voor stapje zien aan de mensheid en daar gaat die hele alien disclosure over. Op die manier dringen ze zich binnen onze realiteit en omzeilen ze onze Vrije Wil.

    Waarom komen deze buitenaardsen gewoon niet massaal landen en gewoon terzake komen? Nee, want ze hebben een geheime agenda die er voor moet zorgen dat deze zogenaamde gezellige buitenaardsen precies op het juiste moment komen wanneer het ze gelukt is de illuminati te laten omvallen. Het is allemaal scenario wat zich nu afspeelt in onze wereld. Stapje voor stapje pakken ze ons in hun deceptie plan. Deze buitenaardsen zijn extreem intelligent en weten precies hoe ze onze Vrije Wil kunnen omzeilen door zowel het probleem te creëren als de oplossing.

    Diegene die dit niet zien en in hun eigen kracht stappen zullen ten prooi vallen aan deze kosmische parasieten. Ook zijn er buitenaardsen die hier NU zijn om alles te vernietigen. En er zijn er zelfs een aantal bij die de gehele kosmische Creatie willen omverwerpen zodoende hun eigen creatie te beginnen. Deze zien de aarde als een tactische zet in de vernietiging van de gehele kosmos. Ik maak geen grapje!
    En deze zeer vijandige buitenaardsen willen wij binnen laten in onze realiteit? Ik dacht het niet. Ik zal er alles aan doen om dat te voorkomen. En niet omdat ik eigenwijs ben maar omdat ik een onvoorwaardelijke liefde hebt oor creatie en moeder aarde en een liefde heb voor de gehele mensheid. Ik ben een mens en ik ben trots om een waardig mens te zijn en ik vecht voor mijn medemens, ook al maken ze er een zooitje van.

    Je hebt geen enkel idee hoe gevaarlijk deze cyclus overgang is waarin we nu zitten tenzij jij een ‘silent agent’ bent die berichten als deze welke een duidelijke waarschuwing bevat voor de mensheid onderuit wilt te halen. Ik heb gesproken met zeer vijandige wezens en ik herken de manier van praten en hun tactieken. Maar het zal mij er nooit van weerhouden om mijn liefde voor deze planeet en de mensheid
    op te geven.

    9 likes
    • Dorus schreef:

     Ik ben heel nieuwsschierig Lyra hoe jij aan deze info komt. Kun ons dat vertellen?

     2 likes
     • Edwin schreef:

      Waarschijnlijk wat heftige nachtmerries die zo heftig waren, dat ze als “boodschappen” werden aangezien, misschien?

      Leuk hè:
      Eerst hadden we de oude dogma’s van de oude religies, vervolgens kwamen de Illuminati op de proppen die in plaats van de duivel de mensen wilde vernietigen, en voila:
      Een nieuwe angsttheorie met nieuwe profeten die opnieuw iets beweren te weten wat de rest van de mensheid nog niet (volgens die profeten dan) schijnt te weten.

      Okee, dus nu opeens schijnen de illuminati NIET de bad-guys te zijn.

      En niemand van jullie hier heeft door dat we over een paar jaar ALWEER een nieuwe complottheorie kunnen verwachten ?

      Jullie zijn wel lekker op dreef met al die complotten zeg,
      draaien jullie niet allemaal een tikkie door?

      Eigenlijk best wel vermakelijk al dat gespeculeer over complotten, zoals ik al eerder heb gezegd ontken ik het bestaan niet van complotten, maar kom op zeg: waar trek je de grens?

      Niet alles in het leven is een complot, als je overal complotten ziet dan kan dat alleen maar door een angst komen die je op een of andere manier ontkent.
      Op een gegeven moment zal je toch de moed moeten zien op te brengen om het leven met een open vizier tegemoet te treden,en een beetje meer je intuïtie te vertrouwen in plaats van je angsten .
      Mensen die continu zitten te speculeren over een eindtijd, of zichzelf zitten te vergapen op (eventuele)complotten kunnen volgens mij niet anders dan een heel angstig en negatieve visie op het leven hebben. Natuurlijk zal dit in alle toonaarden worden ontkend, en is degene die dit zegt juist degene de angstig is, complotdenkers zijn over het algemeen heel goed in omgekeerde psychologie, draaien altijd alles om zodra het hun beter uitkomt

      Dus mocht ik vragen krijgen van wat ik dan op deze site doe, dan is mijn antwoord: “puur uit vermaak, en nu ik zie dat er weer een nieuwe trend van complotdenken zich aan het ontwikkelen is, zal ik voorlopig nog naar deze site blijven gaan”

      5 likes
     • Lyra schreef:

      Dorus
      Jij (en ieder mens) heeft toegang tot een enorme database van informatie. Geef het universum en jouw allerhoogste bewustzijn het commando via het hart dat jij alles wilt weten. Zeg daarbij dat jij zoveel mogelijk neutraal blijft en blijf weg van de frequentie van angst. Want zodra je het met een directe intentie vraagt zul je het op jouw bord krijgen. Creatie is erg groot en het onbekende zal je kunnen beangstigen en er zijn zeer kwaadaardige wezens die zich geheel ontdoen van al het licht en creatie en geen enkel gevoel of emoties hebben. Uiteraard zijn er ook zeer liefdevolle wezens. Alleen de kwaadaardigen maken er een spel van om zich aan iedereen bewust of onbewust op te dringen terwijl de liefdevolle wezens gewoon liefde Zijn en geen aandacht vragen.

      Hou rekening met alles. Maar als jij het echt wilt weten zal het universum je het geven door dingen die op je pad komen en zaken die jij ineens weet vanuit jezelf. Of bepaalde websites en boeken die op je weg komen enz..

      En uiteindelijk valt het allemaal vanuit jouw eigen intuïtie op z’n plaats. Van alle informatie die je hebt ontvangen weet je wat er speelt en zie je makkelijk door de illusie heen. En blijf in Liefde en de liefde voor het leven in het algemeen.

      Liefde IS.

      5 likes
     • Enki schreef:

      bibliotecapleyades.net

      1 likes
     • Dorius schreef:

      @Lyra
      Dank.

      1 likes
     • Dorius schreef:

      Beste Enki en Lyra,

      de website bibliotecapleyades.net is voor mij onduidelijk.
      Hebben jullie andere verwijzingen naar websites die deze materie behandelen ?

      Dank.

      1 likes
    • Arno schreef:

     Jij hebt dus gesproken met zeer vijandige wezens ? maar zo vijandig waren ze dus niet want ze hebben je laten lopen of hoe moet ik dat precies zien dan ?
     O wacht, dat was op telepathische wijze natuurlijk of was dat na een kopje paddestoelen thee ?
     En nee, ik ben geen silent agent

     3 likes
     • Lyra schreef:

      Arno, ik heb er met eentje gesproken die het had over de vernietiging van deze kosmische creatie. Ze voelen zich boven onze Schepper en zien onze Schepper als een duivel. Het gaat heel diep en ben er wel door gealarmeerd, want dit wezen was van alles goed op de hoogte.
      Ze kunnen ons niet direct doden want er is een kosmische wet die dat verhinderd maar ze kunnen ons wel manipuleren in het opgeven van onze vrije wil en ons daardoor indirect doden of uitschakelen. Het is heel belangrijk je voor NIKS en NIEMAND open te stellen. Geen reiki of ouiji boards doen, dat is echt heel gevaarlijk. Blijf in je eigen kracht staan, geef je kracht nooit weg.

      Ik weet dat jij geen silent agent bent want silent agents mogen het niet direct toegeven.
      Ik weet dat het allemaal paddenstoelen halucinerend klinkt, en ik moet zelf ook wennen dat ik dit allemaal moet zeggen en het laatste wat ik wil is mensen bang maken. Toch vind ik dat ik mij erover moet uitspreken, zodoende in iedergeval mensen bewust te maken dat er veel meer aan de hand is dan ze ons willen doen geloven en dat wij mensen elkaar moeten opzoeken ipv elkaar moeten bekritiseren en afwijzen.

      Er wordt van hoger hand goed gekeken wat er allemaal gebeurt op aarde en moeder aarde speelt hierin de hoofdrol. Het is dus belangrijker dan ooit om weer de connectie met de natuur en met de natuur in ons zelf te herstellen. Als we de natuur blijven negeren en elkaar blijven wantrouwen en blijven vernietigen is het einde oefening voor ons. Ik vindt het niet leuk om te zeggen maar het is wat er nu gaande is.
      De mensheid staat voor een alles beslissend moment in haar bestaan en het is helemaal niet moeilijk want het enige wat je hoeft te doen is een directe keuze te maken voor Creatie en Liefde voor alles wat leeft en een keuze om dat vanuit jouw eigen liefde te doen, en zodra je dat doet creer je een heerlijke sfeer van Zijn omdat er nieuwe energien beschikbaar zijn waartoe je dan toegang hebt.

      We moeten alleen even langs onze eigen angsten en gebreken en dat geldt ook voor mezelf. En de bewustwording dat er kosmische parasieten aanwezig zijn die willen voorkomen dat wij mensen terug in onze eigen krachten komen want dan hebben ze geen bestaan meer. Alles begint met die bewustwording, dus ik probeer een bijdrage te leveren aan die bewustwording van tegenkrachten. Want die parasieten zijn zich wel volledig bewust van ons.

      En alles wat ze ons op TV laten zien is niet de waarheid en vertellen ze niet wat er echt aan de hand is. En het gaat echt heel diep. De meeste mensen hebben geen idee wat er zich allemaal afspeelt buiten ons zicht. Zelfs in het astrale wordt er gevochten voor het welzijn van moeder aarde en de mensheid en langzaam komt het in ons perspectief.
      Er gaat hoedan ook veel veranderen de komende jaren. Verklaar mij maar voor gek, ik kan daar niks mee als mensen mij willen pootjehaken. Ik eer ieder haar/zijn vrije wil, naar mijn gevoel is dit mijn deelname aan een betere wereld. En als ik het allemaal fout heb zal ik de eerste zijn die het zal bekennen.

      En ik vind dat wij mensen elkaar nu best eens kunnen waarderen zoals we zijn. Laten we ophouden met elkaar de schuld geven en ophouden met elkaar te bevechten. Ik weet zeker dat elke oprecht mens en wezen van liefde is. En daar blijf ik altijd op vertrouwen.

      8 likes
 • mono schreef:

  and I’ll show you my mom’s clothes riddled with bullet holes.

  ik vraag me af hoe het kan, dat je de met kogels doorzeefde kleding hebt van je overleden moeder ??
  lijkt mij toch niet logisch, daar het bewijs materiaal is..
  snap ook niet waarom je dat in huis zou willen hebben..

  14 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Was bewijsmiddel, welke net als het lichaam na enige tijd overhandigd wordt aan de nabestaanden, als het proces is afgelopen. Niks vreemds aan…
   Overigens worden lichamen ook in beslag genomen, als bewijsmiddel…

   5 likes
 • Henk001 schreef:

  wat is het nieuws nou eigenlijk? dat een ignorante honkballer iets gehoord heeft en daarover twittert?
  tenzij het je standaard verklaringsmodel is om overal een samenzwering in te zien, zou je je tegenover de slachtoffers toch kapot schamen?

  10 likes
 • Frans schreef:

  JFK,…Boston bombings, De moord in canada, de moorden in austrlie, charlie Hebdo.
  Het nieuws over oekraine!!

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.!

  8 likes
 • Hans schreef:

  De slechtst in elkaar gezette False Flag tot nu toe en er zijn mensen die denken dat dit nog echt gebeurt is ook nog omdat ze simpelweg geloven wat er hun verteld wordt en zelf niet de details bekijken.

  http://zeeklytv.com/video/9431/SandyHook-vs-Bushmaster

  Ben benieuwd hoe deze rechtzaak gaat aflopen.

  We need to lalk about Sandy Hook .

  https://www.youtube.com/watch?v=gLhsRxl5Ecs

  8 likes
 • mark schreef:

  Sommige mensen zijn echt zo naief, bewust bewijs willen om het te willen geloven.
  Met uitzondering naar het geloof geloven dan.

  Een duidelijke ding , mensen zijn geboren leugenaars, waarom, leugentje om best wil of om het beschermen van een ander.
  Dus de conclusie is dat niemand een ander kan vertrouwen.

  Rijken worden rijker door andere te besodemieteren, te stelen van een ander. Dit gaat natuurlijk door de waarheid te vertellen, NOT.

  Illuminatie enz. bestaan echt , dit zijn de liegende elite!!!

  Hoe denk je dat een koninkrijk onstaat , door het beschermen van mensen???? Uh yeah right.
  Hoe denk je dat je van 1 euro er 2 te maken??? Door eerlijk te handelen met een ander???? Uh yeah right.

  Hoe denk je dat een ander jouw beloofde baan krijgt , door natuurlijk beter geleerd te hebben zeker????? Uh Yeah right.

  Je heb een miljoen manieren om dood te gaan , maar je heb ook een miljoen manieren om iemand te besodemieteren.

  Deze Elite bestaat al duizenden jaren, de oorsprong ervan ,(niet schrikken) Het Jodendom!!!

  Monarchie is een joodse ontwerp !!
  Zoek en gij zult vinden…..

  Voor de hele kleine eerlijke groep mensen wens ik een goed leven, de rest zijn hebberige [email protected] , lijkenpikkers en egoisten, clowns van het leven , ze zullen proberen je omver te praten met een hun slangentong.

  Wees sterk goede mensen en wees voorzichtig, een tijdperk van bloed en verdriet staat voor de deur.
  De Elite gaat vallen en hard ook, vele dromen van mensen zullen in duigen vallen, ogen zullen gespreid worden, oren zullen gaan beter horen!!!

  3 likes
  • Edwin schreef:

   Wat krijgen we nu?
   Heerst er nu ook al verdeeldheid onder de complotdenkers?

   Complotdenkers die elkaar nu over en weer beschuldigen dat ze een “silent agent” zijn, wow!!

   Het valt me trouwens wel op, dat als je geconfronteerd wilt worden met menselijke gruwelen, je niet eens meer hoeft te kijken naar het nieuws…de bagger die complotdenkers oprakelen (moord, verkrachting, en ga zo maar door) is vaak nog wat heftiger, zieker en gestoorder als wat ik op het nieuws zie.

   Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet…de meeste complotters schijnen niet te begrijpen waarom ik dit zeg…dat zegt al genoeg hoe “intelligent” ze zijn.

   3 likes
  • Elise49 schreef:

   Je zegt Joden, maar welke Joden. Je hebt heel veel verschillende stromingen. Het schijnt dat Sefardische Joden, meer aanzien hadden dan Asjkenazische Joden(kazaren). Sefardische Joden hadden een rol in bankwezen/wetenschap en woonde Spanje/Portugal. Zij brachten hun kennis hier naar Amsterdam. De Portugese Israelische synagoge te Amsterdam is een replica van de tempel of Salomon. In Spanje sloten zijn een verbond met de Jezuïeten. Deze joden werden weer Charedische Joden genoemd. Deze C-Joden sloten weer een bond met de protestantse christelijke kerk. Beiden zien het land Israël als hun koninkrijk. Zie protestantse bijbel. Deze Joden hielpen Nederland met handel/kennis van bankieren in London. Zo werd Engeland overgenomen.
   Dan heb je ook nog de joodse arabieren. Mizrachi Joden. Deze Joden hadden zich afgescheiden van de andere Joden(Oosten). Ja, ook de Joden kennen een geschiedenis van veel afscheidingen. Heb hier maar een gedeelte van verteld. Jesus heeft dat ook gedaan heeft. Aangezien dat het jodendom er als eerste was beschikken zij ook meer over alle kennis en dus ook over meer geld. Een van oorsprong Nederlander is ook vaak rijker dan een Marokkaan. Je geeft immers rijkdom en kennis door aan je nageslacht. De joden kunnen dus wel meer of gedaan hebben, maar dan heb je ook nog het verdrag des verbonds, waarbij alle drie de geloven mee te maken hebben. Ik vraag me dus af of de Joden wel het slangengebroed zijn. Volgens mij zijn ze gebruikt. Zelf zeggen Joden dat er een vloek op hen heerst. Volgens mij moeten we nog verder terug naar het aller begin.

   0 likes
 • Pascal schreef:

  We lopen naar het einde van de chaos en paniek. Zal Pasen het nieuwe begin gaan worden? Dan gaan we dus een zonsverduistering krijgen.

  2 likes
 • Artist schreef:

  Wat jammer dat sommige mensen het nog steeds nodig vinden om te proberen het platform van anderen te ontnemen. Respecteer nou eens wat de ander te vertellen heeft.
  Het grappige is dat bijvoorbeeld niemand ophef maakt over de Christen Unie die al jaren geloofd in een almachtig wezen waar nog geen enkel bewijs van is, maar toch gerespecteerd wordt.
  Maar wanneer een een bekende Nederlander of een totaal onbekende politicus iets twittert over Zionisten worden ze meteen aan de schandpaal genageld met alle gevolgen van dien. Terwijl het verleden al heeft laten zien dat vele landen (geheime) politieke spelletjes en ‘false flags’ hebben ingezet. De vraag is nu of we in al die jaren ontwikkeld zijn en zoiets ‘ondenkbaar’ is. Volgt u nog het nieuws? Leest u ook elke week de column van Youp van het Hek in het NRC om te lezen welk wanbeleid of schandaal nu het onderwerp is? Hij heeft er meerdere in de week waar hij over kan schrijven. Ze zijn nog erg komisch ook! (voor de mensen die hier komen voor vermaak is dat een goede tip) De wereld is doorgeslagen in Kapitalisme en macht. Om in deze tijd niet kritisch te zijn, getuigt juist van grote naïviteit. . Een complottheorie te geloven of aannemelijk te vinden is ook nog een wereld van verschil en dan heeft men ook al de neiging om anderen op het verwoorden af te rekenen. Free speech? Nee hier een stempel die uitgedeeld wordt door …..(voeg hier de stempel naar keuze).
  Het is fascinerend om je eens te verdiepen in de belangenverstrengeling tussen de landen en binnen de politiek. Of hoe krampachtig pedo schandalen van de elite worden weggemoffeld in zowel Engeland als Nederland. Dan zakt je vertrouwen in de zogezegde leiders snel weg. En dan hebben we de rollen van de ‘ media stille’ maar erg actieve verschillende groepen van de vrijmetselarij nog niet eens gehad. Dat maakt die theorieën niet meteen tot bewezen waarheid, maar in sommige gevallen is de theorie ook een mogelijkheid die gewoonweg genegeerd wordt. De meeste mensen in onze media berusten zich in aannames. Kijk maar naar de gifgasaanval in Syrië (nooit bewezen, raar opgelost), de aannames van MH17 waar Timmermans zich nog enorm voor moet schamen, het beruchte hacken van naar zeggen Noord Korea, etc… Dat wordt door de meeste mensen gedoogd, maar aannames hier veroordeelt men graag tot complottheorieën van ‘aluhoedjes’.
  Naar mijn idee berust een groot deel van de mensen zich graag in een beperkt voorstellingsvermogen tot er weer iets gebeurt wat deze enigzins oprekt. En dan verbaasd men zich (wederom) over hoe dit in godsnaam mogelijk is of hoe dit al die tijd heeft kunnen plaatsvinden recht onder hun eigen neus.

  5 likes
 • Frans schreef:

  Waarover nog meer onwaarheden?
  Het nieuws over MH 17 Over MH 370 .

  Over De NOS binnenvaller.
  Over Snowdon!

  4 likes
 • Faith schreef:

  Er zitten hier ook mensen gewoon iets blind na te roepen. Lees Lyra, haar verhaal lijkt erg veel op een artikel op wanttoknow over archons. Ene Alloya Huckfield die, zoals staat te lezen ‘al een intens leven achter zich heeft en nu healer/teacher is.’ Het verhaal rammelt aan alle kanten en ze wil je doen laten geloven dat iedereen, ook lichtwerkers, door archonten aangevallen kunnen worden want zij is ook aangevallen door ze. Ze raadt je ook aan om bescherming te zoeken door jezelf in een donkere schil te visualiseren, dan weet ik genoeg. Ik vraag me af wat dat intense leven wat ze achter zich heeft inhield en waarom ze denkt dat iedereen door archonten lastig gevallen kan worden. Lyra brouwt er nog een beetje eigen interpretatie omheen, die heeft zelfs met een gesproken en voila! denken ze mensen met een sterke intuitie om de tuin te kunnen leiden. Niet geloven mensen. Misschien dat die archonten er wel zijn maar ze vallen volgens mij alleen mensen aan die al in het duister verkeren. Ik bedoel als iemand mij gaat vertellen dat reiki gevaarlijk is dan kan ik daar alleen maar hartelijk om lachen.

  4 likes
 • Gerard schreef:

  mono

  8 februari 2015 14:28 at 14:28

  and I’ll show you my mom’s clothes riddled with bullet holes.

  ik vraag me af hoe het kan, dat je de met kogels doorzeefde kleding hebt van je overleden moeder ??
  lijkt mij toch niet logisch, daar het bewijs materiaal is..
  snap ook niet waarom je dat in huis zou willen hebben..

  Goed opgemerkt MONO, gelukkig nog een wakkere hier en griezelige opmerkingen hier van Henk 007

  tenzij het je standaard verklaringsmodel is om overal een samenzwering in te zien, zou je je tegenover de slachtoffers toch kapot schamen?

  Slachtoffers van Sandy Hook sterven op verschillende plaatsen ,ga je huiswerk doen Joh en doe niet alsof je gek bent !

  altijd als een van de eerste reakties en dan met zo,n trut misleiding komen, doei !

  1 likes
 • luna schreef:

  captain Cook.. wie was dat ook al weer ?
  Sandy Hook alias Sandy HoAx, klein beetje crea en bindmiddel met de letters en .. alle antwoorden staan al in de meldingen en boodschappen
  neem het woord ” prism ” .. hoor je de g e v a n g e n d h e i d er door heen klinken.. ( prison )

  in nl zal 11-2 een hele goede worden

  blijf idd bij je zelf denken en puzzel de woorden met je verstand en intui(zie)!

  Namaste allen

  1 likes
 • m.b schreef:

  … dus de eerste zin (het deel achter de komma) van dit artikel klopt niet.

  0 likes
 • Liquid schreef:

  Dus iemand roept blind iets na wat hij een ander heeft horen roepen.
  Vervolgens wordt dat hier gepost en roepen anderen het weer na.
  Tja..

  0 likes
 • Gnaues schreef:

  Heel vreemd… Als ik de reacties hier lees dan proef ik opeens het eten van gisteren in mijn mond.

  0 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  >