Homepagina » Gezondheid » Schokkend hoge concentraties aluminium in brein autisten. Deze wetenschappers wijzen op link met vaccins
Schokkend hoge concentraties aluminium in brein autisten. Deze wetenschappers wijzen op link met vaccins

Schokkend hoge concentraties aluminium in brein autisten. Deze wetenschappers wijzen op link met vaccins

Wetenschappers van de Keele University in Engeland hebben hoge concentraties aluminium aangetroffen in het brein van mensen met autisme.

Het metaal werd gevonden in hersenweefsel van vijf orgaandonoren met de diagnose autisme. Het ging om de hoogste concentraties aluminium ooit gemeten in menselijk hersenweefsel.

“Je vraagt je af waarom er hoeveelheden aluminium worden aangetroffen in de occipitale kwab van een 15-jarige jongen met autisme die 10 keer boven de veiligheidsnorm liggen,” zei professor Christopher Exley.

Buitengewoon hoog

Eerder dit jaar stuitten Exley en zijn collega’s op soortgelijke concentraties aluminium in het brein van mensen die waren gestorven aan alzheimer.

De hoeveelheid aluminium in de hersenen was buitengewoon hoog, maar het was vooral de locatie van het metaal in het hersenweefsel die opviel.

Volgens de onderzoekers was er duidelijk bewijs dat ontstekingscellen vol aluminium het brein waren binnengekomen via de hersenvliezen en de bloed-hersenbarrière.

Aluminiumbevattende vaccins

Bij mensen met autisme is aluminium in het brein gekomen via ontstekingscellen die het metaal via het bloed of lymfe opneemt, zoals dat gebeurt bij monocyten rond de plek waar aluminiumbevattende vaccins zijn toegediend.

“Het onderzoek concludeert niet dat aluminium autisme veroorzaakt,” verduidelijkt Exley.

“Maar deze zeer hoge concentraties van een neurotoxine in hersenweefsel zijn zeker niet goedaardig en zullen bijdragen aan neurodegeneratie,” voegde de hoofdonderzoeker toe.

De studie is verschenen in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

Foto: Blythwood Wikimedia Commons

[Marketwired]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wendy schouten schreef:

  Klopt, verder: Aluminium komt ook ons lichaam binnen via chemtrails en draadloze techniek maakt de bloed hersenbarriere kapot waardoor aluminium makkelijker in de hersens terechtkomt.

  14 likes
  • mikkie schreef:

   Aluminium komt ook binnen via de vele deo’s ( voor stoere mannen) (en vrouwen trouwens). Er zijn genoeg soorten zonder aluminium. Even naar de ingrediënten kijken dus.

   Annemarie Herzenberg-de “beroemde” biochemist van TV,(duidelijk een trol) wist te vertellen dat aluminium tegenwoordig niet meer in de vaccins zit. Let op het woordje “tegenwoordig”. Wel te laat voor minstens 2 complete generaties. Vooral omdat de ouders hun aluminiumbelasting via de voortplanting toch wel doorgeven. Dus 2 generaties enten is voorlopig genoeg. Kijk hoeveel mensen er om je heen “licht gestoord” zijn. Of erger….

   9 likes
 • War on error schreef:

  Je kunt zien hoe moeilijk de vaccinmakers het hebben de ongemakkelijke waarheid ruiterlijk toe te geven. Ze gaan nog een tijdje door de argeloze burger te gebruiken als levende proefkonijnen.

  Zou een veearts betrapt worden op spuiten van al.houdende vaccins, dan gaat vermoedelijk het hele circus los. We worden nog niet als vee behandeld.

  Hier over het (eventuele) kwikgehalte van vaccins:
  https://www.davidicke.com/article/430036/deadly-immunity-government-cover-mercuryautism-scandal

  Ook verhelderend: Vaccine Nation (vid.):
  http://uitdediepte.nl/?p=1038

  Past u op voor de dokter (“ik begrijp het al; het heerst. Ik zal ook u een spuitje geven.”)

  10 likes
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Mensen, ga jezelf alsjeblieft ontgiften.

  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/116828-ontgiften-van-zware-metalen.html

  Dit artikel is journalistiek, zoals het bedoeld is, bedankt Ninefornews.

  10 likes
 • Frans2 schreef:

  Professor Christopher Exley vond eerst schokkende hoeveelheden alu in borstweefsel van borstkankerpatiënten, maar nader onderzoek kon dat niet bevestigen, de hoeveelheden waren niet groter dan in andere weefsels en hetzelfde als bij niet-kankerpatiënten.
  Daarna vond Professor Christopher Exley veel alu bij AlzheimerpatiËnten en nu weer bij autisten.
  Die man wil gewoon alu vinden.

  2 likes
 • Jer schreef:

  Eigenlijk komt het op neer dat vaccin een soort van intelligentie bezitten. Of het weet in welk hersendeel ze moeten wezen om bij mensen autisme te veroorzaken.

  1 likes
 • Danny schreef:

  Ja vaccinatie is bekent verhaal, maar wat dacht je van chemtrails? met betrekking van chemtrails wordt er ook veel onzin verkondigt.

  https://www.youtube.com/watch?v=Q3I40JNZEKo

  0 likes
 • […] Schokkend hoge concentraties aluminium in brein autisten. Deze wetenschappers wijzen op link met vaccins. […]

 • x

  Check Also

  britse

  Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

  Ook in Groot-Brittannië klinkt steeds dezelfde mantra: ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  >