Homepagina » Straling » Bijna 200 wetenschappers uit 39 landen waarschuwen voor gezondheidsgevaren mobieltje
Bijna 200 wetenschappers uit 39 landen waarschuwen voor gezondheidsgevaren mobieltje

Bijna 200 wetenschappers uit 39 landen waarschuwen voor gezondheidsgevaren mobieltje

Een groep van bijna 200 wetenschappers uit 39 landen heeft de VN, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en nationale overheden opgeroepen strikte regels op te stellen voor het gebruik van mobiele telefoons en andere apparaten die elektromagnetische velden creëren.

De wetenschappers uit onder meer Rusland, Iran en de Verenigde Staten hebben gezamenlijk meer dan 2000 studies op hun naam staan over de effecten van niet-ioniserende straling, elektromagnetische straling van lagere frequentie. In een brief schrijven ze dat mobieltjes onder meer kanker, genetische schade, veranderingen in de voortplantingsorganen en leer- en geheugenstoornissen kunnen veroorzaken.

“Ze beschadigen de levende cellen in ons lichaam en leiden tot vroegtijdige dood,” zei dr. Martin Blank van de Columbia-universiteit in een videoboodschap. “We hebben iets gecreëerd dat ons beschadigd en het loopt uit de hand. Vóór de gloeilamp van Edison was er weinig elektromagnetische straling in ons leefmilieu. Vandaag de dag liggen de waardes vele malen hoger en die blijven toenemen vanwege alle nieuwe apparaten die deze straling uitzenden.”

Blank wijst erop dat het aantal dodelijke hersentumoren bij jonge mensen sinds het grootschalige gebruik van de mobiele telefoon is verdriedubbeld. Volgens de wetenschappers mondt het gebruik van radiofrequente straling van mobieltjes en wifi uit in een gezondheidscrisis.

De wetenschappers en biologen zeggen dat ze niet worden gehoord door de commissies die bepalen aan hoeveel straling mensen blootgesteld mogen worden. “We zijn zonder dat we er toestemming voor hebben gegeven onderdeel van een biologisch experiment,” voegde Blank toe. “Om onszelf, onze kinderen en ons ecosysteem te beschermen moeten we de blootstelling terugdringen.”

De groep van bijna 200 wetenschappers wil dat de VN een onafhankelijke commissie in het leven roept die gaat onderzoeken welke alternatieven er zijn om de blootstelling aan elektromagnetische straling van lagere frequentie te verminderen.

Meer informatie over de groep is hier te vinden.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dnnnoz schreef:

  Helaas leven we in een land waar mensen liever het risico lopen om kanker te krijgen, dan het risico lopen ‘complot-denker’ genoemd te worden.
  Er zijn momenteel veel meer mensen met kanker dan mensen zonder mobiel.

  Ik heb al ruim 2 jaar geen mobiel meer, en geloof mij, het word nergens geaccepteerd of gewaardeerd en je word contant als debiel gezien.
  Nu is debiel zijn niet erg, aangezien scholen het concept intelligent toch al verwoest hebben.

  22 likes
  • Jack schreef:

   Maar wat heb je eraan geen mobiel te hebben terwijl 99% van de mensen om je heen ze wel hebben? De zwaarste dosis straling krijg je sowieso van de masten. Zolang je je niet terugtrekt in een gebied zonder masten ontvlucht je eigenlijk niets.

   4 likes
  • rosa schreef:

   Jij bent nu een van de weinigen die mobiel zat zijn maar er gaan veel meer volgen! Niet alleen mobiel maar ook tablet s gaan weer de prullenbak in. Men heeft genoeg aan een computer op een vaste plek met snoer

   1 likes
 • Elise49 schreef:

  Helemaal mee eens. De straling trekt de ziel uit ons lichaam. Als ware liggen we allemaal in een piramide. Wachtend op de transformatie. Van leven naar dood, van dood naar leven. Van oude beschaving naar nieuwe beschaving. En daar komen de donder goden met hun bark/zonnewiel/zeshoek weer bij om de hoek kijken. Ik zie de satellieten als poorten van de hel. Of te wel: het vernietigt de mens/dieren en al het kruipende. En uit het as in combinatie met water en zon, ontstaat weer nieuw leven. Net zoals een natuurlijke piramide ontstaat. Een berg. Een benben berg. Waar de benoe(ibis/fenix) geest weer heerst.
  Het web(internet) spinnewiel, symboliseert de zonnebark/wiel/zeshoek.

  4 likes
  • JC schreef:

   Elise49 ehhhhh ?

   20 likes
   • act4freedom schreef:

    Of je word als gek aan de kaak gesteld of in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen om te voorkomen dat de waarheid verteld wordt… Eigenlijk heb ik gehoord dat er slechts één afgod bestaat, dat is afleiding. Het zal me niks verbazen als satan ook de mobieltjes gaat proberen te transformeren naar een geestelijk level zodat je straks geen fysiek voorwerp meer nodig hebt maar gewoon direct met je verstand zou kunnen bellen

    2 likes
 • Ananas schreef:

  Wat een onzin en nog meer de idiote reacties hierop . Ik ben juist blij met overal wifi en heb de nieuwste smartphone !

  3 likes
  • Patricia van Moffeland schreef:

   Alles heeft zijn prijs, Ananas. En misschien moet je die dan ook ooit eens betalen voor het pesten van de mensen met jouw straling – zij het ook in vorm van ziektes … sommige mensen kunnen een bepaalde kwantiteit straling af, maar op de een of ander dag is het emmertje vol en niks passt meer binnen. Misschien ook bij jou.

   5 likes
  • Johan K schreef:

   Volgens mij haal je twee zaken door elkaar. Dat je blij bent met je wifi en smartphone prima. Dat staat los van de eventuele gevaren die het kan opleveren.

   Als de stelling was: “weg met de wifi hot spots”, dan zou je reactie aansluiten.

   4 likes
 • Silber eye schreef:

  “Achteraf kijkt men een koe in de kont”.

  6 likes
 • Sunshine schreef:

  Ik zeg het vaker tegen mensen in mijn omgeving: over 20 jaar halen we al die zendmasten neer en trekken onszelf de haren uit het hoofd over wat we in vredesnaam hebben gedaan. Helaas zullen we dan al wel een groot deel van de jongere generaties zijn verloren aan de gevolgen van de straling.

  Ja het is gemakkelijk overal te kunnen internetten maar wil je daarvoor echt betalen met je eigen leven en het leven van je kinderen en kleinkinderen?
  En is het echt zo erg niet altijd bereikbaar te kunnen zijn? Is het echt zo erg dat je niet kunt zien hoeveel likes je hebt gekregen op één of ander commentaar ergens?
  Is het echt zo erg dat je niet direct weet wat één van je vrienden uitspookt op dít moment?
  We zijn het contact met de natuur en daarmee onszelf helemaal verloren. Zien de mensen in onze directe omgeving niet meer omdat 99% van de mensen alleen maar bezig is met tablet of smartphone.

  Laat is eindigen met een quote van Albert Einstein:
  ‘I fear the day technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.’

  6 likes
 • Johan K schreef:

  Je zult altijd voor- en tegenstander hebben. Het probleem is denk ik dat voorstanders het afdoen als ‘onzin’ en tegenstanders extreem anti kunnen reageren. Het gaat erom dat we betrouwbaar geïnformeerd worden door de industrie en onze overheden. Pas op basis van die feiten kunnen we dan een afweging maken.
  Helaas prevaleren zowel industrie en overheden eigen belang (geld) boven het belang van onze gezondheid. Van de industrie snap ik dat nog vanuit hun perspectief om omzet/winst te maken. De overheden snap ik totaal niet! Zij zijn (grondwettelijk) verplicht burgers in bescherming te nemen.

  3 likes
  • ludo schreef:

   Omdat politiekers er voor vergoed worden hun bedrijf in een goed daglicht te plaatsen onder de vorm van steekpenningen, partij sponsering, zitjes in raden van bestuur, snoepreisjes, enz… .

   1 likes
  • Jets schreef:

   Hier in Nederland is het kassa voor de schatkist. Weet u hoeveel de veilingen opbrengen (in de Telecom sector). KPN heeft zich destijds blauw betaald aan zo’n veiling (x-miljard) …..

   Niet verwonderlijk dus dat de politiek hier niets aan doet.

   0 likes
 • Johan schreef:

  Zie: neurochirurgie EMV

  3 likes
  • Patricia van Moffeland schreef:

   Al die straling … blabla …Hier gaat het om Röntgenstraling (X-Rays), en deze heeft met digitaal gepolste straling niks te maken.

   1 likes
 • jippieeeee!!! schreef:

  waarom komt dit soort belangrijk nieuws nooit in de krant , of nos nieuws????

  1 likes
 • Meint schreef:

  Zal het dan weer aansluiten op dit artikel? https://www.ninefornews.nl/wetenschappelijke-tijdschriften-staan-boordevol-nonsens/
  Wat moet je nog geloven? We zien in de loop der jaren wel dat de mensheid steeds ouder wordt.
  Dat het niet bevorderlijk is geloof ik meteen, maar de mate waarin ik zou het niet weten, je zou het eens moeten vergelijken met stress, of met de elektromagnetische straling van de zon. Ach ik denk dat de wetenschappers ook een boterham willen verdienen.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  666 symboliseert zowel leven als dood. Mens en satan. 3 zeshoeken in een (Zonne)rad/spinnenweb/ 3 eenheid/ goden trias. 666 staat in de barcodes. Internet/Data/satellieten werkt als een zonnerad/wiel. Bern(hoofdstad Zwitserland(zwits is switch/omdraaing etc./cern(godsdeeltje/donderslag)/dern(god van de donder/ hern(here gods/ern(eren). Het hoofdkantoor van data industrie ligt Zwitserland.De mens gaat zichzelf dus vernietigen door elekta.

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  space scientific politics and monetary systems Exopolitics.org

  De planetaire hoeveelheid het gebruik van mobiele telefoons en andere apparaten die elektromagnetische velden creëren, over de effecten van niet-ioniserende straling, elektromagnetische straling van lagere frequentie . Vóór de gloeilamp van Edison was er weinig elektromagnetische straling in ons leefmilieu. Vandaag de dag liggen de waardes vele malen hoger en die blijven toenemen vanwege alle nieuwe apparaten die deze straling uitzenden.” Om onszelf, onze kinderen en ons ecosysteem te beschermen moeten we de blootstelling terugdringen. Dan zijn er natuurlijk de meer dan heftige aardveranderingen, de toenemende (zware) aardbevingen en praktisch iedere vulkaan wereldwijd die ontwaakt uit een diepe slaap. Dat er geen concrete informatie naar buiten komt kan een gevolg zijn van onbekend of wel bekend wetenschappelijke bewezen fenomenen. Maar te wijzen op de invloed van Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) en chemtrials is een VSA militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd. Andere onderzoeksgebieden zijn inzicht verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie. In verschillende andere landen staan soortgelijke installaties, waaronder Noorwegen en Rusland. Een ding valt niet te ontkennen… Alle hoge en lage planetaire elektromagnetische velden, met een straling van hoge en lage frequenties beïnvloeden elkaar, positief of negatief ook tgv van proefnemingen alle decenia’

  1 likes
 • Orlando schreef:

  Kijk gewoon naar de SAR waarde van je gsm, een gsm is erg handig en ik ben blijk dat het bestaat maar je hoeft dat ding toch niet de hele tijd aanlaten. Als op deze 2 zaken let is direct al heel wat minder straling

  0 likes
 • x

  Check Also

  janet ossebaard

  Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

  De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

  influencer

  Influencer bij Lange Frans: ‘De democratie is gevallen. Dat moet je gewoon zeggen!’

  Comedian en influencer Tisjeboy Jay werd naar ...

  >