Straling

Bijna 200 wetenschappers uit 39 landen waarschuwen voor gezondheidsgevaren mobieltje

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep van bijna 200 wetenschappers uit 39 landen heeft de VN, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en nationale overheden opgeroepen strikte regels op te stellen voor het gebruik van mobiele telefoons en andere apparaten die elektromagnetische velden creëren.

De wetenschappers uit onder meer Rusland, Iran en de Verenigde Staten hebben gezamenlijk meer dan 2000 studies op hun naam staan over de effecten van niet-ioniserende straling, elektromagnetische straling van lagere frequentie. In een brief schrijven ze dat mobieltjes onder meer kanker, genetische schade, veranderingen in de voortplantingsorganen en leer- en geheugenstoornissen kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ze beschadigen de levende cellen in ons lichaam en leiden tot vroegtijdige dood,” zei dr. Martin Blank van de Columbia-universiteit in een videoboodschap. “We hebben iets gecreëerd dat ons beschadigd en het loopt uit de hand. Vóór de gloeilamp van Edison was er weinig elektromagnetische straling in ons leefmilieu. Vandaag de dag liggen de waardes vele malen hoger en die blijven toenemen vanwege alle nieuwe apparaten die deze straling uitzenden.”

Blank wijst erop dat het aantal dodelijke hersentumoren bij jonge mensen sinds het grootschalige gebruik van de mobiele telefoon is verdriedubbeld. Volgens de wetenschappers mondt het gebruik van radiofrequente straling van mobieltjes en wifi uit in een gezondheidscrisis.

De wetenschappers en biologen zeggen dat ze niet worden gehoord door de commissies die bepalen aan hoeveel straling mensen blootgesteld mogen worden. “We zijn zonder dat we er toestemming voor hebben gegeven onderdeel van een biologisch experiment,” voegde Blank toe. “Om onszelf, onze kinderen en ons ecosysteem te beschermen moeten we de blootstelling terugdringen.”

De groep van bijna 200 wetenschappers wil dat de VN een onafhankelijke commissie in het leven roept die gaat onderzoeken welke alternatieven er zijn om de blootstelling aan elektromagnetische straling van lagere frequentie te verminderen.

Meer informatie over de groep is hier te vinden.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

“Achteraf kijkt men een koe in de kont”.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Helemaal mee eens. De straling trekt de ziel uit ons lichaam. Als ware liggen we allemaal in een piramide. Wachtend op de transformatie. Van leven naar dood, van dood naar leven. Van oude beschaving naar nieuwe beschaving. En daar komen de donder goden met hun bark/zonnewiel/zeshoek weer bij om de hoek kijken. Ik zie de satellieten als poorten van de hel. Of te wel: het vernietigt de mens/dieren en al het kruipende. En uit het as in combinatie met water en zon, ontstaat weer nieuw leven. Net zoals een natuurlijke piramide ontstaat. Een berg. Een benben berg. Waar de benoe(ibis/fenix) geest weer heerst.
Het web(internet) spinnewiel, symboliseert de zonnebark/wiel/zeshoek.

Johan
Johan
9 jaren geleden

Zie: neurochirurgie EMV

Loki
Loki
9 jaren geleden
Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x