Bewustzijn

Hoe je tot 1000 keer meer kunt weten dan nu…

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1000 keer meer weten is natuurlijk een fictief getal, omdat iets weten niet gemeten kan worden in cijfers.

Maar er is verschil tussen ‘weten’ en ‘weten’. Vast staat dat je een bewustzijn en onderbewustzijn hebt. Wat ook vast staat is dat je onderbewustzijn een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van informatie bevat. Daarnaast communiceert je onderbewustzijn op andere dimensies dan je bewust beseft. We noemen dit ook wel ‘Universele Kennis’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Jouw onderbewustzijn weet immens veel meer dan jij!

onderbewustzijn-bewustzijnEén van de eenvoudigste, veiligste en meest betrouwbare methoden om contact te krijgen met jouw onderbewustzijn is gebruik maken van automatisch schrift.

Wat je doet met automatisch schrift is de bewuste controle over je hand, waarin je een pen vasthoudt, tijdelijk overdragen aan je eigen onderbewustzijn.

Vervolgens communiceert je onderbewustzijn enerzijds via je hand (en wat het schrijft) met jou en anderzijds met de onmetelijke informatie die verscholen ligt in het onderbewustzijn zelf en de ‘Universele Kennis’.

Wanneer je voor het eerst automatisch schrift doet, is dit een zeer bijzondere ervaring. Het voelt vreemd, omdat je denkt dat ‘een ander’ je hand bestuurt.

Dat is echter niet zo.

Het is je eigen onderbewustzijn die jouw hand de informatie op laat schrijven die het voor je heeft. Je onderbewustzijn vormt op dat moment de brug tussen jou en de onmetelijke kennis van het universum.

Je kunt vragen stellen over de meest ondenkbare zaken. Denk aan vragen stellen aan mensen die er fysiek niet meer zijn, of diepgaande levensvragen. De antwoorden zullen via je eigen onderbewustzijn teruggegeven worden via je hand. Het mooie is dat het antwoord meteen zwart-op-wit staat.

Wil je weten wat de beste keuze is op een bepaald moment in je leven? Vraag het je onderbewustzijn! Wil je weten hoe je iets het beste kunt aanpakken? Je onderbewustzijn geeft je de juiste antwoorden.

Een gigantische oceaan aan informatie

Jouw eigen onderbewustzijn heeft toegang tot ‘Universele Kennis’. Dit is een gigantische onvoorstelbaar grote oceaan aan informatie. Er zijn zelfs mensen die in een wildvreemde taal schrijven die ze bewust niet spreken. Je onderbewustzijn weet zo veel meer dan je voor mogelijk houdt. En het kan uit deze enorme hoeveelheid informatie het beste antwoord voor je filteren. Stel je voor dat je op elk moment dat je wilt je moeilijkste vragen beantwoordt kunt krijgen. Hoe zou je leven eruit zien?

Hoe doe je dit?

Om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, op een manier dat het jouw vragen gaat beantwoorden, en dat je tijdelijk de controle van je schrijvende hand veilig en betrouwbaar kunt overdragen aan je onderbewustzijn, is oefening nodig. Je zult moeten leren wat je precies moet doen en daarna zul je het een paar keer moeten herhalen.

De mini-cursus ‘Leer automatisch schrift‘ helpt je daarbij. Deze cursus bestaat uit een speciale ontspanning-sessie, waarbij je van begin tot eind door het gehele proces geleid wordt. Al na enkele keren zul je zien dat de eerste woorden van jouw onderbewustzijn op papier verschijnen. En al snel zullen deze woorden zinnen vormen en daarna verhalen.

Je begint elke sessie met één duidelijke vraag. En dan tijdens de sessie stromen de antwoorden automatisch via je hand op papier.

Zie hier twee reviews van mensen die een begin maakten met deze cursus:
automatisch-schrift-reviews

Het is een fantastische manier om een onmetelijke wijsheid te verkrijgen. Misschien wel 1000 keer meer dan wat je nu weet.

Deze fenomenale cursus kost normaal € 49,99. Nu tijdelijk voor slechts 27 euro!

Klik hier om deze cursus nu te downloaden

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
4 jaren geleden

Wat is wijsheid? Welke Wijsheid is gebaseerd op het menselijke gedrag kortom het verdraagzame aspect ervan,men heeft verschillende wijsheden, zo heb je economische wijsheid die vooral bedoelt zijn om erin te overleven,ieder naar zijn werk erin gemeten, heeft men daarin al verschillende wijsheden geleerd en neemt men het voor een tijdelijke waarheid van een wijsheid gezien economische komt men al wijsheid te kort omdat er maar weer steeds veranderingen moeten plaats vinden, om het draaiend te houden, maar dat is alleen maar economisch waarin vele zich verliezen, gezien de stress in vele gevallen erdoor,dus echte wijsheid is het niet als men er ziek van word of kwalen die erdoor ontstaan, het heeft de Maat van de twee kanten van de economie, zo heb men de voor en de nadeel ervan.
Wat is wijsheid kan men dat verkrijgen via het onderbewuste ,bij vele mensen is deze wijsheid niet naar boven in het bewustzijn gekomen , omdat men teveel met het dagelijkse beslommeringen te maken heeft en ook verstandelijk word men beheerst men een dagelijkse toestand die verschillend is bij elk mens in deze toch al overbelastende jachtige gedrag , men wil overleven in elk toestand waarin een mens met economische zichzelf heeft aangedaan , ook dat is geen wijsheid, het getal, [het geldmiddel] waarin men zich kronkelt om de dagelijkse beslommeringen betaalbaar te houden voor zowel bedrijf of/en het gezin en dat kost heel veel energie om, zoveel zelfs dat men geen tijd heeft om naar het onderbewuste die men ook wel in stilte kan ervaren, inderdaad er sluimert veel in het onderbewuste men zal echt moeten leren luisteren naar dit onderbewustzijn, maar alleen als het verstand en de beslommeringen tot een zekeren stilstand komen kan men het leren ervaren..dan gaat er een wereld open die heel anders is dan de wereld die we zien en kennen..daar is geen druk aanwezig en geen beslommeringen en als deze naar het bewuste komen men ervaren als een wedergeboorte van het bewustzijn..deze wijsheid is gebaseerd op echte waarderijke menselijkheid ,die een ieder in zich draagt , het leven word er veel gemakkelijker op , als men dit ontdekt in zichzelf valt er een soort economische duister weg, maar ook de duisteren gedachten van het denken krijgt men veel meer zicht in, men kan dat noemen als een soort licht het onderbewustzijn die een mens eigenlijk met zijn dagelijkse gestreste jachtige bewustzijn heeft verloren,het is inderdaad universeel rondom alles al aanwezig,alleen contact er mee te maken komt omdat men er zich niet voor openstelt. bij vele komt het naar boven als men teveel te ver is gegaan met zichzelf,maar vele kunnen er ook helemaal het leven niet meeren mee zien zitten..zo,n cursus is op zichzelf niet verkeert als men zich beter wil leren kennen..maar echte wijsheid is het ook niet, als het gebaseerd is economische belang, het moet het menselijke dienen, waarin de mens menselijker en verdraagzamer word tegen over elkaar ,dan veranderd de economie er ook vanzelf mee met menselijker omgang en begrip en een samenleving ontstaat naar menselijker waarden, En niet het getal Waarden Waarin en Waarmee de Mensheid Gevangen Zit.. Als men dat zo gebruikt het onderbewuste krijgt men een hele andere samenleving..en dat zit allemaal in het onderbewuste universele weten, dat de mensen eigenlijk allemaal in het diepste van het onderbewuste kan ontdekken.

Back to top button