Buitenaards

Hoge Canadese ambtenaar onthult op sterfbed: “Ik ben in Area 51 in een buitenaards schip geweest”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalige Canadese overheidsfunctionaris heeft op zijn sterfbed gezegd dat hij in een buitenaardse vliegende schotel is geweest in Area 51. Dat schrijft de Britse Daily Express.

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zei dat de anonieme man, die de leiding had over een afdeling die over noodmaatregelen gaat, zijn verhaal deelde vlak voordat hij stierf aan de gevolgen van een neurologische ziekte.

Geheimhoudingsverklaring

“Tijdens een interview zei de man dat de CIA hem had gevraagd of hij één van deze schepen van binnen wilde bekijken,” zei Hellyer. “Ze vlogen hem naar Area 51, waar hij vervolgens aantekeningen maakte.”

“Voordat hij er naartoe ging moest hij een geheimhoudingsverklaring ondertekenen,” vervolgde hij. “Hij sprak er met niemand over, zelfs niet met zijn vrouw. Toen hij ontdekte dat hij ALS had en stervende was, besloot hij alles te vertellen.”

80 soorten

Al jaren wordt gezegd dat Area 51 de plek is waar bewijs voor buitenaards bezoek wordt bewaard, waaronder de resten van een vliegende schotel die in 1947 bij Roswell zou zijn gecrasht. In 2013 erkende de Amerikaanse overheid het bestaan van de basis.

Hellyer was tussen 1963 en 1968 minister van Defensie en werd in 1969 vicepremier van Canada. Recentelijk claimde hij dat 80 verschillende buitenaardse soorten communiceren met wereldleiders, maar dat overheden betrokken zijn bij een cover-up.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De samenwerking van overheden en buitenaardsen zou veel openlijker moeten worden.

Franss
Franss
5 jaren geleden

[ De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zei dat de anonieme man, ]
Anonieme man… Tsja, waarom zou je hier nog aandacht aan besteden?
Hij breekt wel de geheimhoudingsverklaring maar zegt niet wie die voormalige Canadese overheidsfunctionaris was?

Hearsay, honderden verhalen zoals deze zijn er, altijd met een niet te achterhalen onbekende in de schakels.

Peter van de Ven
Peter van de Ven
5 jaren geleden

Kunnen zij deze wereld niet beter leefbaar maken als zij beter en verder ontwikkeld zijn. Nu gaat het door geld en macht overal mis!

StefanZ
StefanZ
5 jaren geleden

Zouden ze ook contact hebben met Rutte. Wat zullen ze dan van hem denken. Zouden ze dan denken, dat het een menselijke ondersoort is, dat uit weekdieren geëvolueerd is ? Of zullen ze denken, dat hij straks als snack voor op de terugweg kan worden gebruikt en zullen de bemanningsleden dan ook klagen over het vliegtuig voedsel, dat zéér te wensen overlaat. Zomaar een gedachte 😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x