Paranormaal

22 Colombiaanse schoolmeisjes ‘lijden aan demonische bezetenheid’ na spelletje

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Colombia zijn 22 schoolmeisjes van 12 tot 15 jaar oud ‘bezeten door demonen’ nadat ze het populaire spelletje Charlie Charlie hadden gespeeld. Bij het spel roepen de deelnemers de geest Charlie op, die vervolgens gevraagd wordt om vragen te beantwoorden.

De kinderen schreeuwden, kronkelden en hallucineerden. Sommige leerlingen begonnen zelfs te schuimbekken. Eén van de slachtoffers beweerde een ‘man in het zwart’ te hebben gezien terwijl ze bezeten was.

Dezelfde symptomen

De autoriteiten roepen mensen op het spel niet te spelen. Het incident deed zich voor in het departement Chocó in Colombia, dat grenst aan Panama. De kinderen werden met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Nóvita. Ze leden allemaal aan dezelfde symptomen.

De lokale zender Caracol meldt dat het incident plaatsvond op een normale schooldag. Meisjes uit verschillende klassen begonnen zich plotseling vreemd te gedragen, te stuiptrekken en flauw te vallen.

Vorig jaar

In eerste instantie werden vier tieners naar het ziekenhuis gebracht, maar even later volgden ook andere groepen. Ouders vertelden de media dat alle meisjes lagen te gillen en te kronkelen. Dokter Jair Ruiz zei: “Bij binnenkomst schreeuwden ze, mompelden ze onverstaanbare woorden, hallucineerden ze en schuimbekten ze.”

Elk getroffen kind heeft inmiddels bezoek gehad van de autoriteiten en van ‘spirituele adviseurs’. Vorig jaar werden ook al een aantal meisjes uit Chocó behandeld wegens ‘vreemd gedrag’ nadat ze Charlie Charlie hadden gespeeld.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Hoort er bij dit spel ook een ritueel, zoals een drankje/eten, pilletje/drugs, iets roken? De symptomen lijken aardig op afkickverschijnselen van een dag later. Jongeren/pubers zijn erg gevoelig voor hallucinaties(goed en kwaad/adolescentie/gelovig opgevoed) Ze weten niet wat hen overkomt en kunnen dan in paniek raken. Iemand daar is dus aan het proberen kinderen verslaafd te maken/geld te verdienen.Ook schijnt er een sekte(geloof) te groeien in Midden/Zuid Amerika die de dood vereert ipv leven. Deze sekte valt onder de maffia.
De Farc is opgeheven, dus zal men op andere manieren mensen moeten lokken om geld te verdienen via de drugs/cocaïne aldaar. Een van de grootste inkomsten van Colombia.
Kinderen/volwassenen/media durven niks te zeggen, want dan worden ze er op afgerekend. Ook daar regeert de angst. En misschien zijn er ook nog lijntjes via de kerk/overheid.
Ik denk dat het ongeveer zo in elkaar steekt.(logica)

helder
helder
6 jaren geleden

ik ga het niet lezen

Chantal
Chantal
6 jaren geleden

We hebben het spel Kees Kees gespeeld, en er gebeurde helemaal niets, daarna besloten we het met Tom Tom te proberen, en inderdaad toen zagen we hele vreemde landkaarten. We zijn er snel mee opgehouden, want dit leek ons heel gevaarlijk.
Wil dan ook iedereen aanraden, doe dit niet, en hou je er verre van.

Ph
Ph
6 jaren geleden

Massa hysterie, mensen die daar in geloven zijn daar dan ook heel gevoelig voor!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x