Homepagina » Paranormaal » 22 Colombiaanse schoolmeisjes ‘lijden aan demonische bezetenheid’ na spelletje
22 Colombiaanse schoolmeisjes 'lijden aan demonische bezetenheid' na spelletje

22 Colombiaanse schoolmeisjes ‘lijden aan demonische bezetenheid’ na spelletje

In Colombia zijn 22 schoolmeisjes van 12 tot 15 jaar oud ‘bezeten door demonen’ nadat ze het populaire spelletje Charlie Charlie hadden gespeeld. Bij het spel roepen de deelnemers de geest Charlie op, die vervolgens gevraagd wordt om vragen te beantwoorden.

De kinderen schreeuwden, kronkelden en hallucineerden. Sommige leerlingen begonnen zelfs te schuimbekken. Eén van de slachtoffers beweerde een ‘man in het zwart’ te hebben gezien terwijl ze bezeten was.

Dezelfde symptomen

De autoriteiten roepen mensen op het spel niet te spelen. Het incident deed zich voor in het departement Chocó in Colombia, dat grenst aan Panama. De kinderen werden met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Nóvita. Ze leden allemaal aan dezelfde symptomen.

De lokale zender Caracol meldt dat het incident plaatsvond op een normale schooldag. Meisjes uit verschillende klassen begonnen zich plotseling vreemd te gedragen, te stuiptrekken en flauw te vallen.

Vorig jaar

In eerste instantie werden vier tieners naar het ziekenhuis gebracht, maar even later volgden ook andere groepen. Ouders vertelden de media dat alle meisjes lagen te gillen en te kronkelen. Dokter Jair Ruiz zei: “Bij binnenkomst schreeuwden ze, mompelden ze onverstaanbare woorden, hallucineerden ze en schuimbekten ze.”

Elk getroffen kind heeft inmiddels bezoek gehad van de autoriteiten en van ‘spirituele adviseurs’. Vorig jaar werden ook al een aantal meisjes uit Chocó behandeld wegens ‘vreemd gedrag’ nadat ze Charlie Charlie hadden gespeeld.

[Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Hoort er bij dit spel ook een ritueel, zoals een drankje/eten, pilletje/drugs, iets roken? De symptomen lijken aardig op afkickverschijnselen van een dag later. Jongeren/pubers zijn erg gevoelig voor hallucinaties(goed en kwaad/adolescentie/gelovig opgevoed) Ze weten niet wat hen overkomt en kunnen dan in paniek raken. Iemand daar is dus aan het proberen kinderen verslaafd te maken/geld te verdienen.Ook schijnt er een sekte(geloof) te groeien in Midden/Zuid Amerika die de dood vereert ipv leven. Deze sekte valt onder de maffia.
De Farc is opgeheven, dus zal men op andere manieren mensen moeten lokken om geld te verdienen via de drugs/cocaïne aldaar. Een van de grootste inkomsten van Colombia.
Kinderen/volwassenen/media durven niks te zeggen, want dan worden ze er op afgerekend. Ook daar regeert de angst. En misschien zijn er ook nog lijntjes via de kerk/overheid.
Ik denk dat het ongeveer zo in elkaar steekt.(logica)

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Waarom heet het spel Charlie Charlie. De naam Charlie heeft vele betekenissen. Het kan betekenen: overname. Charlie wordt gebruikt als militair jargon/strategie(lees wiki) Charlie in volkstaal: de gek/joker. Charlie/Karel algemeen is geen slechte naam, maar in huidige vreemde gebeurtenissen/agenda zul je het “anders” moeten gaan zien. Je suis Charlie, kan dus ook gezien worden als: ik ben gek/de joker. Overname van de massa. Ik zei toen al/zeg liever: je suis moi.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Eigenlijk zie je hetzelfde hier gebeuren. De drugwereld groeit, mede door afbraak systeem. De lijntjes tussen de top en onderwereld worden steeds kleiner/komen dichter bij elkaar. Mede doordat de oude middenstand verdwijnt. Geld komt niet meer terug naar de burger door swaps. Toekomst perspectief voor veel jongeren neemt af en tegelijkertijd moet men steeds meer betalen(verplichte) Een jongere 18+ die geen inkomsten heeft komt al snel in de problemen/schulden. Bijbaantjes zijn laag betaald. Velen kunnen niet eens een time out nemen bij hun ouders, want niet alle ouders hebben genoeg geld om het kind even te ondersteunen. Regelgeving werkt ook niet mee. De kans dat deze kinderen ontsporen is dan groot. Het gaat gewoon heel slecht, want er zijn veel minder kinderen geboren(kijk statistieken leeftijd grote steden) en dus zou er eigenlijk een overvloed aan banen moeten zijn. Jongeren hebben het echt niet makkelijk. Ja, ze hebben technologie(veel te duur/van dat geld kun je eten), maar die moet je tegenwoordig wel hebben. Dat is een moet geworden. Denk aan digd/school/bankieren/banen waarbij technologie wordt gebruikt. Je moet wel mee. Kun je niet meer mee, dan val je af. Doe je mee, kost het je bergen geld. de kans dat je valt is groot. Het is anders dan vroeger. Je back up van leven/opvang is weg, omdat je geen tijd/ruimte meer krijgt.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Heb begrepen dat dit spel ook via internet gespeeld wordt. In hoeverre kan men al de mens beïnvloeden via internet/wifi/satellieten? Ik denk dan ook aan Pokemon. Dat vermoeden had ik al in het begin van deze hype.
Deze macht/overname kunnen we niet zien/zien aankomen. Is dus levensgevaarlijk. Iemand schreef al ergens eens. Mensen die beïnvloed zijn zullen nuchtere/kritische mensen voor gek verklaren. Het is maar een spelletje zeggen ze. Omgekeerde wereld. Satanpraktijken dus.
Het is verstandig om te weten wat wifi nu eigenlijk is en wat Haarp(veel zendmasten bij elkaar) nu eigenlijk doet. Het zijn radiogolven, die men kan verhogen, verlagen enz. Je hoort(fijn gevoelige mensen wel/lijkt op sterretjes/klap op je oor) en je ziet het niet. Je kunt iets sturen naar je hersenen, zonder dat geluid/golven je gehoorgang het heeft waargenomen en het heeft doorgestuurd naar je hersenen. bv. zoals muziek/taal. Veel mensen en dieren hebben nu last van overmatig oorsmeer/jeuk in oren. En nee, het zijn geen mijten.
Klachten over ogen door veel internet gebruik. Veel jongeren hebben nu al een bril voor dichtbij. Iets wat een ouderdom verschijnsel is of een zeldzame oogaandoening bij kinderen. Brillen kun je nu aanschaffen met blue filter.
Waar zijn we in godsnaam mee bezig?

faith
faith
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Elise: wel eens van David Icke gehoord?

https://www.youtube.com/watch?v=KMUsZAMAt-Q

Je moet wel met de nieuwste feiten meegaan anders ga je hopeloos achterlopen.
Het begint nu op te vallen hoe wanhopig je je aan doomscenario’s vastklampt. Alsof je er graag in wilt blijven geloven, terwijl de cabal steeds verder in het nauw gedreven wordt.
Ondanks je schier onuitputtelijke kennis van weetjes waar velen geen weet van hebben, alsof je een complete redactie achter je hebt staan, heeft dit nieuws je dan weer niet bereikt. Vreemd.

Elise49
Elise49
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Ik ken David Icke. Maar houd er zelf ook nog een visie op na.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Een kind had het over de zwarte man. Zwarte man staat voor de dood. Meester Suerte/zwart komt ook voor bij de Noordse mythologie, die de grote verandering/ommekeer uitlegt/brengt. Onze zwarte piet komt daar vandaan. Sinterklaas staat voor leven/goed en zwarte Piet voor de dood/slecht. Beide horen bij elkaar. Positief en Negatief.(natuurwet) Zonder positief bestaat er geen negatief of andersom. Wat zie je nu op de wereld gebeuren? Positief en Negatief smelten samen langzaam ineen. De eenwording van alles(op alle vlakken) Tijd en ruimte worden 1. Een complete Niburu.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

in India worden er jonge meisjes uitgekozen als godin. Zij moet een beproeving doorstaan. Wat krijgt zij te zien in de tempel? Alle ellende/toekomst, die je maar kan voorstellen.(de totale Niburu)Het meisje in lotushouding moet dan alles over haar heen laten gaan zonder emotie. Dan wordt zij haar leven lang verkozen als godin. Ze geloven dan, dat dit meisje de mensheid/aarde gaat redden.

helder
helder
4 jaren geleden

ik ga het niet lezen

Chantal
Chantal
4 jaren geleden

We hebben het spel Kees Kees gespeeld, en er gebeurde helemaal niets, daarna besloten we het met Tom Tom te proberen, en inderdaad toen zagen we hele vreemde landkaarten. We zijn er snel mee opgehouden, want dit leek ons heel gevaarlijk.
Wil dan ook iedereen aanraden, doe dit niet, en hou je er verre van.

Anton50
Anton50
Reactie op  Chantal
4 jaren geleden

De NS speelt al met TIMTIM… 😉

Ph
Ph
4 jaren geleden

Massa hysterie, mensen die daar in geloven zijn daar dan ook heel gevoelig voor!!

Johny
Johny
4 jaren geleden

De een roept de geest Jezus aan, de ander de geest Charie. Bij de laatste zie je tenminste nog enige reactie.

onbekend
onbekend
Reactie op  Johny
4 jaren geleden

Jezus houdt zich niet bezig met spelletjes.

Padja
Padja
Reactie op  Johny
4 jaren geleden

Die angst voor demonen is er door de kerk goed ingeraamd. Dus wellicht toch indirect kun je het wijten aan Jezus en consorten.

jhon
jhon
4 jaren geleden

net als de populair wordende pokomon

Lichtwezen
Lichtwezen
4 jaren geleden

In het boek “Geestelijke gaven” geschreven door gene zijde wordt er met name voor gewaarschuwd voor occulte zaken zoals geesten oproepen / glaasje draaien etc.
http://rulof.org/nl/Samenvatting-per-boek

x

Check Also

Beelden van 'geest van spelend jongetje' in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Beelden van ‘geest van spelend jongetje’ in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Er zijn videobeelden opgedoken waarop de geest ...

Moeder ziet 'geest van haar oma op babycam' verschijnen. Wat is dit?

Moeder ziet ‘geest van haar oma op babycam’ verschijnen. Wat is dit?

Een vrouw uit Engeland denkt dat ze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x