Binnenland

FVD gaat hoorzitting organiseren over het prikbeleid, óók met virologen die ‘heel kritisch zijn’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag vroeg Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zijn collega’s om een hoorzitting te organiseren over het prikbeleid met allerlei virologen. “Dus ook virologen die kritiek hebben op het absurde vaccinatiebeleid,” zei hij.

Het verzoek werd geblokkeerd. “Ze willen alleen maar luisteren naar hun eigen priesters. Het is een cult,” zei Van Houwelingen. FVD gaat nu zelf een hoorzitting organiseren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

U kunt het waarschijnlijk niet geloven, het is echt waar

Ook andere moties die de partij in stemming bracht, werden verworpen. “Moties tegen medische apartheid, moties tegen het zogenaamde 2G-systeem – wat betekent dat je óf gevaccineerd óf genezen moet zijn om mee te kunnen doen aan het maatschappelijk leven, en in de praktijk zal dat betekenen dat je niet mee kunt doen aan het maatschappelijk leven als je niet gevaccineerd bent, keiharde vaccinatiedrang dus – al die moties zijn verworpen,” zei het Kamerlid.

“U kunt het waarschijnlijk niet geloven, het is echt waar. Daarom gaan we nu als FVD zelf een hoorzitting organiseren met OMT-virologen – die zullen wel niet komen – maar vooral ook met niet-OMT-virologen, waarvan er steeds meer zijn, die heel kritisch zijn op het vaccinatiebeleid,” aldus Van Houwelingen.

Uitzenden

“We gaan het uitzenden, we gaan Ongehoord Nederland erbij betrekken. We roepen iedereen met expertise – artsen, virologen – op: meld u zich alstublieft aan, laat uw geweten spreken, help ons.”

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

FvD is zeer goed bezig.

Overigens doet BPOC2020 hetzelfde. Echter kan geen kwaad dat meerdere partijen dit ondernemen.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Veel succes! Moedig van jullie om te blijven strijden. Wat sowieso krankzinnig is dat we dit allemaal doen voor de ouderen/zieken en zwakkeren en die worden nu juist buitenspel gezet. Ook dat is een grote leugen.

Ack
Ack
2 jaren geleden

Toon ze dan gelijk ook het filmpje van vaccins met parasieten en spinnen!

Jantine
Jantine
2 jaren geleden

De scheiding tussen kerk, staat en uitvoernde macht, de trias politica, is weg.

Er is een nieuw staatsgeloof.
Mark Rutte en Hugo de Jonge hun corona geloof. Iedereen met een ander geloof moet de regerings-kerk uit. Discussie of vragen stellen is niet mogelijk, want geloof is geloof en klaar-uit.

Rechters zijn sinds de invoering van de algemene wet bestuursrecht slaafjes van de overheid geworden. En dat doen de rechters maar wat graag! Ook buiten het bestuursrecht! Want de stelling is nog steeds: wie bij de psychologische test twijfels heeft over de overheid, die is schizofreen. Alles wat de overheid doet is goed.
Op een enkele uitspraak na die komt van door de overheid gefinancierde milieuclubs (een milieuclub die een regering-onwelgevallige mening ontwikkelt is direct haar subsidie kwijt). Die uitzonderingen zijn dus door de regering gewenste uitzonderingen waarbij men dan met krokodilletranen kan zeggen: de rechter dwong ons.

De twede kamer laat zich ook een oor aannaaien doordat moties gewoon niet uitgevoerd worden. Waarvoor kiezen we nog kamerleden als ze dit laten gebeuren.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x