Homepagina » Buitenaards » “Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen”
"Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen"

“Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen”

In 1947 kwam er een UFO neer bij het plaatsje Roswell in New Mexico. Was er sprake van een cover-up? MUFON-directeur Jan Harzan laat in een gesprek met zakenblad Forbes zijn licht over de zaak schijnen.

Op de vraag waarom overheden zo geheimzinnig doen over de mogelijkheid van buitenaards bezoek antwoordt Harzan:

“Eén mogelijke reden is dat ze geloven dat de wereldbevolking niet klaar is voor een dergelijke onthulling. Een andere mogelijkheid is dat zoiets zou leiden tot grootschalige paniek, een beurscrash en het einde van religie.”

Tijdreizen

“Er wordt ook gezegd dat de technologieën waarover deze wezens beschikken zo geavanceerd zijn – denk aan sneller reizen dan het licht of tijdreizen – dat ze een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid, helemaal als ze in vijandige handen vallen,” voegde hij toe.

Volgens Harzan is het Roswellincident geen hoax. “UFO-onderzoeker Stanton Friedman interviewde 30 getuigen van Roswell,” zei hij.

"Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen"

Jan Harzan (MUFON)

“Wat zij vertellen in Recollections of Roswell doet je de rillingen over de rug lopen,” ging hij verder. “Ik kan je vertellen dat het geen weerballon was.”

Landingsgestel

Harzan zag naar eigen zeggen als kind zelf een UFO. “Ik was 10 jaar oud en zag met mijn jongere broer Jeff een vaartuig landen in onze achtertuin,” zei hij.

“Het bevond zich op 10 meter afstand van ons en hing slechts een paar meter boven de grond,” ging hij verder.

“Het maakte een zoemend geluid en bevatte een landingsgestel met vier poten,” aldus Harzan. “Het was een levensveranderende ervaring.”

Uniek

Volgens hem laten de ruim 100.000 dossiers op de website van MUFON zien dat we worden bezocht door aliens.

“Waarom weten we niet,” zei hij. “Misschien omdat onze planeet uniek is in ons zonnestelsel omdat zij voor drie kwart uit water bestaat.”

“Daarnaast hebben we veel zeldzame metalen,” zei Harzan. “Wellicht zien ze onze planeet als een vakantiebestemming. Of ze willen ons gewoon observeren.”

[Forbes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willie schreef:

  En waar moeten bij mij nou die rillingen over mijn lijf lopen? Wat hebben ze dan verteld? Dit? “Wat zij je vertellen doet je de rillingen over de rug lopen,” ging hij verder. “Ik kan je vertellen dat het geen weerballon was.” verder noppes, nada, niks.

  30 likes
  • Earthaxis schreef:

   Weet je wat het is, deze wezens zijn gewoon mensen. Mensen uit de toekomst, dus doorgeevolueerde mensen. (Het is ook mogelijk dat dit zielloze gekloonde op mensen gebaseerde lichamen zijn die op afstand vanuit de toekomst als avatars gebruikt kunnen worden, omdat tijdreizen te gevaarlijk is voor mensen). Zo is er bij een ufo landingsplek ooit een blonde haar gevonden. Na dna onderzoek bleek deze afkomstig te zijn van een bepaalde dna-groep van chinezen. Het interessante is dat deze specifieke chinezen geen blond haar hebben of ooit hebben gehad. Het was namelijk een haar uit de toekomst. De chinezen lopen namelijk nu al voorop in klonen van dieren ed. In de toekomst zullen zij mi. ook voorop gaan lopen in het creeeren van genetisch ‘geavanceerdere’ mensen. Dat de toekomstige mens op termijn nog minder spierweefsel krijgt, dunnere ledematen krijgt, een nog grotere schedelomvang, grotere ogen, nog minder beharing enz. enz. lijkt voor de hand te liggen. Dat wij hiermee steeds meer op die grey aliens gaan lijken is dan ook geen toeval.
   Het verklaart ook waarom de ‘aliens’ zich zo angstvallig verborgen proberen te houden, gezien de paradoxale “butterfly effecten” die dit kan opleveren, denk aan de zogenaamde grootvader paradox.

   3 likes
 • Ikke schreef:

  Wij zijn oorlogszuchtige mieren, meer niet.
  Ik zou hard doorvliegen als ik dit zooitje zag.

  22 likes
 • andré schreef:

  “Ze” willen het experiment van dichtbij zien ?

  13 likes
  • frans schreef:

   De huidige regeringen en zij die daarboven uitgaan, de schaduwregering, en M..I.C willen niet de nieuwe technologien bekend maken.
   Vrije energie, antizwaartekracht. Waarmee de complete vervuiling van de aarde in een keer zou stoppen.
   Wij geen landingsbanen meer nodig hebben, die de steden verdringen.
   Er geen lawaai meer is. De mensen gewoon hun raam weer open kunnen hebben, omdat het verkeer geruisloos zich voortbeweegt.
   Tesla heeft dit al lang geleden Gedemonstreerd. En wat is er van over?; Een elektrische auto met peperdure accu’s waarvan de grondstof zeldzaam is. (weer schaarste), en waarvoor de chinezen in Afrika hele landen opgraven naar deze grondstof. Zien we het dan niet ?
   Weer auto’s waarvoor compleet de aarde wordt verwoest door mijnbouw. Onder het mom van gesubsidieerde elektrische auto’s!. Koop zo’n accu-auto niet! Tenzij je hoopt dat er binnenkort een vrije energie generator in komt. Want dat kan natuurlijk heel goed. DAN WORDT HET STIL OP STRAAT!
   EEN STRAAT DIE NIET MEER NODIG IS! WANT ANTIZWAARTEKRACHT!

   5 likes
 • Sergio schreef:

  Wat ik me altijd afvraag bij het Roswell incident: als het idd. om aliens ging, met een onvoorstelbaar geavanceerde technologie zoals altijd beweerd wordt, hoe kon het dan gebeuren dat deze aliens zo dom hier op deze primitieve planeet crashten ?

  10 likes
  • AnnoNimbus schreef:

   Tja, ook wij hebben floppen met nieuwe technologie: Wellicht het equivalent van een Tesla auto met software problemen of een nieuwe Samsung telefoon met brakke hardware. Of gelijk aan de onbestuurbaarheid van de JSF, terwijl het oudere vliegtuig model wel bestuurbaar was (en goedkoper, en makkelijker te repareren is)?

   Wie weet waren het alien tieners die een oude vimina uit hun pa’s garage hebben opgelapt?

   Of touristen die mee vlogen met het equivalent aan AirFlot (slecht onderhouden, maar goedkoop)

   Dan zou het ook nog kunnen komen door sabotage of interne gevechten in de cockpit, of doordat ze uit de lucht geschoten zijn door andere aliens of dat ze met een verkeerde snelheid (collision course) naar de aarde geteleporteerd/transdimensioneerd zijn (navigatie berekenings fout).

   Speculaties zat, zoals je ziet.

   tl;dr: ook geavanceerde technologie kan falen.

   3 likes
  • xlxl schreef:

   volgens mij hebben de mensen ze zelf neergeschoten

   0 likes
 • Quasimodo schreef:

  Zolang de Aliens niet bereid zijn zich aan het volk te vertonen, zijn ze vijanden van het volk. Ze heulen gewoon met de machthebbers.

  10 likes
 • Henk schreef:

  Spock, waar blijven de Vulcan’s?

  Ik wou er goed voor zitten, want opzienbarend nieuws is toch wat, maar na ‘n paar regels, kwam de aap uit de mouw;
  De onderzoeker was 10 jaar toen een UFO in de achtertuin lande.
  Misschien volgende keer weer een klein tipje van de sluier?

  8 likes
 • Johan schreef:

  We zijn hier met zn allen op aarde (3D)dimensie met het doel dat we weer gaan herinneren dat we levende oneindige multi dimensionale wezens zijn met een ziel. iets wat oneindig is kent geen begin en geen eind en is dus in feite pure oneindig potentiële energie van aards.

  om dit te mogelijk te maken hebben we vanuit de hogere dimensies met elkaar afgesproken om de GAME genaamd de MATRIX te gaan spelen met elkaar en zo tot bewustzijn te komen tot ons zelf totdat je uiteindelijk het volle bewustzijn weer heb van jezelf kwestie van het weer herinneren want alles ligt al opgeslagen in jezelf. in de 5de dimensie ben je uniek en zie je eruit 3D gezien als een universum. en dat is ook gelijk de reden dat alles in ons al opgeslagen zit in jezelf ALLES! know thyself and you will know the universe. As above, So below

  7 likes
 • A W Reijersen van Buuren schreef:

  De Aarde wordt onder andere gebruikt als tussenstation bij ruimtereizen door veel soorten buitenaardsen. Een van de overlevenden van een van de drie (?) 1947 UFO crashes bij Roswell NM USA zegt dat ze veel en veel ouder is dan het Heelal. Brian Greene zegt dat ons Heelal is ontstaan doordat twee enorme kolommen met elkaar in botsing kwamen. Sommige buitenaardsen maken zich niet zoveel zorgen om hun lichaam omdat ze in staat zijn om te reïncarneren. (Zie bv The Ghost Inside My Child [op bv Ziggo bij de digitale kanalen 122/123/132])

  Die buitenaardse die de Roswell-crash overleefde zegt dat Frans Ferdinand van Oostenrijk-Este ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Frans_Ferdinand_van_Oostenrijk-Este ) een van hen was die het lichaam van een mens gebruikte om in te leven maar dat die naief was en daarom vermoord werd waarna de Eerste Wereldoorlog begon.

  Die buitenaardsen die bij Roswell NM USA crashten zijn in een oorlog verwikkeld met andere hoog ontwikkelde buitenaardsen welke rond het gebied dat ze opeisen stoorzenders in het Heelal plaatsen en die ‘Roswell’ buitenaardsen verwijderen die stoorzenders. (Star Trek Voyager heeft een serie over een vergelijkbaar systeem wat in de ruimte is geplaatst!)

  2 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  MUFON-directeur Jan Harzan : de wereldbevolking niet klaar is voor een dergelijke onthulling. Leiden tot grootschalige paniek, een beurscrash en het einde van religie.”
  de technologieën waarover deze wezens beschikken zo geavanceerd zijn – denk aan sneller reizen dan het licht of tijdreizen – dat ze een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid, helemaal als ze in vijandige handen vallen.
  Daarnaast hebben we veel zeldzame metalen, lariekoek ” tov ontleding manertsen

  Waarom stuurde men dan radiosignalen de ruimte in via de satellieten van Nasa en Esa.
  De VSA-ufocoverups door extraterrestrial rassen geduld of niet geduld,

  1 likes
 • charles schreef:

  Wat ik ondeugdelijk vind in al die verhalen over UFO’s is het volgende: 1) gezien de miljarden sterrenstelsels met elk weer miljarden sterren is de kans dat er leven op andere zonnestelsels aanwezig zou zijn zeer groot.Daarover geen discussie. 2) Ook al is er leven op andere zonnestelsels aanwezig maar het is niet zo dat het universum bulkt v/h leven dat we bij wijze van spreken om de hoek wonen. 3) Dan het komen en gaan van die UFO’s zonder enig doel 4) volgens de UFO-gelovigen zouden deze aliens stations hebben onder grond of diep in de oceanen en dat alles om niet gezien te worden want tenslotte “bulkt het universum v/h leven”. Het lijkt op een gedrag van een toerist. 5) alle door Jan aangevoerde argumenten zijn vanuit menselijk standpunt geredeneerd en ik lees geen enkel standpunt v/d aliens zelf.

  Als ze werkelijk hoogstaand zouden zijn dan is hun gedrag op z’n zachtst gezegd heel vreemd.

  0 likes
  • Dolex schreef:

   Kijk eens naar de (oude) speelfilm ‘The Gods must be crazy’. Eerste kwartier is genoeg om een inzicht te krijgen. Je ziet daar hoe een ‘primitieve’ Afrikaans beschaving reageert op de ‘moderne’ westerse beschaving. Dat effect zou je kunnen doortrekken naar hoe wij op mogelijk buitenaards bezoek reageren.

   https://www.youtube.com/watch?v=LBChaE_RbKo

   Overigens zijn niet alle ‘UFO-gelovigen’ over één kam te scheren hoor.
   En over Roswell doen ook omgekeerde theorieën de ronde: dat de overheid het UFO-verhaal heeft verzonnen om tests met geheime militaire voertuigen te verdoezelen.

   0 likes
   • charles schreef:

    Je snapt het gewoon niet. Die film die je aanhaalt zijn menselijke standpunten. Wie zegt dat de aliens denken zoals wij. In alle UFO-verhalen komen redeneringen naar voren die niets anders zijn dan menselijke standpunten.

    0 likes
    • Dolex schreef:

     Ik reageerde op je laatste zin: “… dan is hun gedrag op z’n zachtst gezegd vreemd.” Daarin geef je blijk van je eigen antropocentrische kijk: je vindt hun gedrag vreemd, vanuit jou als mens gezien.

     Ik verwijs naar de film als een analogie. Zoals de ‘bosjesmannen’ kijken naar het vliegtuig (iets wat ze niet kennen) – als een vreemd iets, onverklaarbaar, zo kijken wij naar het gedrag van aliens en mogelijke buitenaardse voertuigen.

     1 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  90% van alle mensen zijn aliens!

  1 likes
 • Marcelleke schreef:

  Wat aan deze “berichtgeving” het gezelligste en het meest ontspannende is zijn de reacties. Jongens, jongens, wat een fantasie !

  0 likes
 • Jan Jansen schreef:

  Ach hier krijg ik geen rillingen van, ten tijde van Noach beschrijft de Bijbel was er al de buitenaardsen genaamd de gevallen engelen. Dus wat is buitenaards. Ze kunnen ook wonen onder de grond en ingangen hebben ver in Antarctica waar niemand mag komen. Maar het is een feit dat ze eens weer onder ons zullen zijn want de tijd van Noach komt ook weer terug, en dat zal minder volgens mij minder vredelievend zijn als we denken.
  Overigens zijn er meer boeken uit de oudheid die de dagen van de geweldigen beschrijven.

  0 likes
 • Vladimir schreef:

  Ik heb al een keer gezegd dat wij hebben op aarde complete blauwdruk van die technologie die ze noemen
  ufo,alleen is gebouwd in een soort macro system en dat zijn alle kerken en tempels die dragen nam van god
  en ze bewegen op de brandstof van kwiksap,maar ik kan geen personen vinden die daar verstand hebben en willen uitproberen.De puzzel is alleen mogelijk via computer program autocad en daar heb ik geen enkel
  verstand van,en als iemand daar in geloft dan zal ik graag alles uitlegen in prive sfeer.Vrag is alleen wie er
  gelof in geschriften van bijbel,koran,torah of sanskrit.Einstein is al formule gedan war alleen de masa bekend
  is,en ik toevoegt de kwiksap die je overaal kan gebruiken en als oplosing voor onze overschot met gevarlijke
  radioactieve stofen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >