Buitenaards

“Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen”

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1947 kwam er een UFO neer bij het plaatsje Roswell in New Mexico. Was er sprake van een cover-up? MUFON-directeur Jan Harzan laat in een gesprek met zakenblad Forbes zijn licht over de zaak schijnen.

Op de vraag waarom overheden zo geheimzinnig doen over de mogelijkheid van buitenaards bezoek antwoordt Harzan:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Eén mogelijke reden is dat ze geloven dat de wereldbevolking niet klaar is voor een dergelijke onthulling. Een andere mogelijkheid is dat zoiets zou leiden tot grootschalige paniek, een beurscrash en het einde van religie.”

Tijdreizen

“Er wordt ook gezegd dat de technologieën waarover deze wezens beschikken zo geavanceerd zijn – denk aan sneller reizen dan het licht of tijdreizen – dat ze een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid, helemaal als ze in vijandige handen vallen,” voegde hij toe.

Volgens Harzan is het Roswellincident geen hoax. “UFO-onderzoeker Stanton Friedman interviewde 30 getuigen van Roswell,” zei hij.

"Wat getuigen van de Roswell-crash zeggen doet je de rillingen over de rug lopen"
Jan Harzan (MUFON)

“Wat zij vertellen in Recollections of Roswell doet je de rillingen over de rug lopen,” ging hij verder. “Ik kan je vertellen dat het geen weerballon was.”

Landingsgestel

Harzan zag naar eigen zeggen als kind zelf een UFO. “Ik was 10 jaar oud en zag met mijn jongere broer Jeff een vaartuig landen in onze achtertuin,” zei hij.

“Het bevond zich op 10 meter afstand van ons en hing slechts een paar meter boven de grond,” ging hij verder.

“Het maakte een zoemend geluid en bevatte een landingsgestel met vier poten,” aldus Harzan. “Het was een levensveranderende ervaring.”

Uniek

Volgens hem laten de ruim 100.000 dossiers op de website van MUFON zien dat we worden bezocht door aliens.

“Waarom weten we niet,” zei hij. “Misschien omdat onze planeet uniek is in ons zonnestelsel omdat zij voor drie kwart uit water bestaat.”

“Daarnaast hebben we veel zeldzame metalen,” zei Harzan. “Wellicht zien ze onze planeet als een vakantiebestemming. Of ze willen ons gewoon observeren.”

[Forbes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
7 jaren geleden

“Ze” willen het experiment van dichtbij zien ?

Johan
Johan
7 jaren geleden

We zijn hier met zn allen op aarde (3D)dimensie met het doel dat we weer gaan herinneren dat we levende oneindige multi dimensionale wezens zijn met een ziel. iets wat oneindig is kent geen begin en geen eind en is dus in feite pure oneindig potentiële energie van aards.

om dit te mogelijk te maken hebben we vanuit de hogere dimensies met elkaar afgesproken om de GAME genaamd de MATRIX te gaan spelen met elkaar en zo tot bewustzijn te komen tot ons zelf totdat je uiteindelijk het volle bewustzijn weer heb van jezelf kwestie van het weer herinneren want alles ligt al opgeslagen in jezelf. in de 5de dimensie ben je uniek en zie je eruit 3D gezien als een universum. en dat is ook gelijk de reden dat alles in ons al opgeslagen zit in jezelf ALLES! know thyself and you will know the universe. As above, So below

Ikke
Ikke
7 jaren geleden

Wij zijn oorlogszuchtige mieren, meer niet.
Ik zou hard doorvliegen als ik dit zooitje zag.

Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Zolang de Aliens niet bereid zijn zich aan het volk te vertonen, zijn ze vijanden van het volk. Ze heulen gewoon met de machthebbers.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x