Homepagina » Buitenland » Er zijn nog maar negen landen ter wereld zonder een centrale Rothschild-bank. Raadslid onder vuur nadat hij dit bericht op Facebook zet
Er zijn nog maar negen landen ter wereld zonder een centrale Rothschild-bank. Raadslid onder vuur nadat hij dit bericht op Facebook zet

Er zijn nog maar negen landen ter wereld zonder een centrale Rothschild-bank. Raadslid onder vuur nadat hij dit bericht op Facebook zet

Nadat Groot-Brittannië vorig jaar besloot om Syrië te bombarderen plaatste een Schots raadslid een bericht op Facebook waarin hij verwees naar de Rothschilds.

“Er zijn nog maar negen landen ter wereld zonder een centrale Rothschild-bank: Rusland, China, IJsland, Cuba, Syrië, Iran, Venezuela, Noord-Korea en Hongarije,” schreef George McIrvine van de Labour-partij. “Is het niet grappig dat we altijd oorlog voeren tegen deze landen?”

Partijbonzen werden op de hoogte gebracht van het bericht, waarna er een onderzoek werd ingesteld ‘wegens het delen van antisemitisch materiaal’.

Banken in het algemeen

McIrvine verwijderde het bericht, maar ontkende antisemitische uitlatingen te hebben gedaan. Hij zei dat hij tegen alle vormen van racisme is.

Hij zei dat hij doelde op banken in het algemeen, niet specifiek op banken die in handen zijn van de familie Rothschild.

Aangevallen en bedreigd

McIrvine werd naar eigen zeggen maandenlang aangevallen en bedreigd vanwege het bericht. Het onderzoek loopt nog.

Vakbondbazen hebben laten weten het raadslid unaniem te steunen.

“Wij staan unaniem achter George McIrvine en onze organisatie heeft er het volste vertrouwen in dat hij onschuldig wordt bevonden,” zei Mike Arnott van de Dunee Trades Union Council (TUC).

[Evening Telegraph]


Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. @ Revenge

  Ik denk dat het punt van dit artikel meer is dat je dus blijkbaar niets kunt zeggen wat de elite/politiek niet zint. Dus idd helemaal geen democratie in het Westen en vrije pers.

  Maar slavenhandel. Vroeger letterlijk nu schuldenslavernij.

  Triest maar waar.

  Daarom zouden plotici verboden moeten zijn bij Wereldoorlog herdenkingen en dodenherdenkingen.
  Zij zijn namelijk de aanstichters ervan.

  Jammer dat het klootjesvolk zo makkelijk te onderdrukken is

  36 likes
  • Ben tot het besef gekomen dat alles maar dan alles onder slavernij van die rothschilds zit.
   Media, film, muziek, literatuur, geschiedenis, banken, oorlogen,politiek, multinationals, ziekten, vergiftigen van mens via eten en vaccinatie, noem eender wat op wat je maar kan fantaseren het is eigendom van die rothschildclan.
   Alle oorlogen de laatste 400j hebben die rothschilds veroorzaakt zoveel lleed honderden miljoenen doden en die k*tfamilie moet daar geen nada niets zero rekenschap voor geven, niets in dit kl*te universum stopt dié rothschilds niets of niemand, dat is nu wel KLAAR DUIDELIJK!

   Dan stopt alles hé, wat in gods(alien)naam kan je dan nog doen?

   Zelfs onze creator(s) laten de mensheid in de steek, niets of niemand in dit Universum dat helpt of
   ooit zal helpen tegen die clan…

   Ik begrijp niet dat al die politici maar dan allemaal hun land volk alles aan die clan verraden hebben, alles en iedereen op aarde verkoopt LETTERLIJK zijn/haar ziel aan die satanisten.

   En niets of niemand bestaat/bestond er om die rothschilds + khazaren aanhang op te ruimen, nee daar denkt zelfs niemand aan;..

   o n b e g r i j p e l i j k niets bestaat om de mens en planeet te bevrijden van die satan familie.
   Pffff besef echt dat wij er allemaal aangaan, op commando rothschilds
   Begrijp dat echt niet dat die clan zulke SOLO macht heeft, zelfs Satan heeft zoveel macht niet…

   29 likes
   • De grootste dwaling is te denken dat je zwak bent. Dat is nl hun kracht tegen jou.
    Gedachten zijn als zaadjes. Als je die voedt, worden ze sterker en kunnen ze ontkiemen. Dat geldt zowel voor positieve als negatieve gedachten. De gedachte dat je zwak bent en geen macht hebt of minderwaardig bent, geeft voedsel aan je minderwaardigheidsgevoel en hypnotiseert je ziel. Zosmeed je een schakel aan de ketting die je ketent aan je zwakte.
    Concentreer je liever op je kracht, want alles is al van ons: kracht, liefde, vrijheid en oneindige reinheid.

    De remedie is denken aan kracht, en laat het piekeren over zwakheid.

    6 likes
    • Beste Richard

     de grootste dwaling is het ontkennen van wat ik hier neer schreef!
     De definitie van krankzinnigheid is dingen doen die je altijd al deed en dan verandering verwachten;

     Met positief denken versla je die satanisten NIET!!!!
     Integendeel: evil roei je met evil uit met niets anders, ooit al in onze geschiedenis geweten dat positieve tralalala het negatieve kon verslaan,??? Nee nooit gebeurd!

     2 likes
   • De enige manier om hun te verslaan is door hun machtsmiddel niet meer te gaan gebruiken, Wij ( de normale burger) hebben veel meer macht dan dat we denken te hebben, wij zijn het die alles produceren. Als wij stoppen met het verwachten van een beloning (geld) voor onze arbeid hoeft er voor de producten ook geen geld meer gevraagd worden, het enige wat we hoeven te doen is zorgen dat alles wat we nodig hebben samen te produceren en in overvloed aanwezig is zodat alles gratis gedeeld kan worden. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de overbodige banen zullen verdwijnen en dat we nog maar 8 uur per week hoeven te werken om alles maar dan ook echt alles gratis te maken.

    2 likes
 2. Geen rothschildbank in Rusland, China of Hongarije???!!???
  Hallo allen hebben een centrale rothschildbank!!
  Enkel Syrie en Iran hebben geen CB in hun land en daarom werd Syrie vernietigd en nu willen ze Iran kapot krijgen!

  Interessante 1m21 mini filmpié over Putin Gazprom, israehell en rothschilds, zeer degoutante info:
  Putin & The Rothschild Banking Cartel

  https ://www.youtube.com/watch?v=oFQEhtHCMfA

  20 likes
  • China: rothschildland via dat communisme, berg alles op van hoop over BRICS want DAT is ook van de rothschilds, ze hebben China ermee groot gemaakt, India dezelfde joke…
   Het is eender wat op aarde bestaat die rothschilds zijn er baas over:
   Via China vernietigen die kazaren de VS dollar + EU

   Weeks ago, Jacob Rothschild disclosed he is moving investments out of the U.S. into far Eastern Markets. Now, under a month later, China is announcing the start of a “new world order” to be brought about through a new oil benchmark backed by gold, that will be priced in yuan, thus replacing the U.S. dollar as practically the only denomination in which oil is sold. This change could clearly have a massive global economic impact, and might be a bad sign for the strength of the dollar. It also appears to align with bankers interests to begin moving money out of the United States, into the Far East. Are bankers trying to squash the dollar?

   Rothschild Taking Down the Dollar? China Launches New Oil Benchmark As Bankers Move Money East

   https ://www.youtube.com/watch?v=BCfOQGXMI3w

   11 likes
  • @Marduk,

   Dat youtube filmpje is van bijna 4 jaar geleden.
   Het feit blijft dat Putin het 99-jarig charter tussen de Sovjet-Unie en de Rothscilds, dat Lenin zélf heeft ondertekend, en dat af liep op 1 janiuari 2017, tot op heden NIET verlengd

   Daarnaast heeft Putin de Russisch Christelijke orthodoxe kerk in volle ere hersteld.

   Hij is nationalistisch, heeft het overgrote deel van de bevolking achter zich en heeft de Russen hun eigenwaarde en hun trots teruggegeven na het debakel van de Sovjet-Unie, Gorbatjov en Jeltsin.
   De laatste was een dronkelap die danste naar de pijpen van zijn zionistische meesters.

   http://tomatobubble.com/id920.html

   5 likes
 3. @Marduk’s Revenge reactie op 20.40
  Niet zo somber hoor….er bestaan geen verlossers of iets of iemand die de mensheid komt redden..
  Natuurlijk is er een wereldwijd web , maar het is maar een klein gedeelte van de piramide..
  Het grote probleem is de mens zelf, een grote groep om die machts top heen wil graag een graantje mee pikken , een andere grote groep is lekker met zichzelf bezig en is lekker fatalistisch . We hebben ook nog een groep zombie’s , en onderaan hebben we een kleine groep, kritische en alternatieve mensen……Bedenk dat je op deze aarde bent geboren om jezelf te ontplooien / ontdekken , en te groeien naar voor jou een hoger plan…. Als de mens in z’n kracht ging zitten zou hij al meer bereiken, maar helaas het is soms allemaal tegen dovemansoren gezegd……Geloof in jezelf dat is voor de meeste mensen al een opgave…. Relativeren en humor houd je overeind ….en een paar lieve en aardige mensen om je heen voor wat steun, kom je al een heel eind…. groet Louise…..😂

  18 likes
 4. @Marduk’s Revenge,

  Beste, besef dat er toch nog gelijk denkende zijn die tot dezelfde conclusie zijn gekomen.
  Het is pijnlijk, daarom heb ik (b.v.b.) een levensdoel gesteld welke buiten de beleving van deze ” religieuze, financiële, materiële” wereldse gedachten én beleving staat.
  Geloof me als ik u zeg, dat ik daarin rijker ben dan de rijkste op deze wereld! Zij zijn n.m blind geboren voor deze rijkdom, dus kunnen ze het nooit van mij afnemen, óók niet na mn dood!
  Verder heb ik slechts een wens,… Louise als mijn buurvrouw.
  Zulke mensen hebben we allemaal nodig!
  Het ga u goed beste Ik wens u mijn rijkdom toe

  10 likes
 5. Lieve Louise en beste Pjoter

  De eerlijkheid gebied hier om in te zien dat die rothschilds gewonnen hebben.
  Je krijgt ze niet weg, ze bezitten alles tot de zielen van de mensheid toe.
  Ze zijn erin geslaagd om gans de planeet te brainwashen, alle media, muziek, tv stations internet is van die clan.
  Valt het niemand op dat niets of niemand ooit rebelleert tegen die rothschilds? Zelfs familiaal nooit geen problemen, niets of niemand is rothschildvrij op aarde, buiten Iran mss.
  En daarbij ze controleren media, einde verhaal
  Israehell kan ha ar NWO zionistisch rijk nu uitbouwen en ons allen uitmoorden er is toch niets in dit Universum dat de mens zal helpen, nope satanisten krijgen alle Universele hulp!

  Zie rond je en zie in dat dit WAARHEID is

  De harde satanische donkere waarheid is dat ze gewonnen hebben draai of keer het gans de planeet is onder slavernij khazaren israehell en rothschilds, moet er geen tekening meer bij maken, ze hebben gewonnen punt

  4 likes
 6. Tel uw zegeningen , en wees blij met jezelf….
  Natuurlijk ziet het er niet best uit maar je moet je daar niet de hele dag mee bezig houden , geloof me er zijn ook nog leuke dingen………Realiseer je dat we in een onrustige tijd leven , maar realiseer je ook dat de toekomst ( deze eeuw) de hel op aarde kan los barsten WW3 zal genadeloos zijn met alle nieuwe militaire technieken. Dan kunnen we niks meer en worden we gewooon weg gevaagd….. En ja ook al die mensen die ondergrondse overlevings ruimte’s hebben .”..Geniet er dus nog even van, gooi die pc even dicht…….of kijk een leuke lachfilm……
  Marduk’s en Pjoter…..binnenkort maakt een kennis even een nieuw extra e-mail adres voor me aan , dan zet ik het op deze site , kunnen we wat makkelijker communiceren …….

  6 likes
 7. Het brengt natuurlijk ook fakenews over de Rothschilds: “Is het niet grappig dat we altijd oorlog voeren tegen deze landen?”
  WE ALTIJD??? Tegen IJsland, Hongarije en Iran? Het is Iran dat probeert via Syrië en Libanon oorlog te voeren, maar dan tegen Israël en Jemen, niet andersom.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...