Buitenland

Reiner Füllmich geeft update over ‘Neurenberg 2.0’: internationaal strafproces ‘over enkele weken’ van start

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich zei woensdag in gesprek met Maria Zeee dat het langverwachte internationale strafproces, door velen ook wel ‘Neurenberg 2.0’ genoemd, binnen enkele weken van start gaat.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat een onderzoeksjury zich met de zaak bezighouden. Het is de bedoeling dat er aanklachten worden ingediend tegen vier kopstukken: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci en WHO-baas Tedros, lichtte Füllmich toe. “Ze gaan een hele hoge prijs betalen. Ze gaan de bak in.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Allerlei experts gaan getuigen over wat er werkelijk aan de hand is, over de agenda die uitgerold wordt om onze aandacht af te leiden van enerzijds het uitdunnen van de bevolking en anderzijds bevolkingsbeheersing, aldus de advocaat.

Eigen systeem

Hij voegde toe dat er gewerkt wordt aan een nieuwe rechterlijke macht, omdat het systeem ‘dermate corrupt is dat we daar niet langer op kunnen vertrouwen’. “We moeten ons eigen systeem optuigen.”

Een belangrijk onderdeel van deze zaak is een onderzoek dat Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, heeft gedaan naar de ‘vaccinmakers’. Uit dat onderzoek blijkt dat sommige vaccinbatches helemaal geen problemen veroorzaken, terwijl andere partijen zeer gevaarlijk zijn en duizenden sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Het is duivels

“Ze proberen te achterhalen hoe ze zoveel mogelijk mensen kunnen doden zonder dat er alarmbellen afgaan,” benadrukte Füllmich. “Het is duivels. Hoe kunnen mensen zo kwaadaardig zijn?”

De advocaat vertelde verder dat deze hele operatie, waar tientallen jaren aan is gewerkt, wordt uitgevoerd door enkele honderden, hooguit enkele duizenden mensen. Zij proberen zoveel mogelijk artsen en politici aan hun kant te krijgen door middel van omkoping en afpersing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ritueel kindermisbruik, zei hij.

“Geef niet op. Blijf strijden.”

4.9 245 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Op de schop het gehele wereldsysteem. Strenger dan Neurenberg.

Marcus
Marcus
2 jaren geleden

Nog maar eens “binnen een paar weken”….

carolina
carolina
2 jaren geleden

Fantastisch.

Heel veel en goed werk verzet.

Zonder deze zeer goede voorbereiding , die voor velen te lang duurde, heeft hij kans van slagen, al zal het een lange strijd worden.

Zorg er voor, dat Fullmich goed beschermd
wordt.

anoniem
anoniem
2 jaren geleden

Als er een nieuw rechtssysteem opgezet wordt… dan erkennen landen en politie de uitslag niet. Kan ik je nu al vertellen.

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x