Buitenland

Reiner Füllmich geeft update over ‘Neurenberg 2.0’: internationaal strafproces ‘over enkele weken’ van start

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!

De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich zei woensdag in gesprek met Maria Zeee dat het langverwachte internationale strafproces, door velen ook wel ‘Neurenberg 2.0’ genoemd, binnen enkele weken van start gaat.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat een onderzoeksjury zich met de zaak bezighouden. Het is de bedoeling dat er aanklachten worden ingediend tegen vier kopstukken: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci en WHO-baas Tedros, lichtte Füllmich toe. “Ze gaan een hele hoge prijs betalen. Ze gaan de bak in.”

Allerlei experts gaan getuigen over wat er werkelijk aan de hand is, over de agenda die uitgerold wordt om onze aandacht af te leiden van enerzijds het uitdunnen van de bevolking en anderzijds bevolkingsbeheersing, aldus de advocaat.

Eigen systeem

Hij voegde toe dat er gewerkt wordt aan een nieuwe rechterlijke macht, omdat het systeem ‘dermate corrupt is dat we daar niet langer op kunnen vertrouwen’. “We moeten ons eigen systeem optuigen.”

Een belangrijk onderdeel van deze zaak is een onderzoek dat Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, heeft gedaan naar de ‘vaccinmakers’. Uit dat onderzoek blijkt dat sommige vaccinbatches helemaal geen problemen veroorzaken, terwijl andere partijen zeer gevaarlijk zijn en duizenden sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Het is duivels

“Ze proberen te achterhalen hoe ze zoveel mogelijk mensen kunnen doden zonder dat er alarmbellen afgaan,” benadrukte Füllmich. “Het is duivels. Hoe kunnen mensen zo kwaadaardig zijn?”

De advocaat vertelde verder dat deze hele operatie, waar tientallen jaren aan is gewerkt, wordt uitgevoerd door enkele honderden, hooguit enkele duizenden mensen. Zij proberen zoveel mogelijk artsen en politici aan hun kant te krijgen door middel van omkoping en afpersing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ritueel kindermisbruik, zei hij.

“Geef niet op. Blijf strijden.”

4.9 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
5 maanden geleden

Op de schop het gehele wereldsysteem. Strenger dan Neurenberg.

Marcus
Marcus
5 maanden geleden

Nog maar eens “binnen een paar weken”….

carolina
carolina
5 maanden geleden

Fantastisch.

Heel veel en goed werk verzet.

Zonder deze zeer goede voorbereiding , die voor velen te lang duurde, heeft hij kans van slagen, al zal het een lange strijd worden.

Zorg er voor, dat Fullmich goed beschermd
wordt.

anoniem
anoniem
5 maanden geleden

Als er een nieuw rechtssysteem opgezet wordt… dan erkennen landen en politie de uitslag niet. Kan ik je nu al vertellen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

191
0
We lezen graag je reactie!x