Mens en DierCorona

‘Marion Koopmans gaf een jaar geleden toe dat Chinese labs coronavirussen manipuleerden’

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een interview dat recentelijk is opgediept stelt WHO-onderzoeker en viroloog Marion Koopmans dat laboratoria in China voor het begin van de pandemie al coronavirussen manipuleerden. Dat schrijft website The Federalist.

Koopmans, die deel uitmaakte van een WHO-team dat in januari en februari in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van het coronavirus, ontkent nu dat de coronapandemie is veroorzaakt door een laboratoriumlek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toch heeft ze toegegeven dat Chinese labs experimenten deden met dieren die volgens topwetenschappers en Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen mogelijk de pandemie hebben veroorzaakt, aldus de website.

“Van dit virus, het coronavirus, hebben we er meerdere, inclusief virussen die eerder al uit dieren op mensen zijn overgestapt. Dat betekent dus ook dat er al onderzoeksprogramma’s lopen naar het maken van vaccins tegen dat soort virussen,” zei Koopmans in februari 2020 in een interview dat is opgediept door de organisatie White Coat Waste (WCW).

“Daar is voor gekeken: kunnen we die veranderen, kunnen we daar nou dit virus bijzetten of kunnen we die aanpassen en dat gebeurt op een aantal plekken wereldwijd, ook in China,” vervolgde ze.

Na het onderzoek in Wuhan zei Koopmans echter dat het ‘extreem onwaarschijnlijk is dat er een laboratoriumincident is geweest’.

[The Federalist]

4.7 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Corrie de Jong
Corrie de Jong
3 jaren geleden

Ze willen dat we allemaal dood gaan aan de vaccinaties daar worden we ziek van en niet van Corona of andere virussen

Gevatst
Gevatst
3 jaren geleden

Het is een dwaalspoor van Marion. Goed vaag blijven over het virus en elke keer weer wat anders verklaren. Ze kan ook niet anders, want ze krijgt dit opgedragen. Alles wordt in het werk gesteld om het volk in de leugen (ziektekiemtheorie)bij de waarheid vandaan te houden. De waarheid van terrein theorie.

W Appie??
W Appie??
3 jaren geleden

Zo de wind waait waait haar rokje??dwangbuis. Is toepasselijker dan Marion in een rokje. Zien???maar ja de show must go one voor de landverraders krijg spontane??van dit soort figuren ??

Nono
Nono
3 jaren geleden

Iemand uit het OMT die tegenstrijdige dingen roept is niet geloofwaardig meer.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x