Homepagina » Bewustzijn » “We kunnen de wereld veranderen als we allemaal dezelfde intentie hebben”
"We kunnen de wereld veranderen als we allemaal dezelfde intentie hebben"

“We kunnen de wereld veranderen als we allemaal dezelfde intentie hebben”

Professor emeritus dr. William Tiller van de Stanford-universiteit zegt dat we met onze intentie de wereld om ons heen beïnvloeden. Zo kunnen we met onze gedachten de vorming van waterkristallen veranderen, aldus dr. Tiller.

Hij ontdekte een immens krachtige energie in de vacuümruimte tussen moleculen. Lange tijd werd gedacht dat deze vacuümruimte leeg was. Tiller kwam tot de ontdekking dat onze gedachten deze energie kunnen sturen.

We kunnen er volgens de professor van alles mee doen, zoals het veranderen van de pH-waarde van water, het verbeteren van het functioneren van autisten of mensen helpen uit een depressie te komen.

De kracht van intentie kan exponentieel toenemen als we allemaal onze intentie richten op hetzelfde doel, aldus Tiller. Hij gebruikte een gloeilamp als voorbeeld. Als je kijkt naar een gloeilamp van 100 watt komt er een beetje licht uit, maar niet veel.

“Dat komt omdat de fotonen (lichtdeeltjes) die uit de gloeilamp komen een vernietigende invloed hebben op elkaar. Maar als je de fotonen allemaal in dezelfde richting kunt laten wijzen, zou de energiedichtheid van de fotonen aan het oppervlak van de gloeilamp duizenden tot miljoenen keer groter zijn dan de energiedichtheid van de fotonen aan het zonneoppervlak,” zegt Tiller.

[Epoch Times]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Om allemaal dezelfde intentie te “kunnen”hebben moet je 1 zijn in bewustzijn en dat zijn we nog niet.

  Duurt niet lang meer maar “nog”niet!

  12 likes
  • We zijn altijd EEN en hetzelfde bewustzijn geweest,
   Eenwording gaat nooit gebeuren omdat we al EEN zijn..

   Alle ellende ontstaat JUIST uit de overtuiging dat we nog niet EEN zijn, en dat nog moeten worden

   Aangezien tijd alleen maar bestaat in onze overtuigingen, zal het dus ook geen kwestie van tijd KUNNEN zijn omdat tijd niet bestaat..

   Wachten op EENWORDING in de toekomst?….
   We zijn altijd al EEn geweest!

   11 likes
   • Het gaat om; in een intentie 1 te zijn.
    We kunnen wel allemaal 1 zijn, vanuit de BRON O.I.D. , maar dat zijn we niet in onze intenties. Vanuit de BRON zijn we 1 . Hier op de aardkloot begint de verdeeldheid!!
    Alleen al uit onze reacties op deze site blijkt, dat we flink verdeeld zijn, dualiteit dus,
    als de intentie wordt geboren om in bepaalde situaties dezelfde intentie te hebben ontstaat er iets.
    Dus laat je nier verdelen!

    4 likes
 2. Ik weet en ik en heb al een paar honderd keer mogen ervaren dat wij ons ‘eigen omgeving’ waarin we wonen creëren, door liefdevolle gedachten te sturen en te onderhouden. Des te meer mensen die gedachte hebben, des te mooier wordt de omgeving. Alles trek je mee, mensen, dieren je natuur om je heen. Fruitbomen groeien niet met een enkel stukje fruit op een tak, maar er komen trossen (kersen, pruimen). Een enkele of een paar ‘negatievelingen’ worden door die positieve groep meegenomen. Voor de lange termijn moet er wel een ‘knop om’ in die negatieve mens. Die ‘knop’ is om te zetten door mensen met een zeer hoge frequentie gericht op liefde en mededogen voor elkaar. Of de negatieve persoon wil of niet, als de knop op ‘aan’ wordt gezet, dan wordt deze persoon beïnvloed. Dat resulteert dan in een gevoel van liefde, vrijheid, gezondheid en/of in chaos, doordat de mindcontrol en de beperkingen op dat moment zijn doorbroken. Het diepe gevoel neemt een aantal minuten of uren de rationele gedachten over. De keuze hoe deze persoon verder gaat als ze hun ‘oude’ zelf zijn, dat bepalen zij zelf. Zij kunnen doorgaan op de oude voet en het leven ervaren zoals ze altijd hebben gedaan of zij kunnen kiezen voor een nieuwe weg, waarin zij ondersteund worden door hun ‘licht’energie. Het is een belangrijk gegeven dat alles op een hoge frequentie van liefde tot stand komt.

  15 likes
  • Wat zullen we eten zeven dagen lang
   wat zullen we eten ,
   wat een keus…
   Er is genoeg voor iedereen
   dus eten we samen , wat een feest !

   Wat zullen we drinken
   zeven dagen lang,
   wat zullen we drinken
   wat een feest
   Er is genoeg voor iedereen,
   dus drinken we samen,
   wat een feest pom pom pom

   Er is genoeg voor iedereen en we gaan delen, wat een feest !

   5 likes
   • Dat is inderdaad zo! Als mensen in de zomer bij ons komen, mogen ze gratis kersen plukken, en pruimen, en kruiden… zo veel als ze lusten. En weet dat ze nooit te veel pakken, alleen wat ze nodig hebben. Er is genoeg voor iedereen 🙂

    6 likes
 3. Als wij allemaal dezelfde intentie hebben… Dit kan dus niet, de mens heeft een vrije wil. De mens zou het zich zelf en anderen makkelijker kunnen maken als de mens bereid zou zijn om te delen. Delen gaat niet alleen om geld en goederen, maar ook om gedachten en aandacht. In het Heel Al bestaan er krachten die delen, natuurwezens delen ook. Alleen de mens is niet in staat om te delen, de mens graait! Als je een mens uit jouw tuin laat eten, dan geef je. Het gaat om delen en deel je dus jouw tuin, die op dat moment dus van iedereen is en niet meer van jouw. Ik weet het, delen is moeilijk! Wij mensen kunnen niet delen en dus zal er altijd verdeeldheid zijn onder mensen.

  2 likes
  • Tja…delen. Lastig hoor.
   We willen best wel delen…kersen uit de boom, of andere zaken waar we overvloed aan hebben.
   Welvaart delen is weer wat lastiger. Onze medelanders willen we graag terugsturen. Daar willen we liever niet mee delen.
   Als Griekenland krap zit werpen we ze liever uit de euro dan dat we meebetalen of delen.
   Mensen houden helemaal niet van delen. Die eenheid en dat één voelen zit er niet echt ingebakken.
   Wel het heers en overheers en vecht voor jezelf, je groep, je clan, je land. Onze fantastische welvaart hebben we aan die mooie VOC tijd te danken. Waarin we met grof geweld andere landen en mensen hebben geplunderd.
   Dat willen we niet delen, we willen meeeeeeeeeeeeeer.

   Éénheid? Waar dan? Ik zie het niet.
   Liefdevolle intenties? Ik tril me een versuffing maar edoch…er gaan nog steeds dagelijks kindertjes om van de honger. Intentie is leuk, we zullen het echter ook moeten omzetten in daden.

   Wie weet..ooit

   2 likes
   • @Padja, je stelt hele goede vragen die veel zaken kunnen rechtzetten.

    Delen kan op twee manieren, vrijwillig of onder dwang, dus verplicht worden door de overheid (is een fascistische, socialistische, communistische of zelfs religieuze model) of kan verplicht worden door degene die macht heeft over de overheid. Dan is delen stelen! Want iemand dwingen om te delen met een ander berust vaak op een grote leugen, want de overheid die eerst van iemand rooft en steelt en daarna het zogenaamd doorgeeft aan een ander ziet daar maar weinig van terug en zal het geroofde geld ergens aan een strijkstok blijven hangen en op plekken terechtkomen die meer met oorlog en verderf hebben te maken dan met het helpen van behoeftigen. En dat Griekenland krap zit heeft te maken met corruptie en wegsluizen van miljarden. Griekenland is de EU binnengelogen, net als zovele landen en nu moeten al deze landen ten koste van ons worden gered. Tenminste, dat spelen ze, want feitelijk is er helemaal niets mis met Griekenland en de hele crisis is één grote leugen en gefabriceerd en komt voort uit het snode plan om ons te kunnen bestelen en meer en meer tot slaaf te maken, omdat een nep crisis het mogelijk maakt regels, wetten in te voeren en mensen te ontslaan en schulden te verhalen op ons of ons zelfs alles af te kunnen pakken onder het mom van nivellering en solidariteit wat natuurlijk ook weer een kreng van een misbaksel is.

    Wat ik van nature al wel wist en heb me daarom ook nooit iets laten aanpraten en heb mijn eigen beeld en visie bepaald (wel goed geluisterd een geobserveerd en me voor veel zaken opengesteld om zelf te kunnen bepalen wat goed of fout/slecht is), en dit werd me uiteindelijk bevestigd door te leren van het libertarisme en dit is een manier van denken en leven die verduidelijkt wat je bent en recht op hebt als vrij en soeverein mens! Niet dat men alles beter weet, maar het is een manier van zijn en denken die ons brengt op de weg van vrijheid en zelfstandig denken en leven…. Bekijk deze simpele animatie maar eens, als je er voor openstaat zul je veel gaan begrijpen en jij lijkt me wel een goed en oprecht persoon die graag (iedere dag) er wat bij wil leren….. https://www.youtube.com/watch?v=Ovl8ip3steM Zet ‘m op Padja, je bent op de goede weg!

    2 likes
    • ….. Onze medelanders willen we graag terugsturen. Daar willen we liever niet mee delen.

     Beste Padja, we zouden helemaal geen mensen hoeven terug te sturen of met ze moeten leven als deze mensen niet uit landen hoefden te vlucht als daar geen oorlog en ellende zou worden gebracht. Oorlog en ellende aangesticht door het zogenaamde vrije Westen die zogenaamde dictators verdrijft…Veel, bijna alles berust op grote leugens!. Wij zouden in vrede kunnen leven als we begrijpen dat niet met geweld, oorlog en moord niemand het recht heeft om landen te plunderen en leeg te roven en mense te verdrijven (exodussen veroorzaken) voor het grote gewin van multinationals en corrupte westerse mogendheden en overheden.

     3 likes
     • Padja snapt nog niet goed dat die oorlogen doelbewust geregiseerd worden en landen leeggeroofd worden, mensen verhongerend en in ellendige staat en vervuilde omgevingen achterlatend. Ze blijft het maar proberen met trillen en rillen en vibreren maar er gebeurd maar niks… zolang ze dit niet door heeft is het dweilen met de kraan open.

      2 likes
     • @IIS @Padje

      Beste ISS en Padje, ik denk wel dat jullie moeten weten dat alles in deze wereld een doel heeft er bestaan dus geen TOEVALLEN!!!!!

      Mensen die uit andere landen hier komen door oorlogen hebben een verder doel. Mijn inziens is dat als de goden terugkeren dat er andere planeten bewoond gaan worden en is onze extreme overpopulatie geheel geplant zoals alles hier geplant is. Denken jullie nooit over zaken na zoals de trein in India waar het op de trein drukker is als in de trein en China die maar 1 kind per gezin mag hebben.

      Zoals dit soort zaken zijn er meerdere waar naar mijn gevoel geen aan denkt. Misschien ben ik een beetje doorgeschoten met mijn bewustzijn.

      1 likes
     • @Iss
      Jij hebt het over oorzaak.
      Natuurlijk moet er gekeken worden naar oorzaken.
      Maar ik denk dat we nu eenmaal ook moeten omgaan het gevolg. Onafhankelijk van wat de oorzaak is.

      0 likes
   • Je vind delen lastig? Je zou het ook terug geven wat onrechtmatig verkregen is kunnen noemen. De meeste rijken, of het nu de vervuilende en stelende multinationals in ‘arme’ landen zijn, grote modeketens die qua uitbuiting niet voor ze onderdoen of onze ‘sterren’ bij de commercieële televisie die al helemaal niets kunnen behalve dan doelbewust de mensheid debiliseren, het is allemaal gestolen van ons. Langs gluiperige achterbakse constructies denken ze nu serieus dat dat geld hen toebehoort. Oliedom of psycho’s zijn het. Maar alles gaat boven water komen en slaapwandelaars zoals jij zullen binnenkort wel verplicht wakker worden. De ontkennede fase begint nu au au te doen merk ik aan jou.

    0 likes
    • @Faith:
     Je zegt:
     Maar alles gaat boven water komen en slaapwandelaars zoals jij zullen binnenkort wel verplicht wakker worden. De ontkennede fase begint nu au au te doen merk ik aan jou.

     Ach gut Faith, heb je het zo hoog in je ‘spirituele”bolletje?
     heus? Ben jij Zooooo wakker dat je dit allemaal over jouw medemens kan zeggen? Gut…interessant zeg…maar niet heus.

     Je zeikt met een spirituele hoogmoed en trekt alvast de conclusie voor jezelf dat je wakker bent…een eigenschap die veel ingedutte spirituele schaapjes hebben hierzo: lekker elkaar nablaten over “we zijn EEn, lichtstrijders, Alles is liefde”en ga zo maar door…..

     Al die termen zeggen me niets, lekker origineel zeg..koop een esoterisch boekie, leer wat termen uit je hoofd, en je hoort ook bij de club van wakkere napraters bla bla bla

     Allemaal dezelfde intentie krijgen?
     Gelul…hoe gaat dat gebeuren..via geweld of zo?

     Geloof maar fijn in het bestaan van een vrije wil versus een goddelijke wil:
     Zolang je daar in geloofd (die vrije wil) ga je er nooit uitkomen..

     We zijn allemaal EEN , en er bestaat lekker geen vrije wil…

     probeer daar maar eens uit te komen met de illusie van “allemaal dezelfde intentie krijgen”…SLAAP LEKKERRRRR

     0 likes
     • @ Edwin, waar heb jij het over en wat bedoel je met spirituele hoogmoed? We zitten in de eindtijd, d.w.z. dat alles op de schop gaat en niets zal blijven zoals het is. Ik dacht dat iedereen die hier zijn neus laat zien dat onderhand wel door had maar nee dus.

      2 likes
     • Edwin. Doe zelfs eens normaal en begrijp dat kennis zich nou eenmaal op deze wijze moet verspreiden. Zeker nu we in een fase van onderdrukking van informatiestromen verkeren.

      Ja, dit begint met het uitdragen. Met het roepen dat we allemaal 1 zijn. misschien ben je zelf een softie, en kan je deze luide kreten niet verdragen, maar het hoort er hoe dan ook bij.

      Wat wou jij doen? Stilzwijgend mediteren en verder niets?

      2 likes
    • @faith
     “Teruggeven wat onrechtmatig verkregen is…”.
     Zoals ik al zei…onze nl welvaart dankzij VOC plunderingen, slavenhandel etc.
     Als we gaan teruggeven….o la la. Dan zou je vreemd opkijken.
     Je hebt het over “gestolen van ons”. Ik zeg dat jij tot de stelers behoort.
     Je geboorterecht haha.
     Je probeert in de stoel van het slachtoffer te zitten maar m.i. ben je dader.
     Wij allen.
     En wat hoe de oorzaak ook moge zijn, we plukken er wél de vruchten van.
     Nu buitenstaanders ook wel van die vruchten willen meegenieten wordt dat nou weer niet vrolijk geaccepteerd.

     Gr van Slaapwandelaarster…leuk gevonden.
     Weer s wat anders dan al die wakkere wakkersten.
     -;)

     0 likes
   • @Faith
    Idd. Dat is precies wat ik bedoel!
    Trillen, rillen en vibreren werkt niet…je zult het moeten omzetten in daden.
    Leuk dat we t s een keertje eens zijn! -:)

    0 likes
    • Ik ben het niet met je eens, want daden van slachtoffers, gewone, arme uitgebuitte mensen dus, gaan hier niet helpen Padja. Trillen, rillen, buigen, bukken, liggen en vibreren maar! Je kùnt het!
     Verder is het wachten tot er geen geld meer uit automaten komt en het financieele systeem plat ligt want de achterbaksen gaan dat geld echt niet uit zichzelf terug geven. Een zonnevlam, overheden o.i.d. is meer mijn verwachting.

     0 likes
  • onze geest is altijd 1 geweest

   0 likes
 4. Ik kan bij mensen bijna letterlijk de gedachten ‘voelen’ of ‘horen’ en merk ook de positieve of negatieve energie op van de verschillende omgevingen en kan me goed bij mensen of omgeving voelen, maar ook totaal leeg en brak en wil me dan onmiddellijk losmaken van deze mensen of omgeving.

  Zodra iemand slechte en foute (duistere) gedachten heeft voel ik me waardeloos en zodra iemand oprechte en zuivere gedachten heeft kan ik me helemaal opladen met positieve energie, terwijl bij de negatieve mens met slechte gedachten ik mij totaal leeg voel lopen en hoe de energie verdwijnt, net als een bijvoorbeeld een slechte werkplek, een slecht huis, een slechte omgeving of een groep slechte mensen dat doet. Het enige wat je daaraan kan doen is je bewust worden van deze energieën en je zodoende daarvan kan afsluiten. Het is ook van belang dat mensen leren om geen dingen te doen die tegen het gevoel ingaan, in sommige situatie kan dat nodig zijn of is het niet anders en leert het ook weer iets, maar veelal is het doen van dingen tegen het gevoel in niet goed.

  Iemand hoeft helemaal niet veel te zeggen, maar een gebaar of een woord kan al voldoende zijn om te weten wat de intentie van iemand is. Misschien is het lichaamstaal of aanvoelen vanuit een zesde zintuig, maar je kunt het zien en voelen. Ik denk dat als je je hier voor openstelt iedereen het kan en het is een kwestie van trainen en goed luisteren naar bepaalde woorden, intonatie en uitdrukkingen. En dat alles zonder al te veel woorden, misschien is het lichaamstaal of toch het oppikken van energieën. Wel moet je oppassen dat je niet alles gaat voelen en zelfs kan voelen, wat ik ook al vaak heb meegemaakt, dat iemand komt te overlijden en hoe dichterbij iemand tot je staat, een partner of kind hoe heftiger dit gevoel kan zijn en tot complete energie- en machteloosheid kan leiden en je daardoor je rationele denken uitschakelt, waardoor je nog meer op je gevoel gaat doen en dit een neerwaartse spiraal gaat worden. Het is een combinatie van diep aanvoelen en verstand gebruiken. Soms moet even het verstand de overhand nemen en dan weer de intuïtie. Ook dat kun je trainen en in wezen doen veel mensen dat al alleen die weten dit niet en denken dat de gedachten of gevoelens die ze hebben bij henzelf vandaan komen, maar dit is vaak bedrog en zijn het gedachten en gevoelens van anderen of de omgeving die toeslaan of ‘in je kruipen’. Het is van belang dit uit te schakelen.

  Overigens moet men ook een onderscheid maken tussen wat positief is en negatief is. Negatief kan zijn dat je dingen hoort of beleeft die je niet prettig vindt, maar uiteindelijk toch positief blijken. En hoe vaak zullen zaken die positief lijken te zijn achteraf totaal negatief blijken. Het schijnt dat mensen met een hoge intelligentie een zesde zintuig missen en vaak zo rationeel denken dat als iemand een plausibel verhaal heeft en dit past in het denkbeeld van de persoon dit vaak ook voor waar wordt aangenomen, terwijl iemand met een zesde zintuig die meer werkt vanuit zijn gevoel (rechter hersenhelft?) sneller doorheeft wat de situatie werkelijk is zonder op dat moment het rationeel te kunnen verklaren.

  Ik denk dat EQ en IQ in balans moeten zijn en dit grote mogelijkheden schept, behalve als iemand ook hierbij weer werkt vanuit een heel slechte gedachte. Vaak zie je mensen met een hoog IQ (afwijking?) die puissant rijk zijn de hemel in wordt geprezen, maar qua persoon ontzettend slecht en doortrapt kunnen zijn. Terwijl iemand die ‘slechts’ zijn ding doet en met beide benen op de grond staat en que karakter oprecht en zuiver is totaal wordt genegeerd en voor minderwaardig wordt uitgemaakt. Wel moet worden opgemerkt dat intelligente mensen niet automatisch slecht zijn, zolang ze deze intelligentie ook maar zuiver aanwenden, alleen in de huidige wereld waarin het draait om het generen van miljarden kan men vaak de verleiding niet weerstaan en dwingt de carrière en ambitie tot slechte gedachten en handelingen (is overigens geen verontschuldiging).
  Dat is ook zo ongeveer de wereld waarin we nu leven en hopelijk zal dit ten goede veranderen en krijgen degene die het werkelijk goed menen en goede energieën uitstralen en geven de kans ééns en voor altijd de macht te grijpen waardoor de aarde en de mens mooi kan bloeien en werkelijk kan groeien zoals het eigenlijk al voor duizenden jaren had gemoeten.

  8 likes
  • Mooi stukje ISS
   Wat je laatste alinea betreft; intelligente mensen of domme mensen….heeft m.i. niets te maken met goede intenties.
   Je schrijft dat mensen met zuivere oprechte intenties voor minderwaardig worden uitgemaakt. Dat wil er niet bij mij in.
   Deze mensen zullen m.i. altijd gewaardeerd worden. Zij bevinden zich in alle lagen van de bevolking, tussen armen en rijken en meer en mindere intelligentie.
   Jij hoopt dat zij de macht zullen grijpen…hier zit denk ik een knelpuntje.
   De macht willen grijpen….macht willen uitvoeren, machtig willen zijn…zijn geen eigenschappen die bij oprechte en zuiver ingestelde mensen horen. Die willen liever macht afbreken en delen.

   3 likes
   • Hallo @Padja, dank voor je reactie,

    i….ntelligente mensen of domme mensen…heeft m.i. niets te maken met goede intenties.

    Heeft het ook niet, maar de gedachte is vaak dat intelligente mensen automatisch ook goede en zuivere gedachten hebben (zouden zo ook moeten hebben, want waarom ben je anders intelligent, om de wereld/gemeenschap slechter of kapot te maken?) en zouden zogenaamde domme of minder intelligente mensen zich vaak bezig houden met slechte zaken of zouden een slecht karakter hebben bij gebrek aan kennis en intelligentie (vul dat maar eens voor jezelf in of dat zo zou kunnen zijn). Je verwacht van een intelligent mens dat hij of zij zich niet bezig houdt met het vernietigen van de gemeenschap en toch doen ze het, soms ongewild door zich over te geven aan het grote geld of voor de zogenaamde vooruitgang.

    ….dat mensen met zuivere oprechte intenties voor minderwaardig worden uitgemaakt. Dat wil er niet bij mij in.

    Ja, dat worden ze, kijk maar naar de dagelijkse gang van zaken ook in de mainstream of in je omgeving, zodra mensen oprecht en met goede bedoelingen iets willen aandragen of leugens en misstanden ter discussie willen stellen dan zullen deze mensen vaak worden geridiculiseerd of worden uitgemaakt voor idioot en minderwaardig.

    De macht willen grijpen…macht willen uitvoeren, machtig willen zijn…zijn geen eigenschappen die bij oprechte en zuiver ingestelde mensen horen. Die willen liever macht afbreken en delen.

    Begrijpelijk dat je dit stelt, maar is er niet zoiets als een oprechte en zuivere macht die nodig is om in te grijpen om de duistere macht van de list en bedrog, moord en doodslag, van roven en bedriegen uit te schakelen? Stel je eens voor dat de macht in de wereld zal worden overgenomen door mensen die vinden dat het maar eens afgelopen en moet zijn met macht over macht, false flag oorlogen, vernietigen, roven, liegen en bedriegen, moord en doodslag en een soort van wereldwijde coup plegen en zo voorkomen dat we nog verder tot slaaf zullen worden gemaakt of vernietigd zullen worden, zou die macht dan slecht zijn? Maar ik vrees dat dit pas mogelijk is na een derde wereldoorlog of pas nadat we nog meer slaaf zijn geworden en beroofd van geld en bezittingen en van een vrij leven en vooral van al ons geluk wat nodig is om te leven in een wereld die voor en van ons is en niet van een handvol idioten en psychopaten.

    0 likes
    • @ISS
     Sja…dat bedoel ik…knelpunt. Iemand die vindt dat het wel eens afgelopen moet zijn met macht over macht staat niet te popelen om die macht over te nemen.
     Contradictio in terminis.

     0 likes
 5. Als we allemaal de zelfde volgende intentie hebben, dan komen we er wel: De mensheid staat nu voor de keus: óf zichzelf uitroeien met atoomwapens, óf verder evolueren naar een planetair bewustzijn. In dat laatste geval wordt zij waardig om de kennis van de Elohim (Buitenaardsen) te erven en verder in de kosmos uit te dragen. De moderne wetenschap speelt daarbij een cruciale rol:

  7 likes
 6. Zen meester Thich Nhat Hanh kreeg op 11-11 (!) een hersenbloeding. Afgelopen week mediteerden duizenden mensen voor zijn herstel. Hoewel de artsen eerst dachten dat hij er niet door zou komen, constateren ze nu een opmerkelijk herstel. Als de collectieve kracht zo groot is, dan wil dat zeggen dat een klein groepje mensen al dingen kan veranderen in de wereld. Tijd voor een experiment zou ik zeggen.

  8 likes
 7. Dr Masaru Emoto had dit al jaren geleden al ontdekt. Wat dr.Tiller zegt is niks nieuws.
  Laten we vanaf vandaag met ons allen beginnen een mooie wereld te creëren in onze gedachten op deze aardbol. Zonder oorlog, onderdrukking, armoede en alles wat ons niet dient! En overvloed voor ons allen! Het is toch te zot voor woorden dat 1% van de wereldbevolking de 99% bezit. Het is klaar en afgelopen voor hen. Met onze mooie gedachten doen we wat zij doen. Omgekeerde mindcontrol! Licht en Liefde zal altijd winnen.

  http://www.menssana.nu/pages/nl/het-centrum/onze-ideologie/masaru-emoto-geneeskracht-van-water.php

  8 likes
 8. ‘Verander de wereld. begin bij jezelf’ is één van mijn lievelingsgezegden.
  Je kunt de wereld niet veranderen, zolang je jezelf nog niet verlost hebt, van je
  eigen ‘negativiteit.
  Hoe meer je jezelf gezuiverd hebt, van onafgewerkte issues uit het verleden,
  hoe groter je invloed, op de wereld om je heen, is.
  Je leeft dan vanuit je hart, en je aura reikt dan heel ver.
  Je werkt dan letterlijk mee aan de ‘verlichting’ van onze planeet.

  7 likes
 9. Weer zo’n utopie. Klinkt leuk maar gaat niet lukken omdat we op onze aardbol helaas te maken hebben met een groep bloeddorstige mafkezen met een IQ lager dan dat van een aap met hersenletsel.
  Zolang dit volk geen strobreed in de weg wordt gelegd zal er nooit vrede op Aarde komen , want mogen wij moderne opvattingen er op na houden, zij leven nog in de donkere middeleeuwen met hun agressieve doctrine genaamd Islam.
  Voor dat wij dit willen bereiken zullen we eens en voor altijd af moeten rekenen met deze ziekte die zich als een dodelijke uitzaaiing maar blijft versprijden in gezonde delen van onze prachtige wereld…..

  0 likes
  • We leven op aarde, met mensen, die allemaal verschillende bewustzijnsniveaus hebben.
   We kunnen dus nooit allemaal ineens op dezelfde golflengte komen te zitten.
   Daar zijn heel veel ervaringen, en heel veel levens voor nodig.
   Die ISIS leden, zijn duidelijk nog niet erg ver in hun ontwikkeling.
   Staan nog erg dicht bij dierenleven. Het recht van de sterkste, het eten, of gegeten worden.
   Maar zolang jij niet afdaalt, naar hun niveau, kunnen ze je niet raken.
   Ik ben dan ook totaal niet bang, dat ik een slachtoffer zal worden, van hun praktijken.
   Laat je niet bang maken, want angst maakt je juist kwetsbaar.

   5 likes
 10. Aangezien de meeste informatie die we krijgen, opgeblazen is en leugens zijn, is het van belang eerst bij jezelf te rade te gaan. Iemand kan èn intelligent zijn èn creatief. Dit is vanuit een positieve visie natuurlijk. Intelligentie en zonder rijkdom is ook mogelijk. Blijft altijd de mogelijkheid om zelf je omgeving te creëren. Kijkt men naar onderzoeken die wetenschappers schrijven, dan krijg je alleen die dingen te lezen, die men je wilt laten lezen. Dit doen niet de onderzoekers, dit doet de media die in handen is van enkelen weet ik veel personen. Zolang de mens blijft reageren met een mening over die en die, zal er geen creatie plaatsvinden. Daarvoor is het belangrijk zonder oordeel te leven en proberen op een frequentie van liefde en mededogen te komen.

  3 likes
  • ? @ Sonja: alle mensen die uit dit systeem zijn geglipt en hun zaakjes op orde hebben zijn intelligent en creatief. Dat is intelligentie zonder rijkdom. Meestal wel innerlijke rijkdom. Wie weet hebben ze een hoog bewustzijnsniveau door veel meer levens geleefd te hebben. Niet dat je leven dan over rozen gaat want door de slaafjes die het nog niet doorhebben hoe het zit en dus nog een baan of bedrijf hebben en daar hun, op valse voorwendselen, eigenwaarde nog aan ontlenen, wordt je al snel als een lozer gezien, mislukt, kan niets, een paria, een klaploper die lui is. Ben je uit dit systeem geglipt en heb je je in die zeeën van tijd in het grotere kosmische plaatje verdiept, ben je je bewust van hogere machten en weet je zeker dat het tij gaat keren ten goede van alle onderdrukten, uitgekotsten, vluchtelingen en noem ze maar op, komt daar nog eens spirituele hoogmoed bij. Gewoon laten praten, ze weten niet beter.

   1 likes
 11. In theorie natuurlijk prachtig, maar sinds de halve wereld bevolkt wordt door oorlogslustig volk, die de ‘ongelovigen’ liever de kop afhakt ipv een dialoog aangaat, zal dit nooit gerealiseerd kunnen worden. Behalve in de hoofden van diegenen die hun kop liever in het zand steken!

  2 likes
 12. Light,,, begin bij je zelf

  2 likes
 13. Intenties….
  Als je erover nadenkt…lees je hier vaak over de elite,, hoe rijk zij zijn, ze hebben het van ons gepikt en wij willen het terug.
  Eigenlijk staat er: er zijn mensen rijker dan ik, dat vind ik niet eerlijk, ik wil ook meer.

  Wanneer staat er nou eens…er zijn mensen die armer zijn, dat vind ik oneerlijk, doe mij ook maar minder.?

  0 likes
  • @Padja

   De elite daar bedoelt men de schaduwmacht mee, de puissant rijke elite met macht over de hele halve wereld die soms over eeuwen hun macht en fortuin hebben vergaard door het slim en sluw te spelen of zelfs door over lijken te gaan , het is de elite die momenteel de overheid, politiek en het bedrijfsleven beheersen en bespelen en via deze ons bestelen, het zwijgen op leggen en sturen.

   Het zijn niet de doorsnee mensen met vermogen of die een klein of midden groot bedrijf runnen en die door hard werken of zuinig leven iets hebben bereikt, deze mensen zijn niet de “pikkers” die uiteindelijk ook maar weinig hebben in te brengen en ook de klos zijn zodra de elite de schaduwmacht opdrachten uitdeelt, dan zullen ook deze mensen net als armen, mensen die kansloos, bestolen en berooid worden.

   Je laatste zin sluit perfect aan bij wat de schaduwmacht van ons wil, namelijk iedereen gelijke arm en daarmee zullen zijn de machtigen over de totale macht zijn en iedere arme dwingen te worden gechipt en als een onderdanige slaaf verder te leven. Degene die dan nog tot een soort van middenklasse in de onderklasse behoren zullen dit ook moeten, maar krijgen iets meer privileges en mogen een beetje minder slaaf zijn.

   Jammer van je dat dit niet tot je doordringt, je was zo goed op weg en nu eis je bijna met een soort van neo-socialistische gedachte die bepaalt dat men niet boven het maaiveld uit mag komen en slaat een vreemde richting in. We leven in een corporatistische en collectivistische wereld en is debet aan de gang van zaken en deze moet doorbroken worden zodat we allen weer gelijke recht hebben om vermogen te vergaren (sparen en verdienen) en met werken, verdienen en te investeren in je eigen toekomst zien als een prikkel en manier van vooruitkomen, maar niet als een soort van bijna blasfemisch idee waar men zich voor zou moeten schamen omdat sommige mensen helemaal niet willen en dan de rest dit ook maar moet doen. En daarom dan gelijke arm moeten worden? Wat jij wil zeggen gebeurt nu al volop en dat maakt ons uiteindelijk inderdaad gelijke arm, maar ook gelijke kapot!

   2 likes
 14. Beetje wonderlijk. Dit artikel heeft een bron, een link naar Epoch Times. Als je die volgt, dan is daar weer een stelling, nameliijk dat menselijke gedachten invloed uitoefent op water. Als je die link weer volgt, dan kom je uit bij een onderzoek waarin verschillende gesproken woorden water verschillend beinvloedt.

  Nou, bewijs mijn ongelijk, maar een gesproken woord verschilt van een gedachte, toch? Ik neem aan dat dhr professor emeritus dr. William Tiller dit ook weet, en dus niet geassocieerd wil worden met deze discrepantie …

  1 likes
 15. De profetie van een professor. Als we een worden dan slaat het prive leger van de regering + het ontvoerders-clubje wat tegenwoordig politie heet ons wel uit elkaar met de beschikbare middelen.
  Vanaf het jaar 2000 hebben we al zoveel dingen op moeten vreten van de regering terwil we niet wilden. Wat zou de regering nu ineens doen veranderen?? ZE HEBBEN SCHIJT AAN ONS DIEGENE DIE ZE BETAALD.

  1 likes
 16. Padja het lijkt wel of je het niet wil snappen. Het gaat er om dat die rijken er niet eerlijk aan gekomen zijn. Over de ruggen van anderen dus. Dat systeem gaat binnenkort vallen, dan zijn die rijken ook ineens arm en wel van het ene op de andere moment… het kan elk moment gebeuren…toe maar, buigen, bukken, trillen… rillen, vibreren…ja…nog even…trillen…rillen…en doorzetten…trillen…vibreren…
  Wow! Als alles goed is ben jij nu ook wakker!

  1 likes
 17. @Padja
  @IIS

  Geld is een illusie maar het word gebruikt om illusie te kunnen beheren wat al duizenden jaren uitermate goed werkt. De RIJKE of de ELITE want dat zijn de rijke die beheren die gemaakte ILLUSIE wat ze dus uitermate goed doen. Als je het geheel gaat zien en begrijpen ga je nog veel respect voor ze krijgen!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

Sinds vorige maand schrijven huisartsen in Schotland ...

Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen

Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen

De documentaire ‘Sacrificial Virgins’, waarin wordt gekeken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.