Bewustzijn

“We kunnen de wereld veranderen als we allemaal dezelfde intentie hebben”

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor emeritus dr. William Tiller van de Stanford-universiteit zegt dat we met onze intentie de wereld om ons heen beïnvloeden. Zo kunnen we met onze gedachten de vorming van waterkristallen veranderen, aldus dr. Tiller.

Hij ontdekte een immens krachtige energie in de vacuümruimte tussen moleculen. Lange tijd werd gedacht dat deze vacuümruimte leeg was. Tiller kwam tot de ontdekking dat onze gedachten deze energie kunnen sturen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

We kunnen er volgens de professor van alles mee doen, zoals het veranderen van de pH-waarde van water, het verbeteren van het functioneren van autisten of mensen helpen uit een depressie te komen.

De kracht van intentie kan exponentieel toenemen als we allemaal onze intentie richten op hetzelfde doel, aldus Tiller. Hij gebruikte een gloeilamp als voorbeeld. Als je kijkt naar een gloeilamp van 100 watt komt er een beetje licht uit, maar niet veel.

“Dat komt omdat de fotonen (lichtdeeltjes) die uit de gloeilamp komen een vernietigende invloed hebben op elkaar. Maar als je de fotonen allemaal in dezelfde richting kunt laten wijzen, zou de energiedichtheid van de fotonen aan het oppervlak van de gloeilamp duizenden tot miljoenen keer groter zijn dan de energiedichtheid van de fotonen aan het zonneoppervlak,” zegt Tiller.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Om allemaal dezelfde intentie te “kunnen”hebben moet je 1 zijn in bewustzijn en dat zijn we nog niet.

Duurt niet lang meer maar “nog”niet!

sonja
sonja
9 jaren geleden

Ik weet en ik en heb al een paar honderd keer mogen ervaren dat wij ons ‘eigen omgeving’ waarin we wonen creëren, door liefdevolle gedachten te sturen en te onderhouden. Des te meer mensen die gedachte hebben, des te mooier wordt de omgeving. Alles trek je mee, mensen, dieren je natuur om je heen. Fruitbomen groeien niet met een enkel stukje fruit op een tak, maar er komen trossen (kersen, pruimen). Een enkele of een paar ‘negatievelingen’ worden door die positieve groep meegenomen. Voor de lange termijn moet er wel een ‘knop om’ in die negatieve mens. Die ‘knop’ is om te zetten door mensen met een zeer hoge frequentie gericht op liefde en mededogen voor elkaar. Of de negatieve persoon wil of niet, als de knop op ‘aan’ wordt gezet, dan wordt deze persoon beïnvloed. Dat resulteert dan in een gevoel van liefde, vrijheid, gezondheid en/of in chaos, doordat de mindcontrol en de beperkingen op dat moment zijn doorbroken. Het diepe gevoel neemt een aantal minuten of uren de rationele gedachten over. De keuze hoe deze persoon verder gaat als ze hun ‘oude’ zelf zijn, dat bepalen zij zelf. Zij kunnen doorgaan op de oude voet en het leven ervaren zoals ze altijd hebben gedaan of zij kunnen kiezen voor een nieuwe weg, waarin zij ondersteund worden door hun ‘licht’energie. Het is een belangrijk gegeven dat alles op een hoge frequentie van liefde tot stand komt.

blotepotepeter
blotepotepeter
9 jaren geleden

Zen meester Thich Nhat Hanh kreeg op 11-11 (!) een hersenbloeding. Afgelopen week mediteerden duizenden mensen voor zijn herstel. Hoewel de artsen eerst dachten dat hij er niet door zou komen, constateren ze nu een opmerkelijk herstel. Als de collectieve kracht zo groot is, dan wil dat zeggen dat een klein groepje mensen al dingen kan veranderen in de wereld. Tijd voor een experiment zou ik zeggen.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Beetje wonderlijk. Dit artikel heeft een bron, een link naar Epoch Times. Als je die volgt, dan is daar weer een stelling, nameliijk dat menselijke gedachten invloed uitoefent op water. Als je die link weer volgt, dan kom je uit bij een onderzoek waarin verschillende gesproken woorden water verschillend beinvloedt.

Nou, bewijs mijn ongelijk, maar een gesproken woord verschilt van een gedachte, toch? Ik neem aan dat dhr professor emeritus dr. William Tiller dit ook weet, en dus niet geassocieerd wil worden met deze discrepantie …

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x