Homepagina » Buitenland » Is Jeffrey Epstein vermoord om machtige mensen te beschermen? Deze Amerikaanse columniste denkt van wel
Is Jeffrey Epstein vermoord om machtige mensen te beschermen? Deze Amerikaanse columniste denkt van wel
Foto: Gage Skidmore Wikimedia Commons

Is Jeffrey Epstein vermoord om machtige mensen te beschermen? Deze Amerikaanse columniste denkt van wel

De steenrijke pedofiel Jeffrey Epstein heeft geen zelfmoord gepleegd, maar is waarschijnlijk vermoord om machtige mensen te beschermen, zo denkt de Amerikaanse columniste en publiciste Ann Coulter.

“Man van eer Jeffrey Epstein heeft geen zelfmoord gepleegd om (ex-vriendin) Ghislaine te beschermen,” tweette ze.

“Sterker nog: hij heeft waarschijnlijk helemaal geen zelfmoord gepleegd,” voegde ze toe.

Onvermijdelijk

Ze waarschuwde hier eerder al voor na Epsteins arrestatie in juli:

“Breng Jeffrey Epstein alsjeblieft zo snel mogelijk naar een zwaarbeveiligde gevangenis, want anders zullen de mensen die hem dood willen ervoor zorgen dat we nooit achter de waarheid komen.”


Volgens haar was de dood van de miljardair onvermijdelijk, aangezien hij minderjarige meisjes gebruikte om machtige mensen te chanteren.

Iets veel groters

De miljardair had overal in zijn huis camera’s opgehangen met als doel mensen te chanteren, klonk het.

“Als je het mij vraagt zit hier iets veel groters achter; machtige mensen,” zei Coulter.

Seksslaaf

Een dag voor de dood van Epstein werden 2000 pagina’s aan rechtbankdocumenten geopenbaard, waarin namen staan van machtige figuren die net als Epstein seksueel contact zouden hebben gehad met minderjarige meisjes.

Epsteins ‘seksslaaf’, Virginia Giuffre, claimde in de rechtbank dat ze gedwongen werd om seks te hebben met machtige mannen, waaronder de Britse prins Andrew, voormalig gouverneur van New Mexico Bill Richardson en oud-senator George Mitchell.

[New York Post, Infowars]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Denk dat Donald, Bill en Andrew weer rustig slapen.

  10 likes
  • Justin schreef:

   Denk ‘t niet, is uitstel van executie, het deksel is eraf de de bal is gaan rollen..

   20 likes
   • Rob schreef:

    Datdenk ik ook. Het zwarte boekje met contacten en een overzicht van Epsteins ‘lolita express’ vliegtuig (met namen) zijn al bekend. Ik denk dan niet dat er ook maar iemand van hen is die nu nog rustig slaapt.

    14 likes
   • frans schreef:

    Er komt een tsunami aan disclosure. Gepaard met natuurrampen, zoals overstromingen,
    aardbevingen. bosbranden.
    Het opschonen is begonnen! De reiniging is gestart. De elite gaat nu op andere wijze met de billen bloot!!

    9 likes
  • Faya schreef:

   Donald zal zeker lekker slapen nu, job well done! maar Bill en Andrew doen geen oog meer dicht.

   12 likes
  • Koning schreef:

   Ik begin het een beetje zat te worden, de mensen die nog steeds denken dat Trump er ook bij hoort, als hij straks wordt afgeschoten, zullen sjappies zoals jij dat alsnog zeggen… .. . zou je niet eerst is een keer jezelf onderzoeken alsof je geen NPC bent ???

   12 likes
  • Poepsickensme schreef:

   Niet om je dromen te verpesten ool ik had het graag zo gezien maar alles iste koop wanneer je genoeg geld hebt als hun rechters, advocaten desnoods de wet dit wordt weggejorist! 😔

   0 likes
 • Justin schreef:

  Epstein is /was er het mannetje niet naar om zichzelf van kant te maken die zou tot het uiterste zijn gegaan om eronder uit te komen.
  Met zijn vele biljoenen is het hem tot nu toe gelukt.
  Ik denk dat hij een kopje kleiner gemaakt is door een speciale killer.Tenslotte stond er nogal wat op het spel, Royals die ontmaskert zouden worden en vele anderen “hoge” pieten..
  Maar ik denk niet dat ze de dans ontspringen want met dit scenario is vast rekening gehouden, en sowieso staat er ( misschien ook beeldmateriaal) uitgebreid in de documenten die nu bij de rechtbanken liggen wie er bij betrokken waren enz, dus dat is al een begin, nu nog even verder de duimschroeven aandraaien bij de betrokkenen..
  Ook al kan hij dus zelf niks meer zeggen of bekennen er is genoeg bewijsmateriaal,.de beerput gaat echt nog wel verder open en we zullen letterlijk kokhalzen als we te weten komen welke zogenaamde braverikken (wereldwijd) hierbij betrokken waren.

  15 likes
  • Sina schreef:

   Ik denk dat we voor de bewijsmateriaal ons niet zoveel zorgen hoeven te maken. Want die zijn er in overvloed, ook wat getuigen betreft. Waar we ons het meeste zorgen om moeten maken is dat de kans groot tot zeer groot is dat de rechters omgekocht zijn/worden. Want als dat zo is/zal zijn is er niks opgeschoten, en gaat men vrolijk verder met misbruik etc. Er zijn namelijk meerdere wegen die voor de elite naar duistere ondergronds adressen/plekken lopen.

   11 likes
 • mr slave schreef:

  Niemand gelooft het officiële verhaal nog. Ben alleen bang dat er binnen een paar dagen een fals flag ala 911/beurs crash zal plaats vinden. De elite zal alles doen om dit te laten verdwijnen.

  13 likes
  • Rob schreef:

   @mr slave,

   Het hele financiële systeem schijnt sowieso te gaan verdwijnen. Dat omdat het alleen maar een middel was om controle te hebben. De meest duistere figuren op de planeet hebben het meest smerige werk gedaan maar er wordt gezegd dat ook zij belazerd zijn, net as zij ons belazerd hebben. Het schijnt op een veel hoger niveau te zijn gegaan om het ‘oogsten van zielen en energie’. Dan kom je al snel buiten het hele aardse gebeuren. Ene Marduk heeft de hele kliek bankiers etc net zo bestolen als die bankiers etc ons bestolen hebben. Als je het even door trekt: het systeem is een slavernij systeem geweest. Het werk van mensen als slaven genereert energie voor die macht. Slavenwerk is in die zin gecontroleerde energie door werk als inspanning. Het financiële systeem was een ‘werktuig’ daarvoor. Maar uiteindelijk zijn de bankiers etc dus in feite ook slaven van die ‘hogere macht’ boven hen. Ook die bankiers enz vallen onder die macht en zijn gewoon gebruikt als slavenmeesters om het vuile werk te doen. In feite net als politie agenten die het vuile werk op straat doen voor de politiek, alleen op een veel hoger niveau.

   6 likes
  • Kalki schreef:

   Deze gehele perverse elite-show maakt allemaal deel uit van de plannen van de illuminati.

   5 likes
  • John Tafelzuur schreef:

   Hmm er wordt gezegd 8/11 de Golden Gate Bridge ten onder gaat, zou een goede afleiding zijn..

   2 likes
 • Sina schreef:

  Toen ik hoorde en las dat hij zelfmoord had gepleegd was mijn eerste gedachte : men heeft hem een handje geholpen. De elite kan het zich niet veroorloven dat hij uit de school klapt. Dus men dacht : WEG ERMEE, ASAP !!

  24 likes
 • Joost schreef:

  Meneer heeft zijn eigen dood in scene gezet en woont de komende jaren ongestoord op een paradijselijk eiland ver weg van alle commotie.

  15 likes
  • Rob schreef:

   Dat is een mogelijkheid die ik ook al dacht. Net als met Hitler vorige eeuw. Gewoon in het geheim verplaatsen naar een onbekende locatie. Zelfmoord in een cel waar helemaal geen mogelijkheden daar voor zijn is wel heel erg twijfelachtig.

   8 likes
 • Johan den haag schreef:

  Bij artikelen over Epstein bij Nu.nl
  Mag je niet reageren.

  Haha

  Maar toen destijds skripal des te meer.

  Wat laten
  Ze zich in de kaart lezen

  Ik wist dat de MSM de gewone burger minacht.
  Maar nu gaan ze te ver in het ons dom vinden

  16 likes
 • kuur schreef:

  Dit is polarisatie ultima forma
  De gordijnen zullen moeite hebben t licht tegen te houden

  11 likes
 • rayoflight schreef:

  Dood E niet belangrijk.

  of Epstein nu wel of niet dood is is niet het belangrijkste. Wat het belangrijkste is dat deze man bepaalde wetten binnen de elite heeft overtreden. Zijn dood? betekend dat de Elite zich niet meer zeker van hun zaak is.

  Controle verlies

  Ze dus controle verliezen over het jurisdicieele apparaat. En nog belangrijker dat er ‘levels’ van informatie in handen van mensen is gekomen die de Elite kunnen schaden. Epstein zou het tot 2020 moeten uitzingen. Dan zou Trump geen president meer zijn en een democratische puppet geholpen door de elite en Big Tech op de presidentiele ‘troon’ zitten. Epstein ‘weg’ betekent dat de elite zich niet meer zeker van haar zaak is. Ze laten daadwerkelijk steekjes vallen. 9 tegen 10 dat binnenkort de paniek modus aangaat…. watch out for more suicides among the fortune 500.

  9 likes
 • artie schreef:

  Ja. En Diana is dood omdat haar professionele chauffeur te veel gedronken had. En Andrew is onschuldig. Jammer dat Epstein dat niet kan bevestigen. Laat het Britse koningshuis maar schuiven.

  8 likes
 • Janssen schreef:

  In zo’n Amerikaanse gevangenis zitten allerlei Maffia groepje die voor een luttel bedrag dit wel willen doen, zeker in hun ogen een ” pedofiel ” betreft en er zijn altijd wel een paar corrupte bewakers die meedoen.

  7 likes
 • Badmuts schreef:

  Tja, weer een bewezen bananen republiek.

  5 likes
 • Jeff schreef:

  Over een paar weken is dit nieuws niet meer als dat stipje an de horizon. Dat was met elk ander schandaal al het geval en zo ook nu. Het nieuws is net suiker, het lost gewoon op.

  4 likes
 • Furious Anger schreef:

  En hij leefde nog lang en gelukkig

  3 likes
 • Straalmans schreef:

  Deze mevrouw heeft het volgens mij mis in die zin dat als deze mensen demonen aanbaden voor materieel gewin, men ook demonen zal hebben die moeilijke gevallen op commando kan opruimen. Wat gebeurd schijnt te zijn?

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  >