Homepagina » Buitenland » Ouderen van Zion: “Amerikaanse Congresleden zijn slechts marionetten die onze wil uitvoeren”
"De Amerikaanse Congresleden zijn slechts marionetten die onze wil uitvoeren"

Ouderen van Zion: “Amerikaanse Congresleden zijn slechts marionetten die onze wil uitvoeren”

Afgelopen maand sprak de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de Amerikaanse Congresleden toe over Iran. Bij binnenkomst werd hij met luid gejuich en een staande ovatie ontvangen. Hij bedankte het Congres voor de trouwe steun aan Israël. De speech heeft in zowel de VS als Israël een golf van verontwaardiging veroorzaakt.

De Amerikaanse president Obama wees een ontmoeting met Netanyahu af. Critici zeggen dat de Israëlische premier met de Republikeinen samenwerkt om oppositie te voeren tegen Obama’s Iranpolitiek. De Democraten verweten de Republikeinen Netanyahu uit te nodigen zonder hen eerst te consulteren.

Toen Mort Klein, de voorzitter van de Zionist Organization of America, hoorde dat veel Democraten niet van plan waren naar Netanyahu te komen luisteren, werd hij kwaad: “Wij zullen de Democraten die niet aanwezig zijn publiekelijk veroordelen als anti-patriottisch en anti-Amerikaans, tenzij ze een doktersbriefje hebben.”

Matt Brooks, directeur van de Republican Jewish Coalition (RJC), zei: “Dit is een cruciaal bezoek van de premier. Als die Democraten de premier van Israël de rug toekeren, dan hebben wij de verplichting dat publiek te maken.” De RJC wordt onder meer gefinancierd door de steenrijke casinomagnaat Sheldon Adelson, die tevens sponsor van Netanyahu is.

Huisbaas

De Israëlische commentator en oud-politicus Yossi Sarid verwoordde de situatie onlangs als volgt in de krant Haaretz: “Benjamin Netanyahu is vastbesloten de president voor eens en voor altijd duidelijk te maken wie er echt regeert in Washington, wie de huisbaas is, zowel hier als daar.”

Sarid stelt dat ‘de protocollen’ op dit moment worden herschreven door rijke Joden: “Wij, de ouderen van Zion, hebben de touwtjes van het Congres in handen, en de Congresleden zijn slechts marionetten die onze wil uitvoeren. Als ze onze woorden niet begrijpen, zullen ze onze dreigementen begrijpen. En waar we in het verleden de show van achter de schermen runden, doen we het nu openlijk, vanaf het podium.”

[De Wereld Morgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje schreef:

  what else is new?

  8 likes
  • Zonnemax schreef:

   Nieuw is dat steeds meer groepen / mensen die vroeger achter de schermen konden opereren en hun agenda konden uitvoeren dit tegenwoordig alleen nog maar kunnen doen door zelf in de schijnwerpers te staan.

   That’s new! Welcome in the Age of Aquarius!

   In het klein hebben we dit ook gezien bij de bankiers in NL de afgelopen week. Maar helaas wordt er NOG niet doorgepakt door de politieke vertegenwoordiging van ons. Terwijl de wil van de meerderheid van het NL volk overduidelijk is.

   14 likes
   • wolfje schreef:

    met alle respect: misschien heeft the age of aquarius er niet zo veel mee te maken als u graag zou willen. die niet leert van de geschiedenis zal zich gedwongen zien deze te herhalen

    3 likes
    • Faith schreef:

     Ik denk dat de age of Aquarius er alles mee te maken heeft. Hogere energieën waar het duister niet in kan gedijen omgeven ons steeds meer.
     Zie hoe alles boven water komt die enorme belazerijen en mensen pikken het niet meer om door een stel psychopaten geregeerd, leeggezogen en dom gehouden te worden. Al die leugens, ze hebben geen poot om op te staan. Ze wankelen nu nog even, blufpoker, daar zijn ze het allerbest in, maar die gaan onderuit. The Age of Aquarius is duidelijk zichbaar alleen je moet het wel willen zien.

     11 likes
     • Edwin schreef:

      Het concept “the age of aquarius” kan er mee te maken hebben,
      maar wat dacht je van “age of the technology” ??

      Heeft het ook niet simpelweg te maken met het feit dat we nu razendsnel informatie via Internet met elkaar kunnen uitwisselen?

      Als een berggeit in Nepal ergens een scheet laat tegenwoordig, kan je die gebeurtenis binnen een paar seconden met de hele wereld delen. 😉

      5 likes
    • Frans schreef:

     De geschiedenis is al een al herhaling, en is grondig gepland!!
     elke oorlog! Dat moet ophouden. Herhalingen zijn geen logische dingen nl.
     Ze zijn een symptoom, welbewust georganiseerd omdat het nieuwe dat komen wil daarmee uitgesteld wordt, en dat wordt juist nu erg moeilijk!
     Inderdaad gaat de duistere zaak nu openlijk de confrontatie aan!
     Ze moeten wel want ze zijn in het nauw gedreven. Of zoals je wilt, naar het daglicht dat het nu verdragen moet kunnen.
     Of het age of Aquarius is weet ik niet, maar dat de zaken in het licht moeten is wel heel erg duidelijk aan de gang.

     9 likes
    • Zonnemax schreef:

     Het leven ontwikkelt zich spiraalvormig. Dus in zekere zin herhaalt de geschiedenis zich wel maar de ingrediënten worden steeds anders. We leren van de geschiedenis en is er sprake van evolutie.

     Ook door de huidige mogelijkheden van communicatie, productie en verzamelde kennis heeft zijn invloed op de verdere evolutie.

     Het grote geheel van het universum brengt de mens ook in een “bepaalde staat van zijn”. Deze eeuw staan we weer in een U bocht van “de” spiraal: De start van het tijdperk van Aquarius.

     Deze start gaat gepaard met steeds klemmender vraag naar transparantie, sociale rechtvaardigheid en waarheidsvinding, gezamenlijke vrijheid. Dit krijgt steeds meer invloed op bestaande machten en gedachtegoed (als liberalisme, socialisme, communisme) en op iedere individuele mens.

     Is dit te ver van je bed? Bedenk dan alleen maar eens wat alleen al de zon en maanstand voor invloed heeft op de aarde (en op de mens).

     http://in5d.com/our-next-season-the-age-of-aquarius/

     6 likes
   • Huisheks schreef:

    Dacht dat het aquarius tijdperk vredelievend zou zijn; niks is minder waar …
    Dus denk ik dat we een worst voorgehouden hebben gekregen.

    2 likes
    • Zonnemax schreef:

     “wat laat de realiteit zien?”
     Op basis van jouw commentaren de afgelopen tijd is het te verwachten dat je vooral een negatieve realiteit ziet.

     De nieuwe realiteit is er ook en ontwikkelt zich, zelfs boven verwachting snel, de goede richting op. Je moet dat wel willen zien. Mensen kunnen helpen deze realiteit sneller manifest te laten worden door zich ook hierop te richten.

     6 likes
    • Zonnemax schreef:

     Dan moet zeker een nine9 huisheks zich misschien eerst eens verdiepen in het onderwerp? Een gemanifesteerd Aquarius tijdperk is inderdaad vredelievend voor iets anders is uiteindelijk geen plaats meer. De weg ernaar toe (Door de U bocht), zal voor een belangrijk deel afhangen van hoe de mens reageert op de veranderingen maar het raamwerk blijft ongeacht wat de mens doet.

     5 likes
    • Richard schreef:

     Uranus betekend ook zeer explosief. Het mes snijd aan twee kanten.

     2 likes
    • Richard schreef:

     Als ‘heks’ zou je toch moeten weten dat het ene uiterste altijd samengaat met het andere uiterste. En dat goed en slecht, slechts dat is wat wij er van maken? Het universum draait ook verder zonder ons oordeel.

     3 likes
 • Tink schreef:

  Ik vertrouw Benjamin Netanyahu in deze situatie 1000X meer dan dat ik Hussein Obama vertrouw. Het is lekker makkelijk een akkoordje sluiten met een land dat Israel van de kaart wil vegen als je zelf veilig in Washington zit. Uiteindelijk zal Israel de atoominstallaties van Iran kapot bombarderen. En dat is maar goed ook, want niemand is gebaat bij een Islamitische schurkenstaat MET kernwapens. En iedereen die denkt dat Israel een gebaar vormt voor onze veiligheid, begrijpt echt niks van de krachten in die regio. Wij in Europa hebben niks te vrezen van Israel, het grote kwaad in die regio begint met een I en eindigt op een M.

  5 likes
  • Freba schreef:

   Wat een kul om Iran af te schilderen als een ” Schurkenstaat” . Iran/Perzie is al duizenden jaren een land waar Filosofie, Wijsbegeerte, Wiskunde, Stedenbouw etc.etc. in hoog aanzien stond/staat, dit in tegenstelling tot het volk van ” Schapenhoeders” , hun huidige grootste tegenstander. Gewoon afgunst. Het Beloofde Land wordt gekenmerkt door angst. En angst veroorzaakt altijd agressie. Vandaar de vele oorlogen in het M.O. Zorg dat de Stammen onderling elkaar uitmoorden, wel met jouw gefabriceerde wapens en je zit zelf op rozen. Op het moment dat de hoofddoeken in Iran afgedaan worden, Is Israel nergens meer. Iran is totaal niet geïnteresseerd in Israel. Waarom zouden ze. Stelt eigenlijk niets voor. Volkje van Schreeuwers en Verwende Mevrouwen. Ook in deze tijd word je overspoeld met anti-Duitse sentimenten op de door Zionisten beheerste TV zenders in NL, EN Duitsland; de RTL’s” . ” Lekker” het vuurtje blijven opstoken. Israel blijft in principe een land van Bedoeinen. Lekker met je kudde het gras/lees pensioenfondsen/banken, kaal vreten en vervolgens vertrekken. Inmiddels wonen er bijna net zo veel Joden in Duitsland als voor WWII; en wel de meesten rondom Frankfurt. Veel banken daar. Het blijft dus voorlopig gewoon doorgaan. Ook G.W. wordt met grote sommen geld voorzien door deze lieden. Toen een van zijn belangrijke partijgenoten hier navraag overdeed, omdat hij de penningmeester/secretaris was, moest hij vertrekken. Wie zijn nou de Schurken in dit verhaal?

   7 likes
   • Tink schreef:

    In Iran wordt je gestenigd of opgehangen als je overspel hebt gepleegd. Ik kan daar maar 1 woord voor bedenken: schurkenstaat. En wat ze duizenden jaren geleden deden, dat is nu absoluut niet meer relevant. Toen waren ze er namelijk nog niet islamitisch. En denk je nou echt dat de Soennieten en de Sjieten elkaar uitmoorden vanwege de “Zionisten” ? Typisch een geval van de ziekte die Islam heet. Het is nooit onze schuld, maar altijd die van de “Zionisten”. Sneu.

    4 likes
    • Ferry schreef:

     Echt raar hoor, Saudi A. Bahrein, de VAE waar er gefoltert wordt en mensen ook publiekelijk handen afgehakt en onthoofd worden op het chop-chop plein die zijn dus vakantie paradijzen volgens u, maar ja deze zijn bondgenoten van uw vriendelijke landen de US en Israël.
     Het is eerder uit pure onwetendheid dat u uw gal uitspuwt over Iran een land dat u niet kent, ik heb al tal van die mensen ontmoet en ik kan zeggen dat het een van de vriendelijkste moslims zijn die ik ooit ben tegen gekomen.
     Iedereen weet dat landen met de islam als religie er volgens ons nare wetten hanteert wat ik zeker ook niet goedkeur en dat er nog veel werk aan de winkel is.
     Iran heeft zijn land onder die boycot weten te moderniseren en moet qua infrastructuur zeker niet onderdoen dan een westers zogezegd beschaafd land. Had die boycot er niet geweest dan zou leven daar gemakkelijker geweest zijn voor iedereen (zie vergelijk met Cuba), maar waar zou Iran staan zonder die boycot? wel misschien 50 jaar verder dan ons.

     5 likes
  • Ferry schreef:

   U vergist zich schromelijk, Iran wordt altijd door de gemanipuleerde media en bondgenoten van de US als een schurkenstaat gezien maar ondertussen weten de wakkere burgers al beter.
   Iran heeft in al die jaren nog nooit een buurland aangevallen zoals de US en Israël, het probleem is dat Iran zich niet wil laten onderwerpen door het Zionisme en zijn trawanten.
   Verder is er ook de jaren lange boycot dat Iran niet doet buigen, integendeel het is een vrij modern land en zelfs al zou het van plan zijn om kernwapens te gaan maken, so what.
   Israël heeft die allang en Pakistan ook maar geen vuil woord daarover.
   Om er de hoofddoeken bij te halen vind ik struisvogel politiek, en wat dan in de VAE, Saudi Arabië, Bahrein, enz..daar is het maar pas erg gesteld, probeer daar maar eens wat te lang naar een gesluierde vrouw te kijken en u zal weten hoe laat het is door hun zeden politie.
   Gebruik van uw macho taal zegt genoeg over uw persoon en hoe weinig u weet over het MO en Iran, als u denkt dat DAT de oplossing is om daar ook alles te vernietigen zal u bedrogen uitkomen want Iran is op zijn hoede voor laffe aanvallen en zal met alle middelen de agressor beantwoorden.
   De meeste terroristen en rebellen worden opgericht en gesteund door de uw vrienden, zelfs bij 9/11 kwam Saudi Arabië meer in de belangstelling i.v.m. hun steun aan de terreur bewegingen Al Qaida en andere maar niemand haalde het in zijn hoofd om dat land aan te vallen, hypocrisie ten gronde.
   Ook Irak werd op vermeende chemische wapens plat gebombardeerd en totaal verwoest er zijn nu meer doden dan op gans de regeer periode van Saddam Hossein en dat zegt genoeg.
   De McDonalds cultuur heeft wederom gefaald.

   9 likes
  • Ferry schreef:

   u gelooft wel echt alles wat die schurk van een Zionist vertelt, ga dan eens naar deze link en lees daar waar het om gaat: die verdraaien gewoon de woorden net zoals het verschil tussen “het bezet gebied” en “de bezette gebieden” in het Palestijns conflict.
   Dus hieronder over Iran.
   http://www.palestina-komitee.nl/soemoed/40/470

   3 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Wonderlijke gedachte dat we met de schurkenstaat Israël wel veilig zouden zijn. Vooral de Palestijnen zeker en 9-11 is natuurlijk door Moslims gepleegd. En al die vliegtuigen die uit de hemel vallen, daar heeft Israël natuurlijk niets mee te maken. Isis= Israeli Secret Intelligence Service. Etc etc. De lijst van misdaden is oneindig !

   3 likes
  • wolfje schreef:

   echt een hoogst merkwaardige reactie. bibi is voor geen ene stuiver te vertrouwen. net zo min als al die andere politici overal op de wereld

   2 likes
 • gs88 schreef:

  Walgelijk dit, die hoogmoed… de arrogantie. Bah!

  12 likes
 • tony schreef:

  Hoor de duivels hier lof over Nethanyahu spreken !
  Of ze zijn zelf zionisten duivel aanbidders of ze snappen het hele verhaal niet !
  Wil je wereld vrede ruim alle zionisten op !!
  Israel de echte Torrah joden zijn ok, maar de Talmoed duivels nep joden willen van iedereen af allen zij mogen blijven leven ! Hebben ze pech want de moslims geven het toch nooit op en er komt een dag dat we van ze verlost zijn !

  8 likes
  • Huisheks schreef:

   En we kunnen iedereen de schuld geven, maar aan het eind van de rit zijn wij toch allemaal verantwoordelijk voor de rotzooi waar we in zitten. Door onze kliek vorming en ongebreidelde hebzucht, blijft het allemaal gewoon doorgaan. En met praten verandert er niks.
   Niemand op straat die het een bal interesseert wie de touwtjes in handen heeft; of dat Monsanto en consorten onze voeding om zeep helpt, of dat er ergens weer een olie oorlog ontketend wordt.
   Als we maar tv pulp kunnen kijken van Ziggo , oh nee , een Amerikaanse comp. heeft dat opgekocht. Vandaar de amerikaanse programmering. En maar stoken en maar opruien en maar reclame maken voor het leger en maar oorlogsdocumentaires uitzenden. Zo wordt iedereen “bouwrijp” gemaakt voor een uitroeiingsslag.
   En dan spreekt men hier over Nethanyahu ? Dat is er slechts een van de velen.
   WIE hebben die man verkozen ? Als je daarover nadenkt is schaamte op zijn plaats.
   Shamefull dat het mensdom zo laag gezonken is. Dat men zelfs zijn kinderen wil vergiftigen. SCHANDALIG !

   4 likes
 • p. de Bruin schreef:

  Washington geregeerd door zionisten. Europese grote steden hebben inmiddels meer alochtonen (lees Moslims) dan atochtonen.
  Kwestie van tijd dat Brussel geregeerd zal worden door de Moslims. Kwestie van tijd dat er een nieuwe excodus komt van niet Moslims naar Amerika.

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Orde uit Chaos is de lijfspreuk van de Illuminatie / Zionisten… Het hele immigratie beleid is op chaos uit en vult u de rest zelf maar in !

   4 likes
  • mario schreef:

   als dit gebeurd wat jij verwoord dan kom je niet meer in Amerika.
   we zitten heel ver in shit en je moet je (elke nederlander) toch af gaan vragen waarom we al die immigranten maar binnen blijven halen.
   waarom maken de Nederlanders geen vuist en gaan we nu eens de straat op?

   2 likes
 • Marc schreef:

  Ik kan het alleen maar met gs88 eens zijn. Veel goeds kun je van dit soort mensen niet verwachten, de uitspraken zijn stuitend, maar misschien is het artikel ook wel wat tendentieus. Als de verhoudingen werkelijk zo liggen dan hoef je niet vreemd op te kijken wanneer Netanyahu en zijn mede-zionisten nog eens met vreemde ideeën op de proppen komen.

  3 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Het is trouwens weer Holocaust Reclame tijd. binnenkort zien we Bram Moskowicz weer op TV met een bos gesneden ui (buiten beeld ) om voor zwart geld weer wat tranen te laten vloeien. Barbara Barend was hem deze keer voor.

  2 likes
 • Els schreef:

  Ik heb de harde discussie gevolgd. Je komt hier niet mee vooruit. Ik begrijp beide standpunten wel enigszins. Ik vind het een slechte zaak dat 1 land, in dit geval Israel, een dergelijke grote invloed heeft in het Amerikaanse Congres. Dit gaat ten koste van de democratische besluiten in dat land.

  Het is bekend dat Joden zeer veel kwaliteiten hebben; deze zijn te roemen en daar mogen we niet jaloers op zijn. Joden hebben als bevolkingsgroep de meeste Nobelprijzen gewonnen en ik ga er vanuit dat dit eerlijk is gebeurd. Het is dus een zeer begaafde bevolkingsgroep. In die zin lopen de Perzen momenteel achter (dat hoeft niet zo te blijven…Perzen laat u allen scholen i.p.v. uw energie te steken in afgunst).
  Het valt mij echter wel op dat er een groep Joden is die hun talenten niet in zetten om hun bevolkingsgroep nog meer te laten bloeien / groeien, maar die afbreuk doen aan de groep.
  Dit zijn de zgn. bankiers Joden (die zijn er velen, omdat zij ook zeer begaafd zijn in geld “creëren” > vandaar ook de macht in het Amerikaanse Congres). Madoff was hier misschien wel het bekendste voorbeeld van hoe dit verkeerd kon gaan (maar ik kan er velen noemen, wat ik niet doe). Hitler kon mede opkomen in de jaren dertig door de verwijzing naar de bankiers Joden en hun aandeel in de banken/systeem crisis van 1929. En ook nu denk ik dat de crisis, die nog niet afgelopen is (grootste klap moet nog komen?), slecht zal uitpakken voor Joden, doordat enkelen die op de hoogste plek in het bankierswezen zitten, de boel bedriegen en beliegen, maar waarvoor mogelijk weer vele Joden zullen moeten gaan boeten, als het financiële systeem valt.

  Ik zou Joden daarom willen vragen die in het bankiersvak zitten om integer te zijn; uw broeders en zusters en de generaties na hun zullen u dankbaar zijn.
  Aan alle Joden; mijn diep respect voor uw kwaliteiten / gaven, zij zijn door God gegeven.
  Aan alle Moslims: spreek uw broeders aan op wat zij vernietigen – zowel monumenten als mensen – in de naam van Allah – en ga met zijn allen heen in vrede.
  Wees niet afgunstig op uw Joodse broeder indien hij goede werken doet of meer kwaliteiten heeft.
  Wees wel corrigerend indien uw Joodse broeder vernietigd (ook uw Joodse broeder mag niet moorden).
  Goed zijn, verzoenend zijn en vergeven zijn de moeilijkste waarden voor de mens, maar essentieel voor vrede.
  Ik leer nog elke dag…

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >