CoronaMens en Dier

Europarlementslid maakt overstap naar FVD: ‘Enige partij die inziet dat er geen pandemie of covidcrisis is’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Europarlementariër Marcel de Graaff stapt per direct over naar Forum voor Democratie. Hij kan zich niet meer verenigen met het standpunt van de PVV over corona.

“Ruim 11 jaar lang heb ik mij met volle overtuiging ingezet voor de PVV, maar de huidige koers ten aanzien van corona heeft mij doen besluiten de overstap te maken naar Forum voor Democratie, de enige partij die daadwerkelijk inziet dat we helemaal niet te maken hebben met een pandemie of een covidcrisis,” schrijft De Graaff in een verklaring.

Vele malen schadelijker

We hebben een kapotbezuinigd zorgsysteem en een regering die dikke vriendjes is met het World Economic Forum. Onze vrijheden worden systematisch afgekapt. Er wordt ons een QR-systeem opgedrongen en mensen worden gedwongen tot vaccinatie, aldus de Europarlementariër.

“De covidvaccins zijn vele malen schadelijker dan het covidvirus zelf en zetten het leven en de gezondheid van mensen op het spel. Ik wil geen deel uitmaken van een partij die zich hard maakt voor – en oproept tot – vaccinatie met dit schadelijke, experimentele middel,” benadrukt De Graaff.

Voor het te laat is

Onze gezondheid, vrijheid en democratie worden wezenlijk bedreigd. Daar moeten we tegen in verzet komen voor het te laat is. De enige partij die dat doet is Forum voor Democratie en daar sluit ik me dan ook per direct bij aan, schrijft hij.

FVD heet De Graaff van harte welkom. Door het opstappen van De Graaff heeft PVV geen zetels meer in het Europees Parlement en FVD weer één. Eerder was hij PVV-fractievoorzitter in de Eerste Kamer.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
5 maanden geleden

Dat zal Wilders niet leuk vinden!!

buddy
buddy
5 maanden geleden

wat goed van marcel de graaf heb altijd gezegd dat de fvd goed is en heb er altijd op gestemd zouden we het nu dan gaan winnen en dat deze ellende stopt hoop het zo

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
5 maanden geleden

Het Forum is al eens bijna kapot gemaakt door het kartel.
We moeten waken dat dit niet weer gebeurt.
Ikzelf was al lid van het eerste uur, wordt allemaal lid van het Forum.
Dit kan al voor €25 per jaar.
Hoe groter de partij, hoe kleiner de kans dat ze verboden kunnen worden

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
5 maanden geleden

Welkom bij de cub Marcel!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x