Mens en Dier

Hond ruikt borstkanker en redt leven baasje

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een reddingshond heeft het leven van zijn bazin gered. De 46-jarige Josie Conlon uit het Engelse Stockton-on-Tees vertrouwde de situatie niet toen haar hond Ted begon te huilen op het moment dat hij met zijn poot en snuit in de buurt van haar borst kwam.

Na een bezoek aan het ziekenhuis bleek ze een zeer agressieve vorm van borstkanker te hebben, meldt de Britse krant Daily Telegraph. De tumor werd op tijd ontdekt en kon verwijderd worden. Inmiddels is Conlon genezen verklaard door haar arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het ziekenhuis kreeg Conlon te horen dat de tumor zeer snel groeide. “Ik wil niet nadenken over de eventuele gevolgen, als ik de tumor later had ontdekt,” zei ze. “Toen ik de resultaten kreeg en wist dat de kanker niet uitgezaaid was, voelde ik een ongelooflijke opluchting. En dat allemaal dankzij Ted.”

De moeder van drie kinderen drukt mensen op het hart dat er alarmbellen moeten afgaan op het moment dat hun hond steeds aandacht geeft aan een bepaald deel van het lichaam.

[Daily Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Honden zijn sowieso onze beschermers, zo hebben bepaalde negatieve entiteiten een enorme hekel aan honden en houden ze die altijd op een afstand. Deze negatieve entiteiten hebben in veel gebieden en landen een enorme grip op mensen door zich te voeden met negatieve energie, vooral in gebieden als Azië en is dat de reden waarom honden daar zo worden gehaat en gedood. Bovendien leren wij mensen veel van honden, we behandelen ze als slaafjes maar ze hebben altijd onvoorwaardelijke liefde voor ons. Dat is niet omdat een hond zo dom is want een hond is super intelligent, zonder dat je het door hebt verstaat een hond elk woord dat je zegt en zijn ze telepatisch enorm ontwikkeld. Met hun neus halen ze alle informatie uit een geur en hebben ze een enorme database waar ze al die informatie in opslaan.
Honden zijn er en kiezen er voor om ons te beschermen ( een hond kan tenslotte elk moment keihard wegrennen als het zou willen).
Een hond zou net als het paard als een edeldier moeten worden beschouwd!

Candor
Candor
9 jaren geleden

Zo trouw als een hond , inderdaad onvoorwaardelijke liefde .
Vele mensen beschouwen dieren vaak als minder maar wat weten wij mensen van het bewustzijn van dieren ?
Olifanten die voor een overstroming hun kettingen doorbreken en het binnenland invluchten .
Katten en honden die duizenden kilometers afleggen en dan plotseling weer voor de deur staan .
Honden die een uur van te voren hun baasje waarschuwen voor een komende epilepsie aanval.

En (simpele ) mieren die een indrukwekkend bouwwerk maken en waaruit dus blijkt dat ze samenwerken dus op een bepaalde manier met elkaar communiceren en over intelligentie gesproken ?

Helaas hebben ze hier het gigantische mieren bouwwerk volgestort met beton maar het is bijzonder indrukwekkend om te zien .

https://www.youtube.com/watch?v=lFg21x2sj-M

We weten maar heel weinig als het er echt op aankomt , ik zou zeggen heb gewoon respect voor alles wat leeft.

Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Altijd mooi. Onze hond, een golden retriever, is bang voor katten. Hij is ook nog eens heel speels en is altijd blij als hij me ziet. Een echte vriend. Tevens is hij zelfstandig (heb ik hem voor laten trainen) en als ik een paar restjes op mijn bord heb liggen dan geef ik het aan hem en eet hij alles netjes op.

Mijn hond is mijn lieve wandelende vuilnisbak!

Raj
Raj
9 jaren geleden

De alinea uit het origineel “But the grade three tumour was caught in time and removed, and now Mrs Conlon has been given the all-clear by her doctor” is niet correct vertaald.

Dit zou moeten zijn “Alle kankercellen zijn verwijderd” en niet “Inmiddels is Conlon genezen verklaard door haar arts”.

Familieleden, vrienden en kennissen hebben kanker (gehad) en geen enkele oncoloog zal na één operatie verklaren dat de patiënt genezen is. Pas na 10 (!!) jaar zal een borstkanker patiënt die een agressieve tumor had, “genezen” verklaard worden. Dat houdt in dat de patiënt niet periodiek (om de x-maanden) voor controle naar het ziekenhuis moet, maar 1 keer per jaar.

Medisch gezien zal men nooit 100% garantie krijgen. Voorbeelden genoeg, zoals Frederique Huyds (toen), maar ook nu. Kijk naar uitzending gemist en zoek op “Over mijn lijk”.

On Topic.
Alle dieren hebben een soort zesde zintuig. Het is langer bekend dat honden hun baasje hebben gered van alles en nog wat (zie het bericht van “Candor”).

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x