Homepagina » Binnenland » Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’
coronawet
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY 3.0

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook door de Eerste Kamer. Minister De Jonge zei dat hij uitgaat van 1 december als datum van inwerkingtreding, maar ‘het liefst nog wat eerder’. Een ruime meerderheid stemde dinsdag voor de wet. De coronawet maakt meer coronamaatregelen mogelijk, waaronder een mondkapjesplicht.

De bekende twitteraar Jan Bennink wijdde zijn laatste draad als Tweep des Vaderlands aan de wet. “Gisteren steunde de Eerste Kamer zijn eigen ontmanning. Het laatste toompje democratie werd doorgesneden.” Maar, zo verzekert hij ons, er is niks verloren. “De horrorfilm waar we in zitten draait wereldwijd.”

We hebben volgens hem duidelijkheid gewonnen. Onze democratie acteerde namelijk allang op operetteniveau. “Dit ‘Build Back Better’, ‘Great Reset’ Covid-‘ding’, deze voorgekookte powergrab, is een wereldwijde VN-Davos-operatie. En wij zijn weliswaar een belangrijk landje, qua logistiek en strategische ligging, maar ons leiderschap is allang gecedeerd aan multilaterale organisaties. Wat ons nu rest zijn clowns en trekpopjes en mevrouw Kaag, onze VN-gouvernante.”

Zelf goede mensen blijven

“We hebben dus niets verloren, maar duidelijkheid gewonnen,” benadrukt Jan. “Onze parlementaire democratie was allang morsdood.”

Hoe loopt deze blockbuster af? De apotheose komt volgens hem op 3 november. Als Trump wint, heeft ‘het goede’ een kans om razendsnel terug te veren. En ook als het levende lijk Biden wint dankzij voter fraud en media bias zal uiteindelijk het goede overwinnen, zegt hij.

“Het enige wat we daarvoor hoeven te doen, is zelf goede mensen blijven, het goede uitdragen en vooral in dat goede blijven geloven en eraan vasthouden, in het zicht van het kwade,” besluit hij.

4.6 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Mee eens, we zijn al 80 jaar bezet en nu merken we dat pas.

King of light
King of light
Reactie op  Marcel
4 maanden geleden

Begrijpt iedereen nu ook waarom de maatregelen tot in december zijn verlengd??? Dictator annex lakei van de NWO Rutte en zijn schoothondje en gif koper Hugo de Jonge werken in de lijn die ze moeten volgen, op weg naar een echte 2de lockdown en een “nieuw” (???) covid virus genaamd Covid-21 in 2021.
De ellende en leugens die we tot nu toe hebben meegemaakt is niets vergeleken wat gaat komen. Iedereen proberen ze zwakker te maken met hun maatregelen zodat er geen verzet meer is.
De vraag is of het volk wakker genoeg is het te doorbreken en in willen zien toch absoluut geen slaaf te willen worden in hun eigen omgeving.
Besef dit goed en bespreek het met je naasten.

Catharina
Catharina
4 maanden geleden

Het goede wint altijd van het kwade….daar kan niemand omheen, ook onze haagse macht wellustelingen niet…dat is een kosmische wet

Philip
Philip
Reactie op  Catharina
4 maanden geleden

Het universum maakt geen onderscheid tussen goed en of kwaad, dat bestaat universeel zelfs niet..dat is de kosmologische wet!!
Het is wat de mensen er zelf van maken.

Elise
Elise
Reactie op  Philip
4 maanden geleden

idd die werkt op natuurwetten: plus en min, plus en plus, min en plus, min en min, die allemaal eindigen in plus. En niemand weet, hoe het piek winmoment geactiveerd wordt. En dat noemt men het godsdeeltje. Niet te verwarren met het higgsboson-deeltje.(Cern). Dat is iets anders.
Ik geloof wel in karma. 10 geboden zijn niet voor niks geschreven.
Het gevaar nu: technologie(machtsmisbruik) versus natuur. Daarin is de balans zoek. Om te leven heeft men eigenlijk geen technologie nodig. (basis).
Ik moet altijd lachen als mensen technologie milieu vriendelijk vinden.

Catharina
Catharina
Reactie op  Philip
4 maanden geleden

Mijn ervaring in het leven is wie goed doet goed ontmoet, en ik ga af op mijn eigen ervaringen in het leven….God is liefde en liefde is God…het kwaad kan ook heel sterk zijn maar legt het hoe dan ook af tegen het goede….zo is het en niet anders

ikke
ikke
Reactie op  Catharina
4 maanden geleden

” Het goede wint altijd van het kwade..”
Het goede van de Paus, van de N.W.O, van Babel, van Baál dat torentje van Babel, zoals dat monument in Brussel ??!
Ik ga nog even een goed boek lezen, waarin alle vermelde profetieën tot op de dag van vandaag zijn uitgekomen, dan weet ik wat me werkelijk te wachten staat, én te doen!
( neem wél het juiste boek sv 1637!)

Spooky
Spooky
Reactie op  Catharina
4 maanden geleden

Maar je moet er wel wat voor doen

Hans van Poelgeest
Hans van Poelgeest
4 maanden geleden

Nederland “het nieuwe Noord Korea van de EU”.

Hans van Straaten
Hans van Straaten
Reactie op  Hans van Poelgeest
4 maanden geleden

De hele EU is een soort N. Korea

Walter
Walter
4 maanden geleden

We zijn nu wel van de participatiemaatschappij af die onze koning een aantal jaren geleden predikte. Dat hebben ze wel bereikt met dit debacle.

Monique
Monique
4 maanden geleden

Inderdaad het licht blijven zien, vrijheid leeft in jezelf, niet buiten jezelf. Dat is iets wat ze nooit en te nimmer kunnen afpakken!

Catharina
Catharina
Reactie op  Monique
4 maanden geleden

Zo is het Monique….blijf in je licht staan…vrijheid zit in jezelf en die kan wie dan ook nooit van je afpakken…punt is dat veel mensen vanuit angst leven

Eppo
Eppo
4 maanden geleden

Trump zegt het ook juist !
,het is een movement , een beweging die ook in Amerika gaande is .
Kan je ook zien aan de tienduizenden mensen langs de weg en op zijn bijeenkomsten.
En Trump is werkelijk de Beste president ooit van de USA hier in Nederstan hangen ze veel te veel naar die linkse gekkies .

Catharina
Catharina
Reactie op  Eppo
4 maanden geleden

Er is geen ontkomen aan dat alles wat niet deugt aan het licht gaat komen omdat we van vissen naar aquarius tijdperk gaan….de satanisten weten dat en proberen nu nog wild om zich heen te trappen…daarom creeren ze chaos om toch nog zoveel mogelijk mensen ten onder te laten gaan, maar de mensheid evolueert hoe dan ook naar meer liefde voor elkaar….ook geen ontkomen aan

Marjan
Marjan
4 maanden geleden

Voor alle stijders van de 1e en 2e oorlog voor onze vrijheid. Bedankt dat mijn ouders en ik hiervan 75 jaar in vrede hebben mogen leven. Het zal mijn hart verwarmen als we nu inhumane tijden tegemoet gaan. Dank!

Catharina
Catharina
Reactie op  Marjan
4 maanden geleden

Beste Marjan…deze vrede komt weer terug…kwestie van tijd

Jack Burton
Jack Burton
4 maanden geleden

2025: Hij was een goed mens…nu zit hij in een “quarantaine” kamp z’n leven uit te zitten omdat het goede heeft overwonnen…🙈 geef hem nog een staaf roomboter op z’n kanus…

johan
johan
4 maanden geleden

Dus we hebben nu een getergde schoolmeester en een ‘mossel’ aan de macht.
Als het om gezondheid sta, sta ik open voor alle opties, toch voelt dit niet goed.
Waar blijven de artsen/wetenschappers/juristen? De overheid heeft de plicht om ons te informeren en te beschermen. Deze actie staat daar recht tegenover.
Wat kan ik nog doen. Een simpele ziel die voor de overheid een lastige burger is.. en statistisch onbelangrijk. Alsjeblieft, wie nog een hart heeft!

Rob
Rob
Reactie op  johan
4 maanden geleden

Het enige wat je kunt doen is niet zoals zij zijn. Leef je eigen menselijkheid naar je medemens. Het einde staat niet in steen geschreven en ondanks dat het lijkt alsof we gedoemd zijn wordt er toch ook gezegd dat het heel anders zal eindigen zoals de heersende macht voor ogen heeft.Ja, het is een heftige tijd maar er komt ook veel aan het daglicht en daar raken ze ook door in paniek. Ze hebben niet voor niets zo’n haast. Hun tijd dringt en juist doordat ze zo’n haast hebben geven ze zichzelf ook bloot. Vergeet dat hele macht systeem. We zijn geen nummer in statistieken. We zijn veel grootser van binnen. De ziel is de universele bron van ons eigen leven. Die is niet simpel maar groots. Om daar recht aan te doen kun je alleen maar jezelf menselijk laten zien in je omgeving, naar je medemens. Dan ben je al een grote stap verder dan dat duistere gaaies en hun macht spelletjes. Er wordt niet voor niets gezegd ‘de enige manier om te winnen is het spel niet meer meespelen’. Zolang het spel gespeeld wordt zijn er altijd verliezers. Als je niet mee meespeelt leg je het spel stil en zijn er geen winnaars en verliezers meer. We winnen alleen maar als we menselijk worden en daar heb je het beleid niet voor nodig. Dat kun je zelf bepalen in eigen omgeving. Dat werkt al door simpele dingen. Het gaat daarbij om je opstelling. Door de menselijke interactie zul je je veel beter voelen dan wanneer je alleen maar op het beleid gericht bent. Als je hoort hoe ver dat gaat dan is dit wat in ons land gebeurt nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn volgens zeggen veel gruwelijker zaken gaande. Daar wordt je niet vrolijk van. Daarom is het zaak om ook weer afstand te nemen van dat hele circus en juist je menselijkheid neer te zetten. Je eigen menselijkheid is hetgeen waar je je beter door kunt voelen. Daar krijg je menselijke reacties op. We weten toch niet hoe het uiteindelijk precies zal verlopen. Dan is het jammer van je tijd en energie om je te focussen op iets wat geen vastgesteld eindresultaat is. Als je je dan menselijk opstelt ben je ze altijd een stap voor. Ook wanneer de heersende macht het uiteindelijk zou gaan afleggen.

Netschka
Netschka
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Juist verwoord, chapau! Gewoon mens zijn met een warm hart!
Daar gaan we voor!

Catharina
Catharina
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Heel goed gezien en gezegd Rob…

Catharina
Catharina
Reactie op  johan
4 maanden geleden

De mensen die ons proberen te onderdrukken zijn zelf zwaar beschadigde mensen die leven vanuit angst….daarom hebben ze zo graag macht…dat krikt hun zwaar beschadigde zelfbeeld o

Jaap
Jaap
4 maanden geleden

Toch knap als je een hele Kamer zo ver krijgt.
Ik ga er vanuit dat ze geen wachtgeld krijgen als ze ontmanteld worden. Ze stemmen er zelf voor natuurlijk…………
Goed de duidelijkheid is er nu, het hele systeem is corrupt, we kunnen nu onze mind opmaken van wat we verder doen (en met wie).
Trump doe je best!!!

x

Check Also

de jonge

Komen we ooit nog van Hugo de Jonge af?

Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid ...

testen

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x