BinnenlandCorona

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronawet van het kabinet is ook door de Eerste Kamer. Minister De Jonge zei dat hij uitgaat van 1 december als datum van inwerkingtreding, maar ‘het liefst nog wat eerder’. Een ruime meerderheid stemde dinsdag voor de wet. De coronawet maakt meer coronamaatregelen mogelijk, waaronder een mondkapjesplicht.

De bekende twitteraar Jan Bennink wijdde zijn laatste draad als Tweep des Vaderlands aan de wet. “Gisteren steunde de Eerste Kamer zijn eigen ontmanning. Het laatste toompje democratie werd doorgesneden.” Maar, zo verzekert hij ons, er is niks verloren. “De horrorfilm waar we in zitten draait wereldwijd.”

We hebben volgens hem duidelijkheid gewonnen. Onze democratie acteerde namelijk allang op operetteniveau. “Dit ‘Build Back Better’, ‘Great Reset’ Covid-‘ding’, deze voorgekookte powergrab, is een wereldwijde VN-Davos-operatie. En wij zijn weliswaar een belangrijk landje, qua logistiek en strategische ligging, maar ons leiderschap is allang gecedeerd aan multilaterale organisaties. Wat ons nu rest zijn clowns en trekpopjes en mevrouw Kaag, onze VN-gouvernante.”

Zelf goede mensen blijven

“We hebben dus niets verloren, maar duidelijkheid gewonnen,” benadrukt Jan. “Onze parlementaire democratie was allang morsdood.”

Hoe loopt deze blockbuster af? De apotheose komt volgens hem op 3 november. Als Trump wint, heeft ‘het goede’ een kans om razendsnel terug te veren. En ook als het levende lijk Biden wint dankzij voter fraud en media bias zal uiteindelijk het goede overwinnen, zegt hij.

“Het enige wat we daarvoor hoeven te doen, is zelf goede mensen blijven, het goede uitdragen en vooral in dat goede blijven geloven en eraan vasthouden, in het zicht van het kwade,” besluit hij.

4.6 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Mee eens, we zijn al 80 jaar bezet en nu merken we dat pas.

Catharina
Catharina
2 jaren geleden

Het goede wint altijd van het kwade….daar kan niemand omheen, ook onze haagse macht wellustelingen niet…dat is een kosmische wet

Hans van Poelgeest
Hans van Poelgeest
2 jaren geleden

Nederland “het nieuwe Noord Korea van de EU”.

Walter
Walter
2 jaren geleden

We zijn nu wel van de participatiemaatschappij af die onze koning een aantal jaren geleden predikte. Dat hebben ze wel bereikt met dit debacle.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x