Archeologie

“Vondst Egyptische artefacten in Jeruzalem geheimgehouden door Rockefeller Museum”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende websites besteden aandacht aan de vermeende vondst van Egyptische archeologische voorwerpen in het voormalige huis van de beroemde egyptoloog Sir William Petrie in Jeruzalem. De voorwerpen kunnen ‘de geschiedenis van Egypte en de rest van de wereld herschrijven’.

In een filmpje van de website Paranormal Crucible worden antieke voorwerpen getoond die gevonden zouden zijn op het ‘complex van Gizeh’, maar na de vondst in beslag waren genomen door medewerkers van het Rockefeller Museum.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Shepard Ambellas, hoofdredacteur van de alternatieve nieuwssite Intellihub, staan op de voorwerpen aliens en UFO’s afgebeeld. De artefacten zouden zijn gevonden in een geheime ruimte achter de boekenkast van de egyptoloog. Petrie zou vlak voor zijn dood in 1942 bewijs hebben gevonden voor buitenaards leven op aarde, maar verstopte het materiaal in zijn woning in Jeruzalem.

Ambellas claimt dat sommige van de relikwieën zijn te zien in het Petrie Museum of Egyptian Archaeology in Londen. Hij beweert ook dat in de woning twee gemummificeerde lichamen zijn gevonden van 1 meter 20 lang. In Afrika werden dwergen echter gezien als ‘hemelse wezens’ en in het Oude Egypte kregen ze hoge posities toegewezen (foto).

De mummies hebben een ‘langgerekte schedel, grote oogkassen en lange, dunne armen’. Bij de mummies zouden ‘zeer geavanceerde’ mechanische apparaten zijn gevonden, waaronder een gouden schijf met een doorzichtige bovenkant. De apparaten ‘zijn voorzien van onbekende symbolen’.

Ze doen denken aan de beroemde ‘helikopter-hiërogliefen’ die zijn gevonden in een tempel in Abydos. Op het stenen tablet met de hiërogliefen zijn afbeeldingen te zien van wat moderne vliegtuigen lijken te zijn.

Verschillende websites meldden in 2010 dat dr. Alaa El-Din Shaheen, decaan van de faculteit Archeologie van de Universiteit van Caïro, gezegd zou hebben dat de Egyptische piramides ‘niet van deze wereld zijn’. Later ontkende hij uitspraken te hebben gedaan over een link tussen aliens en de piramides.

[Inquisitr]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Nog meer bewijzen dat we eeuwen geleden al bezocht werden door ‘Aliens’/UFO’s.

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Nog even en misschien komen we er achter wat “ze” proberen te verbergen met die akelige bijbel.

Henk
Henk
9 jaren geleden

Bewijzen? Weinig concreets hoor. Zowel in de tekst als in de film vliegen de vage termen en slagen om de arm je om de oren. Alleen die openingszin in het artikel al. Ik zie hooguit een serie van foto’s en beweringen voorbij komen, die als je ze stuk voor stuk kritisch bekijkt, net zo goed een andere betekenis en oorsprong kunnen hebben. En wat de waarheid is? Geen idee! Ik was er niet bij in dat oude Egypte, jullie wel?

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Wie zegt dat die voertuigen van Aliens waren?

Ik hoor zoveel mensen steeds maar de Alien stikker op vanalles plakken, waarom zou het niet gewoon door mensen gemaakt en gebruikt zijn?

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x