Homepagina » Archeologie » “Vondst Egyptische artefacten in Jeruzalem geheimgehouden door Rockefeller Museum”
"Vondst Egyptische artefacten in Jeruzalem geheimgehouden door Rockefeller Museum"

“Vondst Egyptische artefacten in Jeruzalem geheimgehouden door Rockefeller Museum”

Verschillende websites besteden aandacht aan de vermeende vondst van Egyptische archeologische voorwerpen in het voormalige huis van de beroemde egyptoloog Sir William Petrie in Jeruzalem. De voorwerpen kunnen ‘de geschiedenis van Egypte en de rest van de wereld herschrijven’.

In een filmpje van de website Paranormal Crucible worden antieke voorwerpen getoond die gevonden zouden zijn op het ‘complex van Gizeh’, maar na de vondst in beslag waren genomen door medewerkers van het Rockefeller Museum.

Volgens Shepard Ambellas, hoofdredacteur van de alternatieve nieuwssite Intellihub, staan op de voorwerpen aliens en UFO’s afgebeeld. De artefacten zouden zijn gevonden in een geheime ruimte achter de boekenkast van de egyptoloog. Petrie zou vlak voor zijn dood in 1942 bewijs hebben gevonden voor buitenaards leven op aarde, maar verstopte het materiaal in zijn woning in Jeruzalem.

Ambellas claimt dat sommige van de relikwieën zijn te zien in het Petrie Museum of Egyptian Archaeology in Londen. Hij beweert ook dat in de woning twee gemummificeerde lichamen zijn gevonden van 1 meter 20 lang. In Afrika werden dwergen echter gezien als ‘hemelse wezens’ en in het Oude Egypte kregen ze hoge posities toegewezen (foto).

De mummies hebben een ‘langgerekte schedel, grote oogkassen en lange, dunne armen’. Bij de mummies zouden ‘zeer geavanceerde’ mechanische apparaten zijn gevonden, waaronder een gouden schijf met een doorzichtige bovenkant. De apparaten ‘zijn voorzien van onbekende symbolen’.

Ze doen denken aan de beroemde ‘helikopter-hiërogliefen’ die zijn gevonden in een tempel in Abydos. Op het stenen tablet met de hiërogliefen zijn afbeeldingen te zien van wat moderne vliegtuigen lijken te zijn.

Verschillende websites meldden in 2010 dat dr. Alaa El-Din Shaheen, decaan van de faculteit Archeologie van de Universiteit van Caïro, gezegd zou hebben dat de Egyptische piramides ‘niet van deze wereld zijn’. Later ontkende hij uitspraken te hebben gedaan over een link tussen aliens en de piramides.

[Inquisitr]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Nog meer bewijzen dat we eeuwen geleden al bezocht werden door ‘Aliens’/UFO’s.

Dnnnoz
Dnnnoz
6 jaren geleden

Nog even en misschien komen we er achter wat “ze” proberen te verbergen met die akelige bijbel.

Loki
Loki
Reactie op  Dnnnoz
6 jaren geleden

De waarheid en niets anders dan de waarheid. That’s what they hide!!!!

Henk
Henk
6 jaren geleden

Bewijzen? Weinig concreets hoor. Zowel in de tekst als in de film vliegen de vage termen en slagen om de arm je om de oren. Alleen die openingszin in het artikel al. Ik zie hooguit een serie van foto’s en beweringen voorbij komen, die als je ze stuk voor stuk kritisch bekijkt, net zo goed een andere betekenis en oorsprong kunnen hebben. En wat de waarheid is? Geen idee! Ik was er niet bij in dat oude Egypte, jullie wel?

Loki
Loki
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Henk wat ben je weer lekker negatief, je zou je ook eens kunnen verdiepen in de materie en dan bedoel ik echt verdiepen. Er is genoeg bewijs.
Laatst schreef ik over het hebben van verborgen technologieën op een reactie van Dutchresearcher in het stuk over de doodskist op Mars en dat ze in 2 dagen naar Mars konden reizen. Wel beste Henk van wie zouden zij nu deze technologieën nu heden te dagen hebben. Van de kaboutertjes soms.

http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/02/u-s-has-8-cigar-shaped-ufo-in-space-fleet-solar-warden-program-to-protect-solar-system-detailed-by-dr-richard-boylan-2441070.html

De video bestaat niet wordt er gezegd in het YouTubevenster. Dus wel.

http://www.bing.com/videos/search?q=ADG%20UK&FORM=BVLH1#view=detail&mid=021DEA66F26DD04CE75E021DEA66F26DD04CE75E

Kortom Henk er zijn beschavingen die veel verder zijn dan ons, hihi en ik kan het weten uit ervaring.

Henk
Henk
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Het blijft bijzonder om te lezen hoe sommigen reageren als ik er op wijs dat er andere verklaringen zijn voor opgevoerd ” bewijs”. Dan word ik opeens weggezet als negatief en ziende blind en heb me onvoldoende verdiept in de materie. Tsja.. Als je argumenten op zijn, dan kun je altijd nog de man spelen.

Loki
Loki
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Henk respecteer mijn mening, omdat het mij opviel dat je regelmatig zo anti reageert op artikelen. Zie ook eens de zonnige kant van het verhaal.

Ik zal je vertellen dat ik net op de NASA site en nog steeds, zit ik net een foto in te zoomen omdat ik een giga insect op Mars vindt en klaar te maken voor PrtSc, refreshed de pagina ineens en weg insect. Er kwam een afgeknipte foto voor terug. Geen Bullsh*t. Echt balen want dit was keihard bewijs. Een met sikkelvormige uiteinden aan zijn voorpoten. Een die je echt niet zou willen tegenkomen.

Kijk Henk en zo gaat het nou ook met de zaken van dit artikel.
En echt ik meen het Henk, ik spit zo diep tot dat de onderste steen boven komt. Dan komt vanzelf het resultaat.

En het is absoluut niet mijn bedoeling op de man af te gaan of je te kleineren, maar ik zeg je 1 ding wat die hihi betreft, dat ik zaken heb meegemaakt die voor het grootste deel van de wereldbevolking verborgen blijven. Soms was dat geen pretje om het zomaar te zeggen.
Vandaar dat ik ook weet dat ze de boel besodemieteren.

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Is het “ad honimen” of is het “personal branding” ?

zonder persoonlijk te worden vervagen discussies vaak in vaagheden en hoeft nooit iemand ergens verantwoordelijkheid voor te nemen.

Op de man spelen” kan daarom best een optie zijn naast meer objectieve argumentatie, niks mis mee. En de ene persoon roept dat meer over zich af als een andere.

m.b
m.b
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

… probeer deze dagen maar eens een bedrijf te vinden die een pyramide zoals uit het oude Egypte in elkaar kan zetten.

En zijn wij echt uit een mosje ontwikkeld ? Wie weet.

Kevin
Kevin
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Hihi en je kan het weten “uit ervaring” ? En wat is dat dan precies, die “uit ervaring” ? Meer dan artikels, foto’s, video’s en opzoekwerk op het net ?
Als je A zegt, moet je B zeggen, Loki. Als je de bewijsvoering gelooft en volgt, gooi dan zelf geen raadseltjes erover op het net 🙂

Loki
Loki
Reactie op  Kevin
6 jaren geleden

Abductee Kevin, moet genoeg zeggen dacht ik zo. Niet 1 keer maar meer meer dan 10. Waarvan 2 bij bewustzijn. Ik heb dus genoeg informatie gehad.
Duidelijk genoeg zo Kevin.

Kevin
Kevin
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Ja hoor. Je moet alleen niet zo serieus reageren. Je weet dat ik sceptisch ben over dit soort dingen maar laat de deur altijd op een kier. Want er is geen bewijs voor het bestaan van aliens en zo, maar er is ook geen bewijs tegen. Ik heb zelf al twee paranormale ervaringen achter de rug waarvoor ik geen verklaring heb maar die hebben niks met dit onderzoek vandoen.
Maar van die twee bij bewustzijn, vertel je daar dan iets meer over ?

Alfred E. Neuman
Alfred E. Neuman
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Ben je bekend met het feit dat veel “ontvoeringen”te wijten zijn aan het fenomeen slaapverlamming en dat de hallucinaties waarmee dit gepaard kan gaan erg cultureel onderhevigd zijn. Zo werden mensen een paar eeuwen terug, toen de invloed van de kerk nog erg groot was, nog bezocht door demonen of een succubus/incubus, tegenwoordig wordt men (in de westerse wereld) bezocht door aliens.

Mijn moeder heeft jarenlang te kampen gehad met slaapverlamming, vandaar dat ik dit weet.

Loki
Loki
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Wel Kevin, Alfred E Neuman haalt een ander onderwerp uit de kast en vergeet dat slaapverlammingen ook bij bewustzijn kunnen voort komen. Toch is het mogelijk indien je een hele sterke wil hebt een slaapverlamming te door breken. Iets wat onmogelijk wordt geacht. Ook deze ervaring ken ik.
Echter vergeet hij ook dat je astraal kunt reizen en dat lijkt op een slaapverlamming maar is het niet. Je kunt je dan niet meer bewegen omdat je ziel je lichaam heeft verlaten.

Ook is het mij op de een of andere manier gelukt zwaartekracht op te heffen en zweefde zo’n 40cm boven mijn bed. Ik ben me toen wel het apezuur geschrokken alvorens ik terug plofte op mijn bed. Toch geweldig dat je zo iets kunt ervaren. Dan begin je ook te beseffen dat een mens meer in staat moet zijn dan het zelf weet.
Bij ontvoeringen wordt je in de meeste gevallen wordt je weggehaald als je ligt te slapen. Daarom is het ook zo moeilijk te bevatten voor mensen die daar totaal niets van begrijpen en het vaak afdoen als hallucinaties of dromen. De vele abductees die ik heb meegemaakt laten vaak ook zijn sporen na op je of in je lichaam. Als kind zijnde kwam ik er al heel vroeg achter dat er iets niet klopte. Nu ben ik er ook achter gekomen dat dit zich in familiale lijn afspeelt en telkens bij de eerst geborene. Schijnbaar is het voor de ontvoerders belangrijk een bepaalde DNA-lijn te volgen. Al die jaren heb ik wel mijn vermoedens gehad wat zich afspeelde en dan kom je er na bijna 40 jaar achter dat ze je continue hebben weggehaald. Het maakt niet uit waar je heen gaat, ze weten je altijd te vinden, da’s eng te noemen. Ik krijg de laatste 15 jaar soms flarden te terug en ik besef nu dat ik dingen heb meegemaakt en gezien die niet echt prettig zijn. Sommige dingen zijn nog smeriger dan een horrorfilm en niet bestemd voor mensen met een zwakke geest. Tot zover even de slechte zaken.

De laatste jaren heb ik ze dus ook sowieso 2 keer bewust meegemaakt, maar dat was een prettige ervaring. Bij volle bewustzijn ging ik water drinken ik de keuken vanwege een uitgedroogde keel waar ik nooit meer aan toe gekomen ben. Een felle witte flits haalde mij weg en ook weer terug. Toen ik de keuken uit liep was het bijna een uur later. Echter mag ik daar niet teveel over zeggen omdat zij, mijn universele zielsverwanten in een beschermde vredige omgeving leven, dit graag zo willen houden. Sinds zij mij hebben opgezocht voel ik mij ook een stuk vrediger, maar ook bezorgd over de gang van zaken op deze mooie planeet. Gelukkig hebben ze mij bevrijd van een hoop ellende en veel gecorrigeerd. Dat houdt echter niet in dat je geen abductee meer bent. Soms laten ze steken vallen en wordt je te vroeg in tijd terug gezet. Hierdoor zie je vaak dingen voor de 2de keer. Nu kan ik er om lachen en heb er vrede mee. Ik ben blij dat ik nu weet een universele familie te hebben en zij beschermend en waarschuwend aan de helpende hand te zijn.
Goed Kevin ik begrijp dat je meer verwacht, maar het is niet anders, omdat ik hier geen zaken vrij kan geven, al zou ik dat graag wel willen doen.
Je zegt zelf paranormale ervaringen te hebben gehad, doe daar wat mee en probeer in je verleden te kijken (vorige levens) dan begin je te begrijpen waarom je op deze planeet bent als je hier al meerdere keren bent geweest. De meeste mensen begrijpen daar helemaal niets van. Wakker worden is veel meer dan het wakker worden van deze verrotte maatschappij.
LEARN TO GROW

Freek
Freek
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Loki, dat er beschavingen zijn die verder zijn geëvolueerd dan wij zal ik niet ontkennen. Lijkt me zelfs vrij aannemelijk. Waar ik wel moeite mee heb zijn de ‘bewijzen’ die zouden aantonen dat aliens zich in ons midden bevinden.

Die video waar je bijvoorbeeld naar linkt is gewoon nep. Fake. Die schotel is er middels software aan toegevoegd. Laat je niet misleiden door zulke video’s, ze zetten je op een verkeerd spoor. Als je me niet gelooft mag je hier een kijkje nemen:

http://www.liveleak.com/view?i=930_1336603568

Daarin wordt duidelijk gemaakt dat oondyla, een viral-marketingbedrijfje, achter de video zit. De in de video genoemde website, oondlyla.com, is overigens niet meer in gebruik. De historie van oondyla.com is gelukkig nog wel beschikbaar, op:

https://web.archive.org/web/20120301190203/http://oondyla.com/WhoWeAre.html

De volgende video toont het ook aan, maar is wat minder duidelijk:

https://www.youtube.com/watch?v=h6oTm4_Snjo

Maar goed, uiteindelijk mag je geloven wat je wil, hoor. Moerstaal legde dat heel fraai uit in het doodskist-topic.

Loki
Loki
Reactie op  Freek
6 jaren geleden

Freek ik weet dat het filmpje een CGI is, evenals in de liveleak video de 2 straaljagers achter de UFO. Die laatste had ik zelf al vrij snel ontmaskert. Dat is een 3d opname en als je die beeld voor beeld afspeelt verschijnt er plotseling links onder in beeld een namaak mobieltje. Verder is de afstand/grond van de vrachtwagens niet correct en zitten er geen handvatten aan de deuren.

Ik denk dus dat de schrijver van het stuk het er gewoon aan toegevoegd heeft. Zijn tekst kom feitelijk rechtstreeks van dr Richard Boylan zijn website http://drboylan.com/usspacefleet.html.

Je ziet ik ga niet over 1 nacht ijs.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Loki
6 jaren geleden

Tja, niet de eerste keer dat archeologische artifacten een connectie laten zien met Ufo,s.
Presentatie uit 2011 van Nassim Haramein & Klaus Dona over Exhumed Ancient Mayan Artifacts uit een tempel in Mexico….

https://www.youtube.com/watch?v=5p1ZmD7N-9E

Lyra
Lyra
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Henk, als er een buitenaards wezen recht voor je staat, roep je volgens mij nog steeds om bewijs hihi.

EllenB
EllenB
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Ik geloofde vroeger ook niet in UFO’s, tot ik ze zo’n 2 jaar geleden boven mijn appartement had vliegen. Toen moest ik er wel aan geloven.
Ben er nu aan gewend, dat ze er zijn.
Als ze er niet meer zouden zijn, zou ik pas opkijken.
Ze horen er gewoon bij. Op elke heldere avond kan ik ze zien.
Het zijn net heldere sterren, alleen bewegen ze, en als ik de verrekijker erbij pak, zie ik dat ze schotelvormig zijn, en lichtjes rondom hun voertuigen hebben.
Video’s en foto’s kunnen i.d.d.gemanipuleerd worden, maar als je het met eigen ogen ziet, hoef je niet meer overtuigd te worden.

Gerrit
Gerrit
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

Helemaal met Henk eens!

Er zijn geen bewijzen dat de beste man deze items in bezit had, ze in Jeruzalem opgeslagen waren of dat de rockefellers ze weggenomen hebben..

Ik zeg ook niet dat niets van dit waar is of waar kan zijn.. Er word op dit moment niet genoeg bewijs geleverd om het daadwerkelijk hard te kunnen maken.

Iedereen op deze site en alle zo genaamde wakkere mensen zouden zichzelf en hun overtuiging eer aandoen door niet zomaar al het “alternatieve nieuws” als waarheud aan te nemen.

Ik een tijd waar zo veel mensen de media niet vertrouwen ( en terecht) zou het nieuws ten alle tijden voorzien moeten zijn van keihard bewijs. Anders ben je niets anders dan al het propaganda nieuws en zullen mensen die dit niet nodig vinden zullen worden gezien als complotgekkies omdat ze alles maar geloven.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Wie zegt dat die voertuigen van Aliens waren?

Ik hoor zoveel mensen steeds maar de Alien stikker op vanalles plakken, waarom zou het niet gewoon door mensen gemaakt en gebruikt zijn?

wim blok
wim blok
6 jaren geleden

He Dnnnoz wat bedoel je eigenlijk met die akelige bijbel? We leven nu in een tijd dat wij de Bijbel steeds meer zijn zeer grote waarde voor ons mensen moeten gaan inzien mede door archelogische vondsten en wetenschap en de huidige gebeurtenissen. Dat dit Boek met het voorgaande zichzelf bewezen heeft. Of ben je ziende blind.

Kevin
Kevin
6 jaren geleden

Hmmmm, ik ben nooit een believer geweest maar die dingen zien er inderdaad echt wel op zijn minst vreemd uit.
Je kan stellen, heeft allemaal niks met aliens te maken, maar hoe leg je deze zaken dan wel uit ? Misvormde mensen, een tweeling misschien ? Maar dan de artifacten en glyphen ? Wat stellen die voor ? Zomaar wat tekeningetjes van een of andere Egyptische fantast ?

c.e.
c.e.
6 jaren geleden

De ‘helikopter-hiërogliefen’ zijn allang verklaard, een nieuw aangebrachte naam over een oudere, waarbij door verval het stucwerk gedeeltelijk is losgelaten.
Veel groter mysterie dat Sir William Petrie onderzocht was het bewerken van harde steensoorten in de oudheid. Mocht je ooit Londen terechtkomen, bezoek dat het petrie museum.

A.s
A.s
6 jaren geleden

De bijbel kan ook dingen ophelderen … Iemand die de bijbel en buitenaards leven is onder de loep genomen heeft ! Check deze site

http://www.stichting-promise.nl/eigentijds-occultisme/over-ufos-aliens-en-de-bijbel-deel-2.htm

Siskeh
Siskeh
Reactie op  A.s
6 jaren geleden

Lees “Oorsprong van de Graalkoningen” van Sir Laurence Gardner

rop
rop
6 jaren geleden

De vroegere mens had zo ook al zijn verbeeldingen en fantasieën die men afbeelden in steen , de huidige mens van nu beeld het af in films of foto’s , er zijn genoeg foto’s en films die gebaseerd zijn op alliens of andere wezens, het zijn fantastische verbeeldingen met fantasie met in deze tijd bewegende filmbeelden maar alleen op films kan men dat waarnemen in een bewegend beeld ,en films zijn gemaakt met een verbeelding van de mens waarin het graag wil geloven in buitenaards leven, in oude tijden werd deze fantasie in steen gebeiteld , net zoals nu het op films word gecreëerd en vormen te voorschijn komen van de fantasie van de mens, had men deze fantasie ook al in oude tijden. Stel eens Voor dat de huidige wereld van nu verdwijnt door een complete oorlog of ramp , en er zal enkele mensen overblijven die nooit gehoord hebben van deze wezens , en ze ontdekken een grot met foto’s met alliens er op ze zullen dan ook speculeren en gaan denken dat deze bestaan hebben , terwijl het met de huidige apparatuur heel realistisch echt lijkt, nee het blijft bij speculeren waarheid of geen waarheid de echtheid is omhult in een Mist van fantasie, geloven en speculaties, het blijft een mysterieuze waarheid waarin volop word gespeculeerd, de waarheid is dat men erin wil geloven dat de waarheid van de fantasie van het geloof en speculaties….. de waarheid zelf is er een van die als waar of niet waar kan worden omschreven in beelden van steen of films zijn de beelden op films echt en is dat de waarheid, de meeste zullen het zien als een vermaak met bewegende beelden van een fantasie van de in deze tijd huidige fantastische gevormde films en daar Vermaakt men zich mee ,, de waarheid dat men graag gelooft in fantasie met verbeeldingen, maakt niet uit wat Het is ze zijn fantastische om te zien , geschept en gevormd in steen of op films het blijft boeiend spannend om erin te geloven ,en geloven bevat altijd een vorm van twijfel en de echtheid daarvan is twijfel deze hechting van het geloof in iets houd de mens zichzelf voor de gek…

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Wie verder denkt moet gaan inzien dat ook Rockenfeller of Rothschild een uitvoerder is van een hogere macht. De mens van nu kijk gewoon niet verder als die naam en maakt daar zijn eigen denkwijze bij en zijn verhaal wat ook al 1000den jaren gebeurd. De mens van nu is nog niet bewust genoeg om in te kunnen zien hoe de vork nu echt in de steel zit. De mens van nu denkt dat hij bewust is omdat die niet die andere vorm van bewustzijn kent die veeeeel verder gaat als onze beperkte denkwijze.

Wie verder kan kijken ziet een enorme grote onzin wereld die met een reden gemaakt is en waar het onbewuste volk geheel op in gaat. Ik ben ook van mening dat de Goden pas terugkeren als ons bewustzijn een bepaald niveau heeft. Wij hebben nu een chimpansee bewustzijn waar zij weinig of niets mee kunnen.

x

Check Also

coronavaccin

88-jarige man zakt in elkaar na coronavaccin en sterft

Een 88-jarige Israëlische man is kort nadat ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x