Binnenland

Verontwaardiging over filmpje VVD-jongeren: ‘Manmanman, pijnlijk dit’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De jongerentak van de VVD, de JOVD, heeft een filmpje gemaakt dat veel stof doet opwaaien. In het filmpje zitten vier jongeren te ontbijten aan een tafeltje bij de zee. “Voorkom dat dit over 10 jaar realiteit is,” zegt voorzitter Michiel Suijker.

“Zorg ervoor dat er echt werk wordt gemaakt van klimaatbeleid in 2023,” vervolgt hij. De JOVD schrijft bij de video: “Wil het kabinet over 10 jaar nog droge voeten? Dan moeten ze écht werk gaan maken van de klimaatdoelstellingen. Niet morgen, maar nú! In 2023.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoe misleidend

Het filmpje leidt tot veel verontwaardiging. “Hoe misleidend!” zegt financieel expert Ab Flipse. Sander van Dam twittert: “Desinformatie van JOVD66. De zeespiegel voor de Nederlandse kust stijgt nog geen 2 millimeter per jaar.”

“Iets met klimaathysterie,” reageert gemeenteraadslid Tom de Nooijer. Psychotherapeut Gert Reedijk voegt toe: “Ooit was de JOVD kritisch en onafhankelijk.”

Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) trekt fel van leer: “Manmanman, pijnlijk dit. Ze lezen niks, ze weten niks, conformistisch tot in hun kleine teen en het allerergste: totaal humorloos. En het aller-, allerergste: D66.”

VVD is laaiend enthousiast

En ze zijn allemaal net terug van skiën. Met de Tesla van pa want de zeespiegel, aldus Beertema.

“Haaa Harm! Lezen niets? Wij lezen de talloze rapporten van wetenschappers en het Planbureau voor de Leefomgeving. En conformistisch? Zeker. Wij zijn liever conformistisch naar de wetenschap, dan naar de onderbuik! Helaas vindt de PVV dat vaak erg bijzonder,” schrijft de JOVD in een reactie.

De VVD is laaiend enthousiast over het filmpje. Zo schrijft het Rotterdamse gemeenteraadslid Erik Verweij (VVD): “Uitstekend.”

4.6 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

181 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PIPO
PIPO
1 jaar geleden

ZOOITJE GEHERSENSPOELDE IDIOTEN ‼️ EN DIE BEWEREN IQ TE BEZITTEN 🤪😂🤣😭 Dummies van WEF ‼️

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Laat ze daar lekker zitten.

Julia
Julia
1 jaar geleden

Wat zal in mij überhaupt nog aantrekken of druk maken over een stel geïndoctrineerde jongeren die ver achter lopen in hun algemene ontwikkeling. Blijkt dat ze geen enkele kennis van zaken hebben en het niet door dringt dat je klimaat überhaupt niet kunt veranderen maar dat het wel onze algehele samenleving en de economie sloopt. Wat denken zij nog dat er een cent pensioen voor ze over blijft met dank aan het gokken van 1500 miljard aan pensioengeld en vervolgens verdampt in bodemloze putten. Ik zou maar eens hard gaan werken om zelf mijn oude dag veilig te stellen en ophouden met dit soort linkse idioterie.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Het maakt niet uit wat je stemt. Het is één grote poppenkast.

Back to top button
181
0
We lezen graag je reactie!x